peri majestic the real

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Ο δρόμος προς τη δουλεία ξεκινά. Η βασική εκπρόσωπος του ακραίου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού στα Βλακάνια παραδίδει μαθήματα στοιχειώδους "κοινωνικής ευαισθησίας". Και δεν μιλά κανείς. Ποιος όμως να μιλήσει; Το ΚΚΕ; Αστείο.. οι πάσης φύσεως εργατοπατέρες, παρέα με τους καλοπληρωμένους και προνομιούχους υπαλλήλους του Δημοσίου που ψάχνουν καλοκαιρινές απολαύσεις; Οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές; Ψηφίζουν Μητσοτάκη. Άρα; Η καμπάνα χτυπάει για τους άλλους...Δηλαδή; Τιχουάνα εφιαλτική. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!

 

Οι ολιγάρχες, οι κοπανατζήδες, οι φοροκλέφτες, τα ρουσφέτια και οι κρατικοδίαιτοι γλεντάνε με την ψυχή τους. 
 
Εσύ Κοιμάσαι; Δεν θες να δουλέψεις; Τεμπέλης; Τρέχα "μαλάκα" για την επιβίωση με τραμπούκους αφεντικά...το ξύπνημα θα είναι απότομο...
 
 ImageImage

4 σχόλια:

  1. Δούλευα για εξάωρο εξαημερο με ένα μισθιο 678 το μήνα, παραιτήθηκα και γλυτωσα σιχαθηκα όλο το ξεπουλημενο πωλιτικο σύστημα μια σύγχρονη δουλεία υποτίθεται στην ευρωπη ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.kathimerini.gr/politics/563112394/se-ti-sympiptoyn-kasselakis-kai-androylakis/



    Οι δύο Βενιζελικοί ''Καλλιγούλες'' θα κάνουν τα πάντα για να μην ''ρευστοποιηθούν'' τα μαντριά τους. Στήν κυριολεξία τα πάντα. Οι Μνημονιακοί ''Θρόνοι του Άργους και των Μυκηνών'', τους προσφέρουν ασφάλεια, σίγουρη αναγνώριση στην Αμερικανική Ευρώπη.

    Πρέπει να ''προπονηθούν'' αρκετά, ή κούρσα της διαδοχής είναι επικίνδυνη, οι δρομείς-δελφίνοι, ξεκούραστοι και έτοιμοι. Εκτός κι'άν ο ''Αστραχάν'' Τσίπρας, τους κερδίσει στο νήμα. Γι'αυτό τα ταξίδια για να συμμετάσχει σε διεθνές πάνελ στη Μασσαλία, η σύμπραξη με τον Ζάεφ, ο τίτλος του, σαν επίτιμος διδάκτωρ, σε πανεπιστήμιο της Τουρκίας.

    Επίτιμος διδάκτωρ ο άνθρωπος της φράσης, «Παιδεία άλλη για τους κληρονόμους και άλλη για τα παιδιά του λαού δεν θα επιτρέψουμε», ενώ έστελνε τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο των 7.000 ευρώ ετησίως.

    Ό αγράμματος πού έγινε ''ρόμπα'' στον σφαγέα Κλίντον. Ό επίτιμος διδάκτωρ, που έλεγε στον Χατζηνικολάου, «Εμείς κύριε Χατζηνικολάου είμαστε ανοιχτοί, ΔΙΑΤΡΗΤΟΙ, να έρθουν όλοι να δουν τους λογαριασμούς μας, να δούνε το πώς ζούμε, πού βρισκόμαστε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

    Μην μπερδεύεστε, εκλογές πραγματικές, δημοκρατικές, ΤΊΜΙΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!

    Ψηφίζονται, μόνον όσοι είναι εκτός απο φανατικοί Βενιζελικοί, είναι και σαδιστές Πωλητικοί. Όσοι μισούν τους Έλληνες, όσοι μισούν το Αρχαίο Ιδεώδες, την γνήσια Ορθοδοξία.

    Γι'αυτό εδώ και χρόνια, βλάκες κυβερνούν την χώρα, άνθρωποι ΔΙΆΤΡΗΤΟΙ σε κάθε κριτική. Οσφυοκάμπτες. Δούλοι της παγκόσμιας αντζέντας.

    Δείτε τις εκλογές της Βρετανίας. Υπουργός εξωτερικών, ο μαύρος Ντέιβιντ Λάμι, ο άνθρωπος που έχει ήδη δηλώσει ότι η ιστορία των προγόνων του, οι οποίοι ήταν σκλάβοι, θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα ασκήσει τα καθήκοντά του.

    Ό άνθρωπος που δούλεψε σε πόστα στην κυβέρνηση Μπλέρ, σαν ο νεαρότερος τότε βουλευτής, ο ''σκλάβος'' που δεν είπε κουβέντα όταν η Αποικιοκρατική Αγγλία, μαζί με την χώρα land of the brave and home of the free USA, γαμούσαν 24 ώρες το 24ωρο την Σερβία, με ανελέητους βομβαρδισμούς.

    Παντού τα ίδια, όσοι ξέρουν να ''τσακάνε'' την μέση τους, βγαίνουν πρώτοι, οι υπόλοιποι περιμένουν απλώς την σειρά τους.

    Κανείς τους δεν νοιάζεται άν τα χρέη των Ελλήνων στα ασφαλιστικά ταμεία γιγαντώνονται, απο την μεταπήδηση απο τον ΕΦΚΑ στο ΚΕΑΟ.

    Ή Ν.Δ πλέον ''τραβάει'' με το ζόρι, απο τη συγκάλυψη της υπόθεσης Novartis στις παρακολουθήσεις και από τον Πέτσα στον Πάτση, απο την κατάρρευση του ΕΣΥ και την αισχροκέρδεια σε τέστ κορονοιού, απο την ασυλία των τραπεζιτών, μέχρι τους ''βαρύμαγκες'' γιαλαντζί τσαμπουκάδες τύπου Αυγενάκη, το ''μαγαζί δεν δουλεύει''.

    Θέλει ανακαίνηση, ο θεός Ρά των πρωινάδικων (Κασσελάκης) βρίσκει παρηγοριά συχνά πυκνά στην Αμερική, δείχνει ότι με τους υποανάπτυκτους ιθαγενείς, δεν θέλει πολλά πολλά. Είναι δύσκολος αγώνας, διαβασμένος VS αγράμματου επίτιμου διδάκτωρ.

    Όποιος γλύφει καλύτερα τα οπίσθια της Σιών, αυτός θα κερδίσει.

    Έτσι είναι παντού, γιατί να χαλάσει η πιάτσα; Απο την δολοφονία του κυβερνήτη Καποδίστρια, μέχρι και σήμερα, το Βενιζελικό κονσότρσιουμ των Serial Killers, κυβερνάει.[i]

    Πρώτη και καλύτερη η Αμερική, ο ''κοιμισμένος'' Bidenόπουλος κοιμάται και παραμιλάει και έρχεται ο Latino lover, ο Τράμπ, να κάνει την Αμερική Great Again.

    Μόνο που στην Αμερική, βγαίνει ΜΌΝΟΝ, όποιος είναι ο εκλεκτός του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR), του πανίσχυρου στρατιωτικού βιομηχανικού κατεστημένου και.......μμμμμμ ίσως και του Άλσους.
    Kαι όλα αυτά την στιγμή που στην Ρωσία, σύμφωνα με τα Βρετανικά ταμπλόιντς, ο Πούτιν κάνει εντατικά μαθήματα πάνω στον UVB-76/The Buzzer (4625Khz). Μετακινήσεις πρακτόρων, έως μετακινήσεις αυτοκινούμενων ICBM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαμε όταν ο απολυμένος εργαζόμενος ψηφίζει ίδιο κόμμα το γνωστό , που ψηφίζει αυτός που τον απέλυσε τότε γάματα και άστα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κινητικότητα μετά τις ευρωεκλογές έπεσε στο πολιτικό σκηνικό, πάντως για μένα τον απλό θνητό, φαντάζει τουλάχιστον αστεία η πομπώδης προσπάθεια να συμπηχθεί η κεντροαριστερά δλδ ο άλλος πόλος του συστημικού δικομματικού στημένου σκηνικού,ώστε κάποια στιγμή να μπορέσει κατά τα λεγόμενα των επίδοξων ηγετίσκων να στείλει την επάρατη δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αυτό κάτι μου θυμίζει αλλά δεν έχει σημασία, απλά να μην ξεχάσουν στο ντουλάπι τα κλειδιά γιατί θα θυμηθούμε ξανά μανά το τραγούδι " νάτη πετιέται ". Ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται γάτα πεταλωμένη, ο Τσίπρας θεωρούσε τον εαυτό του τυχερό που είχε αντίπαλο τον Κυριάκο, που νόμιζε ότι ήταν ασθενής πολιτικά, κενόδοξη και αφελής άποψη , αφού ως γνωστόν στην συνέχεια έφαγε τα μούτρα του, ταυτόχρονα όμως έκανε και κακό στην ελληνική κοινωνία, πρωτίστως στον κυνηγημένο και βασανισμένο επί χρόνια πολλά κόσμο της αριστεράς. Το ερώτημα τίθεται αν τα βρούν οι αρχηγίσκοι,θα μπορέσουν αφού πάρουν το οκ από τον συστημικό αρχιτέκτονα, να αποδομήσουν έναν λαό που ρέπει μόνιμα στον καταναλωτισμό με βουλιμική διάθεση και μανία , για απόκτηση αχρείαστων υλικών, συμπεριλαμβανόμενης και της πνευματικής τροφής με το όνομα σανοφαγία, θα μπορέσουν λοιπόν να οικοδομήσουν έναν λαό αντικαταναλωτή ; γιατί σε αυτή την εμμονική σχέση του πολίτη αυτής της χώρας και των προιόντων αποπροσανατολισμού που απλόχερα σερβίρει το σύστημα εξουσίας, που άκριτα αποδέχεται, χειραγωγούμενος με έλλειψη παιδείας που θα του έδινε του πολίτη , την δυνατότητα να φιλτράρει, να αξιολογεί και στην τελική να μην επιλέγει το μικρότερο κακό που στο τέλος σιχτιρίζει τον εαυτό του για την κάκιστη πολιτική του επιλογή.Ο ελληνικός κόσμος είναι ταραγμένος χρόνια , έως εξήντα -εβδομήντα χρόνια ζούσε με το αλέτρι οργώνοντας την ύπαιθρο για να ζήσει, τώρα καταπιάνεται με την τεχνολογία, με τις δυνατότητες της επικοινωνίας, έκανε το τεχνολογικό άλμα αλλά το πλήρωσε και θα το πληρώνει ως αντίτιμο με την ψυχική του και συνειδησιακή του ανισορροπία, αλλά θα μου πείς Περι , τι να σου κάνει ο λαός όταν μάλιστα η φιλοσοφία του επί πολλούς αιώνες ήταν η επιβίωσή του μέσω του ραγιαδισμού, που στην συνέχεια έγινε συμβιβασμός με τις δυνάμεις κατοχής, με τους γερμανοντυμένους δοσίλογους πατριώτες, που στην συνέχεια έγιναν οι αρμοί της χούντας, στην συνέχεια τα τάγματα εφόδου, οι κραδαίνοντες ελληνικές σημαίες μαζί με σταυρούς, κομποσκίνια και βουκεφάλες συμμετέχοντες στα πατριωτικά συλλαλητήρια, αλήθεια ήξεραν ότι οι νεοφιλελεύθεροι που τότε φώναζαν για προδοτική συμφωνία στην συνέχεια θα το γύριζαν αφού το κράτος εχει συνέχεια Τραγικό που λέει και ΄κάποιος , που αντελήφθηκε εκ των υστέρων ότι το μίξερ όλα τα αλέθει,και ο πλεμπαίος όλα τα καταπίνει και μάλιστα αμάσητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

America’s Christian Zionists: Israel’s strategic weapon?

  How Israelis Live So Easily With Occupation - Gideon Levy