peri majestic the real

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Αθλητισμός «Φρανκενστάιν»!

 

Η Νέα Τάξη είναι αποφασισμένη να καταστρέψει ό,τι αγαπάει ο άνθρωπος και ανάμεσα σ’ αυτά και τον αθλητισμό.

Το Ολυμπιακό Πνεύμα τού αθλητισμού και του ανθρωπισμού πρέπει να τιμωρήσει τα μαρξιστικά κτήνη που «μάτωσαν» τους αθλητές!

 

Στη φύση υπάρχει το φυσιολογικό και το ΜΗ-φυσιολογικό! …Υπάρχει ο κανόνας και η εξαίρεση! Ο Ολυμπισμός είναι μια επινόηση των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι λάτρεψαν τον ΚΑΝΟΝΑ τής ανθρώπινης φύσης. Είναι μια γιορτή αυτών, οι οποίοι θέλησαν να θαυμάσουν το ανθρώπινο είδος στα «καλύτερά» του …Αυτών, οι οποίοι λάτρευαν ανθρωπόμορφους θεούς και θέλησαν ν’ «ανεβάσουν» στο επίπεδό τους το ανθρώπινο είδος. Το θαύμασαν, το μελέτησαν και θέλησαν να καταγράψουν τα χαρακτηριστικά του. Θέλησαν να δώσουν την «αθανασία» στους ανθρώ­πους εκείνους, οι οποίοι τα χαρακτηριστικά αυτά τα πάνε στα όρια —και πέρα απ’ αυτά—. Ο Ολυμπισμός είναι αυτός, ο οποίος «μετρά» το φυσιολογικό για το ανθρώπινο είδος …Αυτός, ο οποίος μετρά τις επιδόσεις των δύο ανθρώπινων φύλων. Μετρά την ταχύτητα, την αλτικότητα, την αντοχή, τη δύναμη του κάθε φύλου ξεχωριστά …Τα απόλυτα μεγέθη κάποιων φυσιολογικών ανθρώπων, τα οποία γίνονται απόλυτα μεγέθη για το ανθρώπινο είδος.

Τόσο απλά! «Μετράς» Απόλλωνες και Αφροδίτες και τους διαχωρίζεις απόλυτα μεταξύ τους. Οτιδήποτε δεν μπαίνει σ’ αυτόν τον κανόνα απλά ΔΕΝ μετριέται …ΔΕΝ μετριέται, γιατί δεν έχει νόημα να μετρηθεί! …Δεν έχει νόημα να μετρηθεί η ταχύτητα μιας γυναίκας με ανδρικά γονίδια, γιατί απλούστατα δεν περιγράφει τίποτε φυσιολογικό, το οποίο να αφορά το συγκεκριμένο φύλο τού ανθρώπινου είδους. Όπως ένας μεταμφιεσμένος άνδρας δεν «βοηθά» το γυναικείο φύλο να βελτιώσει τα «χαρακτηριστικά» του, έτσι δεν βοηθά και μια γυναίκα με μη-φυσιολογικά χαρακτηριστικά. Δεν παίζει κανέναν ρόλο εάν τη «μεταμφίεση» την κάνει ο άνθρωπος μόνος του ή την κάνει η φύση. Δεν έχει νόημα και δεν υπάρχει κέρδος απ’ αυτό το ψευδές εύρημα. Ο αποκλεισμός από τη συμμετοχή στην περίπτωση αυτήν δεν είναι ρατσιστικός! …Είναι φυσιολογικός, γιατί απλούστατα δεν έχει νόημα να υπάρχει μια αντίστοιχη καταμέτρηση. Απλά είναι τα πράγματα! …ΔΕΝ παίζεις «τυφλόμυγα» με έναν σιαμαίο άνθρωπο, που σφραγίζεις τα μάτια τού ενός κεφαλιού του…

Όταν ανοίγεις ένα βιβλίο, το οποίο περιγράφει το ανθρώπινο είδος, βλέπεις δύο φύλα. Όταν η ανθρωπότητα έστειλε το περίφημο μήνυμα στο διάστημα, «ενημέρωνε» τον γαλαξία για το ανθρώπινο είδος και είχε ΜΟΝΟΝ δύο φιγούρες. ΔΕΝ ήταν θέμα ρατσισμού! Αυτές οι φιγούρες αντιπροσώπευαν τα δύο φύλα ενός είδους, το οποίο «ενημέρωνε» το σύμπαν για την ύπαρξή του. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι, εξαιτίας γενετικών ανωμαλιών, είναι ερμαφρόδιτοι, δεν σημαίνει τίποτε απολύτως! Το ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι είναι σιαμαίοι και έχουν δύο κεφάλια σε ένα σώμα, επίσης δεν έχει νόημα να περιγραφεί ως χαρακτηριστικό τού ανθρώπινου είδους! Το ότι υπάρχουν άνθρωποι με τρία πόδια, εξίσου! Το ότι υπάρχουν γυναίκες με όρχεις, δεν σημαίνει ότι —για λόγους ισότητας— θα πρέπει ν’ ανοίξουμε τράπεζες δωρητών σπέρματος για γυναίκες.

the illustration on the pioneer plaque Ανάμεσα λοιπόν σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι κι αυτήν που αφορά την Ιμάνι Κελίφ. Η συγκεκριμένη αυτή γυναίκα, εξαιτίας μιας ανωμαλίας τής φύσης, έχει ανδρικά γονίδια και άρα ανδρικό μυοσκελετικό σύστημα. Είναι μια γυναίκα, η οποία ΔΕΝ είναι φυσιολογική! Καθ’ όλα γυναίκα για την προσωπική και κοινωνική της λειτουρ­γία, αλλά παντελώς ακατάλ­ληλη για συμμετοχή σε γυναικεία αθλήματα, εφόσον το σώμα της έχει ανδρικά χαρακτηριστικά! Για τη βιολογία —και άρα για τον αθλητισμό— είναι ένας «άνδρας με αυθεντική γυναικεία εικόνα». Είναι κρίμα γι’ αυτήν να μην της επιτρέπεται η συμμετοχή, αλλά όχι άδικο, όταν η συμμετοχή της θα είναι αδικία για ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες. Εδώ δεν υπάρχει καν ηθικό δίλημμα! Λαμβάνοντας υπόψη σου τον λόγο τής ύπαρξης του αθλητισμού, δεν επιτρέπεις τη συμμετοχή σε γυναικεία αθλήματα σε γυναίκες, οι οποίες βιολογικά έχουν ανδρικά χαρακτηριστικά. Η υπεροχή τους είναι δεδομένη και στην πραγματικότητα ακυρώνει ολόκληρο τον γυναικείο αθλητισμό.

Εάν σε κάθε άθλημα συμμετέχουν τέτοιες «γυναίκες», θα γνωρίζουμε εκ των προτέρων πού θα απονεμηθούν τα μετάλλια των αγώνων και άρα δεν θα έχει νόημα αυτοί οι αγώνες να διεξάγονται. Εάν καταγραφούν οι επιδόσεις τέτοιων «γυναικών», δεν θα υπάρχουν πραγματικές γυναίκες «ρεκορντγούμαν» σε κανένα άθλημα και τα ρεκόρ αυτά στην πραγματικότητα δεν θα περιγράφουν τις ικανότητες του γυναικείου φύλου. Τα πάντα θα είναι ψευδή και μακριά από την πραγματική κατάσταση που αφορά το γυναικείο φύλο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει γυναικείος αθλητισμός. Αυτό σημαίνει ότι τα αθλητικά μεγέθη θα «κλειδώσουν» σε επίπεδα, τα οποία δεν θα αφορούν τις πραγματικές γυναίκες και δεν θα απειλούνται ποτέ. Οι γυναίκες αθλήτριες —όσο και να μοχθούν— δεν πρόκειται ποτέ ν’ αγγίξουν αυτά τα ρεκόρ των ανδρογυναικών. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει νόημα ο γυναικείος αθλητισμός, εφόσον δεν μπορεί να καταγραφεί καμία πρόοδος μέσα στον χρόνο. Θα υπάρχει Α’: Αθλητισμός για τους άνδρες …και Β’: Αθλητισμός για τους άνδρες με γυναικεία χαρακτηριστικά.

Είναι απειλή για τον γυναικείο αθλητισμό οι τρανς αθλήτριες; | SDNA Εφόσον αυτά τα οποία λέμε είναι τόσο απλά και κατανοητά, πώς και γιατί προέκυψε σήμερα το πρόβλημα; …Προέκυψε, γιατί για άλλη μία φορά η εξουσία και οι ανάγκες της δημιούργησαν πρόβλημα. Πάντα υπάρχει πρόβλημα όταν η εξουσία παραβιάζει το φυσιολογικό, για ν’ αντλήσει πολιτικό κέρδος. Το περιστατικό με την «αθλήτρια» είναι μέσα στα πλαίσια της WOKE αντίληψης της Νέας Τάξης Πραγμάτων …«Άνωθεν» εντολές εκτελούν κάποιοι «Αθάνατοι» της ΔΟΕ! Όπως κάποιοι δέχθηκαν στην τελετή έναρξης της γιορτής τού ανθρώπου και του αθλητισμού να πρωταγω­νιστήσουν τραβεστί, παχύσαρκοι, λεσβίες και παιδεραστές, έτσι επέτρεψαν και τη συμμετοχή των «μη-φυσιολογικών» ανθρώπων στους αγώνες! …Αυτό δεν είναι τυχαίο και ούτε αποτέλεσμα λάθους!

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι η —αγαπημένη τού WEF— Κυβέρνηση Μπάιντεν προσπάθησε με κάθε τρόπο να επιβάλει στον γυναικείο αθλητισμό ακόμα και τραβεστί. Tα κατάφερε σε κάποιες Πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά δεν μπόρεσε να το επιβάλει στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα …Πραγματικούς τραβεστί, οι οποίοι ούτε καν εγχείρηση αλλαγής φύλου δεν είχαν πραγματοποιήσει …Άνδρες καρνάβαλους, οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με το γυναικείο φύλο και απλά «αυτοπροσδιορίζονταν» σαν δήθεν γυναίκες …Άνδρες, οι οποίοι είχαν εις βάρος τους καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών σε αθλητικούς χώρους. Αυτό το εκκωφαντικά παράλογο «κόπηκε», αλλά «κάτω» απ’ αυτό πέρασαν τα δήθεν πιο «ανώδυνα».

Μέσα στα πλαίσια αυτών των «ανώδυνων», τα οποία προσπάθησαν να μπάσουν από το «παράθυρο» των νόμων περί της δήθεν ισότητας, ήταν και η περίπτωση της Ιμάνι Κελίφ. Γιατί άραγε δεν γινόταν λάθος ΠΟΤΕ στο παρελθόν με ανάλογες περιπτώσεις; Γιατί η παγκόσμια αθλητική κοινότητα έχει θεσπίσει κανόνες γενετικού ελέγχου για το ποιος έχει δικαίωμα και ποιος όχι να συμμετάσχει σε κάποιο αγώνισμα; ΠΑΝΤΑ υπήρχε έλεγχος για το ποιος ήταν βιολογικά άνδρας και ποιος γυναίκα, ώστε να του επιτραπεί η συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα. Για τους αρχαίους αρκούσε η εικόνα, η οποία μπορεί να ήταν και ψευδής, αλλά για τους σύγχρονους υπάρχει η επιστήμη, η οποία διαγράφει κάθε περίπτωση λάθους. Και ο Πάπας κάποτε, πριν την ενθρόνισή του, έπρεπε να κάθεται σε θρόνο με οπή, για να διαπιστωθεί ότι δεν είναι Πάπισσα, αλλά τώρα αναλαμβάνει η επιστήμη να το διαβεβαιώσει!

Αυτά όμως είναι γνωστά σε όλους εδώ και δεκαετίες, γιατί υπάρχει πραγματικό πρόβλημα αθέμιτου ανταγωνισμού και ο αθλητισμός παύει να υφίσταται όταν υπάρχει η περίπτωση αυτή. Εάν δεν υπήρχε πρόβλημα, δεν θα υπήρχε καν η ανάγκη να επινοηθούν αυτές οι εξετάσεις. Για να υπάρχουν εδώ και δεκαετίες τέτοιου είδους εξετάσεις, σημαίνει ότι είχε εντοπιστεί το πρόβλημα και είχε επιλυθεί —εάν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της καλής λειτουργίας τού αθλητισμού—. Άλλωστε, η ίδια η αθλήτρια γνώριζε ότι υπήρχε πρόβλημα με τη συμμετοχή της …Την προηγούμενη χρονιά είχε αποκλειστεί από τους αντίστοιχους αγώνες. Εφόσον της είχαν εξηγηθεί πέρσι οι λόγοι τού αποκλεισμού της, γιατί ξαναεπιχείρησε το ίδιο και φέτος; Μήπως κάποιοι τη διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα και ότι θα ήταν σίγουρη η διάκρισή της και η ανταμοιβή της γι’ αυτήν;

Τι άλλαξε τώρα και της επέτρεψαν τη συμμετοχή; …Άλλαξαν οι ανάγκες τής εξουσίας …Της εξουσίας αυτής, η οποία χρηματοδοτεί την ανθρωποσφαγή στην Ουκρανία! …Της εξουσίας που κάνει πως δεν βλέπει τα χιλιάδες νεκρά παιδιά τής Γάζας! Αυτή η εξουσία, η οποία απροβλημάτιστα σφάζει ανθρώπους, είναι υπερβολικά «ευαίσθητη» επάνω στα δικαιώματα των «ιδιαίτερων» ανθρώπων! Αυτή η εξουσία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την παγκόσμια λάμψη των Ολυμπιακών Αγώνων, για να περάσει την επίσης παγκόσμια προπαγάνδα της. Τι επιθυμούν; …Στα πλαίσια της επιβολής των επιπλέον ανθρώπινων φύλων προσπαθούν να «τρυπήσουν» τα «στεγανά» τής ανθρώπινης φύσης! Κάποιοι θέλουν με τη βία ν’ «αποδείξουν» την ύπαρξη πολλών ανθρωπίνων φύλων και η καλύτερη απόδειξη είναι η αθλητική «σοδειά» επάθλων. Θέλουν να βοηθήσουν να πάρει Ολυμπιακή διάκριση, γιατί στη συνέχεια αυτή θα γίνει προπαγάνδα τής LGBTQ κοινότητας, που καπηλεύεται όλα τα «διαφορετικά», για να τα εμφανίσει σαν διαφορετικά ανθρώπινα «φύλα»! …«Φύλα», τα οποία μέσα στα πλαίσια της «ευαίσθητης» Νέας Τάξης βρήκαν την ευκαιρία να δηλώσουν την «παρουσία» τους και βέβαια την «αξία» τους και την «ανταγωνιστικότητά» τους.

Εδώ, όμως, εκτός από παραβίαση των αρχών τού Αθλητισμού και του Ολυμπισμού έχουμε και ποινικές ευθύνες. Το λάθος δεν είναι μόνον θεωρητικό, αλλά και ποινικώς κολάσιμο …Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνες καταστάσεις, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ανθρώπινη ζωή των αθλητριών. Ακόμα δηλαδή και να παραβλέψουμε το θέμα τής βιολογίας, εδώ τίθεται θέμα απλής φυσικής …Τίθεται θέμα «ενέργειας» που παράγεται και είναι ανάλογη της μάζας σε περίπτωση «σύγκρουσης». Όπως είναι παράνομο και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των αθλητών να βάζεις στο ίδιο ρινγκ να πυγμαχούν άνθρωποι με διαφορετικό σωματικό βάρος, έτσι απαγορεύεται να βάζεις στο ίδιο ρινγκ να πυγμαχούν άνθρωποι, οι οποίοι για το ίδιο σωματικό βάρος έχουν διαφορετική μυϊκή μάζα. Υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τού αθλητή, ο οποίος υστερεί λόγω του φύλου του. Αυτό ακριβώς έγινε και με την περίπτωση του περιστατικού που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Πρέπει να μαζευτούν οι αθλήτριες, οι οποίες υπέ­στη­σαν ζημιές από τους ανδροειδείς «συναθλη­τές» τους και να κάνουν μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων των υπευθύνων …Αθλητές —εις γνώση τους παράνομοι— και παράγοντες της Ολυμπιακής Επιτρο­πής, οι οποίοι ως γνήσιοι εγκληματίες μετέτρεψαν τους αθλητικούς χώρους σε «ζούγκλα» με θηρία! Μιλάμε καθα­ρά για απόπειρες ανθρωποκτονιών, εφόσον σε δυναμικά αθλήματα τύπου πυγμαχίας και τζούντο οι σωματικές διαφορές μεταξύ των δύο φύλων είναι τόσο μεγάλες, που μια μεταξύ τους σύγκρουση μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο! Δεν μιλάμε για «ανέπαφο» συναγωνισμό σε ταχύτητα ή αλτικότητα. Εδώ μιλάμε για αθλήματα, τα οποία εμπεριέχουν κατά τη διεξαγωγή τους τη βίαιη σωματική επαφή και τη σύγκρουση. Από τύχη μέχρι σήμερα δεν θρηνήσαμε κάποια ΝΕΚΡΗ αθλήτρια, εξαιτίας των αρσενικών αθλητών που παριστάνουν τις γυναίκες!

Οι άνθρωποι εμπιστεύτηκαν τα κορίτσια τους στα χέρια των παραγόντων τού αθλητισμού και του πολιτισμού και αυτοί τους πρόδωσαν και τα εξέθεσαν στον κίνδυνο του ΘΑΝΑΤΟΥ! Τα κτήνη πρέπει να τιμωρηθούν! …Πρέπει να συγκεντρωθούν υπογραφές απ’ όλον τον κόσμο και να γίνουν αγωγές σε βαθμό να «μεγι­στοποιήσουν» τη δύναμη αυτών των θυμάτων …Πρέπει η ίδια η Κυβέρνηση της Ιταλίας να στραφεί νομικά εναντίον των «αθανάτων», οι οποίοι έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή ενός Ιταλού πολίτη …Πρέπει στο όνομα του Αθλητισμού και του Πολιτισμού να καταστραφούν οικο­νομικά, πολιτικά και προσωπικά όλα τα κτήνη που παρέδωσαν αθλήτριες σε —αθέμιτα ασυναγώνιστους— αντιπάλους να τις κακοποιήσουν σε βαθμό θανάσιμο, για ν’ αντλήσουν πολιτικά οφέλη εις βάρος συγκεκριμένων ανθρώπων, αλλά και εις βάρος τού πολιτισμού τής ανθρωπότητας!

Ένα μεγάλο «φτύσιμο» αξίζει και στις σύγχρονες φεμινίστριες, οι οποίες δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ, για να μην ενοχλήσουν τους ανώμαλους! …Τις μαρξίστριες «επαναστάτριες» που διυλίζουν τον κώνωπα αλλά καταπίνουν την κάμηλον! …Συνένοχες, που δεν μπήκαν όλες μαζί στο ρινγκ, για να σταματήσουν αυτήν την πραγματικά προαναγγελθείσα κακοποίηση, η οποία θα μπορούσε εύκολα να έχει μια τραγική κατάληξη και να μετατραπεί σε δολοφονική απόπειρα. Πρέπει οι Εισαγγελείς και τα Διεθνή Δικαστήρια ν’ αναλάβουν να εξετάσουν τις ευθύνες των «Αθανάτων», οι οποίοι έθεσαν σε κίνδυνο πολλές ανθρώπινες ζωές πολλών πολιτών διαφορετικών κρατών και ταυτόχρονα υπονόμευσαν το ίδιο το μέλλον τού αθλητισμού και του Ολυμπισμού …πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με Έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας! Επίσης, τα αρσενικά «όργανα» της Νέας Τάξης τής ανωμαλίας, που εις γνώσιν τους συμμετείχαν παράνομα στους αγώνες και αδίκησαν τις γυναίκες και τους έκλεψαν τα όνειρα —τα οποία με τεράστιο κόπο διεκδίκησαν—, πρέπει να τιμωρηθούν!

 

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.