peri majestic the real

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Καληνύχτα!

  

 Το πρόβλημα είναι το Ιράν δηλ η Εξ ανατολών απειλή! Άχνα για τον Λίβανο, για την Γάζα.  Η Ελλάδα που έχει ηθική & ανθρωπιστική ευθύνη να βοηθήσει τους Ελληνο-ορθόδοξους του Λιβάνου, Γάζας & Δ. Όχθης. Να μην τους αφήσουμε στη μοίρα τους, όπως έγινε με τους ομόδοξους της Συρίας. Καμία ερώτηση. Τίποτα. Μόνο Ισραήλ η Ελλάδα.

 Άφαντη από την συζήτηση και η Γαβουν
έλη Γεν. Διευθ. του ΕΛΙΑΜΕΠ της οικογένειας Μητσοτάκη. Γιατί; Μήπως το ΕΛΙΑΜΕΠ το χρηματοδοτεί από το ταμείο καινοτομίας, ο Μητσοτάκης; Κανένα ερώτημα για την αύξηση των τιμών στα φάρμακα! Κουβέντα για το κλείσιμο των Νοσοκομείων το 2014 με απόφαση του Άδωνι...με τους τραγικούς θανάτους που ακολούθησαν την εποχή Κόβιντ.  Κουβέντα για τα Τέμπη! 40.000 νεκροί στα νοσοκομεία τα τελευταία 4 χρόνια...και καμία ερώτηση. Την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων στους Γερμανούς που εκθειάζει ο Μητσοτάκης.  Για το turkaegean με ευθύνη του Άδωνι. 
 
Τίποτα απολύτως.
 
Η συζήτηση αναλώθηκε στα εμβόλια, στο Ηρώδειο, στην καλή συμμαχία με το υπέροχο Ισραήλ, στα "δωρεάν" χειρουργεία, στα νόμιμα δάνεια του υπουργού, στο νόμιμο σπίτι του Κικίλια που το απέκτησε από την μεγάλη του( γελάμε)  καριέρα στο μπάσκετ ...στον παρεξηγημένο Καμμένο...Ανεμογεννήτριες έχει η Γερμανία, ανεμογεννήτριες και η Ελλάδα. Που είναι το πρόβλημα; Προς τιμήν του Υπουργού που απάντησε..
 
Καληνύχτα!
ImageImage

3 σχόλια:

  1. είδα την εκπομπή και τρόμαξα. Μονο καφέ δεν του προσέφεραν του κυρίου υπουργού χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην απορείτε για το τσίρκο που βλέπετε σήμερα,απλά το πολιτικό σύστημα και οι μηχανισμοί του αντιλαμβάνεται την κρίση που διέρχεται ειδικά μετά το 2010 εποχή που μπήκαν τα επαχθή για τον λαό μνημόνια για να διασωθούν οι πυλώνες δλδ το τραπεζικό σύστημα και ταυτόχρονα η οικονομία που τα λάθη των κυβερνήσεων έφερε την χρεοκοπία, η συνολική λοιπόν κρίση ανακάτεψε την τράπουλα , αφού το 2015 έφερε την υποτιθέμενη πρώτη φορά αριστερά για να απορροφήσει τους κραδασμούς και την αναμενόμενη λαϊκή οργή, αφού έπαιξε τον βρόμικο ρόλο και το μεγαλειώδες ΟΧΙ σε μια νύκτα μετατράπηκε σε ΝΑΙ, Ετσι φθάσαμε στο σήμερα , παρατηρούμε εκλογές στο πασόκ δλδ το κόμμα που έβαλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την ΝΔ, η ΝΔ να κλυδωνίζεται από στημένες φωνές δικών της βουλευτών για να δοθεί τεχνηέντως η εντύπωση στο πόπολο ότι υπάρχει εσωτερική αντιπολίτευση για το θεαθήναι,και στο άλλο κόμμα του συστήματος τον Συριζα απλά ο κλυδωνισμός είναι δυνατός πολύ και η ταλάντευση γίνεται επικίνδυνη μεταξυ ζωής και θανάτου, όλο βέβαια αυτό το σκηνικό είναι ασκήσεις επί χάρτου ώστε ο αρχιτέκτονας σχεδιασμού και διάσωσης του πολιτικού συστήματος να πετύχει ανώδυνα την ανάταξη και αναγκαία επανάκαμψη ενός εκφυλισμένου συστήματος. Προφανώς στην απόξω, αποστασιοποιημένος και απορημένος όπως πάντα βρίσκεται ο πολίτης, θεωρεί αυτή την καρναβαλική εικόνα ως κανονικότητα, συνειδητά επιλέγει αρχικά να είναι θεατής, στην συνέχεια με την αποχή του διαμορφωτής θέλει δεν θέλει του δικομματισμού, οργίζεται με τα 41% και τις αυτοδυναμίες, αλλά με τον σανό και το κουτόχορτο λήθης ξεχνά ποιός φταίει για την κατάσταση που έχει περιέλθει με την οικονομική του ασφυξία, μπαίνει στα σουπερ μάρκετ με το υπογλώσσιο ανά χείρας για κάθε ενδεχόμενο, βγαίνοντας κουνάει το χέρι του για να ξεπιαστεί από το διαρκές σταυροκόπημα λόγω των τιμών, αλλά όταν σκύβοντας ως μόνιμος οσφυοκάμπτης στην κάλπη απλά νομιμοποιεί αυτούς που ευθύνονται, δεν εξηγείται καλλίτερα το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή