peri majestic the real

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Μια άλλη Ελλάδα...Το video είναι συγκλονιστικό..



 Το συμφέρον της ΤΆΞΕΩΣ πρός στιγμήν, είναι η φτωχοποίηση της Ελλάδος, ο εδαφικός ακρωτηριασμός της, η αυτογενής αλλαγή πληθυσμού με αλλοεθνείς και η βρώμικη συμμετοχή, με όλα τα μέσα, στην εξουδετέρωση του Ρωσικού κόσμου, ακολουθώντας το Αμερικανικό σχέδιο γιά την δημιουργία ''βαθέως κράτους'' και την καταστροφή του Ιράν και της Κίνας.

Ή οικονομική καταστροφή των Ελλήνων, είναι γι'αυτούς απλά ή ''στάχτη στα μάτια'.

Είναι οι ψηφίδες στο ψηφιδωτό NOVUS ORDO SECLORUM.

Δημιούργησαν χρόνια τώρα, γενιές Ελλήνων χωρίς μέλλον, χωρίς σεβασμό στην πίστη και στην ιστορία του, ξεχνώντας πόσους αιώνες ήταν σκλαβωμένος σε Οθωμανούς και Δυτικούς, δημιούργησαν νέους ανθρώπους πού ''σπουδάζουν'' κινητό, τάμπλετ, ριάλιτυ, πανσεξουαλισμό, πολυπολιτισμό.

Οί Βενιζελικοί ''κολλεγιόπαιδες'', είναι τόσο πατριώτες, πού αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τον ναζισμό, αλλά συντάσσονται με τους νεο-ναζί του Κιέβου, γιατί το επιτάσσει το ''διεθνές δίκαιο'', όπως το 2014 ο Βενιζέλος, ή σήμερα από όλο σχεδόν το πολιτικό σκηνικό.

Σού βάζουν δικηγορικά γραφεία να σε παίρνουν τηλέφωνο, επειδή χρωστάς στη ΔΕΗ, αλλά είναι ''κολώστρες'' όταν οι Τούρκοι παραβιάζουν το Αιγαίο 24 ώρες το 24ωρο με μαχητικά αεροσκάφη και οπλισμένα UAV, την στιγμή πού φέρονται σα μοιρολογίστρες στους δυτικούς συμμάχους.

Για την διεθνή ελίτ, η Ελλάδα είναι ''μαγαζί γωνία Βαλαωρίτου και Βουκουρεστίου''. Γι'αυτό έβαλαν τους Βενιζελικούς να την κυβερνάνε, γι'αυτό μένουν πάντα ατιμώρητοι, γι'αυτό παλεύουν με νύχια και με δόντια, να μην χάσουν την θέση τους στον θρόνο των Μυκηνών ή του Άργους. Οι απόλυτοι ''Πουθενάδες'' πού σου κουνάνε και το δάχτυλο, με επίδειξη άκρατου νεοπλουτισμού.

Θυμίζουν έντονα το σκοτεινό πρόσωπο της πολιτικής και των επιχειρηματιών, της ταινίας του 1973 ''Θέμα συνειδήσεως''.

Κυβερνήσεις Βρυκολάκων, βαμπίρ πού όπως επί Σημίτη, βλέπαμε στις τηλεοράσεις τα στρατεύματα των κατσαπλιάδων Αλβανών του UCK, να παρελαύνουν στην Αττική πηγαίνοντας για την Γιουγκοσλαβία, πολεμώντας τους Σέρβους, τώρα στέλνουμε όπλα και οσονούπω τεθωρακισμένα ΒΜΡ 1, για να πάρουμε τα γερμανικά LYNX, διαγράφοντας τις όποιες συμμαχίες είχαμε.

Μιλάμε γιά συμμορίες ανθρωποειδών πού γουστάρουν το αίμα, με οποιοδήποτε κόστος.

Μιλάμε γιά απόλυτα ψυχασθενείς !!!

 ΜΑΝΚΟ

2 σχόλια:

  1. μεγάλη η καταστροφή φιλε πολύ μεγάλη. σου γραφώ λίγο έξω απο Γιάννενα και πριν από λιγο επέστρεψα από Σκλαβενίτη, γεμάτο φίλε με λάθρο το σούπερ μάρκετ γτ εδω εχει Δομή, δεν πάμε καθόλου καλα και αυτοί παιρνουν και ιθαγένειες, άσυλο και εχουν δικαίωμα ψήφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα έγραφε ο μεγάλος Τραϊανού..... Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες...

«Βόρεια Μακεδονία» 16 Ιουνίου 2018 Ολοκληρώθηκε μια προδοσία κι αποκαλύφθηκαν τόσο οι στόχοι όσο και οι προδότες. ΕΒΡΑΙΟΙ και Κομμουνιστές ...