peri majestic the real

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Ποιος μιλάει; Τι άποψη έχουν αλήθεια οι Ευρωβουλευτές μας; Γιατί δεν το κάνουν θέμα στις Βρυξέλλες; Εδώ μιλάμε για κομπίνα στο ρεύμα. Με ακρίβεια τελείωσε το 2022 ,με ακρίβεια μας ήρθε και το 2023. Μια μάτια στον χάρτη της χονδρικής τιμής ρεύματος και θα σε πιάσουν τα κλάματα. Βλέπεις τιμές 3-4-5 ευρώ /MWh και σε μας 283 €/MWh.

 


4 σχόλια:

  1. Η Σπυράκη είναι σα να βγήκε από καμιά σειρά του Netflix, τίγκα στην προτεσταντική παράνοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως είναι έτσι η κακομοίρα. Αλλήθωρη,και με γελοίο στόμα. Φαντάσου χαρά που την "έπιασε" που βρήκε το..φλουρί!! Σκέψου τι απληστία γενικά,έχει στο κεφάλι της.

    Σκρούτζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοίοι και γελοίες καταστάσεις,οι δικαιολογίες Περι που προβάλλονται κάθε φορά που οι τιμές τραβούν τον ανήφορο και αδειάζουν το πορτοφόλι των πολιτών είναι τετριμμένες και συχνά γελοίες.Φταίει ο εισαγόμενος πληθωρισμός, φταίει ο πόλεμος, φταιει η κρίση που δημιούργησε ο κακός ο Πούτιν στην ενέργεια,...πάντα κάποιος φταίει , αλλά ποτέ ο κερδοσκόπος, Περι ας μην κοροΙδευόμαστε,η ένέργεια έχει γίνει χρηματιστηριακό προϊόν,δλδ αντικείμενο κερδοσκοπίας, πρόκειται για απόλυτο παραλογισμό, αν ηθελαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα,θα στόχευαν στην πάταξη της αισχροκέρδειας και επειδή κάποιος μπορεί να πεί ότι είναι δύσκολο να εντοπισθεί, η απάντηση είναι απλή. Το αποτέλεσμα της αισχροκέρδειας είναι τα υπερκέρδη συγκεκριμένων παραγωγικών κλάδων,ας φορολογηθούν τα υπερκέρδη των βιομηχανιών τροφίμων, των παρόχων ηλ ενέργειας,των διυλιστηρίων, των τραπεζών και τότε όντως θα ανασάνουν τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, τότε θα υπάρξουν λύσεις κατά της ακρίβειας, αλλά μήπως οι ιθύνοντες δεν το θέλουν, από την άλλη με προβληματίζει το γεγονός ότι όλοι στεναζουν και ασφυκτιούν από την ακρίβεια και μούγκα στην στρούγκα, και ο τραγέλαφος είναι στις εκλογές δυστυχώς οι δεινοπαθούντες νεοέλληνες πάλι θα δώσουν συγχωροχάρτι στον δικομματισμό, οπότε όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν, Κεμάλ έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ

    Rally Dakar 2023-stage 3
    Ένας ποταμός μέσα στην έρημο
    https://www.instagram.com/p/Cm9ECcPBpzT/

    Υ.Γ.: There's a storm coming!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blade Runner Blues