peri majestic the real

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Όλα θα πάνε καλά....Τι γράφαμε πριν μέρες;

 

https://noumer.blogspot.com/2022/12/faithless-god-is-dj-official-lyric-video.html

4 σχόλια:

  1. .....Αυτό είναι το πρόβλημα που έχει σήμερα ν' αντιμετωπίσει ο Υδροχοϊσμός.
    Καλείται να προτείνει λύσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώσεις να κρίνουν λύσεις.
    Ό,τι και να προτείνει φαίνεται οικείο, γιατί απλούστατα οι πολιτικοί τα έχουν πει όλα.
    Τα έχουν πει όλα, όχι γιατί έχουν βρει τις λύσεις, αλλά γιατί έχουν βρει τη λύση στο δικό τους πρόβλημα.
    Γνωρίζουν ότι, αν δεν αλλάξει ο γενικός σχεδιασμός, δεν κινδυνεύουν ούτε καν από τη σωστή λύση.
    Γνωρίζουν ότι, αν δεν αλλάξει ο σχεδιασμός, δεν πρόκειται ν' απειληθεί η "χρυσοφόρος" γι' αυτούς προβλημα­τικότητα της κοινωνίας.
    Δεν πρόκειται ν' απειληθεί ούτε από το άκουσμα της σωστής λύσης. Όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι.
    Εκπαιδεύουν τους ανθρώπους να αγνοούν το πρόβλημά τους και να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τις σωστές λύσεις.
    Με τον τρόπο αυτόν τους διατηρούν μόνιμα στην αθλιότητα και ταυτόχρονα απαλλάσσονται από τους αντιπάλους τους.
    Είναι σαν να έχεις απέναντι σου μια ομάδα πεινασμένων ανθρώπων, η οποία δεν έχει επίγνωση του προβλήματός της. Ό,τι και να τους πετάξεις, σου δίνει την εικόνα του ευεργέτη, άσχετα αν δεν ευεργετείς.
    Τους πετάς παλιοσίδερα, πέτρες και σκουπίδια κι αυτοί νιώθουν ευτυχείς κι ευγνώμονες.
    Τρέχουν χαρούμενοι να διαλέξουν ανάμεσα σ' αυτά τα σκουπίδια, γιατί απλούστατα δεν γνωρίζουν τι έχουν ανάγκη.
    Φτάνεις μάλιστα στο σημείο να πετάς και υπερ­πολύτιμη τροφή, χωρίς αυτό να σε απειλεί, γιατί απλούστατα κανένας δεν θα την πάρει.
    Κανένας δεν θα την πάρει, γιατί κανένας δεν γνωρίζει τον λόγο που πονάει το στομάχι του.
    Κανένας δεν γνωρίζει ότι πρέπει να φάει από το στόμα, για να του περάσει ο πόνος σ' ένα σημείο μακριά από το σημείο του στόματος.
    Το αποτέλεσμα είναι να μην "δαγκώνει" αυτά τα οποία του πετάνε, ώστε να μπορεί να τα κρίνει και να τ' αξιολογεί με βάση τις ανάγκες του.
    Ο καθένας αναζητά τη λύση του προβλήματος στο μέτρο που του επιτρέπει η προσωπική του άγνοια. Στο μέτρο που του επιτρέπει η προσωπική του άποψη πάνω στο πρόβλημα που βιώνει και τον ταλαιπωρεί.
    Άλλος ψάχνει να βρει μια ζώνη, που θα την τυλίξει γύρω από το στομάχι του και άλλος ψάχνει καρέκλα, νομίζοντας ότι για τον πόνο φταίει η κακή στάση στην οποία κάθεται.
    Φτά­νεις μάλιστα στο σημείο να πετάς κι αυτά που είναι πολύτιμα για εσένα, γιατί απλούστατα, όταν θα τα χρειαστείς, δεν θα έχεις πρόβλημα να τα ξαναμαζέψεις. Κανένας δεν θα τα πάρει, γιατί κανένας δεν μπορεί να εκτιμήσει την αξία τους.
    Με τον τρόπο αυτόν εξουδετερώνεις κι αυτούς που, ως πραγματικοί ευεργέτες "πεινασμένων", προσφέρουν τροφή.
    Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι λέμε;
    Ο Υδροχοϊσμός αυτή τη στιγμή έχει μεγαλύτερο πρόβλημα να συνεννοηθεί με τον κόσμο, που θα έπρεπε να είναι το εύκολο μέρος της αποστολής του, παρά να βρει λύσεις, που θα έπρεπε να είναι το δύσκολο.
    Ο Υδροχοϊσμός μπορεί ν' αποδείξει ότι μέσα σε λίγες μέρες μπορεί να δημιουργήσει εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας.
    Όμως, το πρόβλημα εδώ είναι η αδυναμία του προφορικού λόγου να εξηγήσει αυτά τα οποία πρέπει να εξηγηθούν.
    Να εξηγήσει σ' αυτόν που έχει μάθει ν' "ακούει" και να ψηφίζει συνθήματα, αυτά τα οποία πρέπει να "διαβάσει", για να τα κατέχει ως γνώση.
    Αυτή είναι η αδυναμία του προφορικού λόγου, ο οποίος λειτουργεί "τηλεγραφικά" και δεν μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες "μετάγγισης" γνώσης.
    Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε το σύνολο των πολιτικών, ενώ παίρνουν σβάρνα τα κανάλια και μιλάνε άπειρες ώρες στον κόσμο, δεν παίρνουν χαρτί και μολύβι να γράψουν αυτά τα οποία πιστεύουν.
    Δεν το κάνουν, γιατί ο γραπτός λόγος μένει αιώνιος. Άλλους τους δοξάζει αιώνια, αλλά κάποιους άλλους μπορεί να τους καταδικάσει αιώνια. .......
    -----------------
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Υδροχοϊσμός και Νέα Τάξη Πραγμάτων
    Ποιες είναι οι λύσεις που προτείνει στους Έλληνες;
    Μπορεί ν' αντιμετωπίσει τη σημερινή οικονομική κρίση;
    Ποιες είναι οι σχέσεις του με τη σημερινή πολιτική ηγεσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι κάθομαι καμιά φορά στην TV, απλά να σκοτώσω την 'ωρα μου και ξέρεις παρατηρώ ότι βγαίνουν συνεχώς λόγω προεκλογικής περιόδου, στελέχη δλδ κομματικοί στρατιώτες και κλασαυχενίζονται- άνοιξε λεξικό για την ερμηνεία της λέξης που αράδιασα-'οτι πάρα τις αντιξοότητες , κορονοιός, πυρκαγιές , ενεργειακή κρίση, ακρίβεια, στις δημοσκοπήσεις φάινεται ότι η κυβέρνηση να έχει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, αντίθετα η αντιπολίτευση δλδ η πρώτη φορά αριστερά. δεν φαίνεται να σηκώνει κεφάλι και να εκμεταλλευτεί πολιτικά αυτές τις αντιξοότητες, προφανώς η αριστερά έχει χάσει από τότε που μετέτρεψε αυθαιρέτως το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, φάνηκε αναξιόπιστη και ανεπαρκής στα μάτια του πόπολου.Ας είμαστε Περι ρεαλιστές, ξανά η τεχνητή πόλωση του δικομματικού παιχνιδιού, θα θέσει στον πολίτη το ίδιο διλημμα, να καταλήξει στην επιλογή του μικρότερου κακού, στο ίδο μεταπολιτευτικό έργο των εκλογών θεατές,κομπαρσοι και προφανέστατα συμμέτοχοι στην μυθοπλασία που χρόνια παίζεται με ευθύνη όλων μας.Κακόμοιροι, ανήμποροι στεκόμαστε ευλαβικά μπροστά στο δίλημμα που τεχνηέντως το πολιτικό σύστημα πλασάρει,αμήχανοι όλοι ίδιοι είναι και όλοι μαζί τα φάγανε , τα τρώνε και θα τα τρώνε στον αιώνα τον άπαντα, συμπέρασμα Περι αρέσει δεν αρέσει, το μη χείρον βέλτιστον και δεν παέι στο διάλο κάθε έννοια αντίστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (οι δεινοπαθούντες νεοέλληνες πάλι θα δώσουν συγχωροχάρτι στον δικομματισμό, οπότε όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν)
    -(συμπέρασμα Περι αρέσει δεν αρέσει, το μη χείρον βέλτιστον και δεν παέι στο διάλο κάθε έννοια αντίστασης.)-
    -----
    Οπως στρώσεις θα κοιμηθείς,καί ύστερα οι "νεοέλληνες",πάντα φταίνε",και όχι οι βλάκες.Γιά αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε από την αστείρευτη βλακεία..
    Σέ τέτοιους απευθύνοντε,και πάντα είναι οι νικητές.
    Οταν το "κριτήριο " της επιλογής είναι η βλακεία ,το λογικό είναι πώς το αποτέλεσμα θα είναι κατστροφικό. Το τραγικό στήν ιστορία αυτή ,είναι πώς τήν πληρώνουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συνεχίζω..
    Αρα μόνον με ΑΝΩΘΕΝ παρέμβαση μπορεί να σταματήσει,αυτό,καθώς είναι άδικο οι ΒΛΑΚΕΣ να αποφασίζουν και να την πληρώνουν άδικα άλλοι.Είναι άδικο γιά όσους αντιλαμβάνοντε να πέφτουν στήν συμφορά ,που τους παρασύρουν οι ΒΛΑΚΕΣ.
    Οι βλάκες που "καταλήγουν" μετά από το δούλεμα που τούς κάνουν ,"στο λιγότερο κακό"!! Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν νοήμονες με τέτοια "λογική"! Και να κάνουν και υποδείξεις .
    Ναί περιμένουμε τον Από μηχανής Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή