peri majestic the real

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ούτε ένας διανοούμενος. Ούτε ένας δημοσιογράφος. Ούτε ένας έγκυρος αναλυτής διεθνολόγος. Ούτε ένας ακαδημαϊκός. Ούτε ένας στρατιωτικός. Ούτε ένας ερευνητής συγγραφέας. Μα είναι δυνατόν; Ναι, είναι.... Δεν τρέχει κάστανο. Μιλάμε για μια χώρα φάντασμα. Για μια Ευρώπη σε αποσύνθεση...η ανθρωπότητα είναι ένα κοπάδι από λοβοτομημένα πρόβατα. Δεν μαθαίνει ….

 



Όλοι βλέπουν προς την Ουκρανία αλλά στην Γερμανία γίνεται το μεγάλο έγκλημα.

Το σώου στην Ουκρανία γίνεται για να οπλιστεί αυθαίρετα  και παράνομα η Γερμανία !

Πίσω από τους καπνούς του Κιέβου θέλουν να κρύψουν τις εγκληματικές οικονομικές και υγειονομικές συνέπειες της Πανδημίας..

Ο ψυχοπαθής του τελευταίο αιώνα εξοπλίζεται ξανά....οι σιωνιστές τύπου Μπουρλά προσπαθούν τώρα να κρυφτούν πίσω από τους καπνούς του Κιέβου.

Έχουν ανάγκη ένα μακελειό με βόμβες, σφαίρες, κι ακρωτηριασμένα πτώματα.. για να υποβαθμίσουν τα δικά τους θύματα...εξαιτίας των δικών τους ιών.. και των δικών τους εμβολίων...

Μαζί με αυτούς και οι διεφθαρμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες, οι οποίοι τα πήραν  από τους σιωνιστές και τις Φαρμακοβιομηχανίες των ίδιων, για να δώσουν την χαριστική βολή  στις εξουθενωμένες από τους τοκογλύφους εθνικές  οικονομίες τους.

Θα βάλουν την Γερμανία να απειλεί στρατιωτικά την Ευρώπη ώστε να μην αντιδρά κανείς...Τώρα που πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι να μπουν στο σφαγείο.. να παραδοθούν στα μνημόνια... η Γερμανία θα είναι το φόβητρο...Αυτό είναι που με μεγάλη προσοχή προετοιμάζεται τώρα...

Πρέπει να ξυπνήσουν οι λαοί της Ευρώπης...

 Πηγή: Traianou.gr

Τώρα που η Ευρώπη βγαίνει από την καταστροφή της δήθεν πανδημίας είναι επικίνδυνη. Τήν καταστροφή πού έχουν υποστεί δεν θα την αποδεχτούν δίχως αντίδραση. Τώρα είναι η ώρα γιά αυτούς να στήσουν στήν τελική της μορφή τήν νέα τάξη πραγμάτων. Μιά νέα τάξη πραγμάτων που τα πάντα θα ανήκουν στους σιωνιστές και οι λαοί, θα ανέχονται τούς νέους κυρίαρχους του κόσμου. Γιά να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να υπάρχει ένα άλλο φόβητρο΄. Θα επαναλάβουν την μεταπολεμική τάξη πραγμάτων. Θα χρησιμοποιήσουν ένα φόβητρο για να κρατήσουν τούς λαούς στον φόβο. Θα τούς απειλήσουν με έναν πόλεμο με πυρηνική καταστροφή και κανένας δέν θα αντιδράσει. Θα τούς υποσχεθούν ασφάλεια, και οι λαοί θα λατρέψουν αυτούς που τούς έκλεψαν σε βαθμό καταστροφής. Το φόβητρο αυτό είναι η Ρωσία του Πούτιν. Του δικού τους Πούτιν.)


https://traianou.gr/2022/02/%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ad%cf%80%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8a%ce%bd-%ce%bc%ce%ac%ce%be%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%b5%ce%bb.html


2 σχόλια:

  1. Να προσθέσω και κάτι ακόμα στις εύστοχες παρατηρήσεις του άρθρου, ένας ακόμα στόχος των ΗΠΑ στον ρωσοουκρανικό πόλεμο, ήταν να σπάσει τον εναγκαλισμό Ρωσίας-Γερμανίας και ταυτόχρονα να αναγάγει την Γερμανία σε ρόλο χωροφύλακα στην Αν Ευρώπη , όπως ακριβώς έχρισε το Ισραήλ ως χωροφύλακα στην περιοχή, Οι ΗΠΑ πλέον ακολουθούν αλλο δόγμα στην γεωστρατηγική, δεν στηρίζουν δικτατορίες-χούντες, αλλα στηρίζουν κατα το δοκούν μαριονέτες τύπου Ζελενσκι για να διαιωνίζουν και να διασφαλίζουν τα συμφέροντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι να και μια καλή είδηση μέσα στην συνεχή ροή μαύρων ειδήσεων, το κοινοβούλιο ενέκρινε χθές φορολογική μεταρρύθμιση που προβλέπει υψηλότερο συντελεστή φορολόγησης για τους πλούσιους και ακόμα υψηλότερη στα κέρδη του πετρελαΙκούτομέα.Μην βιαστείς να χαρείς, μην προτρέχεις ειδικά στην χώρα της Δανιμαρκίας,δεν πρόκειται για το δικό μας κοινοβούλιο.αλλα της Κολομβίας, στην χώρα που θα μας δώσουν μαθήματα κοινωνικής δικαιοσύνης αυτοί οι τριτοκοσμικοί και καθυστερημένοι, σε μας που αν δεν ειχαμε αυτόν τον πολιτισμό και την παιδεία,να την μεταλαμπαδεύσουμε στους αγροίκους ευρωπαίους ακόμα θα ήταν ανεβασμένοι στα δένδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή