peri majestic the real

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Όποιος γλύφει καλύτερα τα οπίσθια της Σιών, αυτός θα κερδίσει.

 Οι δύο Βενιζελικοί ''Καλλιγούλες'' θα κάνουν τα πάντα για να μην ''ρευστοποιηθούν'' τα μαντριά τους. Στήν κυριολεξία τα πάντα. Οι Μνημονιακοί ''Θρόνοι του Άργους και των Μυκηνών'', τους προσφέρουν ασφάλεια, σίγουρη αναγνώριση στην Αμερικανική Ευρώπη

.Σε ποια παγίδα έχουν πέσει Κασσελάκης και Ανδρουλάκης | Lykavitos.gr

Πρέπει να ''προπονηθούν'' αρκετά, ή κούρσα της διαδοχής είναι επικίνδυνη, οι δρομείς-δελφίνοι, ξεκούραστοι και έτοιμοι. Εκτός κι' άν ο ''Αστραχάν'' Τσίπρας, τους κερδίσει στο νήμα. Γι' αυτό τα ταξίδια για να συμμετάσχει σε διεθνές πάνελ στη Μασσαλία, η σύμπραξη με τον Ζάεφ, ο τίτλος του, σαν επίτιμος διδάκτωρ, σε πανεπιστήμιο της Τουρκίας.

Επίτιμος διδάκτωρ ο άνθρωπος της φράσης, «Παιδεία άλλη για τους κληρονόμους και άλλη για τα παιδιά του λαού δεν θα επιτρέψουμε», ενώ έστελνε τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο των 7.000 ευρώ ετησίως.

Ό αγράμματος πού έγινε ''ρόμπα'' στον σφαγέα Κλίντον. Ό επίτιμος διδάκτωρ, που έλεγε στον Χατζηνικολάου, «Εμείς κύριε Χατζηνικολάου είμαστε ανοιχτοί, ΔΙΑΤΡΗΤΟΙ, να έρθουν όλοι να δουν τους λογαριασμούς μας, να δούνε το πώς ζούμε, πού βρισκόμαστε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Μην μπερδεύεστε, εκλογές πραγματικές, δημοκρατικές, ΤΊΜΙΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!

Ψηφίζονται, μόνον όσοι είναι εκτός από φανατικοί Βενιζελικοί, είναι και σαδιστές Πωλητικοί. Όσοι μισούν τους Έλληνες, όσοι μισούν το Αρχαίο Ιδεώδες, την γνήσια Ορθοδοξία.

Γι'αυτό εδώ και χρόνια, βλάκες κυβερνούν την χώρα, άνθρωποι ΔΙΆΤΡΗΤΟΙ σε κάθε κριτική. Οσφυοκάμπτες. Δούλοι της παγκόσμιας ατζέντας.

Δείτε τις εκλογές της Βρετανίας. Υπουργός εξωτερικών, ο μαύρος Ντέιβιντ Λάμι, ο άνθρωπος που έχει ήδη δηλώσει ότι η ιστορία των προγόνων του, οι οποίοι ήταν σκλάβοι, θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα ασκήσει τα καθήκοντά του.

Ό άνθρωπος που δούλεψε σε πόστα στην κυβέρνηση Μπλέρ, σαν ο νεαρότερος τότε βουλευτής, ο ''σκλάβος'' που δεν είπε κουβέντα όταν η Αποικιοκρατική Αγγλία, μαζί με την χώρα land of the brave and home of the free USA, γαμούσαν 24 ώρες το 24ωρο την Σερβία, με ανελέητους βομβαρδισμούς.

Παντού τα ίδια, όσοι ξέρουν να ''τσακάνε'' την μέση τους, βγαίνουν πρώτοι, οι υπόλοιποι περιμένουν απλώς την σειρά τους.

Κανείς τους δεν νοιάζεται άν τα χρέη των Ελλήνων στα ασφαλιστικά ταμεία γιγαντώνονται, από την μεταπήδηση απο τον ΕΦΚΑ στο ΚΕΑΟ.

Ή Ν.Δ πλέον ''τραβάει'' με το ζόρι, από τη συγκάλυψη της υπόθεσης Novartis στις παρακολουθήσεις και από τον Πέτσα στον Πάτση, απο την κατάρρευση του ΕΣΥ και την αισχροκέρδεια σε τέστ κορονοιού, απο την ασυλία των τραπεζιτών, μέχρι τους ''βαρύμαγκες'' γιαλαντζί τσαμπουκάδες τύπου Αυγενάκη, το ''μαγαζί δεν δουλεύει''.

Θέλει ανακαίνηση, ο θεός Ρά των πρωινάδικων (Κασσελάκης) βρίσκει παρηγοριά συχνά πυκνά στην Αμερική, δείχνει ότι με τους υποανάπτυκτους ιθαγενείς, δεν θέλει πολλά πολλά. Είναι δύσκολος αγώνας, διαβασμένος VS αγράμματου επίτιμου διδάκτωρ.

Όποιος γλύφει καλύτερα τα οπίσθια της Σιών, αυτός θα κερδίσει.

Έτσι είναι παντού, γιατί να χαλάσει η πιάτσα; Από την δολοφονία του κυβερνήτη Καποδίστρια, μέχρι και σήμερα, το Βενιζελικό κονσότρσιουμ των Serial Killers, κυβερνάει

.Η εφημερίδα που πανηγύρισε για τη δολοφονία του Καποδίστρια, ενώ ο κόσμος  λίντσαρε τον έναν από τους δολοφόνους του (βίντεο) - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Πρώτη και καλύτερη η Αμερική, ο ''κοιμισμένος'' Bidenόπουλος κοιμάται και παραμιλάει και έρχεται ο Latino lover, ο Τράμπ, να κάνει την Αμερική Great Again.

Μόνο που στην Αμερική, βγαίνει ΜΌΝΟΝ, όποιος είναι ο εκλεκτός του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR), του πανίσχυρου στρατιωτικού βιομηχανικού κατεστημένου και.......μμμμμμ ίσως και του Άλσους.


Kαι όλα αυτά την στιγμή που στην Ρωσία, σύμφωνα με τα Βρετανικά ταμπλόιντς, ο Πούτιν κάνει εντατικά μαθήματα πάνω στον UVB-76/The Buzzer (4625Khz). Μετακινήσεις πρακτόρων, έως μετακινήσεις αυτοκινούμενων ICBM.

MANKO

4 σχόλια:

  1. Φυσικα και θα "κερδίσει" ο Τσίπρας. Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους. Καθάρισε το απόκομα,από τούς ενοχλημένους(,πού έδωσε την νίκη στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας,στίς εκλογές),και τώρα καθαρίζει το απόκομα ο Κασελάκης για να του τό παραδώσει δίχως αντιδρούντες..Οι υπόλοιποι θα πάνε ξανά στο "νέο" Πασόκ,και προσπαθούν , το δίπολο ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχήν να δώσω τα εύσημα στον Μάνκο, ανέβηκε επίπεδο και αυτό του το αναγνωρίζω, σήμερα όμως μην ξεχάσουμε έχουμε τις Γαλλικές εκλογές. Ενας Μπαρντελά, ένας clean face ακροδεξιός γιάπης της φασιστικής τρικολόρ πάει να συγκατοικήσει αρμονικά με τον Μανώλη Μικροναπολέοντα του οίκου Ρότσιλντ, αρμονικότατα αφού η ανάλγητη αντιλαΙκή πολιτική του προέδρου όπως ονομάζουν των πλουσίων, ανέβασε τα ποσοστά της Λεπέν. Κάπως έτσι και μακάρι να διαψευστώ, συνασπίζεται οσονούπω το ακραίο κέντρο με την ακροδεξιά, αφού στην ουσία το ίδιο αυταρχικό μόρφωμα ευαγγελίζονται, τον ίδιο ρατσισμό μοιράζονται, το ίδιο μίσος για την αριστερά ακόμη και με την ηπιότερη μορφή της και εκδοχή της. Ομως παρατηρώ και έχω την αίσθηση ό,τι κατασκευάζεται στην Γαλλία, ό,τι βλέπουμε ως μετάλλαξη στο πολιτικό σκηνικό που στήθηκε στον Νότο , μέσα από την οικονομική κρίση και τους πειραματισμούς του συστήματος εξουσίας να δει αν περπατάει , αν ευδοκιμεί η συγκατοίκηση ακροδεξισοσιαλδημοκρατών με τεχνοκράτες, τραπεζίτες της οικονομικής ελίτ, τον καιρό που απαγορεύοντας στα κοινοβούλια να ψηφίσουν υπέρ της κυριαρχίας και εναντίον της δικτατορίας των τραπεζών, τότε που τα όχι σε μια νύκτα μετατρέποντας σε συμβιβαστικό ναι.Είναι όλα έτοιμα κατά την γνώμη μου,οι ακροδεξιοί ήδη κυβερνούν στον Νότο, άσχετα αν προεκλογικά η Μελόνι ήταν εναντίον της ΕΕ και της Ουκρανίας , όταν ανέλαβε το γύρισε το παιχνίδι και από αντισυστημική μετεβλήθη σε καραμπινάτη συστημική υπέρμαχο της ΕΕ και εναντίον του Πούτιν και προφανώς υπέρ του δίκαιου του Νετανιάχου, πειθήνιες μαριονέτες του κεφαλαίου και του ΝΑΤΟ, στην Ιταλία καθαρά πια , πιο καθαρά δεν γίνεται, στην πατρίδα μας με ελάχιστα προσχήματα που σύντομα και αυτά θα πάρουν τον δρόμο τους, άλλωστε μην το ξεχνάμε πάντα είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας, αυτής που γράφεται από τους νικητές.Οταν λοιπόν τα θεμέλια του καπιταλιστικού οικοδομήματος τρίζουν από τις αστοχίες, την αναλγησία, κλπ παθογένειες που γεννά το ίδιο το σύστημα της καπιταλιστικής νεοταξίτικης εξουσίας, άμεσα μπαίνουν σε κίνηση οι προωθητικές μηχανές συνεργασιών ακροκεντρώων και ακροδεξιών , δίνοντας προοπτική αναπαραγωγής και διαιώνισης του ίδιου συστήματος, οι σήμερα φλερτάροντες με λύσεις Μπαρντελά, Μελόνι, κλπ αύριο είναι σίγουρο και νομοτέλεια θα δούν το στημένο σε όλες τις εκφάνσεις , αλλά καλύτερα ώστε να δούν και να καταλάβουν τις επιλογές τους.Αλήθεια δεξιά και ακροδεξιά , πρωτοξάδερφα στην ιδεολογική οικογένεια, είναι φυσικό ο ένας να στέκεται στον άλλο στα δύσκολα, έτσι γίνεται στις οικογένειες, παράδειγμα στην Γαλλία η πολιτική του Μακρόν έφερε την Λεπέν , πείραμα που έχει επιτυχία σε πολλές χώρες στον πλανήτη, πρόσφατα οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ ΄'εφεραν στην εξουσία τον Τράμπ , αφού πήρε ρεπό να λύσει προβλήματα με την δικαιοσύνη, σήμερα ξαναγυρίζει με την συνδρομή ξανά του άλλου πυλώνα του δικομματισμού δλδ των δημοκρατικών του Μπάιντεν, τρανή απόδειξη ότι ουσιαστικές πέραν της ρητορικής διαφορές δεν έχουν, υπηρετώντας πιστά τις ίδιες " αξίες ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Δεν νιώθουν την υποχρέωση να εξηγήσουν τίποτα σε κανέναν»
    όλη η χώρα μια μαφία
    ….σπείρα με δημόσιους υπαλλήλους που εκβίαζαν καταστηματάρχες στην Αθήνα.
    προέβαιναν σε εκβιάσεις καταστηματαρχών, με σκοπό το οικονομικό τους όφελος.
    λεία 700.000 ετησίως
    Άρπαξε τέσσερις τόνους καρπούζια από κτήμα σε χωριό της Καλαμάτας και τα πούλησε
    Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, ο πλανόδιος πωλητής είχε “σηκώσει” από το κτήμα του αγρότη περισσότερους από τέσσερις τόνους καρπούζια στο διάστημα μεταξύ 28 και 30 Ιουνίου, χωρίς κανείς να τον πάρει είδηση. Μετά την εξιχνίαση της κλοπής, σε βάρος του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

    «Η κυβέρνηση παραδίδει τον ιστορικό τόπο μνήμης στα επιχειρηματικά συμφέροντα» - Καταγγελία του ΣΦΕΑ για τη Γυάρο……
    Βασικά καλησπέρα σας
    με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας….

    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντελως αγαναχτισμενος πολιτης8 Ιουλίου 2024 στις 4:34 π.μ.

      Πεστα αδερφε μου πεστα.
      Ο κλεφτης καρπουζιων δεν συνεληφθει, οχι γιατι περασε το αυτοφωρο αλλα γιατι ειναι γυφτος.
      Οσο για τους ...'δημοσιους' υπαλληλους που εκβιαζαν τους μαγαζατορες στην Αθηνα αστο. Διορισμενα κομματοσκυλα του Μητσοθαυτη ειναι.

      Διαγραφή

America’s Christian Zionists: Israel’s strategic weapon?

  How Israelis Live So Easily With Occupation - Gideon Levy