peri majestic the real

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Τώρα πάμε για το Αιγαίο. Γιά αυτό ο Μιζοτάκης δεν θέλει "αντιπολίτευση" ακόμα. Για αυτό και η γραμμή ήταν να ξαναψηφίσουν τον γιδοβοσκό!

 

Οι "κληρονόμοι" πάντως του μπατσόκ, αδελφοί dalton -Παπανδρέου ,στήριζαν ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΟΥΚΑ.. Προφανώς και ο Μητσοτάκης τό έχει πάρει 'όλο" το πακέτο.(Συμβαίνει και στίς καλύτερες συμμορίες να τα σπάνε).. Είναι σπίρτο, και καταφερτζής..! Για να δούμε λοιπόν, αφού είναι τόσο "γενναίος" ,όταν θα σκάσει η "χειροβομβίδα", και θα είναι στα χέρια του τί θά λεεί τότε;.  Γιατί όπου να ναι θα σκάσει και θα γίνει τής κακομοίρας.


Ας περιμένουμε τις Αμερικανικές εκλογές,που θα δρομολογήσουν πολλά. Εαν βγεί η Καμάλα με νοθεία, εάν το χοντρύνουν για να μην της κάνουν τίς εκλογές, εάν τελικά βγεί ο Τράμπ και αρχίσουν τις εμφυλοπολεμικές ,μέσα στην Πλανηταρχέσα. Έχουμε επεισόδια ακόμα. Πάντως οι Εβραίοι έχουν αγγούρι στον κώλο τους. Καί η Δύση,και το Ισλάμ έχει θέμα . Όλοι έχουμε θέμα με αυτούς που μπλέξαμε.,και με την βλακεία του κόσμου. Χτες πάλι δέν πήγαν γίδια για να "ψηφίσουν";Αφού ο κόσμος δέν καταλαβαίνει. Θα πάθει ζημιά γερή γιά να μάθει το μάθημα του.
 

Παντού έχουν εντάλματα συλλήψεως οι Εβραίοι.

Κάπου συνέλαβαν και τον Μπένι Στάινμετζ

 Τα ραντεβού Μπένι Στάινμετζ και Αλεξίας Μπακογιάννη στην Αθήνα, η Alpha  Bank και το Startrek και οι άδειες του IRC

(Να σημειωθεί ότι το όνομα του Ισραηλινού επιχειρηματία που συνελήφθη εχθές, είχε έρθει στη δημοσιότητα ξανά το Νοέμβριο του 2023 όταν με δημοσίευμά τους οι FT ενέπλεκαν τόσο τον ίδιο όσο και την ανιψιά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξία Μπακογιάννη, με την υπόθεση της εξαγοράς του μεγαλύτερου διυλιστηρίου της Ιταλίας που ανήκε στην ρωσική LukOil.)


Με ένα πεντοχίλιαρο αφέθηκε εννοείται στην Μποτζουάνα της Βενιζελικής. Οι Ρουμάνοι όμως τον ψάχνουν..
Όλοι οι Εβραίοι πάντως έχουν ένα ένταλμα σύλληψης.
Η Βλακεία έχει δύναμη. Οι τόσοι βλάκες είναι ακριβώς σαν τα βουβάλια που παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Όλοι κάτι έχουν να καταθέσουν ,και κανείς δέν έχει αντιληφθεί το πρόβλημα. Άλλος λέει ΄ότι το πρόβλημα ειναι το 1 ,ο άλλος λέει το 2 ο άλλος το 3.. κτλ. Ακόμα δεν συμφωνήσαμε μεταξύ μας για το ποιος είναι ο εχθρός,και όλοι έχουν τον τρόπο να τον εξολοθρεύσουν,είναι μόνον για να γελάς.

Τώρα πάμε για το Αιγαίο. Γιά αυτό ο Μιζοτάκης δεν θέλει "αντιπολίτευση" ακόμα. Για αυτό και η γραμμή ήταν να ξαναψηφίσουν τον γιδοβοσκό. Δέν τραβάει, και έτσι μοιάζει φωστήρας ο Μηζοτάκης ο ανάπηρος.
 
Στη Ρώμη Μπακογιάννη, Τσίπρας, Παπανδρέου: Η πόζα με τα χαμόγελα στον φακό  | Flash

Από την άλλη στον Σύριζα σφάζονται "παλικάρια",και μέχρι να ολοκληρωθεί η "αγοραπωλησία" η ότι τους έχουν διατάξει θα παίζει μόνος του.Μετά θα εμφανιστεί και ο Τσίπρας να πάρει το "μαγαζί" του, και κλείσαμε.

Και ξανά από την αρχή. ΕΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τώρα πάμε για το Αιγαίο. Γιά αυτό ο Μιζοτάκης δεν θέλει "αντιπολίτευση" ακόμα. Για αυτό και η γραμμή ήταν να ξαναψηφίσουν τον γιδοβοσκό!

  Οι "κληρονόμοι" πάντως του μπατσόκ, αδελφοί dalton -Παπανδρέου ,στήριζαν ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΟΥΚΑ.. Προφανώς και ο Μητσοτάκης τό έχε...