peri majestic the real

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Πως το παίζει τώρα ο Τσίπρας; Φτιάχνει εν ζωή "ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας", πλασάρεται δηλαδή ως κάτι το εξαιρετικό, το μεγαλειώδες, το κεφαλαιώδες, σε λίγο θα μιλάει και για "σκέψη Τσίπρα"! Προαλείφεται για "ψηλά" αυτό φαίνεται και απ' αυτά που κάνει και από όσους τον προωθούν.


 Είναι φανερό το που πάει το πράγμα, δεν τα κάνει έτσι αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα ινστιτούτα επειδή του κατέβηκε! Και λεφτά χρειάζονται και κυρίως προώθηση! Πότε θα γίνουν όλα αυτά; Όταν έρθει η ώρα.... Και τρέχουν όλοι να γλύψουν τον μεγάλο αρχηγό τον μεγάλο διανοητή! Τον ρουφιάνο της Μέρκελ που κατέστρεψε μια γενιά νέων και τώρα κάθεται και λέει ιδέες και θεωρίες. Τον αδίστακτο προβληματικό μνημονιακό υπάλληλο του Ντράγκι..

Το οικόσιτο της οικογένειας Μητσοτάκη...ο μέντορας του Gay Κασσελάκη...

  

Σκέψου τι λεφτά έβγαλαν και βγάζουν αυτοί οι ανεκδιήγητοι Έλληνες πολιτικοί, αμόρφωτοι, αδαείς, λαμόγια, ανίκανοι, κλόουν και διεφθαρμένοι στην καλύτερη των περιπτώσεων, που ανοίγουν και Ινστιτούτα! Είναι να τρελαίνεσαι... Λες και έχουν να προσφέρουν το παραμικρό... Και την ίδια ώρα, ξέρουν ότι έχουν προκαλέσει απίστευτο πόνο, έχουν καταστρέψει εκατομμύρια ανθρώπους και έχουν καταδικάσει την χώρα!

 

 Μιλάμε για ασυνείδητους, αναίσθητους, αδίστακτους, που ζουν σε άλλον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου