peri majestic the real

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Με εντολή Rothschild ο Κουτσούμπας της Γαλλίας...

 

…Ο Μπάιντεν είναι διεφθαρμένος, άθλιος και ελεγχόμενος από τους Σιωνιστές ΟΣΟ ΚΑΙ ο Μητσο­τάκης …Ο Μητσο­τάκης, ο οποίος έχει ακριβώς την ίδια πολιτική ατζέντα με τον Μπάιντεν και η οποία είναι αυτή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του WEF τού Κίσινγκερ …Ο Μητσοτάκης, ο οποίος σώθηκε προς στιγμή από τους Αμερικανούς με το «σωσίβιο» που λέγεται Κασσελάκης …Ο Μητσοτάκης, ο οποίος είναι επίσης υπέρ των κρατικών χρηματο­δοτή­σεων φίλων και συγγενών, που έχουν οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη αύξηση του εθνικού χρέους …Ο Μητσοτάκης, ο οποίος είναι επίσης φανατικός υποστηρικτής τού πολέμου στην Ουκρανία και βέβαια των υποχρεωτικών εμβολιασμών …Ο Μητσοτάκης, ο οποίος επίσης κάνει «πλάτες» στο εγκληματικό καθεστώς τού Ισραήλ …Ο Μητσοτάκης, ο οποίος δεν διαφέρει καθόλου από τον Μπάιντεν …Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Μητσοτάκης, ο οποίος κινδυνεύει εξαιτίας των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων …Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ Μητσοτάκης, που ο ίδιος και η οικογένειά του εμπλέκονται σε πλήθος οικονομικών εγκλημάτων, όπως οι ανεμογεννήτριες, τα ιταλικά διυλιστήρια κλπ. …Ο ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ Μητσοτάκης, του οποίου η πολιτική ύπαρξη απειλείται και άρα εκβιάζεται μέσω των κομματικών δανείων τής ΝΔ …Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μητσοτάκης, ο οποίος ενέπλεξε τη χώρα μας στον Πόλεμο τής Ουκρανίας …Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Μητσοτάκης, ο οποίος εκβιάζει μόνιμα τη Δικαστική Εξουσία.


Μόνον με αυτήν την ομοιότητα των καταστάσεων μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο ανάγκη έχουν σήμερα οι Σιωνιστές την επανεκλογή τού Μπάιντεν …Να καταλάβει τον λόγο που τα χρηματοδοτούμενα από τους Σιωνιστές «αμερικανικά» ΜΜΕ είναι τόσο εχθρικά προς τον Τραμπ …Να καταλάβει το πόσο ανάγκη είχαν να πάρουν τα ρίσκα που πήραν στις ΗΠΑ! Απλά, επειδή πρόκειται για την υπερδύναμη, αυτά, τα οποία στην Ελλάδα πέρασαν στα «ψιλά» γράμματα, στις ΗΠΑ είναι επικίνδυνα. Αυτοί, οι οποίοι μέχρι σήμερα μετέτρεπαν τα μικρά κράτη σε «Μπανανίες» για να τα ελέγχουν, διατηρώντας όμως για λογαριασμό των ΗΠΑ τη «γυαλισμένη» εικόνα τής μεγάλης δημοκρατικής χώρας, επαναλαμβάνουν τις ίδιες Μπανανοπολιτικές και εντός των ιδίων των ΗΠΑ. Αυτοί, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τους διάφορους «Πιουριφόι», για να «διορίζουν» στην κυριολεξία τούς ηγέτες της αρεσκείας τους —καταλύοντας κάθε έννοια εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας—, κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα και στις ΗΠΑ εις βάρος πλέον τού αμερικανικού λαού και των ΗΠΑ.

Newt Gingrich on claims Blinken lied under oath: 'Deep sense of corruption' 

 Οι Σιωνιστές επικυρίαρχοι των χριστιανικών ΗΠΑ παίρνουν πολλά ρίσκα και αυτός ο οποίος παίρνει τέτοια, μπορεί στο τέλος να χάσει και ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Πατάνε τέρμα το «γκάζι» για να φύγουν «μπροστά», αλλά δεν ξέρουν καν που μπορεί να τους οδηγήσει αυτή η «φυγή» τής απελπισίας. Στην κυριολεξία μπαίνουν σε αχαρτογράφητα «ύδατα», θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους, αλλά δεν γνωρίζουν ότι οι κίνδυνοι που βρίσκονται μπροστά τους μπορεί να είναι μεγαλύτεροι απ’ αυτούς που αφήνουν πίσω τους! Κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν τον έλεγχο των ΗΠΑ —έστω κι αν αυτό σημαίνει τη διάλυσή τους—. Ο Εβραίος Μπλίνκεν ανοίγει πολεμικά «μέτωπα», τα οποία δεν μπορούν ν’ αντέξουν οικονομικά οι ΗΠΑ. Η Εβραία Γέλεν έχει ανοίξει το «πορτο­φόλι» των ΗΠΑ και επιτρέπει τη λεηλασία τους. Ο Εβραίος Μα­γιόρ­κας έχει ανοίξει τα σύνορα και τις πλημ­μυ­ρίζει με φανα­τικούς Μουσουλ­μάνους, έτοι­μους να τις αιματο­κυλίσουν. Ο Εβραίος Σόρος απειλεί την αμερικανική κοινωνία με τη βία των παρακρατικών οργανώσεων, οι οποίες απεί­λησαν μέχρι και τη ζωή τού Τράμπ. Ο Εβραίος Γκάρλαντ έχει διαλύσει το σύστημα Δικαιοσύνης και έχει διαλύσει το ίδιο το κράτος των ΗΠΑ. Καθημερινά όλο και πιο πολλοί Αμερικανοί «βλέπουν» ότι οι Εβραίοι είναι η «Πέμπτη φάλαγγα» που καταστρέφει το κράτος τους και τις ζωές τους!

Την ίδια ώρα δεν είναι ευχάριστο ούτε το παγκόσμιο «κλίμα» που υπάρχει γι’ αυτούς. Με τα κολοσσιαία εγκλήματα των Σιωνιστών τύπου Ζελένσκι ή Νετανιάχου έχουν απαξιώσει τη διεθνή εικόνα τού Εβραϊσμού και είναι βέβαιον ότι έχουν εξανεμίσει πλήρως την «πίστωση» που είχαν εξασφαλίσει εξαιτίας τού δήθεν Ολοκαυτώματος …Εκατομμύρια ανθρώπων διαδηλώνουν καθημερινά για την παύση τού ιδιωτικού πολέμου των Εβραίων Ζελένσκι και Φινκ στην Ουκρανία …Εκατομμύρια ανθρώπων διαδηλώνουν εναντίον τού ναζιστικού καθεστώτος τού Ισραήλ! …Εκατομμύρια ανθρώπων απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων των παιδιών τής Γάζας! Εάν αρχίσουν τώρα και οι Αμερικανοί και συνδέουν την εξαθλίωσή τους με την ΚΑΤΑΓΩΓΗ τού Σούμερ, του Σόρος, του Μπλίνκεν, της Γέλεν ή του Μαγιόρκας και του Έπσταϊν, τα πράγματα μπορεί να γίνουν εφιαλτικά για την εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ!!!

Το τέλος τού έργου δεν το έχουμε δει ακόμα! Μπορεί να μην φτάσουμε καν στην ημερομηνία των αμερικανικών εκλογών, για να δούμε «ανατροπές», τις οποίες μόνον οι εκλογές υποτίθεται ότι δίνουν.

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτός ο Gay γιατί πετάγεται από την Αμερική κάθε τρεις και λίγο, τί συμβαίνει??? Για να ασχολείται ο κόσμος μαζί του??? Ρε σε σιχάθηκε ο κόσμος, μείνε εκεί που είσαι... Αυτό έδειξε η κάλπη, έτσι είναι οι δημοκρατίες, γιατί χώνεσαι σε ξένα κράτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η νεοελλαδα σε ένα βίντεο ελάχιστων δευτερολέπτων.Οχι δεν είναι φάρσα,δεν είναι τρολια,και που είσαι ακόμη,σε τι Κ@@@χανειο ζούμε ρε φστμ. Ούτε στην υποσαχάρια Αφρική.....ατυχία...κατάντια...Μπλε ΠΑΣΟΚ...βαριές βιομηχανίες...

    https://www.protothema.gr/greece/article/1514762/zakunthos-diaskedazan-se-paniguri-eno-i-fotia-ekaige-anexelegta-piso-tous-deite-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα πήγα σ' ένα ανθοπωλείο, για να πάρω κάτι για δώρο.
      Τι μού λέει ο ανθοπώλης μέσα σε δυο - τρία λεπτά; Από μόνος του. Δεν τον «τσίγκλησα».
      «Είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών. Η νεολαία είναι βλαμμένη. Δεν παίρνουν λουλούδια για κανένα λόγο».

      «Διηνέκης» (original)

      Διαγραφή

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Την περίοδο 2012-2014 ο Σαμαράς ήταν αυτός που από το ΑΣΕΠ διόριζε τα ρουσφέτια του Καραμανλή!!! Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα … Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση  όλα τα  swaps  και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο...