peri majestic the real

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Mόλις φύγει ο Μητσοτάκης, θα είναι στην Ουάσιγκτον (18 Μαίου '22) ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για να συναντήσει τον Αμερικανό ομόλογό του, 'Αντονι Μπλίνκεν...Θέμα; Τα νέα F-16 που θα παραλάβει η Τουρκία, τώρα που το νέο τουρκικό γεωτρύπανο Cobalt Explorer κινείται νότια της Κρήτης, δηλαδή εντός της ελληνικής ΑΟΖ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι '' και καμία μεγάλη προσωπικότητα'' για να μιλήσει στο Κογκρέσο, απλά το Κογκρέσο τιμά τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Μιλάει ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Μπάιντεν, μιλά για την Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία αλλά δεν αναφέρει το παραμικρό για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Ίσως να αναφερθεί ο Ερντογάν με το θέμα αυτό στο μέλλον (γέλια..)

Οι παραχωρήσεις Μητσοτάκη θα φανούν στο σύντομο μέλλον..

Όπου πάνε οι Έλληνες πολιτικοί βρωμάνε τα πάντα..

Πρόσκληση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να μιλήσει σε κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου απηύθυνε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι. Η ομιλία του πρωθυπουργού, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Ουάσιγκτον, θα γίνει την Τρίτη 17 Μαΐου 2022.

Όπως σημειώνει η Νάνσι Πελόζι στην επιστολή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη,

Είναι μεγάλο μας προνόμιο να σας φιλοξενήσουμε γι' αυτόν τον καθυστερημένο εορτασμό της επετείου για τα 200 χρόνια της ελληνικής ανεξαρτησίας, που δυστυχώς αναγκαστήκαμε να καθυστερήσουμε πέρυσι λόγω της πανδημίας.

Αυτά τα λίγα...μιας και παντού διαβάζουμε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ότι το Κογκρέσο τιμά μια μεγάλη προσωπικότητα της Ευρώπης...


Για ξεκάρφωμα γίνεται αυτό με τα F-35....τους πρόλαβε ο Τσαβούσογλου.....που φεύγει για Αμερική με πρόγραμμα και σχέδιο....

Τότε γιατί πήγε Αμερική ο Μητσοτάκης; Για δημόσιες σχέσεις. Μιλάμε για σύγχρονη πολιτική Δυναστεία...που όμοιά της δεν υπάρχει στην Ευρώπη..

2 σχόλια:

  1. https://www.defence-point.gr/news/o-kyr-mitsotakis-syndese-to-f-35-lightning-ii-me-ti-synergasia-tis-eav-me-tin-lockheed-martin

    Πολύ ύποπτο.....Κονσόρτσιουμ ιδιωτικών εταιριών, πού δίνουν λόγο στο Αμερικανικό Κονγκρέσο...... Lockheed, ή πρώην Μartin Marietta, Sikorsky, μεγάλες δουλειές με την ΕΑΒ. Με την ΕΑΒ, πού τα P3 Orion, θα βγούν στο Αιγαίο μετά το 2026, τα C 130 δεν πετάνε, τα C27 j Spartan δεν φαίνονται πουθενά, στέλνουμε στο εξωτερικό γιά συντήρηση overhold ελικόπτερα Super Puma με κόστος 5.000.000, ενώ στην ΕΑΒ στοιχίζει 950.000. Μέχρι αυτή την στιγμή, εργαζόμενοι στην ΕΑΒ, στον τομέα των P3, βγάζουν από τα κάθετα σταθερά των αεροσκαφών, παντόφλες. ΝΑΊ, ΠΑΝΤΌΦΛΕΣ. ΈΞ'ΑΜΕΡΙΚΉΣ.
    Ό Μητσοτάκης παζαρεύει τα F-35, αλήθεια σε ποιά διαμόρφωση και ρόλο;
    Mήπως σε συνεργασία με Rafale και επίγειους J-TAC operators;;;;;
    Σε ποιούς στόχους; Στίς επερχόμενες Πρέσπες του Αιγαίου;
    Βαρύγδουπα εξοπλιστικά προγράμματα, σε μιά Ελλάδα πού ολισθαίνει οσονούπω στο χάος;
    Mε πολυπολυτισμικό στράτευμα και σύστημα εισδοχής '' άστα να πάνε '' επαγγελματιών στρατιωτών (ΑΣΕΠ).
    Πακτωλοί χρημάτων, κολοσσιαία ποσά γιά αεροσκάφη, ενώ τα Ελληνόπουλα, δεν ξέρουν τι είναι ΕΞΟΙΚΕΊΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΈΝΟ ΟΠΛΙΣΜΌ (G3), γιατί λεφτά γιά πυρομαχικά δέν υπάρχουν.
    Σε μιά χώρα πού δυστυχώς συνορεύει με τον εαυτό της και είναι περιτριγυρισμένη από εχθρούς, εξοπλισμοί '' ΞΕΚΆΡΦΩΜΑ '' είναι το λιγότερο ΎΠΟΠΤΟΙ, ΆΝ ΌΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΊ. ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΒΡΩΜΆΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ.
    Έχουμε γενναία στελέχη και πανέξυπνα, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει σε περίπτωση κρίσεως να κοιτάζουν τον εχθρό και όχι να έχουν μονίμως τα μάτια τους πίσω, μη φάνε πισώπλατο χτύπημα. Να έχουν σύγχρονο οπλισμό και όχι ''σαπάκια'' παντός είδους
    Διότι, τι να τα κάνεις τα σύγχρονα όπλα, όταν οι πολιτικές ή ΠΩΛΗΤΙΚΈΣ αποφάσεις, είναι ''ΥΠΟΧΩΡΉΣΤΕ''. '' ΓΙΆ ΤΟ ΚΑΛΌ ΜΑΣ ''.

    Αδέρφια συν-Έλληνες, μπλέξαμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριολεκτικά ζούμε στή χώρα τών πιθήκων, Τέτοια ¨εικόνα¨μόνο σε τσίρκο συναντάς.
    Ο αυτιστικός και ο ξεκούτης .Το αλτσχάιμερ,και ο αυτισμός. Η μεγάλη εικόνα τών λαών. Οί απίστευτη εποχή τού τελευταίου γένους .. Σάπισε οξειδώθηκε μέχρις κόκαλο.
    Αλκοολικοί,διεστραμένοι ,ανώμαλοι,κλέφτες ,βλάκες.. Ολα τα μωρά στην πίστα. Και ο απόλυτος φασισμός. Σέ απειλούν καί από πάνω.Παγιδευμένοι μέχρι τα μπούνια. Εάν μιλήσεις για τήν μία πλευρά,σε κατηγορεί η άλλη.. Αστα να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή