peri majestic the real

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

FBI …Ο εχθρός εντός των «τειχών»!

 

…Ο εχθρός εντός των «τειχών»!

…Tο «χέρι» τής Μοσάντ που άνοιξε την «Κερκόπορτα» του αμερικανικού «κάστρου»!

H αναπόφευκτη «Ουκρανοποίηση» των ΗΠΑ προ των πυλών!

 

Αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα μπροστά στα μάτια μας είναι πρωτοφανές! Στην εποχή τής ύψιστης τεχνολογίας τής επικοινωνίας βλέπουμε «ζωντανά» την ολοκληρωτική καταστροφή ενός κράτους κι ενός λαού! …Βλέπουμε στην κυριολεξία τη «σκύλευση» του μεγαλύτερου και ισχυρότερου χριστιανικού κράτους και τη βίαιη φτωχοποίηση του λαού του! Ο πληθωρισμός και η ανεργία έχουν φέρει σε απόγνωση την εξαθλιωμένη πλέον τάξη των εργαζομένων, η οποία κάποτε απολάμβανε το «αμερικανικό όνειρο» …Ένα «όνειρο», το οποίο είχε ήδη αρχίσει να «θολώνει» από τα ναρκωτικά, τα οποία «χτυπάνε» πλέον αυτήν την κοινωνία σε όλα τα μήκη, τα πλάτη, αλλά και τα «ύψη» της, εάν σκεφτεί κάποιος ότι ο «εφιάλτης» αυτός έχει επηρεάσει όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ και δεν έχει αφήσει καμία κοινωνική τάξη ανεπηρέαστη και έξω από το πρόβλημα …Ένα «όνειρο», το οποίο άρχισε να «παγώνει» με τους αναρίθμητους πλέον αστέγους που πλημμυρίζουν τους δρόμους κι έχουν μετατρέψει τα κέντρα των αμερικανικών πόλεων σε ανοικτές τουαλέτες!

Και, σαν να μην έφταναν αυτές οι φοβερές «πληγές τού Φαραώ» που πλήττουν την πάλαι ποτέ Υπερδύναμη, κάποιοι έχουν ανοίξει τα σύνορα αυτού του κράτους κι έχουν «πλημμυρίσει» τις γειτονιές των πόλεων του με επικίνδυνους ΛΑΘΡΟμετανάστες …Τους πιο επικίνδυνους, εάν σκεφτεί κάποιους ότι έχουν ανοίξει όλες οι φυλακές τής Λατινικής Αμερικής και πρώην έγκλειστοί τους έχουν πάρει τον «δρόμο» προς τον Βορρά! Χιλιάδες εγκληματίες, καταδικασμένοι για δολοφονίες και βιασμούς, έχουν αφεθεί ν’ «αλωνίζουν» τις ΗΠΑ! …Πραγματικοί δολοφόνοι περιφέρονται στις γειτονιές των ΗΠΑ έξω από τα σπίτια των Αμερικανών! …Πραγματικοί βιαστές περιφέρονται έξω από τα σχολεία των ΗΠΑ, τρομοκρατώντας τούς γονείς των παιδιών! …Πραγματικός τρόμος έχει «σκεπάσει» τα άλλοτε ήσυχα προάστια των αμερικανικών μεγαλουπόλεων!

United States: 8,000 migrants travel to southern border as election looms Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά; «Τρελάθηκαν» ξαφνικά οι Αμερικανοί και για λόγους ανθρωπισμού κι αλληλεγγύης «αυτοκτόνησαν»; Όλα αυτά τα οποία βλέπουμε είναι τυχαία συμπτώματα της ολοκλήρωσης ενός «κύκλου» ακμής, που νομοτελειακά οδηγεί στον εκφυλισμό και την παρακμή ή μήπως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο πρόωρης υπονόμευσης της αμερικανικής υπερδύναμης; Ήρθε η ώρα τού φυσικού τέλους των ΗΠΑ ή βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανούς κλίμακας «δολοφονική» απόπειρα εις βάρος ενός κρατικού γίγαντα; Εάν όμως έχουμε να κάνουμε με σχέδιο υπονόμευσης, δεν πρέπει να εντοπίσουμε την ταυτότητα αυτού που το επεδίωξε και το κέρδος που αναζητούσε; Ποιος επωφελείται από τη σημερινή παρακμή των ΗΠΑ; Αυτό είναι το περίφημο «qui bono», που αποτελεί το βασικότερο θεμέλιο της νομικής σκέψης.

Εάν δηλαδή βρούμε κοινά σημεία μεταξύ αυτών οι οποίοι πρωταγω­νιστούν στα «λάθη» που οδηγούν τις ΗΠΑ στο τέλος τους —και στο κέρδος που προκύπτει γι’ αυτούς από αυτήν τη «λανθασμένη» μεθόδευση—, θα έχουμε «ξεμπερδέψει» σε μεγάλο βαθμό το «μυστήριο». Βλέποντας τα εκατομμύρια των ΛΑΘΡΟμεταναστών που έχουν εισβάλει στις ΗΠΑ, το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό —ακόμα και του πιο αδαή— είναι αυτό του Σόρος! Ο Εβραίος Σόρος είναι συνδεδεμένος παγκοσμίως με το πρόβλημα της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης! Οι δικές του ΜΚΟ έχουν «αλώσει» όλα σχεδόν τα κράτη και τα έχουν οδηγήσει σε μια ενδοκοινωνική «ένταση» άνευ προηγουμένου! Οι δικές του οπλισμένες παρακρατικές οργανώσεις τύπου Antifa ή BLM είναι αυτές οι οποίες απειλούν με βία όλες τις κοινωνίες που θα τολμούσαν ν’ αντιδράσουν στα σχέδια του οργανωμένου εποικισμού των πατρίδων τους!

Σ’ αυτήν την «άλωση» των ΗΠΑ ο Σόρος ΔΕΝ είναι μόνος! …Υποβοηθάται από την πολιτική εξουσία τού ίδιου του αμερικανικού κράτους! …Από την εξουσία την οποία διαχειρίζεται σήμερα ο —κατά δήλωσή του— φανατικός Σιωνιστής Μπάιντεν …Ο Πρόεδρος που ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα τού Εβραίου Σούμερ. Αυτό το κόμμα στην πραγματικότητα κυβερνά τις ΗΠΑ και όχι ο «αχυράνθρωπος» ο οποίος αποτελεί τη «βιτρίνα» τής εξουσίας του. Αυτό το κόμμα χρηματοδοτείται από τον Σόρος και τους λοιπούς Εβραίους τοκο­γλύ­φους, για να εκτελεί George Soros' son has easy access to White House honchos 

 κατά «γράμμα» την «ατζέντα» τους! Αυτό δεν το λέμε εμείς …Αυτό το λέει η τραγική για τους Αμερικανούς πραγματι­κότητα. Αυτό το «φωνά­ζει» η λίστα των χορηγών αυτού του κόμματος. Το κράτος το οποίο δεν έχει ούτε σεντ για να βοηθήσει τα εκατομ­μύρια των Αμερικανών που πρό­σφατα καταστράφηκαν από τους τυφώνες, έχει δισεκατομμύρια για να τα στείλει η Εβραία Γέλεν στο Ισραήλ! Το κράτος το οποίο πλήττε­ται από την ανεργία και μια απίστευτη φτώχεια, έχει επιτρέψει τον Εβραίο Μαγιόρκας ν’ ανοίξει τα σύνορα στα εκατομ­μύρια των ΛΑΘΡΟμετανα­στών! Ο αμερικανικός λαός δείχνει έτοιμος ν’ «ανατρέψει» με την ψήφο του αυτήν την κατάσταση και η πολιτική διοίκηση, «κόντρα» στη λαϊκή βούληση, έχει αφήσει τον Εβραίο Γκάρλαντ να δίνει ανεξέλεγκτα εκλογικά δικαιώματα στους ΛΑΘΡΟμετανάστες!!!

Πόσο τυχαία μπορεί να είναι όλα αυτά; Αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι αρνητικοί πρωταγωνιστές σ’ αυτήν την αθλιότητα είναι Εβραίοι Σιωνιστές; Για να μπορέσουμε όμως ν’ αποδείξουμε ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από ένα φαινόμενο —το οποίο θα μπορούσε να είναι κι απλή σύμπτωση—, θα πρέπει να βρούμε τον λόγο για τον οποίο θα μπορούσε το φαινόμενο αυτό ν’ αποφέρει κέρδος σε κάποιους. Γιατί θα μπορούσαν οι Εβραίοι να έχουν κέρδη και άρα να επιδιώκουν να μεθοδεύσουν αυτήν τη ΛΑΘΡΟ­μετανάστευση; Γιατί έχουν ανάγκη να «φορτώσουν» ένα κράτος όπως οι ΗΠΑ με εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμεταναστών και μάλιστα σε ηλικίες στράτευσης; …Για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί ΔΕΝ είναι «καθαροί» απέναντι στους «συγκάτοικούς» τους! …Έχουν κατακλέψει το σύμπαν και τώρα φοβούνται τον αμερικανικό λαό!…

…Φοβούνται τη βίαιη αντίδραση των θυμάτων τους, γιατί εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένοι να συγκατοικήσουν μ’ αυτά …και, επιπλέον, φοβούνται και για την απώλεια της «λείας» τους! …Φοβούνται μήπως ξαναβρεθούν στην κατάσταση που βρέθηκαν κάποτε στη ναζιστική Γερμανία, όπου με την αθλιότητά τους ανάγκασαν τον γερμανικό λαό ν’ αντιδράσει και να συστρατευτεί με τον Χίτλερ, προκειμένου ν’ απαλλαγεί από την εβραϊκή «μάστιγα»! Αυτό ακριβώς φοβούνται και γι’ αυτόν τον λόγο αναζητούν «συμμάχους» εκεί όπου υπάρχουν πλέον μόνον εχθροί. Ακόμα και η πολιτική τής «δαιμονοποίησης» του Τραμπ και η σύνδεση του ιδίου και των οπαδών του με τον ναζισμό, είναι μέρος αυτής της πολιτικής. Εξαιτίας τού φόβου τους ότι θα βρεθούν στη δύνη μιας ανεξέλεγκτης αντίδρασης μίσους, αναζητούν μια συλλογική άμυνα, η οποία θα προστατεύσει την ολιγομελή εθνική κοινότητά τους. Γι’ αυτόν τον λόγο αναζητούν τα εκατομμύρια των ΛΑΘΡΟμεταναστών, τους οποίους θα τους χρησιμοποιήσουν στην άμυνά τους απέναντι στους συμπολίτες τους! Αυτό δεν το έκαναν μόνο στις ΗΠΑ, αλλά το έκαναν και στην Ευρώπη! …Συγκεκριμένα, από την Ευρώπη ξεκίνησαν!

How come 50% of billionaires in the USA are Jewish? Why are Jews so rich? - Quora Τώρα κάνουν τα ίδια και στις ΗΠΑ. Θέλουν με το ίδιο κόλπο και τους ίδιους ανθρώπους να ελέγξουν την αμερικανική κοινωνία και ταυτόχρονα να διατηρηθούν στην εξουσία. Απλά στην Ευρώπη το έκαναν με τους Μουσουλμάνους, ενώ στις ΗΠΑ το κάνουν με τους Λατίνους! Έχουν ανάγκη να το κάνουν αυτό, γιατί κι εκεί φέρθηκαν σαν αχάριστοι και άθλιοι φιλοξενούμενοι. Λεηλάτησαν τους Αμερικανούς με όλους τους πιθανούς κι απίθανους τρόπους! Ελέγχοντας τη FED, έλεγξαν τα πάντα. Το κολοσσιαίο δημόσιο και ιδιωτικό χρέος των ΗΠΑ και των Αμερικανών είναι στην πραγματικότητα οι περιουσίες των δισεκατομ­μυριούχων Εβραίων, οι οποίοι «ξεφυτρώνουν» μυστηριωδώς κάθε μέρα, αλώνοντας όλους τους τομείς τής οικονομίας! …Τρισεκατομμύρια δολάρια τούς άρπαξαν με εκβιασμούς κι εξαναγκασμούς! Ο διεφθαρμένος και πάμπλουτος πλέον Ομπάμα «έσωσε» τις τράπεζες των Εβραίων τοκογλύφων, «βυθίζοντας» την αμερικανική οικονομία στο χάος. Ο Μπάιντεν, με το «άλλοθι» του Κόβιντ, τούς «χάρισε» πέντε τρισεκατομμύρια μέσα σε μία ημέρα! Χρηματιστήρια, στεγαστικά και φοιτητικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, ομόλογα κι αμοιβαία κεφάλαια, απομύζησαν ΟΛΟΝ τον πλούτο τού πιο πλούσιου κράτους στην ανθρώπινη ιστορία. Στην κυριολεξία άρπαξαν τα χρήματα των καταθέσεων του αμερικανικού λαού και, αφού τα έστρεψαν εναντίον τής αμερικανικής παραγωγής, τη διαλύσαν και τη λεηλάτησαν.

Όλα τα κέρδη από τη «ρευστοποίηση» της αμερικανικής βιομηχανικής παραγωγής κατέληξαν στις τσέπες των άπληστων Εβραίων τοκογλύφων και των ομοεθνών τους, οι οποίοι με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού και εκβιασμών λεηλατούν τα πάντα σαν «ακρίδες». Ποιος θα τους αντισταθεί, όταν έχουν μόνιμη χρηματοδότηση, την οποία δεν έχει κανένας κοινός Αμερικανός; Ποιος θα τους «προλάβει», όταν έχουν μόνιμη «εσωτερική» πληροφόρηση από τη FED τού Γκρίνσπαν και της Γέλεν; …Όταν μπορούν και παρανομούν χωρίς φόβο, γιατί τη Δικαιοσύνη την ελέγχει απόλυτα ο Εβραίος Γκάρλαντ; …Όταν μπορούν και εκβιάζουν τους πάντες με τις λίστες τύπου Επστάιν; …Όταν υπό την προστασία τού FBI «ξεπλένουν» τόνους χρήμα­τος από ναρκωτικά και παρα­οικονομία; …Όταν ελέγχουν τα ΜΜΕ και άρα όλα όσα «ακούνε» οι Αμερικανοί με κυρίαρχο «προπαγανδιστή» τον Εβραίο Μπλούμπεργκ; …Όταν ελέγχουν όλα όσα «λένε» οι Αμερικανοί με κυρίαρχο «λογοκριτή» τον Εβραίο Ζούγκεμπεργκ; Μιλάμε για ΚΑΝΟΝΙΚΗ «οργουελική» πραγματικότητα! Δεν υπάρχει τίποτε που να τους περιορίζει!

Alan Greenspan | Biography & Facts | Britannica Money Έτσι μόνον εξηγείται το γεγονός ότι μια ασήμαντη πληθυσμιακά εθνική μειονότητα έχει στις τάξεις της πάνω από το 50% των δισεκα­τομμυριούχων τής χώρας …Μια μειονότητα η οποία λειτουργεί ως συμμορία και με αλληλοβοήθειες των μελών της έχει λεηλατήσει τα πάντα κι έχει «βιδωθεί» στην οικο­νομική κορυφή τής κοινωνίας. Την ώρα που οι κοινοί Αμερικανοί δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τής υποθήκη τους για την ξύλινη παράγκα όπου κατοικούν, οι Εβραίοι δεν προλα­βαίνουν να μετράνε τα διαμερίσματα που αγοράζουν, μετατρέποντας τις πόλεις σε ιδιοκτησίες τους! Την ώρα που οι Αμερικανοί δίνουν τον αγώνα τής επιβίωσης, οι κοινοί Εβραίοι δεν ξέρουν σε ποιο μέρος τού κόσμου να κρύψουν τα πλούτη τους.

Πρώτοι και με διαφορά οι Εβραίοι …υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού …«Πορφυρο­γέννητοι» στην πιο ισχυρή Δημοκρατία τού Πλανήτη. Επιδοτούμενες σπουδές, «στημένες» καριέρες, εμπορικές αποκλειστικότητες κι αφορολόγητα τούς έχουν δώσει τεράστιες «επιτυχίες» και «βόλεμα» επ’ άπειρον. Αυτό το οποίο συμβαίνει με τους Εβραίους στις ΗΠΑ δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στον κόσμο! Ποτέ και σε κανένα κράτος μια μειονότητα δεν επιβλήθηκε επάνω σε όλες τις υπόλοιπες τόσο απόλυτα …Δυνάμεις κατοχής δεν δίνουν στα παιδιά τους τέτοιες προνομιακές συνθήκες διαβίωσης! Τα ίδια Κολέγια τελειώνουν με τους κοινούς Αμερικανούς και οι Εβραίοι δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» επαγγελματικές προτάσεις την ώρα που οι συμφοιτητές τους Αμερικανοί επιστρέφουν ταπεινωμένοι στα παιδικά τους δωμάτια και δεν μπορούν να ξεπληρώσουν τα φοιτητικά τους δάνεια.

Με ό,τι κι αν ασχολη­θούν, απολαμβάνουν προβολή, αποδοχή και προστασία άνευ προηγουμένου …σε ηλικία που οι ανταγωνιστές τους δεν έχουν ξεκινήσει καν τις καριέρες τους! Όλοι οι Αμερικανοί περιμένουν να γίνουν διάσημοι επειδή είναι καλοί στη δουλειά τους και οι Εβραίοι γίνονται προκαταβολικά διάσημοι …μ’ αυτούς που τους πληρώνουν να ελπίζουν ότι σε κάποια στιγμή θ’ αποδειχθούν και καλοί. Τέτοια κοινωνική «σαβούρα» δεν έχει «πασπαλιστεί» ποτέ άλλοτε με τόσο πολύ «χρυσόσκονη»! …Παντού «πετυχημένοι» χωρίς κανένα προ­σόν! Όποια «καριέρα» προσφέρει τα πάντα, χωρίς ν’ απαιτεί σχεδόν τίποτε, είναι δική τους «απο­κλει­­στικότητα».

ΜΜΕ, Διαφημιστικές, Χρηματιστη­ριακά και Δικηγορικά γραφεία, κινηματογραφικά στού­ντιο, δισκο­γρα­φικές εταιρείες, τούς περι­μένουν με ανοικτές «αγκάλες» να τους προσφέρουν χρυσοφόρες καριέρες ακόμα κι αν οι αμοιβές τους είναι αργομισθίες ΑΧΡΗΣΤΩΝ! Ακόμα και τον θεσμό τού γάμου τον εκμεταλ­λεύονται όπως οι έποικοι στην εποχή τής αποικιοκρατίας! …ΟΛΕΣ οι πλού­σιες Εβραίες κληρονόμοι παντρεύ­ονται ΜΟΝΟΝ Εβραίους —για να μην χάνει δύναμη η κοινότητα— και ΟΛΕΣ οι πλούσιες Χριστιανές κληρονόμοι γίνον­ται «στόχοι» προικοθήρων Εβραίων! …Ακριβώς όπως οι κόρες των φύλαρ­χων στην Αφρική και στον Νέο Κόσμο …«Λείες» πονηρών, οι οποίοι υπο­βοη­θούνται από ένα ολό­κλη­ρο κοινωνικό σταρ σύστεμ να μαζεύουν πλούσια «λάφυρα» …Άπληστοι κερδοσκόποι, οι οποίοι ξέρουν να προστατεύουν τους εαυτούς τους από τους άλλους «κυνηγούς».

Εκ του ασφαλούς —και χωρίς κανέναν αντίπαλο πλέον— έχουν αρπάξει τα ΠΑΝΤΑ! Παντού είναι οι άνθρωποι που εξασφαλίζουν πάντα πρώτοι τη σωστή πληροφορία, η οποία ξεχωρίζει τον πετυχημένο από τον αποτυχημένο …Αυτόν ο οποίος θα πλουτίσει απ’ αυτόν που θα χρεωκοπήσει …Αυτόν που θ’ αγοράσει όταν οι άλλοι πουλάνε κι αυτόν που θα πουλήσει όταν οι άλλοι αγοράζουν …Αυτόν που θα εξασφαλίσει τις απαραίτητες «συστατικές επιστο­λές» για την καλύτερη πρόσληψη …Αυτόν που θα έχει στο γραφείο του την τραπεζική «εγγυητική επιστολή» για να κάνει —χωρίς πρόβλημα και φόβο— ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ανταγωνισμός. Αγοράζουν χωρίς χρήματα ό,τι πολυτιμότερο κι αποδοτικότερο διατίθεται στην αγορά και αυτό αποπληρώνεται μόνο του, εξαιτίας τής απόδοσής του. Ό,τι δεν μπορούν να εξαγοράσουν, για να το προσθέ­σουν στις περιουσίες τους, απλά το καταστρέφουν. Όλοι είδαμε τι έκαναν οι Εβραίοι προκει­μένου να εξαναγκάσουν με νόμο το Τικ-Τοκ να τους παραδοθεί! Ελέγχον­τας τη αμερικα­νική Δικαιοσύνη, μπορούν να ταλαι­πωρούν μέχρι εξαντλήσεως όλους τους ανταγωνιστές τους …μέχρι να τους «καταπιούν»!

Μπορούν να ρισκάρουν τα πάντα, γιατί έχουν εξασφαλισμένη την ατιμωρησία τους. Ό,τι μεγάλο έγκλημα ή απάτη γίνεται στις ΗΠΑ, κάποιος Εβραίος το έχει αποτολμήσει. Ο Εβραίος Μπάνκ­μαν «έφαγε» από τον κόσμο 100 δις δολάρια και είναι «έγκλειστος» στην έπαυλη των γονέων του, την οποία «χάρισε» ο ίδιος σ’ αυτούς. Ο Εβραίος μεγαλοαπατεώνας Στάινμετζ περιφέρεται στον κόσμο και δεν μπορεί να τον συλλάβει κανένας. Η Εβραία «έμπορος» παιδιών και συνεργάτης τού Εβραίου Επστάιν κάπου «τιμωρείται» πολυτελώς και κανένας δεν την αγγίζει! …Τίποτε δεν τους πτοεί! Όλα σίγουρα κι «εμπιστευτικά», όπως μόνον οι οργανωμένες «συμμορίες» μπορούν να κάνουν. Σε όποιον χώρο καταστρέ­φονται Αμερικανοί, ως δια μαγείας «ξεφυτρώνει» κι ένας νέος δισεκατομ­μυριούχος Εβραίος! Όπου υπάρχει «φούσκα», η «έκπληξη» είναι πάντα ένας Εβραίος ο οποίος πλούτισε απ’ αυτήν.

Στην κυριολεξία οι Εβραίοι ζουν στις ΗΠΑ όπως θα ζούσαν στην Ελλάδα οι γόνοι των Γερμανών ΝΑΖΙ, εάν συνέχιζαν να την έχουν υπό την Κατοχή τους! …Με αστυνομική προστασία από τότε που γεννιούνται και με εξασφαλισμένη δια βίου επιτυχία …Ασφαλείς σε ένα ανασφαλές περιβάλλον και πλούσιοι σε ένα περιβάλλον το οποίο μαστίζεται από τη φτώχεια. Όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθούν Εβραίοι. Όλα αυτά επειδή ακόμα πουλάνε το «παραμύθι» των απογόνων των «μαρτύρων» του «Ολοκαυτώματος». Σκεπτόμενοι ως ιδιοκτήτες των ΗΠΑ, δεν δίστασαν να «ρευστοποιήσουν» ακόμα κι αυτά τα οποία θεωρούνται ως «ιερά» και «όσιά» για τους Αμερικανούς! …«Ξεπούλησαν» τη βιομηχανική τεχνογνωσία τους στους Κινέζους, βγάζοντας τις ΗΠΑ από το κλαμπ των ισχυρών βιομηχανικών κρατών. Έχουν «εξανεμίσει» ακόμα και την αξία τού δολαρίου! …και —έχοντας την κατάλληλη πληροφόρηση— πρόλαβαν και «κρύφτηκαν» πίσω από το παγκόσμιο real estate, εν αναμονή τού μεγαλύτερου «κραχ» τής ιστορίας —το οποίο θεωρούν ότι δεν θα τους αφορά άμεσα, γιατί ήδη έχουν φροντίσει να «καλυφθούν».

Το μόνο που τους φοβίζει πλέον είναι η οργή των θυμάτων τους …Η οργή τού αμερικανικού λαού, που κατάντησε πλέον να πεινάει! …Τους φοβίζει μια πιθανή μετάλλαξη των ΗΠΑ σε μια σκοτεινή κι επικίνδυνη Γερμανία τής Βαϊμάρης! Οι ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή είναι σαν τη Γερμανία τής δεκαετίας τού 1930! …Λεηλατημένη από τους Εβραίους, οι οποίοι φοβούνται την αντίδραση των θυμάτων τους! Αυτό τους τρομάζει, γιατί πλέον μια βίαιη αντίδραση του αμερικανικού λαού είναι μέσα στα πλαίσια του πιθανού. Ο θεωρητικά πιο πλούσιος λαός στον κόσμο, εξαιτίας των Εβραίων, στην κυριολεξία δίνει αγώνα επιβίωσης! Το πιο πλούσιο χριστιανικό κράτος απέκτησε «παθο­γένεια» τριτο­κοσμικού κράτους! Οι Αμερικανοί είναι πλέον άστεγοι, άνεργοι, πεινασμένοι, άγαμοι, άτεκνοι, αγράμματοι και παχύσαρκοι, εξαιτίας τής απληστίας των Σιωνιστών! Υπάρχουν περιοχές των ΗΠΑ όπου το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων είναι χαμηλότερο ακόμα κι απ’ τα κράτη τής υποσαχάριας Αφρικής!

Αυτοί οι άπληστοι και πλέον φοβισμένοι Σιωνιστές ελέγχουν την εξουσία στις ΗΠΑ μέσω του Δημοκρατικού Κόμματος …Του κόμματος του Κλίντον, του Ομπάμα, του Μπάιντεν και των λοιπών αχυρανθρώπων τού Σιωνισμού. Αυτοί είναι που επενδύουν πλέον στη ΛΑΘΡΟμετανάστευση. Αυτοί είναι που κουβαλάνε εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμετανάστες, για να εξασφαλίσουν συμμάχους σε μια κοινωνία η οποία πλέον τούς μισεί. Στην πραγματικότητα κάνουν copy-paste τού επιτυ­χημένου σχεδιασμού που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια στην επίσης «ξεδοντιασμένη» Ευρώπη. Αυτοί θέλουν να πείσουν τους Αμερικανούς ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι δήθεν απαραίτητοι, γιατί, όπως τους ενημέρωσε ο Εβραίος Σούμερ, δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν με τις δικές τους δυνάμεις, γιατί απλούστατα δεν αναπαράγονται ως λαός …Δεν γεννούν πολλά παιδιά, όπως είπε πρόσφατα ο «κολλητός» τού Επστάιν, ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος «ξέρει» από παιδιά!

Νταγκ Έμχοφ: Παραδέχθηκε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση στον πρώτο του γάμο ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις | topontiki.gr

Αυτοί οι «ευγονιστές» είναι που σήμερα δίνουν τη μάχη τους για να παραμείνουν στην εξουσία. Αυτοί είναι που έβαλαν την άχρηστη κι αστοιχείωτη Χριστιανή σύζυγο του Εβραίου Έμχοφ να διεκδικεί την Προεδρία των ΗΠΑ. Η μοναδική τους επιδίωξη σήμερα είναι να διατη­ρή­σουν τον Λευκό Οίκο υπό τον έλεγχο του Δημοκρατικού κόμματος …Να βάλουν μια άσχετη Χριστιανή για «βιτρίνα» …κι από πίσω να έχουν έναν δικό τους «σκιώδη» Εβραίο Πρόεδρο, ο οποίος ελέγχει τα πάντα. Στόχος τους είναι να παγιδεύσουν και τους Αμερικανούς στην ίδια παγίδα που έστησαν στους Βρετανούς με τον Στάρμερ, στους Γάλλους με τον Μακρόν και τους λοιπούς Ευρωπαίους με τους «Μητσοτάκηδες»! …Να τους βάλουν να ψηφίσουν εις βάρος των συμφερόντων τους! …Να ψηφίσουν τους Δημοκρατι­κούς! …Να δώσουν την εξουσία στο κόμμα το οποίο λειτουργεί ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ τού αμερικανικού λαού! …Το κόμμα το οποίο στην κυριολεξία διέλυσε το κράτος κι εξευτέλισε τους θεσμούς του! …Το κόμμα το οποίο μέσα σ’ έναν χρόνο έχει «πλημμυρίσει» τις ΗΠΑ με εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμετανάστες από ολόκληρη τη Λατινική Αμερική!

Οι ΗΠΑ τού Τραμπ και των «Maga republicans» γι’ αυτόν τον λόγο τούς τρομοκρατούν! …Οι ΗΠΑ των πατριωτών, χωρίς την εξουσία στα «χέρια» των Δημοκρατικών, είναι πολύ επικίνδυνες γι’ αυτούς. Οι εξοργισμένες ΗΠΑ των κατεστραμμένων εργαζομένων τρομοκρατούν αυτούς που στην εποχή τού Ομπάμα παρέλαβαν τις ΗΠΑ με 6 τρισεκα­τομμύρια δολάρια δημόσιο χρέος και μέσα σε λιγότερο από μία εικοσαετία το έφτασαν στο εξωφρενικό ποσό των 35 τρισεκατομμυρίων δολαρίων! Χρήματα τα οποία μέσα από τα δικά τους «σιφόνια» κατέληξαν στις δικές τους «τσέπες». Είτε μέσω της Black Rock είτε της Phizer είτε της Goldman Sachs και της Hattaway, οι Εβραίοι τύπου Φινκ, Μπουρλά, Μπλανκ­φάιν και Μπάφετ, τούς «μάδησαν». Τώρα, που οι Εβραίοι έχουν φορτωθεί την «κατσίκα» στην πλάτη, φοβούνται μήπως τούς πιά­σουν στα «πράσα». Η ίδια τους η «επιτυχία» τούς τρο­μάζει. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για επανάληψη των συν­θηκών τής Γερμανίας τής Βαϊμάρης και την άνοδο του αντισιω­νι­στικού εθνικισμού, που στην πρα­γμα­τικότητα είναι ο ναζισμός.

Αυτός είναι ο φόβος τους και γι’ αυτόν τον λόγο έπρεπε να εκμεταλλευτούν την προη­γούμενη εμπειρία τους και να δημιουργήσουν εσωτερικές άμυνες μέσω υπερεθνικών σχεδιασμών. Γι’ αυτόν τον λόγο κάνουμε αναφορά στη Γερμανία τής Βαϊμάρης. Αυτήν αντιγράφουν γιατί αυτήν γνωρίζουν! Για την ασφάλειά τους πρέπει να μιμηθούν τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούσαν στην Ευρώπη τού Μεσοπολέμου και όχι μόνον αυτές της Γερμανίας. Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες μέσα στις ΗΠΑ είναι χρήσιμοι όπως ήταν χρήσιμοι οι ελεγχόμενοι κομμουνιστές μέσα στη ναζιστική Γερμανία …Όπως οι κομμουνιστές, οι οποίοι χρησιμοποιούνταν για να τρομάζουν τους Γερμανούς και να προκαλούν τις επιθυμητές κοινωνικές συσπειρώσεις κι αντισυσπειρώσεις. Αυτό όμως το οποίο τούς έκανε απόλυτα χρήσιμους για τους Σιωνιστές ήταν η ύπαρξη της Μόσχας, η οποία υποτίθεται τους «επηρέαζε» και τους «κατεύθυνε». Χωρίς τη Μόσχα αυτό το «εργαλείο» θα το «έσβηνε» η γερμανική κοινωνία σε κάποια φυλακή της. Άρα, μαζί με το «εργαλείο» των ΛΑΘΡΟμεταναστών θα πρέπει —αυτοί οι οποίοι θέλουν να ελέγξουν τις σημερινές ΗΠΑ— να εξασφαλίσουν και μια «Μόσχα», η οποία να κινεί απ’ έξω τους ΛΑΘΡΟμετανάστες αυτούς.

Αυτή η ανάγκη τους είναι που επιβάλει τους μεγάλους σχεδιασμούς, οι οποίοι ξεπερνάνε το απλό εθνικό επίπεδο. Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι ένα πολύτιμο «εργαλείο» για τους Σιωνιστές, αλλά δεν μπορεί να τους σώσει μόνο του, εάν ο αμερικανικός λαός ανακτήσει την εξουσία και αυτή στραφεί εναντίον τους. Όλοι οι εσωτερικοί εχθροί, τους οποίους μέχρι τώρα δημιούργησαν οι ίδιοι, είναι πολύ μικροί για να περιορίσουν την αντίδραση ενός λαού που πεινάει. Είναι πολύ αδύναμοι σε περίπτωση αλλαγής τής ηγεσίας …και είναι στα μέτρα ενός τέτοιου κράτους ν’ αντιμετωπιστούν και να ελεγχθούν! Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι χρήσιμοι ως «εργαλεία» μόνον εάν οι Εβραίοι καταφέρουν κι αναπτύξουν εξωτερικούς «μοχλούς», για να τους εκμεταλλεύονται εις βάρος τού αμερικανικού λαού …Είναι χρήσιμοι μόνον εάν μπορούν να κινούνται απ’ «έξω» και να προκαλούν τεχνητά εσωτερικά προβλήματα στις ΗΠΑ. Άρα, πολύ πριν έρθουν αντιμέτωποι μ’ έναν δημαγωγό «Τραμπ», ο οποίος δεν θα τους επιτρέπει να διεξάγουν εκ του ασφαλούς την εσωτερική διχαστική πολιτική, θα έπρεπε να «κατασκευάσουν» έναν εξωτερικό εχθρό, ο οποίος να τους εξυπηρετεί, χωρίς να έχουν ανάγκη την εξουσία μέσα στις ΗΠΑ!

Άρα, την ώρα που κουβαλούσαν τους ΛΑΘΡΟμετανάστες έξω από την «πόρτα» των ΗΠΑ, θα έπρεπε να δημιουργήσουν ταυτόχρονα και τη «Μόσχα» τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης, η οποία θέλει να «μπει» στα εσωτερικά των ΗΠΑ και να τις απειλεί με τη βία τής «επανάστασης». Αυτό ακριβώς ήταν η λύση των προβλημάτων τους …Να δημιουργήσουν έναν εξωτερικό εχθρό, ο οποίος θα μπορούσε να τρομοκρατεί απ’ «έξω» τον αμερικανικό λαό …Έναν εξωτερικό εχθρό, ο οποίος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις εσωτερικές αντιπαλότητες που έχουν ήδη δημιουργήσει οι Εβραίοι μέσα στις ΗΠΑ …Έναν εξωτερικό εχθρό, τον οποίο θα μπορούσαν να τον ρυθμίζουν οι ίδιοι, χωρίς να υπάρχει η απόλυτη ανάγκη να έχουν την εξουσία στην Ουάσιγκτον …Έναν εξωτερικό εχθρό, που, μέσω αυτού, θα μπορούσαν να «ρυθμίζουν» την κρατική συμπεριφορά των ΗΠΑ με τρόπο τέτοιον, που να τους εξυπηρετεί απόλυτα. Πριν αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού του τεχνητού ΕΧΘΡΟΥ, θα πρέπει να δούμε το πώς μπορεί να κατασκευαστεί ένας τέτοιος εχθρός …Το πώς μπορεί ένα κράτος τόσο ισχυρό όσο οι ΗΠΑ ν’ αποκτήσει έναν εχθρό, που θα το ακολουθεί σαν «σκιά» και θα τρομάζει τον λαό του.

Το «στήσιμο» αυτού του εχθρού είναι σήμερα ο στόχος τους και είναι πολύ επικίνδυνος για τον αμερικανικό λαό, γιατί απειλεί την ασφάλειά του. Μόνον με προδοσία όμως μπορεί ένα τόσο ισχυρό κράτος να οδηγηθεί στον εκβιασμό τής κοινωνίας του. Αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο! …Μέσω του εκβιασμού να οδηγηθεί στην «ομηρία»! Πώς γίνεται αυτό; …Με τον τρόπο που η αμερικανική πολιτική των Σιωνιστών γνωρίζει πολύ καλά, εφόσον η ίδια έχει εφαρμόσει αυτήν την πολιτική εις βάρος των άλλων …Την πολιτική την οποία εφάρμοσαν οι Εβραίοι Μπλίνκεν, Σάλιβαν και Νιούλαντ εις βάρος τής Ουκρανίας …Την Ουκρανία την οποία ο Σιωνισμός τη «διέλυσε» και τη λεηλάτησε! Τώρα στις ΗΠΑ ο ίδιος αυτός Σιωνισμός θέλει να κάνει κάτι ανάλογο …Θέλει να «ουκρανοποιήσει» τις ίδιες τις ΗΠΑ! …Να τις κάνει ευάλωτες σε απειλές ξένων επεμβάσεων! …Να δημιουργήσει «δίκιο», το οποίο να δικαιο­λογεί επεμβάσεις ξένων δυνάμεων μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ!

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «Ουκρανοποίηση» των ΗΠΑ. Στη θέση τού απόλυτα ελεγχόμενου Εβραίου Ζελένσκι, ο οποίος οδηγεί την Ουκρανία σε παράλογες κι «αυτοκτονικές» επιλογές, ο Σιωνισμός θέλει να βάλει την επίσης απόλυτα ελεγχόμενη σύζυγο του Εβραίου Έμχοφ, προκειμένου η «Ουκρανοποίησή» της να είναι τέλεια. Απλά στις ΗΠΑ —για προφανείς λόγους— ακολουθείται διαφορετική σειρά, αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Οι παράμετροι στην εξίσωση μπήκαν με διαφορετική σειρά, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Ενώ την Ουκρανία πρώτα την απείλησαν με ξένη εισβολή, για να μπορέσουν στη συνέχεια να τη λεηλατήσουν χωρίς ο λαός της ν’ αντιδράσει, στις ΗΠΑ κάνουν τα ίδια με διαφορετική σειρά. Πρώτα τις λεηλάτησαν και, για να μην έχουν αντιδράσεις, θα τις απειλήσουν με ξένη εισβολή. Έχοντας πετύχει τον βασικό τους στόχο, τώρα τους ενδιαφέρει απλά να τις εκβιάζουν, ώστε αυτές να μην αντιδρούν στη λεηλασία …Να τις απειλούν με ξένη εισβολή και διάλυση!

«Είναι δυνατόν ένα τόσο ισχυρό κράτος —όσο είναι οι ΗΠΑ— να απειλείται με εισβολή ξένης στρατιωτικής δύναμης», θα μπορούσε ν’ αναρωτηθεί ο ανύποπτος αναγνώστης; Υπάρχει τέτοιος εχθρός σε μέγεθος ν’ απειλήσει το κράτος των ΗΠΑ; …Υπάρχει, όταν η ίδια η εξουσία του το προδίδει! …Υπάρχει, γιατί μπορεί η ίδια η εξουσία να τον «κατασκευάσει» αυτόν τον εχθρό μόνη της, εάν της είναι απαραίτητος για την επιβίωσή της! …Η ίδια η εξουσία μπορεί να φτιάξει τον «εφιάλτη» που απειλεί τον λαό της! Αυτό ακριβώς συμβαίνει στις ΗΠΑ. Αυτό κάνει την κατάσταση άκρως επικίνδυνη για τον αμερικανικό λαό και τις εξελίξεις αναπόφευκτες. Όταν ο εχθρός είναι «μέσα» και κοντά στις «κερκόπορτές» των κρατών, κανένας δεν μπορεί ν’ αντισταθεί στους σχεδιασμούς των προδοτών, γιατί, όπως η ιστορία μάς έχει αποδείξει, ακόμα και τα πιο ισχυρά κάστρα πέφτουν από «μέσα»!

Ακόμα κι ένα ισχυρό κράτος, όπως οι ΗΠΑ, μπορεί να «πέσει» από «μέσα», εάν η εξουσία του πέσει σε χέρια προδοτών. Ακόμα και το κράτος με τις πιο ισχυρές μυστικές υπηρεσίες στον κόσμο μπορεί να πέσει θύμα υπονομευτικών πολιτικών τις οποίες γνωρίζει και το ίδιο πώς ακριβώς λειτουργούν …Πολιτικών, τις οποίες το ίδιο εξέλιξε στον απώτατο βαθμό και τις εφάρμοσε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη. Κάπου εδώ όμως αποκαλύπτονται έμμεσα οι πρωτα­γωνιστές τής προδοσίας. Αποκαλύπτονται, γιατί δεν έχουν πολλοί παράγοντες τη δυνατότητα και την ισχύ να κάνουν αυτήν την προδοσία αποδοτική. Ποιος εσωτερικός παράγοντας θα μπορούσε να προδώσει αυτό το πανίσχυρο κράτος υπέρ των Σιωνιστών; Ποιος εξωτερικός παράγοντας θα μπορούσε να τον ελέγχει απόλυτα, για να επιβάλλει έξωθεν την εσωτερική πολιτική στις ΗΠΑ; Ποιος εξωτερικός εχθρός είναι τόσο ισχυρός και τόσο θρασύς, που να μπορεί να στήνει εσωτερικούς αποσταθεροποιητικούς παράγοντες μέσα σ’ ένα κράτος όπως τις ΗΠΑ; Ποιος ξένος μπορεί να επιβάλει στις ΗΠΑ την πολιτική που επέβαλε η αμερικανική CIA στα κοινά χριστιανικά κράτη; Αυτός ο παράγοντας είναι ένας και μοναδικός στον κόσμο! …Το μακρύ «χέρι» τού Σιωνισμού …Η Μοσάντ.

 

Η Μοσάντ κινεί τα «πιόνια» που κυβερνούν τις ΗΠΑ όπως κινούσε η CIA τα «πιόνια» στην Ελλάδα των Συνταγματαρχών ή στις «Μπανανίες» τής Λατινικής Αμερικής …Η Μοσάντ, η οποία ανάγκασε το σύνολο του πολιτικού προσωπικού τής δήθεν πλέον Υπερδύναμης να χειροκροτούν όρθιοι τον Νετανιάχου, όταν αυτός τούς ανακοίνωνε την ατζέντα τής αμερικανικής πολιτικής στον κόσμο. Αυτή η Μοσάντ, για να το κάνει αυτό, απαιτεί ντόπιους συνεργάτες στις ΗΠΑ …Απαιτεί την προδοσία τού οργανωμένου αμερικανικού παρακράτους …Του παρακράτους, το οποίο ελέγχεται απόλυτα απ’ αυτούς. Ποιος είναι αυτός ο παρακρατικός μηχανισμός, ο οποίος, προκειμένου να ελέγχει το σύνολο των ΗΠΑ, πρέπει να έχει «Federal» χαρακτηριστικά; Ποιος είναι ο προδότης τού αμερικανικού λαού; …Το «αμαρτωλό» FBI …Το οργανωμένο «εργαλείο», το οποίο έκανε και το έγκλημα στις ΗΠΑ επίσης «οργανωμένο».

Το FBI είναι υπεύθυνο που εμφανίστηκε στις ΗΠΑ —για πρώτη φορά στην ιστορία— το φαινόμενο του «οργανωμένου» εγκλήματος. Η δική του διαπολιτειακή παρουσία έγινε το αίτιο ν’ αποκτήσει τέτοια μορφή και ο υπόκοσμος, ο οποίος λειτουργούσε σαν «είδωλό» του. Το FBI ήταν υπεύθυνο που οι κακοποιοί τής Νέας Υόρκης και του Σικάγο έγιναν κακοποιοί σε ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια! Αυτό ήταν υπεύθυνο που κοινοί αλήτες και πιστολάδες τού δρόμου απέκτησαν πολιτική δύναμη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού αμερι­κανικού κράτους …Συμμορίες με κεντρικά «γραφεία» και κατά τόπους «αντιπροσωπίες»! …Συμμορίες, οι οποίες πλήρωναν κι απλούς εργαζομένους για να εκτελούν τη «γραφειο­κρατία» τους. Αγράμματοι πιστολάδες προσλάμβαναν πανέξυπνους κολεγιόπαιδες, για να τους οργανώσουν αυτό το οποίο μέχρι τότε ήταν ανοργάνωτο.

Υπό την επίβλεψη του FBI μορφωμένοι υπάλληλοι παράνομων εργοδοτών έστηναν νόμιμες δραστηριότητες δίπλα στις παράνομες και επεκτείνονταν σ’ ολόκληρη τη χώρα. Οι αγράμματοι εγκληματίες έμπαιναν σαν μεγιστάνες στα μεγάλα «σαλόνια», άσχετα αν δεν ήξεραν να τρώνε με μαχαιροπίρουνα. Όπου υπήρχε γραφείο τού FBI «στηνόταν» απέναντί του και μια «αντιπροσωπεία» τού οργανωμένου εγκλήματος. Ό,τι αποφασιζόταν στα κεντρικά τού FBI «μεταφερόταν» απ’ ευθείας σε όλα τα «υποκαταστήματα» τού οργανωμένου εγκλήματος. Ό,τι αποφάσιζαν οι Εβραίοι εκβιαστές τού Χούβερ γινόταν «δόγμα» τού FBI. Αυτό έγινε εσκεμμένα από τους Σιωνιστές, για να κάνουν τους πιο σκληρούς εγκληματίες μέλη τού παρακράτους και συνεργάτες τής εξουσίας …Να έχουν πάντα ένα «δυναμικό» να κάνει τις «βρώμικες» δουλειές τής εξουσίας, χωρίς να εκτίθεται κανένας από τους «καθαρούς». Ο «ενδιάμεσος» μεταξύ υποκόσμου κι εξουσίας ήταν πάντα το FBI. Ο υπόκοσμος έκανε δουλειές για την εξουσία και το FBI προστάτευε τον υπόκοσμο από τον νόμο …To «ανώτερο» FBI έδιωχνε την αστυνομία από τους χώρους όπου απειλούσαν τους «προστατευόμενούς» τους…

…To FBI, το οποίο ΟΛΟΙ υποπτεύονται ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία τού Κένεντυ …Το FBI, το οποίο ΟΛΟΙ υποπτεύονται για διασυνδέσεις με το δίκτυο των ναρκωτικών, το οποίο διέλυσε την αμερικανική κοινωνία που εξαιτίας του έπεσε θύμα ενός νέου «πολέμου τού οπίου» …Το FBI, το οποίο ελέγχει όλο το ξέπλυμα χρήματος στις ΗΠΑ …Το FBI, το οποίο έκανε «πλάτες» στους BLM τού Σόρος, όταν αυτοί έβαλαν «φωτιά» στις ΗΠΑ …Το FBI, το οποίο μεθόδευσε την «εισβολή» στο Καπιτώλιο, όταν έπρεπε να συζητηθεί η νοθεία στις εκλογές, που έδωσε την εξουσία στον Μπάιντεν τού σιωνιστικού Δημοκρατικού Κόμματος …Το FBI, το οποίο έχει μόνιμα ανοικτή «γραμμή» με το Facebook και τη Google, για να τούς επιβάλει λίστες με ονόματα ανθρώπων που πρέπει να «φιμω­θούν» …Το FBI, το οποίο απειλούσε τους πολίτες που αντιδρούσαν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς …Το FBI, το οποίο τρο­μο­κρατεί τούς γονείς που αντιδρούν στις WOKE ηλιθιότητες των νεοτα­ξιτών …Το FBI, το οποίο «έχασε» πάνω από 400.000 παιδιά ΛΑΘΡΟμεταναστών, τα οποία είναι βέβαιο ότι κατέληξαν σε χέρια παιδε­ραστών, νταβατζήδων και εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων.

Αυτό το FBI είναι ο βασικός «ύποπτος» για τη σημερινή προδοσία των ΗΠΑ και του λαού τους …Το έμπειρο FBI, το οποίο από την εποχή τής αντικομμουνιστικής υστερίας γνωρίζει να στήνει τεχνητούς κοινωνικούς εχθρούς που τρομοκρατούν την κοινωνία και να τους διαχειρίζεται υπέρ τής εξουσίας …Το FBI, το οποίο κάποτε «δαιμονοποίησε» τους μαύρους, για να πουλάει «νταβατζηλίκι» στους λευκούς …Το FBI, το οποίο, από την ώρα που ιδρύθηκε, στελεχώθηκε στην κυριολεξία με κοινούς κακοποιούς —υποτίθεται για να «κυνηγήσουν» το έγκλημα που γνώριζαν— …Το FBI, το οποίο πάντα είχε πολιτική «άποψη», γιατί μεταξύ άλλων κυνηγούσε και τους κοινωνικούς εχθρούς των ΗΠΑ …Το FBI, το οποίο είχε τον ίδιο gay παιδεραστή διευθυντή για 48 ολόκληρα χρόνια και είχε μετατραπεί σε μια «βιομηχανία» ένοπλων εκβιαστών και τρομοκρατών τής αμερικανικής κοινωνίας …Το FBI, που και το ίδιο ήταν θύμα εκβιασμού τού Εβραίου κακοποιού Μάγερ Λάνσκι, ο οποίος το καθιστούσε αιώνιο «όμηρο» των Σιωνιστών.

Αυτό λοιπόν το «βρόμικο» FΒΙ δεν έχει αλλάξει ούτε συμπεριφορές ούτε αφεντικά. Εξακολουθεί να έχει πολιτικές «απόψεις» και να υπηρετεί τα ίδια αφεντικά. Τώρα βρίσκεται στα «χέρια» τού Εβραίου Γκάρλαντ κι εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να κινείται αντισυνταγματικά και να μεθοδεύει τα πράγματα με τρόπο που να βολεύει τα έξωθεν αφεντικά του και όχι τον αμερικανικό λαό. Κάποτε η εξειδίκευσή του ήταν ο έλεγχος των κομμουνιστών και των μαύρων και τώρα έχει αναλάβει τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Αυτό το παρανόμως πολιτικοποιημένο FBI προσπαθεί σήμερα με ΟΛΟΥΣ τους τρόπους να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ των Δημοκρατικών …Αυτό είναι που προσπαθεί να ελέγξει το πολιτικό προσωπικό τής χώρας με τις λίστες τύπου Εβραίου Επστάιν, που η Μοσάντ βαστά «αιχμάλωτο». Το ίδιο FBI προσπαθεί να ελέγξει την αμερικανική κοινή γνώμη με τον εκβιασμό όλων των influencers με τις λίστες τύπου Puff Daddy …Λίστες, μέσω των οποίων ο Εβραίος Κλάιβ Ντέιβις —και άρα και η Μοσάντ— εκβιάζει όλο το star system των ΗΠΑ.

Trump's increasing tirade against FBI and DoJ endangering lives of officials | US news | The Guardian Ακόμα όμως κι όταν τα «πλάγια» αυτά μέσα δεν αρκούν, τα αφεντικά τού FBI δεν διστάζουν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα. Θέλοντας να εξουδετερώσουν την απειλή-Τραμπ, δεν δίστασαν να εξαπολύσουν εναντίον του τούς ίδιους τους «γκάγκστερ» τού FBI. Το FBI έκανε την επιδρομή στην έπαυλη του Τραμπ, προκειμένου να βρει δήθεν στοιχεία που απειλούν την εθνική ασφάλεια και καθιστούν τον Τραμπ ύποπτο προδοσίας. Το FBI βρίσκεται πίσω από τις μεθοδεύσεις που «ταΐζουν» με ψεύτικα στοιχεία διεφθαρμένους εισαγγελείς, προκειμένου να θέσουν τον Τραμπ υπό δικαστική «ομηρία» με πιθανό στόχο να την «ανταλλάξουν» με την από­συρσή του από την εκλογική μάχη. Όμως, το χειρότερο είναι ότι το FBI «κρύβεται» πίσω από τις δολοφονικές απόπειρες κατά τού Τραμπ. Ακόμα κι αν υποθέσει κάποιος ότι δεν ήταν το FBI αυτό που τις επιχείρησε, το βέβαιον είναι ότι τις επέτρεψε! Ερασιτέχνες πρά­κτο­ρες θα μπορούσαν ν’ αποτρέψουν μια απόπειρα η οποία πρακτικά «πέτυχε», εφόσον μία σφαίρα πέρασε χιλιοστά μακριά από το κρανίο τού Τραμπ. Σφραίρες δολοφόνων έγδαραν το κεφάλι υποψήφιου Πρόεδρου των ΗΠΑ και, αντί να γίνει «σεισμός», ο διευθυντής τού FBI δήλωσε αβεβαιότητα για την αυθεντικότητα της από­πειρας!

Με αυτό το FBI των πολιτικοποιη­μένων κακοποιών και προδοτών είναι που θέλουν να «κατασκευά­σουν» τον μελλοντικό εχθρό ο οποίος θα απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή. Το FBI χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν μια «ανήσυχη» θρησκευτική, ιδεολο­γική, φυλετική και εθνική μειονό­τητα «Ρώσων» ή «κομμου­νι­στών» ή «μαύρων» μέσα στις ΗΠΑ, προκειμέ­νου να τις «Ουκρανοποιήσουν»! Γι’ αυτόν τον λόγο κάνουμε αναφορά στην ιστορία …Χρειάζονται γνώσεις τής ιστορίας για να «παρακολουθεί» κάποιος τις κινήσεις τους. Αυτό, δηλαδή, το οποίο είδαμε να μεθοδεύεται στην Ουκρανία —και τώρα στις ίδιες τις ΗΠΑ— δεν είναι επινόηση των ηλιθίων Κίσινγκερ, Μπλίνκεν ή Νιούλαντ. Αυτό το οποίο βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, δεν είναι κάτι το πρωτοφανές και το πρωτόγνωρο για τους Σιωνιστές …Copy-paste τού σχεδιασμού που είχαν κάνει εις βάρος τής προπολεμικής Γερμανίας είναι —προκειμένου ν’ απειλούν και να εκβιάζουν τους Γερμανούς, τους οποίους είχαν προηγουμένως λεηλατήσει—…

…Ο δαιμονικός σχεδιασμός, ο οποίος επέτρεψε σ’ αυτούς που λεηλάτησαν τους Γερμανούς όχι μόνον να τους «ξεφορτωθούν», αλλά στο τέλος να τους κάνουν δούλους τους …Ο πανέξυπνος σχεδιασμός, που, όχι μόνον τούς έκανε ν’ απαλλαγούν από το μίσος των Γερμανών, αλλά τους έδωσε τη δυνατότητα να τους υποτάξουν απόλυτα …Να τους αναγκάσουν να κάνουν εθνικό τους δόγμα τη «συγνώμη» απέναντί στους δημίους τους. Από τότε μέχρι τώρα οι Γερμανοί στην κυριολεξία προσκυνάνε τους Εβραίους χρηματοδότες τόσο τού «ήρωά» τους Χίτλερ όσο και του «εχθρού» τους Στάλιν! …Υποδουλωμένοι απόλυτα στους Εβραίους! …«αλυσοδεμένοι» με τα βρακιά, τις βαλίτσες και τα παπούτσια των «μαρτύρων» τού ψευδοολοκαυτώματος! Αυτός ο σχεδιασμός δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχής χωρίς την εξασφάλιση της Μόσχας …Της Μόσχας, η οποία ήταν απόλυτα ελεγχόμενη από τη συμμορία των Σιωνιστών.

Κάτι ανάλογο φιλοδοξούν να πετύχουν οι Εβραίοι και με τους Αμερικανούς. Τώρα, που τους έχουν κατακλέψει, θέλουν να τους υποδουλώσουν πλή­ρως, για να μην τους απειλούν …Να τους παγιδεύσουν και να τους αναγκά­σουν όχι απλά να τους ανέχονται, αλλά να τους προσκυνάνε. Και πάλι με την αυτοθυματοποίσή τους και με τις απαραίτητες ταυτίσεις με κοινούς εχθρούς και φίλους. Ήδη έχει ξεκινήσει το «δούλεμα»! Αυτοί οι οποίοι παγκοσμίως ελέγχουν τα «ρεύματα» των ΛΑΘΡΟμεταναστών, άρχισαν να «ταυτίζονται» με τους πατριώτες και τους «νοικοκυραίους», οι οποίοι θίγονται απ’ αυτά. Όλα αυτά είναι γνωστές πρακτικές γι’ αυτούς. Το ξεκίνησαν ως εφαρμογή από τη ναζιστική Γερμανία και το επανέλαβαν πολλές φορές στο παρελθόν σε πολλά μέρη τού κόσμου. Οι ίδιοι που παρίσταναν τους καπιταλιστές, οι οποίοι υποτίθεται θίγονταν από τον κομμουνισμό, ήταν εκείνοι που τον «εφεύραν» στην κυριολεξία …Οι εργοδότες τόσο του Μαρξ όσο και της Λούξεμπουργκ. Μίμηση της αντιναζιστικής πολιτικής εφαρμόζουν! …Της πολιτικής που τους επέτρεπε να εκβιάζουν τον γερμανικό λαό με τους Ρώσους και τον κομμουνισμό …Της πολι­τικής που τους επέτρεπε να δημιουργούν ακόμα και τους κατά παραγγελία ΝΑΖΙ αντισιωνιστές!

WW2 GERMAN NAZI HOLOCAUST VERY EARLY ANTI-SEMITIC ANTI JEWISH PANEL SIGN PROPAGANDA SOVIETS WAFFEN SS Περί αυτού πρόκειται! Το έργο είναι ίδιο κι απλά οι πρωταγω­νιστές αλλάζουν «στολές» στο ίδιο «σενάριο». Η πολιτική είναι ίδια κι απλά αλλάζουν οι επιλεγμένες ιδιότητες και βέβαια τα «σύμ­βολα» αυτών των πρωταγω­νιστών. Τη Γερμανία την έλεγξαν κινού­μενοι στο επίπεδο της ιδεολογίας με «φόβητρο» τους κομμου­νιστές, οι οποίοι επηρεά­ζονταν από τη Μόσχα. Την Ουκρα­νία λίγες δεκαετίες μετά την έλεγξαν στο επίπεδο του εθνικι­σμού με «φόβητρο» τους ρωσό­φωνους αυτο­νομιστές, οι οποίοι επηρεά­ζονταν επίσης από τη Μόσχα. Τώρα θα επαναλάβουν την ίδια «παράσταση» και στις ΗΠΑ. Απλά θ’ αλλάξουν το επίπεδο στο οποίο θα «κινούνται» και βέβαια και τα «φόβητρα». Οι σημερινοί «αχαρα­κτήριστοι» ΛΑΘΡΟ­μετανάστες θα πάρουν τον χαρακτηρισμό που βολεύει, για να συνδεθούν με το εξωτερικό κέντρο εξουσίας που τους βολεύει, προκειμένου η «εξίσωση» να ξαναβγάλει το ίδιο «αποτέλεσμα».

Από τις δεκάδες ιδιότητες που φέρουν σήμερα οι ΛΑΘΡΟμετανάστες θα επιλεγεί η ιδιότητα εκείνη, η οποία είναι κοινή για όλους και βολεύει τούς Σιωνιστές στον σχεδιασμό τους. Απλά στην περίπτωση των ΗΠΑ —και στην εποχή που οι ιδεολογίες έχουν «πεθάνει»— θα «ξαναθυμηθούν» τον all classic θρησκευτικό εχθρό. Εγγυημένη επιτυχία. Απαιτείται δηλαδή σωστή επιλογή τής ιδιότητας των ΛΑΘΡΟμεταναστών, η οποία θα επιλεγεί για να τους κάνει χρήσιμους στον σχεδιασμό. Θα πρέπει να είναι κοινή για όλους αυτούς και διαφορετική με κάποια βασική ιδιότητα των Αμερικανών. Δεν μπορεί δηλαδή αυτή η ιδιότητα να είναι εθνική, γιατί αυτοί ανήκουν σε πολλές διαφορετικές εθνικότητες και ταυτόχρονα δεν μπορεί να υπάρξει ένα εθνικό κέντρο κοντά στις ΗΠΑ, το οποίο να μπορεί να τις απειλεί ακόμα και με εισβολή. Δεν μπορεί η ιδιότητα αυτήν να είναι ιδεολογικού τύπου, γιατί όλοι αυτοί όχι απλά δεν είναι κομμουνιστές, αλλά είναι λάτρεις τού καπιταλισμού, που αναζητούν στις ΗΠΑ το «αμερικανικό όνειρο». Δεν μπορεί επίσης να είναι φυλετική, γιατί οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι της ίδιας φυλής με τους κοινούς Αμερικανούς.

Η μόνη ιδιότητα που απομένει είναι η θρησκευτική. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία όλοι αυτοί οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι φανατικοί Καθολικοί τής Λατινικής Αμερικής …«Στρατός» Καθολικών και μπαίνει μέσα στις ΗΠΑ, οι οποίες στο επίπεδο της διοίκησης είναι Αγγλοσαξονικές και άρα φανατικά Προτεσταντικές. Αυτή είναι η μόνη ιδιότητα που είναι απόλυτα βολική για τους Σιωνιστές προδότες και προβοκάτορες, οι οποίοι τους μεταφέρουν στις ΗΠΑ …Η μόνη ιδιότητα που θα «εγκλωβίσει» μέσα στη συγκρουσιακή λογική και τους Maga Republicans, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι οι συντηρητικοί Προτεστάντες Δεξιοί. Θα τους εγκλωβίσει όπως εγκλώβισε τους Γερμανούς ΝΑΖΙ στην αντικομμουνιστική λογική …Όπως εγκλώβισε τους Ουκρανούς εθνικιστές στην αντιρωσική λογική. Άρα, είναι βέβαιον ότι η νέα «μειονότητα», που θα βάλει ξένο «δάκτυλο» στις ΗΠΑ, θα είναι θρησκευτική …και οι «Ρώσοι» στην προκειμένη περίπτωση θα είναι θρησκευτικής κι όχι ιδεολογικής ή εθνικής ή φυλετικής προέλευσης. Η «Μόσχα», η οποία θα απειλεί τις ΗΠΑ θα είναι θρησκευτικό κέντρο και όχι εθνικό, ιδεολογικό ή φυλετικό.

Pope heads to Brazil to visit youth, poor - CSMonitor.com Οι ΗΠΑ στο μέλλον θα απειλούνται με θρησκευτικούς εμφυλίους πολέμους —«ξεχασμένους» μέχρι τώρα—. Οι έμπειροι στις προβοκάτσιες όλων των τύπων Σιωνιστές θα χρησιμοποιήσουν το FBΙ, για ν’ «αναζωπυρώσουν» θρησκευτικά πάθη —«σβησμένα» για πάνω από δύο αιώνες—. Αυτό είναι το ζητούμενο του σχεδιασμού, που θα τους δίνει τη δυνατότητα να εκβιάζουν και να απειλούν τον αμερικανικό λαό! …και αυτήν τη δυνατότητα μπορεί να τους τη δώσει μόνον το FBI, το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει εχθρική θρησκευτική μειονότητα μέσα στις ΗΠΑ! …Που μπορεί ανά πάσα στιγμή με «στοχευ­μένους» διωγμούς να δημιουργήσει «τριβές» μεταξύ μεγάλων πληθυσμι­ακών ομάδων μέσα στις ΗΠΑ …Απλή αντιστροφή των όρων που οδήγησαν στη Γαλλική Επανάσταση! Απλά στην αμερι­κανική «εκδοχή» τού ίδιου σε­να­ρίου οι «Ουγενότοι» θα είναι Καθολικοί και η «Αικατερίνη των Μεδίκων» Προτε­στάντισσα. Όμως, η απειλή για μια νέα «Νύχτα τού Αγίου Βαρθολομαίου» θα στοιχειώνει πλέον τους νοικοκυραίους και τους πατριώτες και θα είναι πραγματική.

Από τη στιγμή που κατάφεραν και κουβάλησαν μαζικά τους «Ουγενότους», τους οποίους τούς χρειάζονταν στις ΗΠΑ, εύκολα εξασφαλίζουν και τη «λάθος» απόφαση της εξουσίας. Πάντα θα απειλούν την κοινωνία με ένα πιθανό «λάθος», το οποίο θα οδηγεί σε ένα εμφυλιοπολεμικό «αιματοκύλισμα» τεράστιου θρησκευτικού πάθους. Αυτό είναι που μπορεί να ρυθμίζει το FBI, χωρίς να ελέγχεται από κανέναν. Αυτό θα δημιουργεί τους «φανατικούς», τους «επαναστάτες» και τους «εχθρούς» τής απέναντι πλευράς. Η κρατική υπηρεσία, η οποία κάποτε δαιμονοποίησε τους κομμουνιστές, τους μαύρους ή τους ομοφυλόφιλους, τώρα θ’ αρχίσει να «δαιμονοποιεί» τους ΛΑΘΡΟμετανάστες …επάνω όμως σε μια πολύ συγκεκριμένη ιδιότητά τους …Στην ιδιότητα του πιστού τού Καθολικού Χριστιανικού Δόγματος.

Με τον τρόπο αυτόν τα σιωνιστικά αφεντικά τού FBI μπορούν να ελέγχουν εκείνους που θεωρητικά είναι οι εχθροί τους …Μπορούν να ελέγχουν μια χριστιανική «Χαμάς», την οποία οι ίδιοι θα δημιουργήσουν και θα χρηματοδοτήσουν, όπως ακριβώς έκανε ο Νετανιάχου στο Biden meets with Pope Francis at G7 summit Ισραήλ. Με τον τρόπο αυτόν οι ΗΠΑ θα γίνουν τόσο «εύφλεκτες» όσο είναι σήμερα το Ισραήλ …Θα βρίσκονται μόνιμα στα πρόθυρα του Εμφυλίου, όπως το Ισραήλ. Από εκεί και πέρα είναι εύκολο να βάζουν ξένοι το «χέρι» τους μέσα σ’ αυτές ως «ομόθρη­σκοι» και «συνοδοιπόροι» αυτών που το FBI επέλεξε να «αδικεί» σκοπίμως. Το FBI με τον τρόπο αυτόν θα ανοίξει την «κερκό­πορτα», για ν’ αρχίσουν να παρεμ­βαίνουν ξένοι στην αμερικανική πολιτική. Υπέρ των «αδικη­μένων» κι «ανήσυχων» Καθο­λικών θ’ αρχί­σουν να παρεμβαίνουν δυνάμεις, οι οποίες μπορούν πράγματι να «τρομάξουν» τον αμερικανικό λαό, ο οποίος σήμερα φαίνεται πανίσχυρος …Δυνάμεις όπως το Βατικανό τής Ρώμης και όλο το «κύκλωμα» των Καθολικών κρατών τής Λατινικής Αμερικής που την ακολουθούν.

Το FΒΙ είναι αυτό το οποίο βοηθά τη Μοσάντ να μεταφέρει την «παθογένεια» του Ισραήλ μέσα στις ΗΠΑ! …Την «παθογένεια» των θρησκευτικών παθών και συγκρούσεων. Η Μοσάντ είναι αυτή η οποία σήμερα ετοιμάζει πυρετωδώς τούς μελλοντικούς «Ρώσους» και «κομμουνιστές» τής αμερικανικής ηπείρου! Ποιοι θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα εμφανίζονται σαν «ευαίσθητα» αφεντικά τους; Ποιοι θα είναι οι εξωτερικοί χρηματοδότες των «αδικημένων» Καθολικών μέσα στις ΗΠΑ; Αυτούς θα τους αποκαλύψουμε σε κάποιο από τα επόμενα κείμενα …Θα αποκαλύψουμε την «παγίδα» που στήνουν οι Σιωνιστές εις βάρος των ΗΠΑ! …Θα αποκαλύψουμε ολόκληρο τον νέο Παναμερικανικό Σχεδιασμό που δρομολογούν οι Σιωνιστές εις βάρος των ΗΠΑ, ώστε αυτές να απειληθούν και να εκβιαστούν. Μόνον εξαιτίας αυτού του σχεδιασμού θα μπορέσει το FBI να φέρει μέσα στις ΗΠΑ παγκόσμιες δυνάμεις, οι οποίες μπορούν στην κυριολεξία να τρομοκρατήσουν την Υπερδύναμη …Θα μπορέσει το FBI να εξυπηρετήσει τα σιωνιστικά αφεντικά του.

FBI's Day of Reckoning? - CatholicVote org Τώρα θα καταλάβουν όλοι τα μυστήρια που συμβαίνουν στις ΗΠΑ και μέχρι τώρα δεν έχουν την εξήγησή τους …Θα καταλάβουν τον λόγο που στα καλά «καθούμενα» και χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος το FBI στοχοποίησε τους Καθολικούς …Τον λόγο που το FBI κατέταξε την Καθολική Εκκλησία των ΗΠΑ στις «τρομοκρατικές» οργανώσεις! Εάν δεν γνωρίζεις τον σχεδιασμό τους, δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτή η ανεξήγητη και σχεδόν βλακώδης ενέρ­γειά του. Εάν όμως γνωρίζεις τι επιδιώ­κουν, το βλέπεις ως απολύτως φυσιο­λογικό. Το FBI άρχισε να «χτίζει» τον μελλον­τικό «εχθρό» τού αμερι­κανικού λαού! …Τη «γιάφκα» των «τρομο­­κρατών» που θα πρέπει να παρακο­λουθεί …Τη «γιάφκα» των «τρομοκρατών» στην οποία θα στείλει τους πράκτορές του να παρακολουθούν και στην ουσία να την «κατασκευάσουν». Εκεί θα «επενδύσει» τώρα για να φτιάξει δήθεν «τρομοκράτες» τού άμεσου μέλλοντος, οι οποίοι στην πραγματικότητα θα είναι δικοί του πράκτορες …Τους «φανατικούς» …Τους «φονταμενταλιστές», οι οποίοι «απειλούν» την κοινωνία …Τους «αντισημίτες», εφόσον είναι γνωστή η «πίεση» που οι Σιωνιστές ασκούν στο Βατικανό για τη στάση του στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλα τώρα «στήνονται» σε ανύποπτο χρόνο και όταν τα «βρουν» οι Αμερικανοί μπροστά τους δεν θα ξέρουν ούτε στο περίπου τι έχει συμβεί.

Ο αναγνώστης μετά απ’ όλα αυτά που περιγράψαμε αντιλαμβάνεται τη σημασία των προσεχών εκλογών στις ΗΠΑ. Αυτές οι εκλογές είναι ίσως οι πιο κρίσιμες εκλογές στην αμερικανική ιστορία. Εάν οι Δημοκρατικοί διατηρήσουν την εξουσία, θα βάλουν τις ΗΠΑ στον «εφιάλτη» που μόλις περιγράψαμε. Εάν χάσουν την εξουσία, θα υπάρχει μια πιθανότητα ν’ αλλάξουν οι Αμερικανοί τη μοίρα τους. Από αυτές τις εκλογές εξαρτάται ποιος θα «κληρονομήσει» τα αρχεία και τα βίντεο του Επστάιν και του Puff Daddy …Θα πέσουν «κορμιά» γι’ αυτά τα αρχεία, γιατί, όποιος τα έχει στη διάθεσή του, ελέγχει απόλυτα την εξουσία στις ΗΠΑ, καθώς μπορεί να εκβιάζει την άρχουσα τάξη της …Την άρχουσα τάξη, η οποία είναι μπλεγμένη άσχημα σε δίκτυα παιδεραστίας και ανωμαλίας. Σήμερα αυτά τα αρχεία τα ελέγχει μέσω του FBI το Δημοκρατικό Κόμμα και άρα η Μοσάντ.

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσουν οι Δημοκρατικοί την εξουσία κι αυτά τα αρχεία πάνε σε άλλα χέρια, όλα θα «καταρρεύσουν» από τις «διαρροές» που δεν μπορεί ν’ αντέξει το αμερικανικό σύστημα. Δεν μπορεί το αμερικανικό σύστημα να αντέξει όλο αυτό το παρακράτος των ανώμαλων που το κυβερνά! Εάν χαθούν οι εκλογές κι αποκαλυφθούν όλα αυτά τα αρχεία, θα αντιστραφούν οι όροι και θα βρεθεί υπό καθεστώς απειλής το ίδιο το Ισραήλ και η Μοσάντ που τα δημιούργησαν και τα χρησιμοποίησαν επανειλημμένως εις βάρος τού αμερικανικού λαού. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρεθεί το δολοφονικό Ισραήλ μόνο του σ’ έναν «ωκεανό» Ισλαμιστών, οι οποίοι θα θέλουν να του «πιούν» το αίμα. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι βέβαιον ότι οι Σιωνιστές θα επιχειρήσουν τα πάντα για να διατηρηθούν στην εξουσία. Ακόμα κι αν χρειαστεί να προκαλέσουν πόλεμο ή πολιτική ανωμαλία, προκειμένου να επιβάλουν έναν στρατιωτικό νόμο. Ο Τραμπ έτσι κι αλλιώς κινδυνεύει ακόμα κι αν κερδίσει τις εκλογές. Θα πέσουν «κορμιά» γι’ αυτά τα αρχεία τού βρώμικου FBI, τα οποία οδηγούν κατ’ ευθείαν στο γραφείο τού εκβιαστή των ΗΠΑ, τον Νετανιάχου. Εάν δεν προσέξουν οι Αμερικανοί, θα πληρώσουν με πολύ αίμα και πολύ πόνο τη μελλοντική τους «πορεία». Έφτασε τώρα η δική τους σειρά να τους πετάξουν οι Σιωνιστές από το «τρένο» των ιμπεριαλιστών …και αυτό θα τους «πονέσει».

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

1 σχόλιο:

  1. Διαφωνώ τα κείμενα του Παναγιώτη Τραΐανού να εμφανίζονται στην εφημερίδα Μακελειό και όχι ο Νετανιάχου δεν είναι μεγάλος ηγέτης όπως το φωνάζει ο κ. Χίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή