peri majestic the real

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

3κοσμική-θεοκρατική- αριστερόστροφη-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ μπανανία...Ένας ξεπεσμένος λαός για τα μπουζούκια που ζει σε τριτοκοσμικές τσιμεντοφαβέλες που τις πληρώνει και χρυσάφι κιόλας!! με «επενδυτές» εξ' ανατολής!!!!

 


Η Αθήνα είναι μια πόλη ΛΗΓΜΕΝΗ. 

Δημιουργήθηκε χωρίς κανόνες (όπως και όλες οι ελληνικές πόλεις). Για να υπάρξει μέλλον θα πρέπει να ανακατασκευαστεί σε άλλα πρότυπα. Να βγουν π.χ. τα υπουργεία στην επικράτεια. Να πάρει μια μεγάλη ανάσα ο λαός. Κρίμα που αυτό το τέρας έχει μαζέψει τον μισό πληθυσμό της χώρας. Πολύ κρίμα...

Για να καταλάβετε την μεγάλη παρακμή , επαρχιώτες βουλευτές του σύριζα, της Ν.Δ κατοικούν μόνιμα στην Αθήνα!! 

Κάνουν αγώνα από το ίντερνετ!!! Κλείστηκαν από το χιόνι!!!  χα χαχα γελοία υποκείμενα η μάλλον γελοία θρασίμια.. Κανένα μαχαίρι δεν θα φτάσει στο κόκκαλο. Δεν συμφέρει.  Θα μοιράσουν κάτι λεφτά σε αυτούς που φωνάζουν και τέλος!!! Οι αρπαχτές θα συνεχιστούν...και εσύ θα τρέχεις για το πανάκριβο ρεύμα...χωρίς να έχεις την δυνατότητα να ανάψεις ΟΥΤΕ το air-condition και αν χρειαστείς βοήθεια; Θα πεταχτείς σε ένα νεκροκρέβατο...με έναν συνδικαλιστή νοσηλευτή να σε καταγράφει ως κρούσμα στον ΕΟΔΥ..

Άντε έρχεται η Άνοιξη...περιμένουν οι τεντωμένες ...Έτσι αρμόζει στην μπανανία...δούλεμα με μπόλικο σανό..

4 σχόλια:

  1. Τα σκουπίδια τα κλοτσάμε.
    Όταν αρχίζουν και μαζεύονται τότε τα βλέπουμε !!!!! τώρα φυσικά τα ανακυκλώνουμε και τους δίνουμε άλλη μορφή,………. πριν μερικά χρόνια πίσω, ψώνιζες με χαρτοσακούλα, σου είπαν καταστρέφεις το δένδρο, σου επέβαλαν το πλαστικό σήμερα σε επιστρέφουν πίσω και σε ανακυκλώνουν επιβάλλοντας με αυτό που θέλουν… και εσύ τους απαντάς ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γαμιέσαι!!!!!!
    Μια χώρα σε μια λέξη γαμιέσαι !!!!! αυτό ακούς παντού μαζί με την ανάδελφο λέξη μαλάκας που για έναν περίεργο φαινόμενο κανένας δεν γαμιέται και κανένας δεν είναι μαλάκας, απόρροιας άξιον διότι όλοι σκούζουν και λέγουν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γαμιέσαι!!!!!!
    Μας δουλεύουν από την εποχή με το μήλο της ΕΥΑΣ, της ΕΛΕΝΗΣ και το λουρί της μάνας, κάνουμε τους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ όπως στον ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ που όλοι ρωτούσαν ποιος είναι, αλλά όλοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ είναι μαθητές που έμειναν στην ίδια ΤΑΞΗ και παραμένουν αιώνιοι μαλάκες και νομίζουν ότι θα γίνουν ΗΓΕΤΕΣ…. γιατί βλέπουν μόνο αυτό που τους δεσμεύει, που περιορίζει τις κινήσεις τους ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γαμιέσαι!!!!!! αλλά παραμένουν αιώνιοι μαλάκες, περιμένοντας κινήματα μπατριωτικών, ορδών αντιεμβολιαστικών παρατάξεων όταν πνιγόμαστε σε μια χούφτα χιόνι στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και μες στα μούτρα σου λένε λαέ γαμιέσαι!!!!!! .....ανακοίνωση της Αττικής Οδού- Φταίνε οι οδηγοί που είναι άπειροι...και όχι η έλλειψη εκχιονιστικών.... και συ απαντάς ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γαμιέσαι!!!!!!
    περιμένοντας κινήματα μπατριωτικών με το περιβόητο ΙΧΩΡ σαν το αίμα του ΧΡΙΣΤΟΥ λες και αυτοί μόνο είναι παιδιά του ΘΕΟΥ και θέλουν να σώσουν τον κόσμο.
    Οι πληροφορίες ανακυκλώσιμες στην ίδια γραμμή το σύστημα με τα δικά του και οι αντί του συστήματος με τα δικά τους …..και εσύ επιλέγεις ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γαμιέσαι!!!!!!
    Και αφού επιλέγουμε κατά του συστήματος γιατί παραμένουμε στην ίδια ταξη;

    Την ΕΛΛΑΔΑ την κυβερνούν δυο κεφάλια το βόρειο και το νότιο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΡΗΤΗ δεν υπάρχει Μοριάς και Ρούμελη.
    «Ρούμελη και Μοριάς, δύο τόποι, μία ιστορία»
    Αυτό πρέπει να δει ο ΕΛΛΗΝΑΣ την ιστορία του, όλα τα άλλα είναι ιστορίες του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Toν εισαγγελάτο εάν θα παρακολουθήσεις για πέντε λεπτα...
    Αντιλαμβάνεσαι ένα πράγμα....
    Ο καριόλης εγκαταλείπει το "πλοίο"..
    Ξέρει ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει τής τρελής με τις αυξήσεις και τα αποτελέσματα της "πανδημίας",και την κοπανάει..Θέλει κόσμο να βγεί στούς δρόμους..
    Ηθελαν θύματα στήν Αττική ,οδό ,όπως τότε και στο μάτι.. Γιά αυτό αντί να σταματήσουν την κυκλοφορια ,έστελναν κόσμο στήν Αττική οδό..
    Και η "ψείρα",θέλει μερτικό τ΄ξς εξουσίας.. Οπως και ο Ανδρουλάκης ,θέλει και αυτός κομμάτι.. Παρακολούθησε πώς παιζει θέατρο και μιλάει αυτός πού έκαψε τοσον κόσμο.. Ειναιι φρικαρισμένοι..
    Και είναι σίγουρο πώς βλέπουν τί τους έρχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκοτάδι παντού! Πολύ εύστοχο το σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μύκονος, η άλλη όψη του καθρέφτη, στο οποίο καθρεφτίζεται όλη η κοινωνία, κράτος και λαός. Εκεί που συναντιούνται οι "πολιτισμοί" του σέξ, του one night stand, της αρπαχτής, της κόκας.
    Ό λαός πού μισεί το κράτος, το κράτος πού μισεί τον λαό, Ρώσοι ολιγάρχες, Σαουδάραβες επιβήτορες και Λιβάνιος κροίσοι.
    Όλοι τους μαζί μιά "γροθιά", εκεί πού οδύνη κι'ηδονή ενώνονται.
    Μύκονος, το νότιο σύνορο της σάπιας Ευρώπης, των Ρωμαικών πάρτυ και των πυγμάχων πορτιέρηδων.
    Τών πιάτων με καλαμάρια πού κοστίζουν 840 ευρώ και των πακέτων με τσιγάρα, που κοστίζουν 25 ευρώ.
    Τα πλαστικά βυζιά στο Nammos και στο super paradise.
    Όλα τα συναντάς στην Μύκονο, στο ερμαφρόδιτο "τέκνο" μιας χώρας, πού πέρασε πρό πολλού, το point of no return.
    Στο μέρος, πού οι κολασμένοι ζουν το απόλυτο μαρτύριο, να μην βρίσκουν ηρεμία και ανάπαυση.
    Έτσι κι'αλλοιώς, η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ.
    Το "μότο", πριν μπείς στην κόλαση.
    Ποιά φτώχεια,ποιά ανεργία, αέναη διασκέδαση.
    Κοινωνία που δεν καταλαβαίνει τι της γίνεται, τρέξιμο με χίλια στον γκρεμό.
    Επεισόδιο από την "Ζώνη του Λυκόφωτος".
    Μόνο το attitude μετράει. Τίποτ'άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...