peri majestic the real

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Η ΕΛΛΑΔΑ είναι μαθητές που έμειναν στην ίδια ΤΑΞΗ και παραμένουν αιώνιοι μαλάκες και νομίζουν ότι θα γίνουν ΗΓΕΤΕΣ…

 Τα σκουπίδια τα κλοτσάμε.


Όταν αρχίζουν και μαζεύονται τότε τα βλέπουμε !!!!! τώρα φυσικά τα ανακυκλώνουμε και τους δίνουμε άλλη μορφή,………. πριν μερικά χρόνια πίσω, ψώνιζες με χαρτοσακούλα, σου είπαν καταστρέφεις το δένδρο, σου επέβαλαν το πλαστικό σήμερα σε επιστρέφουν πίσω και σε ανακυκλώνουν επιβάλλοντας με αυτό που θέλουν… και εσύ τους απαντάς ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γαμιέσαι!!!!!!

Μια χώρα σε μια λέξη γαμιέσαι !!!!! αυτό ακούς παντού μαζί με την ανάδελφο λέξη μαλάκας που για έναν περίεργο φαινόμενο κανένας δεν γαμιέται και κανένας δεν είναι μαλάκας, απόρροιας άξιον διότι όλοι σκούζουν και λέγουν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γ@μιέσ@ι!!!!!!

Μας δουλεύουν από την εποχή με το μήλο της ΕΥΑΣ, της ΕΛΕΝΗΣ και το λουρί της μάνας, κάνουμε τους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ όπως στον ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ που όλοι ρωτούσαν ποιος είναι, αλλά όλοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ είναι μαθητές που έμειναν στην ίδια ΤΑΞΗ και παραμένουν αιώνιοι μαλάκες και νομίζουν ότι θα γίνουν ΗΓΕΤΕΣ…. γιατί βλέπουν μόνο αυτό που τους δεσμεύει, που περιορίζει τις κινήσεις τους ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γ@μιέσαι!!!!!! αλλά παραμένουν αιώνιοι μαλάκες, περιμένοντας κινήματα μπατριωτικών, ορδών αντιεμβολιαστικών παρατάξεων όταν πνιγόμαστε σε μια χούφτα χιόνι στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και μες στα μούτρα σου λένε λαέ γαμιέσαι!!!!!! .....ανακοίνωση της Αττικής Οδού- Φταίνε οι οδηγοί που είναι άπειροι...και όχι η έλλειψη εκχιονιστικών.... και συ απαντάς ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γ@μι@σαι!!!!!!

περιμένοντας κινήματα μπατριωτικών με το περιβόητο ΙΧΩΡ σαν το αίμα του ΧΡΙΣΤΟΥ λες και αυτοί μόνο είναι παιδιά του ΘΕΟΥ και θέλουν να σώσουν τον κόσμο.

Οι πληροφορίες ανακυκλώσιμες στην ίδια γραμμή το σύστημα με τα δικά του και οι αντί του συστήματος με τα δικά τους …..και εσύ επιλέγεις ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γ@μιέσαι!!!!!!

Και αφού επιλέγουμε κατά του συστήματος γιατί παραμένουμε στην ίδια ταξη;

Την ΕΛΛΑΔΑ την κυβερνούν δυο κεφάλια το βόρειο και το νότιο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΡΗΤΗ, δεν υπάρχει Μοριάς και Ρούμελη.

«Ρούμελη και Μοριάς, δύο τόποι, μία ιστορία»

Αυτό πρέπει να δει ο ΕΛΛΗΝΑΣ την ιστορία του, όλα τα άλλα είναι ιστορίες του κα
ναπέ.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο, πολύ εύστοχο άρθρο.Εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ….ατάκα Κούγια για Στυλιανίδη: Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε
    «Ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη που τον βρήκες; Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;», είπε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (26.01.2022) στον ΑΝΤ1.
    «Ένας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσει τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού;
    Για ποιο λόγο να πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;» ενώ διερωτήθηκε «η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει; Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει “έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!».
    https://www.newsit.gr/ellada/apisteyti-ataka-kougia-gia-stylianidi-an-ton-afiseis-stin-omonoia-xathike/3454916/
    ….σας ευχαριστώ για την ανάδειξη του σχολίου μου που έκανα χθες και με τιμά, συγνώμη για λέξεις που ορίζουν την πραγματικότητα της καθημερινότητας και όπως βλέπουμε την παραπάνω δήλωση διαπιστώνουμε πόσο πραγματικός είστε στην ενημέρωση μας και στον σχολιασμό των αναγνωστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή