peri majestic the real

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Μια από τις χειρότερες πρωτεύουσες όλου του κόσμου είναι η Αθήνα...Χαμηλό επίπεδο, άσχημη αρχιτεκτονική και παντού λαθρομετανάστες. Μια Μεντεγίν των Βαλκανίων. Γιατί αυτή η προβολή από το πολεμοκάπηλο και σιωνιστικό CNN;; Θέλουν τον ντορογιό για πρωθυπουργό στο μέλλον!!

 



Θα εκμεταλλευτούν την τύχη τους οι Δεξιοί, για να διώξουν τους προδότες από την παράταξή τους ή θα πέσουν στην «παγίδα» που τους στήνουν εκ νέου οι βενιζελικοί; Είναι βέβαιο ότι τώρα θα τους στηθεί μια μεγάλη «παγίδα». Ο έλεγχος του μεγάλου κόμματος της Δεξιάς είναι το μυστικό τής πολιτικής και οικονομικής επιτυχίας των Βενιζελικών. Μέσω αυτής ελέγχουν ολόκληρο το πολιτικό «φάσμα» τής Δημοκρατίας μας. Θα δώσουν σκληρή μάχη για να μην χάσουν τον έλεγχο της ΝΔ. Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τον Μαρινάκη, δηλαδή, που βρίσκεται δήθεν σε «κόντρα» με τον Μητσοτάκη, είναι μία «παράσταση» …Μπροστά στο ενδεχόμενο να «καεί» ο Μητσοτάκης, προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Να προλάβουν να εμφανίζονται ως πρωτοπόροι τής «κάθαρσης», που με τα δικά τους ΜΜΕ θα «προτείνουν» τον νέο αρχηγό τής Δεξιάς. Εννοείται ότι η «κόντρα» αυτή δεν μπορεί να είναι πραγματική. Ο Μαρινάκης ανήκει στον πιο σκληρό πυρήνα των Βενιζελικών. Ο υπόδικος για «μεγαλεμπορία» ναρκωτικών, που μόνον στο Μεντεγίν τής Κολομβίας θα μπορούσε να είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος της πιο δημοφιλούς ομάδας, εκδότης και καναλάρχης …Αυτός είναι που εμφανίζεται σήμερα δήθεν να «απειλεί» τον Μητσοτάκη !!! …Αυτός είναι που μιλάει για «παρακράτος» !!!


Εάν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, θα ήταν για γέλια. Ποιον θα «στηρίξει» αυτός ο «καθαρός» άνθρωπος για την ηγεσία τής ΝΔ; …Την Όλγα Κεφαλογιάννη …Την ανιψιά τού Βαρδινογιάννη δηλαδή …Σε ολόκληρη την παράταξη της Δεξιάς δεν υπάρχει άλλος ικανός για αρχηγός …Δεν υπάρχει Δεξιός καθαρός για αρχηγός στην παράταξη, στην οποία επίτηδες οι βενιζελικοί έχουν «φυτέψει» τους Γεωργιάδηδες και τους Πλεύρηδες του δικού τους «μνημονιακού» ΛΑΟΣ …«Μόνον» οι βενιζελικοί «είναι» ικανοί για αρχηγοί …Οι βενιζελικοί «ράτσας» …Οι γιοι και οι ανιψιοί …Ειδικά αυτοί, οι οποίοι έχουν σχέσεις με τους «περιούσιους»


 …Η Κεφαλογιάννη τού Εβραίου Μάτσα …Να κρατήσει «ζεστή» τη θέση μέχρι να προετοιμαστεί ο άχρηστος «Ντορογιός». Εάν δεν προσέξουν οι Δεξιοί, θα συνεχίσουν να είναι τα κορόιδα των βενιζελικών …Το «υποζύγιο», για να γίνονται οι βενιζελικοί μεγιστάνες και να εξυπηρετούν τα «αφεντικά» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Η «κολυμβήθρα», για να ξεπλένονται οι Χριστοφοράκοι και οι Πικραμένοι των παλιών δωσίλογων. Η τύχη «χαμογέλασε» στους Δεξιούς τώρα που πιάστηκε ο αγράμματος γιδοβοσκός Κούλης με την «κατσίκα» στην «πλάτη». Θα εκμεταλλευτούν οι Δεξιοί αυτήν την ανέλπιστη ευκαιρία, για να «ξηλώσουν» από τη Δεξιά ολόκληρη τη βενιζελική συμμορία ή θα συνεχίσουν να είναι τα θύματα της;

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr


1 σχόλιο:

  1. Περι δεν θα ασχοληθώ με την προσπάθεια του Τραιανού, να ταρακουνηθεί η πατριωτική αν υπάρχει τέτοια γιατί εγω βλέπω μόνο εθνικιστική δεξιά και είπαμε μην τα μπερδεύουμε άλλο εθνικισμός και άλλο πατριωτισμός, ιστορικά ο εθνικισμός δημιούργησε τα προβλήματα και τις ήττες στην πατρίδα μας, αλλά νομίζω ότι ακόμα και στην περίπτωση αλλάγής ηγεσίας που περνάει μέσα από μια ήττα στις εκλογές, και ας υποθέσουμε ότι όντως συμβεί στις επόμενες ,και στην θέση του ηττημένου , τοποθετήσει το κομματικό κοκλάβιο τον ΝΔ ή την ΟΚ στα ινία , θα αλλάξει πορεία και οικονομική πολιτική ο νεοφιλελευθερισμός; δλδ είναι θέμα προσώπου ή το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης με νύχια και με δόντια προσπαθεί να μην κουνηθεί και ρηγματώσει το σύστημα που υπηρετεί, θεωρώ λοιπόν το κάλεσμα -ευκαιρία αλλάγής προσώπου απλό αποπροσανατολισμό , επικίνδυνο και κατασκεύασμα κάποιων στα λαγούμια και στα υπόγεια της εξουσίας. ΑΝ δεν αλλάξουν πολιτική, αν δεν ακυρωθεί ο ίδιος ο νεοφιλελευθερισμός ως ιδεολογία του χρήματος, δεν πρόκειται να δούμε φως στο τούνελ και Περι ένα ρητορικό ερώτημα, το άρθρο που ανήρτησες έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την άποψη της αποχής; δλδ όταν λές δεν συμμετέχω στο στημένο προκειμένου να ακυρώσω δεν μπορεί από την άλλη να θέτεις ζητήματα αλλάγής ηγεσίας σε ένα κόμμα , όταν ο ίδιος ξέρεις πολύ καλά ότι οι οποισδήποτε αλλαγές έρχονται όχι από στημενα συνέδρια αλλά από ήττες στην εκλογική διαδικασία, φάσκεις λοιπόν και αντιφάσκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή