peri majestic the real

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Θεωρούμε βέβαιο ότι θα ξαναεπιχειρήσουν να δολοφονήσουν τον Τραμπ! Θα ξαναεπιχειρήσουν, εάν αμφισβητηθούν τα εκλογικά αποτελέσματα να κάνουν τις ναζιστικού τύπου προβοκάτσιες τύπου εισβολής στο Καπιτώλιο. Δεν έχουν άλλη επιλογή, γιατί, εάν χάσουν την εξουσία, κινδυνεύουν όχι μόνον οι ίδιοι στις ΗΠΑ, αλλά και οι όμοιοί τους δολοφόνοι τής Γάζας.

 Θα πει κάποιος! …«Θα μας σώσει ο Τραμπ;» …Όχι βέβαια …ΚΑΝΕΝΑΣ Τραμπ δεν μπορεί μόνος του να σώσει τον κόσμο από τους δυνάστες του! Απλά ο Τραμπ μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα και αυτό να βοηθήσει τον κόσμο να σώσει τον εαυτό του. Ο Τραμπ μπορεί να γίνει το «θραύσμα» εκείνο, που θα «σπάσει» τον «κινητήρα» τους …Το «θραύσμα» που θα «σπάσει» κάποιο ζωτικό στοιχείο του και θα το ακινητοποιήσει. Αυτή η ακινητοποίηση είναι το ζητούμενο!!! Αυτό είναι το ζητούμενο, γιατί οι νεοταξίτες μαρξιστές θα έχουν πρόβλημα με την παραμικρή αλλαγή στην ηγεσία τού Λευκού Οίκου. Θα έχουν πρόβλημα στην παραμικρή αλλαγή τού πολιτικού και υπηρεσιακού προσωπικού, που σήμερα ελέγχει τον αμερικανικό κρατικό γίγαντα. Όπως και οι όμοιοί τους ΝΑΖΙ τού Χίτλερ και κομμουνιστές τού Στάλιν, στηρίζονται στην απόλυτη κομματικοποίηση του κράτους …Στον απόλυτο έλεγχό του …Αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει με τους Μπλίνκεν, οι οποίοι χαράσσουν την κρατική πολιτική με βάση τα συμφέροντα του Σιωνισμού και όχι των Αμερικανών! …Τις Γέλεν, που με 35 τρισεκατομμύρια χρέος έχει ανοικτό το αμερικανικό «πορτοφόλι» και μοιράζουν δισεκατομμύρια στους φονιάδες αυτού του κόσμου! …Τους Γκάρλαντ, οι οποίοι μοιράζουν «δικαιοσύνη» τύπου «Boeing» και όποιος αντιστέκεται έχει το FBI έξω από την πόρτα του! …Τους Μαγιόρκας, οι οποίοι έχουν γεμίσει τους αμερικανικούς δρόμους με ΛΑΘΡΟμετανάστες.

Εάν αυτό το απολύτως κομματικοποιημένο από τους Σιωνιστές αμερικανικό κράτος χάσει τον «συντονισμό» του, μπορεί να «καταρρεύσει» σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Εάν οι Εβραίοι Σιωνιστές χάσουν τον έλεγχο του Λευκού Οίκου κι αντικατασταθούν στελέχη τους σε ζωτικά πόστα, κανένας δεν ξέρει τις συνέπειες που θα έχει η δυσλειτουργία που θα παρουσιαστεί. Ειδικά τώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο του και ταυτόχρονα το Ισραήλ έχει γίνει μισητό σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Λέμε «ειδικά τώρα» γιατί ανάμεσα στα άλλα προσπαθούν να σπρώξουν την ένταση με το ΙΡΑΝ σε ακραία επίπεδα και άρα να μπουν σε παντελώς αχαρτογράφητα νερά. Ήδη τα σιωνιστικά «αφεντικά» —δια μέσου τού Νετανιάχου— έδωσαν στους Αμερικανούς πολιτικούς τη «γραμμή» που πρέπει ν’ ακολουθήσουν και αυτή δεν είναι καθόλου ευνοϊκή για την ανθρωπότητα.
«Ημέρα αγάπης» σύμφωνα με τον Τραμπ η εισβολή του 2021 στο Καπιτώλιο
Είναι απολύτως βέβαιον ότι θα δοκιμάσουν τα πάντα για να κρατηθούν στην εξουσία! Σε αυτήν την εξουσία βασίζουν την επιβίωσή τους οι Λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ και τα «διευθυντήρια» τύπου WEF. Όλοι αυτοί οι φασίστες δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτε προκειμένου να κρατηθούν στην κορυφή τού κόσμου. Τα «παιδιά» τού Κίσινγκερ δεν θα διστάσουν μπροστά στο μεγαλύτερο έγκλημα …όποιο κι αν είναι το ρίσκο για την αμερικανική κοινωνία και τον κόσμο όλο! Θεωρούμε βέβαιο ότι θα ξαναεπιχειρήσουν να δολοφονήσουν τον Τραμπ! Θα ξαναεπιχειρήσουν, εάν αμφισβητηθούν τα εκλογικά αποτελέσματα να κάνουν τις ναζιστικού τύπου προβοκάτσιες τύπου εισβολής στο Καπιτώλιο. Δεν έχουν άλλη επιλογή, γιατί, εάν χάσουν την εξουσία, κινδυνεύουν όχι μόνον οι ίδιοι στις ΗΠΑ, αλλά και οι όμοιοί τους δολοφόνοι τής Γάζας.

Μόνον εάν καθυστερήσουν οι δολοφόνοι τής ανθρωπότητας έχουμε ελπίδα να τους προλάβουμε και να τους εξουδετερώσουμε! …Σε αυτό το σημείο είναι χρήσιμος ο Τράμπ! Είναι ένας επιβραδυντικός παράγοντας τον οποίο αυτήν τη στιγμή χρειάζεται η ανθρωπότητα, η οποία «πυρπολείται» από τους Σιωνιστές. Εξαιτίας του όλοι αυτοί θα έχουν προβλήματα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί εις βάρος τους Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! …Θα τους γίνουν όλα πιο δύσκολα και οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία τους! Ένας Κόσμος χωρίς τα ανθρώπινα σκουπίδια τύπου Γκάρλαντ, Μπλίνκεν, Νιούλαντ, Γέλεν, Σούμερ, Έμχοφ, Μαγιόρκας, Ζούγκεμπεργκ, Μπριν, Ντέρσοβιτς, Ζελένσκι και Νετανιάχου είναι καλύτερος από αυτόν που ζούμε και σίγουρα αξίζει να τον ονειρευόμαστε.

Παναγιώτης Τραϊανού

Τraianou.gr

5 σχόλια:

  1. Αυτό είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν μερικοί, και παριστάνουν μονίμως τους σοφούς,και τούς γνώστες.Ακόμα δεν ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΎΝ πως φτάσαμε σε τέτοια σημεία τήν κοινωνία και την ανθρωπότητα γενικα,από όλους αυτος τους 'εξυπνους βλάκες.
    Σε καμμία περίπτωση,δέν θα είναι ο Τράμπ,πρόεδρος της Αμερικής.
    Η Καμάλα θα είναι ΚΑΙ θα κλέψουν τίς εκλογές ΚΑΙ θα "κλαινε",πως ο "φασίστας" δεν δεχεται την ήττα του.Τα γνωστά,και η πλέμπα,θα κάνει "αναλύσεις" ,"ιδεολογικές" "πληροφοριακές" εξηγήσεις για τούς "δεξιούς φασιστες".Οπως κάνουν και τώρα. Ισοπεδωτικές ,και πάντα μέσα στίς κολλημένες απο το σύστημα απόψεις τους.
    Κανείς δέν είπε πώς ο Τράμπ θα σώσει. Και να ήθελε δέν θα μπορούσε,είναι σε τέτοια κατάσταση η Αμερική και όλος ο κόσμος ,που μόνον Ο ΓΝΩΣΤΗΣ μπορεί. Για αυτό και θα τον αποδεχτούν σάν ΜΕΣΣΙΑ
    Αλλά ότι και να λέμε,δέν έχει νόημα ,αφού δέν αντιλαμβάνοντε.
    Ετσι απλά περνάει ο χρόνος ,παντού γίνοντε όλο και χειρότερα,μέχρι να φθάσει σε εκείνο το σημείο,που πραγματικά θα μοιάζει η ζωή μια πραγματική ΚΟΛΑΣΗ.
    Αναρωτιέμαι πολλές φορές,ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://sxolianews.blogspot.com/2024/10/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μην με θεωρείς ότι είμαι αρνητικός σε ό,τι διαβάζω , να τώρα προσυπογράφω αυτό που ανήρτησες , σε υπερθετικό βαθμό προφανέστατα ο Τραιανού έχει απόλυτο δίκιο, διατηρώ επιφύλαξη αν νίκη Τράμπ αποτελέσει την αναγκαία και ικανή προϋπόθεση αλλαγής αναφορικά με τα πρόσωπα. δλδ αν δεχθούμε ότι παγκόσμια εξουσία βρίσκεται στα χέρια του γνωστού λόμπι που μπορεί να ανακατεύει την τράπουλα έχω την αίσθηση ότι κανένας Τράμπ δεν θα αλλάξει τους συσχετισμούς αφού άπαντες είναι απλοί εντολοδόχοι και υπάλληλοι του συστήματος. Οψόμεθα λοιπόν οι εκλογές έρχονται και ο χρόνος θα δείξει, μέχρι τότε υπομονή και σύνεση, αν η προσδοκία ότι ο Τράμπ θα σβήσει πχ τον Ζελένσκι ή τον Νετανιάχου που αυτή την στιγμή παίζουν στις υπερπαραγωγές γίνει πραγματικότητα είναι ενδιαφέρον να το δούμε,για τον πρώτο η διαφαινόμενη ήττα από τον Πούτιν θα δώσει το τελικό χαστούκι , για τον άλλο νομίζω ότι ούτε ο Τάμπ , ούτε η άλλη θα τον ταρακουνήσουν, αφού η όποια νίκη έρθει θα είναι χρωστούμενη επιταγή στο λόμπι που λέγαμε. Επομένως μην ακυρώνεις την όποια θέση μου, βλέπεις η κριτική μου δεν είναι πάντα αρνητική και να ξέρεις γνωρίζω να διαβάζω, να εμβαθύνω και να αξιολογώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού "απομονώθηκε",το επίμαχο κομμάτι από τό άρθρο,είναι πιό εύκολο να καταλάβουν τί λέει η γιά ποιόν λόγο λέμε πώς μακάρι να νικήσει ο Τράμπ.. Αποδικνύεται ,-βγάζει μάτι για την ακρίβεια-,πως ποτέ δέν δίαβαζαν κανένα άρθρο απο την αρχή έως το τέλος,-ίσως διάβαζαν την αρχή και το τέλος-
    Ο Τράμπ πάντως στήν καμμία δέν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος για τους παραπάνω λόγους ,που έγραψε ο Τραιανού. Εφτασαν έως την κορυφή του κόσμου οι Σιωνιστές ,με κλεψιές πουστιές ,δέν θα αφήσουν κανέναν να τους μπεί εμπόδιο τώρα! Θα ζήσουμε στιγμές απίστευτα νοσηρές,αμέσως μετά τίς Αμερικανικές εκλογές. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο η "φασαρία" τους να καπελώσει τις αντδράσεις των Αμερικάνων,που σήμερα είναι οι περισσότεροι σίγουροι,πώς θα "πετάξουν¨απο πάνω τους αυτήν την λαιλαπα. Μόλις δούν πώς πάλι τους ξεγέλασαν ,θα τρέξουν οι "νικητές" να κλάψουν και να παραπονεθούν ,θα μιλούν για "δημοκρατίες" και τα σχετικά.
    Γεγονός είναι πώς ούτε φαντάζοντε κάποιοι τι θα δούν τα μάτια μας και τι θα περάσει όλος ο κόσμος.. Ευρώπη Αμερική.. Αφρική Ισλαμικός κόσμος κτλ..
    Ακόμα και τότε ,κάποιοι θα συνεχίσουν τίς "αναλύσεις".. Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι ρε φίλε.! Τι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το βλέπουμε τελικά κάθε λεπτό το πόσο άγνοια υπάρχει..
    Ποιος Πούτιν; Ποιος Ζελένσκυ;Ποιός Νετανιάχου; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΧΑΜΕΝΟ" Η ΤΟΝ "ΝΙΚΗΤΗ".. Εμείς από "κάτω" βλέπουμε άλλο "εργο",αυτοι το σενάριο το έχουν βγάλει.. Παρακολουθήτε λοιπόν τίς "οθόνες" δίχως σχολιασμούς. ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή