peri majestic the real

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Τι γράφαμε; Τα πάντα θα ξεπουληθούν εντός της Γαλλίας με ισοπεδωτικό φρόνημα. Η BlackRock ετοιμάζεται...Το ΝΑΤΟ ήθελε τον κομμουνιστή Μελανσόν. Ο Μακρόν στήριξε Μελανσόν και ο Μελανσόν τον Μακρόν, οπότε με βάση τον πρώτο γύρο αν έπαιρνες τα νούμερα έβγαζες το τωρινό αποτέλεσμα.

 

 
Elkann hi-res stock photography and images - Alamy
 libe1 
Πανηγυρίζει η liberation του Rothschild

8 σχόλια:

  1. "Το Κέντρο του Μακρόν, καταρρέει..." έλεγε το άλλο το βλήμα ο Σαμαράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δω τωρα τα κουμμουνια και τους υπολοιπους δημοκρατες που θα τους συρουν στον πολεμο της Ουκρανιας με τους Ρωσσους.
    Παλι πουρκουαδες θα 'χουμε πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και στα δικά μας να βγει και εδώ στην μπανανία ο κουτσουμπας μπας και σωθεί ο λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να καταλάβεις Περι όχι πως δεν καταλαβαίνεις , αντιλαμβάνεσαι και καλά μάλιστα, αν έβγαινε η ακροδεξιά πρώτη στην Γαλλία, όλα τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης τα συστημικά εγχώρια μμε, θα μας είχαν ζαλίσει το υπογάστριο με αναλύσεις αναλυτών εμφορούμενων από το " πατρίς θρησκεία φαμελιά ", αναλυτές φερέφωνα από την μια θα μας έλεγαν ότι έτσι αποφάσισε ο λαός ή ας δούμε πως θα πολιτευτεί η Λεπέν κλπ παπαρολογίες, το παράδειγμα της συντρόφισας Μελόνι που προεκλογικά καυτηρίαζε την ΕΕ , ήταν υπέρ του Πούτιν και εναντίον του ΝΑΤΟ, όταν αποφάσισε ο λαός της Ιταλίας να της δώσει μαζί με το σύστημα εξουσίας το οκ να κυβερνήσει το γύρισε το αφήγημα, καλή η ΕΕ, καλό το ΝΑΤΟ, κακός ο Πούτιν, δώσε χρήμα και στρατιωτικό υλικό στον συναγωνιστή φιλοναζί Ζελε κλπ κλπ κλπ. Τώρα που πάλι ο γαλλικός λαός αποφάσισε να αφήσει για λίγο στο χρονοντούλαπο την ακροδεξιά, μούγκα στην στρούγκα τα συστημικά φερέφωνα και οι παπαγάλοι, αλλά προφανώς οι πολιτικές απόψεις της αριστεράς δεν αρέσουν, δλδ υπέρ ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, κατά του σιωνιστικού Ισραήλ, κατά της Ουκρανίας κλπ Κατά τα λοιπά Περι κλπ ορθόδοξοι χριστιανοί η ακροδεξιά είναι αντισυστημική και θα διώξει την σαπίλα, όπως όταν οι γερμανοί βιομήχανοι, η άρχουσα τάξη στην Γερμανία, οι γερμανοί τραπεζίτες κλπ χρηματοδοτούσαν και στήριζαν τους Ναζί και τον Χίτλερ να ανέβη στην εξουσία, η δε άνοδος είχε τα γνωστά αποτελέσματα Συνεχίστε λοιπόν τις αναλύσεις, αλλά μην φτάσετε στο σημείο να παπαγαλίσετε ότι ήρθαν οι κομουνιστές και θα μας πάρουν τα σπίτια, άνετα τα παίρνουν οι νεοφιλελεύθεροι δεξιοί μέσω των τραπεζών, όχι θα άφηναν τους αριστερούς κατσαπλιάδες. Προσωπικά σας τα έγραφα πολλάκις , άλλα όσα δεν άρεσαν στον ιδιοκτήτη έπεφταν ως δια μαγείας στον κάλαθο ανακύκλωσης, κάποια σχόλια με την κατ αποκοπή δλδ κόψιμο κομματιών που έριχναν αλάτι στις ιδεολογικές πληγές , γιατί χάλαγαν το αφήγημα, σας τα έγραφα ως Πυθία, αλλά δυστυχώς δεν με διαβάζατε ως θα έπρεπε, τώρα να αναλάβετε να ξεπλύνετε την ακροδεξιά, αλλά θα σας προλάβει ο συστημικός χειριστής του πλυντηρίου, ξέρει καλά τις αναλογίες για ένα καλό ξέπλυμα, βάζει σωστά τους μπλε , πράσινους και ροζ κόκκους, τους κόκκινους τους αποφεύγει δια ροπάλου γιατί θα χρωματιστούν ανεξίτηλα τα ρούχα.Α και κάτι ακόμα Περι, όσο μειώνεται η αποχή, τόσο τα συστημικά δεξιοακροκεντροσοσιαλδημοκρατικά χάνουν Καλό και διαχρονικό ύπνο σύντεκνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντελως αγαναχτισμενος πολιτης8 Ιουλίου 2024 στις 4:27 π.μ.

      Εσυ αδερφε μου πρεπει νασαι βαμμενος καραΠΑΣΟΚος.
      Αντρουλαααατσι και ξερο ψωμι λεμε, συνετκνε

      Διαγραφή
    2. Ασε μας ρε φιλε με την ακροδεξια καραμελα. Χαμπαρι δεν πηρες τι εγινε στη γαλλια. Μαρξιστες και τραπεζιτες για 1η φορα στην ιστορια ενωθηκα ν ΦΑΝΕΡΑ για να μην επικρατηση η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  5. Οντως έχω μια ένσταση , ο Κουτσούμπας έχει καμία σχέση με τον Μελανσόν. θα τρελαθούμε στο τέλος, είναι σαν κάτι αναλυτές της πλάκας που θεωρούν τον Μπάιντεν αριστερό, βεβαίως αν οι Ρεπουμπλικάνοι και ο Τράμπ είναι ακροδεξιοί ο Μπάιντανόπουλος ευρισκόμενος στα αριστερά του φαντάζει μόνο λόγω της θέσης του αριστερός, στην ουσία είναι δεξιότερος της δεξιάς, αλλά γιατί να μπλέξουμε με τα αριστερός-δεξιός, σημασία δεν έχει η ορολογία, αλλά η πολιτική που εφαρμόζουν, θα θυμάσαι Περι τα μεγαλύτερα εγκλήματα των αμερικανών πχ Γιουγκοσλαβία, Ιράκ Λιβύη κλπ έγιναν με κυβέρνηση Δημοκρατικών , έτσι απλά για την αποκατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά είσαι νυχτωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Trump Meets With Ukraine's Zelensky At Trump Tower And Takes Reporters' Questions

  Και αν αποδεχτεί πατάτα ο Trump?