peri majestic the real

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Είναι ένας εφιάλτης ολόκληρη η χώρα...Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτό που έγινε στον θρυλικό ηθοποιό γίνεται καθημερινά...

 


Παντελής έλλειψη πνευματικών ανθρώπων, έλλειψη ΠΑΙΔΕΊΑΣ, έλλειψη καλοσύνης και αγαθότητος, χώρα και λαός βουτηγμένοι στην ανηθικότητα, την λαμογιά και το ρουφιανιλίκι, την σήψη, την χυδαιότητα...

4 σχόλια:

  1. https://www.in.gr/2022/05/18/world/rosos-analytis-rosia-einai-stratiotiki-aytokratoria-klironomos-tis-romis-kai-tou-vyzantiou/
    διαβάστε!! Το ακούσαμε και αυτό!!! ενα μικρό απόσπασμα,που μάς σοκάρει,η αμορφωσιά και το σκοτάδι τους. Η Ρώμη τί ήταν μας λέει? Ενα μικρό στρουμφοχωριό!!
    Μήπως οι κάμποι? Μήπως τα ψηλά βουνά,μήπως ο ήλιος μας που χρυσολάμπει?

    https://www.youtube.com/watch?v=BvzN8wGBaus&ab_channel=PronewsTV

    Και εδώ,η αμορφωσιά και η βλακεία. Καί έχεις ιδέα πόσοι αμόρφωτοι θα συμφωνήσουν?

    επίσης,,είπε..
    -«Είναι τιμή μου να είμαι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που θα μιλήσει στο Κογκρέσο. Καταδείξατε την κοινή πορεία μας. Η δημοκρατία άλλωστε γεννήθηκε στην αρχαία Αθήνα. Οι δικοί μας προπάτορες εμπνεύστηκαν από την δική σας ανεξαρτησία. Πολεμήσαμε μαζί κατά την διάρκεια δυο παγκοσμίων Πολέμων. Οι σχέσεις μας είναι στο καλύτερό τους σημείο. Είναι τιμή μου να μιλήσω στον οίκο της δημοκρατίας του αμερικανικού λαού», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με την Νάνσι Πελόζι.--
    Στήν μητρόπολη του κόσμου,πού έγιναν πειρατές και κατέλαβαν το πλοίο,μιλάει γιά Δημοκρατία.
    Υπάρχει κάτι πιό παράλογο,μεγάλο ψέμα,και θράσος? Μα ναί,αυτός είναι όλος ο κόσμος. Μιά τέτοια παράνοια,που σε κάνει να σιωπάς.

    Μήν περιμένει κανείς τίποτα. Αλλάζουν τα ρούχα τους και επιστρέφουν στά ίδια. Δέν έχουν κανένα πρόβλημμα.Οι λαοί θά έχουν κάθε ημέρα και μεγαλύτερα προβλήματα.
    Ο Ελον Μασκ, κατουρήθηκε από την χαρά του. Η "πανδημία" τόν έκανε πλουσιότερο,και τα ζώα ακόμα να καταλάβουν 'οτι τους κορόιδεψαν άγρια,ακόμα φοράνε τίς μάσκες και τρέχουν γιά εξετάσεις στόυς γιατρούς και στίς κλινικές. Στο χρηματηστήριο οι μετοχές του έχουν χτυπήσει ταβάνι.
    Ο Ελον Μάσκ. Ο "τεχνολογικός οραματιστής"!! Ο φοβερός και τρομερός ¨επιστήμονας" που έχει διαχειρίζεται και είναι στήν κατοχή του η τεχνολογία,τόσων αληθινών θηρίων.που δούλεψαν γιά την τεχνολογία και τίς επιστήμες, Τούς έσβησε όλους και πήρε το στέμμα..Ηρθε και άρπαξε όλη τήν εργασία κάποιων που πραγματικά έχουν γράψει ιστορία. Το θηρίο Τέσλα,"έσβησε" αφού καπηλεύτηκε ακόμα και τό όνομα του ο Ελον της μάσκας.
    Χέσε ρε φίλε!! Η αμορφωσια και η βλακεία του κόσμου δέν έχει τέλος.
    Σωτηρία υπάρχει? Βεβαίως και υπάρχει. Διασκεδάζουμε σήμερα και ετοιμαζόμαστε για τα πολλά γέλια με όλους τους γελοίους της "μόρφωσης".,και τούς ακόλουθους τους.
    Εμείς ακολουθούμε τον καλύτερο.Και αυτόν τόν γέννησε η Ελλάδα.
    Ανακαίνηση στίς τρώγλες? Ε καί κανένας απελπισμένος θα μπεί στά ερείπια τους. Πασόκοι Αριστεροί και δεξιοί ,ένα μαγαζί.Είναι τό τέλος τους ,όσα μερεμέτια και να κάνουν .Θα κλέψουν στό τέλος και εδώ και θα γίνει της κακομοίρας. Θα είναι η σταγόνα εκείνη που θα τους πνίξει. Το έχουν κάνει παντού,πέρααε στό ντούκου,και ώς γνωστό ο βλάκας δέν σταματά πουθενά.Μεχρι που θα φάει το κεφάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κόκα κόλα τους έχει "πνευματικά δικαιώματα" Ειναι επτασφράγιστο μυστικό "¨επιτυχίας" . Είναι το "υδωρ" που σε "αναγεννά"Εάν κάποιος θέλει να φτιάξει κάτι ανάλογο θα την πεί σούπερ κόλα η γαμόκολα. Ο Ελον ,απο "αγάπη¨και "θαυμασμό" χρησιμοποιεί τό όνομα του Τέσλα! Κατάλαβες για τί άτομα μιλάμε? Για τους μοναδικούς με τέτοιο ταλέντο στήν κλεψιά στην πουστιά και στην κομπίνα. Θαυμασαν την Δημοκρατία της Ελλάδας. Σήμερα την έχουν κάνει κυλότα,δίχως λάστιχο.Σήμερα μας λένε πώς εκείνη η Δημοκρατία ήταν μια φούσκα που είχε αδικίες ,για τους "δούλους" -θα βγούνε καρναβάλια και θα πιαστούν απο την λέξη δούλος! Θα αναλύουν τήν δουλεία στην αρχαία Ελλάδα και ουτω καθεξής. Μας ετοιμάζουν λοιπόν μια καινούργια 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ" ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΎ ΤΎΠΟΥ,ΤΎΠΟΥ ΚΊΝΑΣ. τύπου καραντίνας..
    "Θαύμασαν" την ακρόπολη και σήμερα κάνουν πλιάτσικο τα αριστερα παρτάλια, Δική τους αυλή,δικό τους οικόπεδο. Το λίκνο της Δημοκρατίας ,μαζί με την ίδια την Δημοκρατία και μαζι και η "ΜΑΝΑ ΤΗΣ" σκουπιδότοπος από τα σκουπίδια. Και οι αμόρφωτοι καμμιά ντροπή γιά όσα τούς κάνουν Αντιθέτως τα βλέπουν και φυσιολογικά! Οπως φυσιολογικό έβλεπαν και τις Πρέσπες και το Ποιά Μακεδονία? Κανένας θαυμασμός δεν υπήρχε ποτέ Καπέλωμα και κλέψιμο. Θέση στήν θέση μας ήθελαν . Και για να επιτύχει κάποιος αυτό,πρώτα σε "θαυμάζει" και αφού σε πλησιάσει μετά σού βγαίνει και από πάνω¨Αφού πιάσει θέση δίπλα σου,και παραμυθιάσει πώς είναι "ισότιμος" μετά αρχίζει τις συκοφαντίες και τίς επιδέιξεις. Μετά γίνεται ο "καλύτερος" Είναι αυτό πού λέει ο λαός "δώσε θάρρος στον χωριάτη θα σε διώξει απο το κρεβάτι". Ασε ρε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή μας. Σιχαίνομαι που είμαι έλληνας και ζω σε αυτόν τον τόπο...!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. '---Οι δικοί μας προπάτορες εμπνεύστηκαν από την δική σας ανεξαρτησία.'-----
    -----Είπε!! Δλδ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ δέν ξέρει που "πατά και πού βρίσκεται,"ο αυτιστικός Είναι του ψυχιάτρου κυριολεκτικά..
    Μάλλον οι δικοί μας προπάτορες κάθε τους σκέψη ήταν γιά τό εβραικό σμήνος. Και είχαν "εμπνευστεί" γιατί πιό πρίν είχαν διακτινιστεί,σε χιλιάδες χρόνια πρίν ,και ξαναγύρισαν στο παρελθόν ,γιά να δούλεψαν γιά αυτούς. Μιλάμε γιά τέτοια βλακεία,σε σημείο ολικής διαταραχής.
    Οι δικοί μας προπατορες,ήρθαν στό μέλλον ξαναγύρισαν στο παρελθόν ,μόνον και μόνον για να πάρουν ΕΜΠΝΕΥΣΗ! Τί άλλο θα ακούσουμε ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή