peri majestic the real

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Ο υπεύθυνος για τις εμφύλιες ταραχές στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο Σιωνιστής Τόμι Ρόμπινσον, ο οποίος είναι πράκτορας της Μοσάντ.

Ο υπεύθυνος για τις εμφύλιες ταραχές στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο Σιωνιστής Τόμι Ρόμπινσον, ο οποίος είναι πράκτορας της Μοσάντ.

Ακόμα κι αν η δολοφονία των παιδιών έγινε από άτομο που δεν είναι ούτε μουσουλμάνος ούτε παράνομος μετανάστης, αλλά από το Ηνωμένο Βασίλειο ( σσ γεννήθηκε στην Ουαλία σε χριστιανική οικογένεια) και με καταγωγή από τη Ρουάντα.

Ο Tommy Robinson, ο οποίος έχει διεισδύσει βαθιά στον συντηρητικό πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου και διαδίδει συνεχώς μια φιλοϊσραηλινή ιδεολογία, εκμεταλλεύτηκε αυτή τη στιγμή πικρίας για να μετατρέψει τις αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις σε ρατσιστικές και αντι-ισλαμικές διαμαρτυρίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Tommy Robinson ταξιδεύει συνεχώς και μένει στο Τελ Αβίβ.”

Ο Tommy Robinson, που ανέλαβε τις διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατάλαβε πολύ καλά το όφελος από τη διεύρυνση του χάσματος… Αναρωτιέται κανείς για ποιον εργάζεται;
Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρηματοδοτείται από Αμερικανοεβραίους δισεκατομμυριούχους που προωθούν τη σιωνιστική αποικιοκρατία στην Παλαιστίνη… και σύμφωνα με τους New York Times:


Ο Robert J. Shillman, ιδρυτής και πρόεδρος της Cognex Corporation, και η Nina Rosenwald, κληρονόμος της περιουσίας Sears Roebuck, πλήρωναν μια μηνιαία επιταγή στον Tommy Robinson μέσω του εξτρεμιστικού Middle East Forum, με επικεφαλής τον διαβόητο Daniel Pipes. Ο Σίλμαν υπηρετεί στα διοικητικά συμβούλια των Φίλων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, του Εβραϊκού Ιδρύματος για τους Δικαίους και του Κέντρου Ελευθερίας Ντέιβιντ Χόροβιτς. Ο Ρόζενβαλντ έχει υπηρετήσει στα διοικητικά συμβούλια πολλών φιλο-ισραηλινών οργανώσεων και ήταν αντιπρόεδρος του Εβραϊκού Ινστιτούτου για Υποθέσεις Εθνικής Ασφάλειας (JINSA). Ένας άλλος εμπλεκόμενος δωρητής είναι ο Εβραίος διαχειριστής hedge fund Robert Mercer, ο οποίος συνεισφέρει οικονομικά σε πολλούς ακροδεξιούς σκοπούς ( όπου διεισδύουν για κάλυψη).

Ηνωμένο Βασίλειο: Σφαγή τριών μικρών κοριτσιών, ο δολοφόνος είναι από χριστιανική οικογένεια και ο Tommy Robinson που το αληθινό του όνομα είναι Stephen Yaxley-Lennon βρίσκεται σε παγίδα

Οι ταραχές άρχισαν μετά την επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ, όπου σκοτώθηκαν τρία νεαρά κορίτσια.

Αυτό το ξέσπασμα βίας έρχεται σε ένα σκηνικό αναταραχής που συγκλονίζει το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και μια εβδομάδα, μετά από επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια παιδικού μαθήματος χορού στο Southport, στα βορειοδυτικά της χώρας. Αυτή η τραγωδία στοίχισε τη ζωή τριών νεαρών κοριτσιών (Alice Dasilva Aguiar, εννέα ετών, Bebe King, έξι ετών, και Elsie Dot Stancombe, επτά ετών.), προκαλώντας κύμα συγκίνησης και θυμού σε ολόκληρη τη χώρα.

Η βία στο Πλύμουθ ξέσπασε λίγο μετά την αγρυπνία στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο Σάουθπορτ. Έκτοτε, οργισμένοι όχλοι έχουν επιτεθεί σε ξενοδοχεία που φιλοξενούν αιτούντες άσυλο και τζαμιά. Αυτές οι βίαιες πράξεις τροφοδοτούνται από ψεύτικες φήμες που στοχεύουν στη διαίρεση της κοινωνίας και στην αντιπαράθεση των κοινοτήτων. Αυτές οι φήμες υποστήριξαν ότι ο ύποπτος της επίθεσης ήταν μουσουλμάνος αιτών άσυλο,

ενώ στην πραγματικότητα κατηγορήθηκε ο δολοφόνος της επίθεσης στο Σάουθπορτ, ο Axel Rudakubana, 17 ετών, από το Κάρντιφ και γεννημένος από ένα ζευγάρι Χριστιανών της Ρουάντα (Alphonse Rudakubana και Laetitia Muzayire). Την προηγούμενη εβδομάδα. Η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε μετά την άρση των περιορισμών από τον δικαστή.

Σε ένα πλαίσιο αυξανόμενων εντάσεων, ο Tommy Robinson εκμεταλλεύτηκε αυτές τις διαμαρτυρίες για να διαδώσει διχαστικά μηνύματα. Ο Robinson, που χρηματοδοτείται από φιλοϊσραηλινούς Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους όπως ο Robert J. Shillman και η Nina Rosenwald, χρησιμοποιεί αυτά τα γεγονότα για να προωθήσει εξτρεμιστικές ατζέντες.

Σύμφωνα με το BBC, σχεδόν 400 άτομα συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα. Αρκετοί από αυτούς εμφανίστηκαν στα ειρηνοδικεία τη Δευτέρα, μεταξύ άλλων στο Λίβερπουλ, το Σάουθ Τάινσαϊντ και το Χαλ.
 

dimpenews.com

2 σχόλια:

  1. Η Βρετανία με το york,είναι η Τρίτη Ρώμη,τό είδωλο της οποίας είναι η Νέα Υόρκη..
    Αρα αφού τελειώνουν την Τρίτη Ρώμη ,ήταν δυνατόν να μείνει απ έξω η Βρετανία. ; Οτι στην Αμερική παράλληλα και στην Βρετανία.
    Πώς το έγραψε ο Παναγιώτης ;" Σκοτείνιασαν ξανά οι «Μυκήνες» από το τρομερό έγκλημα.

    Τώρα οι Ερινύες πέρασαν τα στενά τής Μάγχης κι άρχισαν να τριγυρνάνε στη Βρετανία !!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιες πληροφορίες μόνο αν είσαι στην παγκόσμια Στοά ή στην Ισραηλινή Πρεσβεία έχεις δυνατότητα πρόσβασης, απλό προβληματισμό έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...