peri majestic the real

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Που και πως να ζήσεις εδώ; Και μόνο που η υφυπουργός-υπ βουλευτής μιλάει για ενα τόσο σοβαρό θέμα κρατώντας το σκυλί δείχνει την αδιαφορία απέναντι στους εργαζομένους.

 

Μίλησε λέει με υπουργούς στην Αλβανία... Και βγάλανε το συμπέρασμα ότι είναι παγκόσμιο το φαινόμενο..για τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα αναφορικά με τους εργαζόμενους της σεζόν του καλοκαιριού....ότι να ναι...μας το λένε ξεκάθαρα: Χειρότερα και από Αλβανία να δουλεύεις Ελλάδα....Αυτή είναι η Σοφία Ζαχαράκη!! Κυριολεκτικά αγνώριστη!!

2 σχόλια:

  1. Ο λαός τούς γύρισε την πλάτη. Τά κόμματα ,έχουν μείνει μόνο σε κάποιων την φαντασία,και στούς εξουσιαστές όνειρο απατηλό. ..Οχι δικοματισμός δέν υπάρχει,ούτε θέλει ο κόσμος να ασχολείται. Είδαν όλοι πώς όλοι είναι με έναν στόχο,τόν ίδιο. Τήν εξαθλίωση ,τό ξεπούλημα,τήν προδοσία,και τό ζεστό χρήμα να μας αδειάζουν απο καί μέ όποιον τρόπο σκεφτούν. ΄Ονειρα δικά τους είναι ,και κάποιων πού εξακολουθούν να μένουν στήν ναφθαλίνη,και στίς ντιβανοκασέλες.
    Δέν υπάρχουν πλέον επιτυχίες,παρά όνειρα ,μιάς και ακόμα δέν έχουν δεί τίς συνθήκες πού άλλαξαν ,καθώς για αυτούς δέν έχει αλλάξει τίποτα.Ετσι ο κόσμος τους θά έρθει ανάποδα,και τότε τα όνειρα τους θα γίνουν εφιάλτης.
    Κανείς ,και πουθενά δέν τούς δίνει σημασία. Αλλάζουν κανάλι,γελάνε και τους κοροιδεύουν. Και είναι ο κόσμος πολύ θυμωμένος.
    Η ψευτοπανδημία ,όχι μόνον δέν τούς έσωσε. Τούς έκανε σιχαμερούς. Είδε όλος ο κόσμος την απάτη. Καί το θράσος τους γιά την απάτη,και τήν επιβολή της.. Σιχάθηκε ο κόσμος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://traianou.gr/2023/05/o_mitsotakismos_pethainei.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή