peri majestic the real

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.


…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα …Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση όλα τα swaps και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο από τα άπειρα που είχαν σχέση με τις προμήθειες του δημοσίου …Απάλλαξε από κάθε ευθύνη τούς εγκληματίες τού χρηματιστηρίου …”Άνοιξε” και “έκλεισε” τη Βουλή ακριβώς όσο απαιτούνταν, για να κλείσουν με “παραγραφές” όλες εκείνες οι υποθέσεις, οι οποίες απειλούσαν την “ομερτά”. Όμως, το χειρότερο ήταν ότι με νόμο – παγκόσμιας πρωτοτυπίας – εξασφάλισε την ατιμωρησία για το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων. Η μεγαλύτερη δηλαδή κλοπή στην ιστορία τής χώρας “θωρακίστηκε” με νόμο από τον κοιλιόδουλο κηφήνα. Με νόμο τού ελληνικού κράτους μπορεί η Γιάννα να μας φυσάει τον καπνό από τα Cohiba στο πρόσωπό μας.

Όμως, όπως και στην περίπτωση του θείου του, δεν έφτανε μόνον αυτό. Δεν αρκέστηκαν σ’ αυτά που δεν πήραμε από κάποιους, όπως συνέβη με γερμανικά χρέη που “κούρεψε” ο κουφός …Ήθελαν να μας πάρουν κι απ’ αυτά που δεν είχαμε ακόμη αποκτήσει. Όπως μας έβαλε ο θείος του να δουλεύουμε για σαράντα χρόνια για τους Γερμανούς, έτσι θα μας έβαζε και ο ανιψιός να κάνουμε. Όπως μας έβαλε ο θείος να πληρώσουμε με δανεικά και στο ακέραιο τοκογλύφους, οι οποίοι αγόραζαν “σκουπίδια”, έτσι έκανε και ο ανιψιός. Πήρε δανεικά και “υποθήκευσε” το μέλλον των επόμενων γενιών. 

Πήρε δημόσια χρήματα που δεν υπήρχαν και πλήρωσε στο ακέραιο τους τοκογλύφους. Αυτός στην πραγματικότητα μας έβαλε στο Μνημόνιο. Αυτός μας έβαλε στο μνημόνιο, εφόσον πήρε χρήματα, για να τα δώσει στους τοκογλύφους και αυτά τα πρόσθεσε στο δημόσιο χρέος. Αυτός μας έβαλε στο Μνημόνιο, προκειμένου να δανειστούμε ακόμα περισσότερα χρήματα από τους ευρωπαϊκούς λαούς, για να πληρώσουμε στο ακέραιο τα “σκουπίδια” των ίδιων τοκογλύφων …Αυτός, σε συνεργασία με την υπόλοιπη συμμορία των Παπανδρεομητσοτάκηδων, που, ως συνήθως, “σαλαμοποιεί” το έγκλημα, για να κρύβει τις ευθύνες της.

Τα γνωστά κόλπα των συμμοριτών, όπου σε “στημένες” φασαρίες ο ένας δείχνει τον άλλο, για να μπερδεύεται ο κόσμος και να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Να απειλείται με “διχασμό” ή με “μακελειό” ο λαός κάθε φορά που πάει να ξεκινήσει μια έρευνα για την απόδοση ευθυνών. Ποτέ και κανείς δεν αφήνεται να ερευνήσει τίποτε για το “καλό” τού λαού. Εμφυλιοπολεμικό διχασμό “βλέπει” το ΒΗΜΑ των παλιών δωσίλογων, κάθε φορά που κάποιος πολιτικός μιλάει για έλεγχο των χρεών …”Μονοιασμένοι” είμαστε μόνον όταν αναγνωρίζουμε στο ακέραιο τις “λείες” των διαπλεκομένων και τα χρέη μας στους δανειστές. Αυτό είναι το κόλπο και αυτό γίνεται πάντα …Οι προδότες “μοιράζονται” τα κέρδη τής προδοσίας και, για να αντέξουν τη λαϊκή αμφισβήτηση, μοιράζονται και τα “κόστη”.

Όπως ο θείος “ξεκίνησε” το έγκλημα της πληρωμής των “ληγμένων” ομολόγων, για να τα ολοκληρώσει ο Παπανδρέου με την “συνδρομή” Μητσοτάκη, έτσι έγινε και με το Μνημόνιο. Ο Καραμανλής το “ξεκίνησε” και ο Παπανδρέου το ολοκλήρωσε με “συνδρομή” Μητσοτάκη. Τα κόμματα της συμμορίας, που μονοπώλησαν την εξουσία στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, βύθισαν την Ελλάδα σε μια απίστευτη κρίση. Μιλάμε για έγκλημα, το οποίο εύκολα το καταλαβαίνει κάποιος, βλέποντας στον παραπάνω πίνακα το πού “κατάντησε” η Ελλάδα μέσα στα τελευταία έξι χρόνια διακυβέρνησης των κομμάτων των συνενόχων …Των συνενόχων, που, απ’ όποια θέση κι αν βρίσκονται, ψηφίζουν “ναι σε όλα”.


Το σημερινό έγκλημα του Μνημονίου ήταν ένα ακόμα έγκλημα εις βάρος τής Ελλάδας από τη σπείρα των δωσίλογων. Αυτό το ξεκίνησε ο ανιψιός τού φτωχομπινέ Εθνάρχη, δίνοντας δημόσιο χρήμα, για να σωθούν οι τράπεζες των τοκογλύφων. Δεν έφτανε δηλαδή που μας διέλυσε, “φορτώνοντας” το εξωτερικό χρέος με όλες τις “εισαγόμενες” απάτες τής Μεταπολίτευσης, πήρε και δημόσιο χρήμα, για να γλιτώσει τους τοκογλύφους. Πόσο δημόσιο χρήμα; …Όσο ήταν απαραίτητο για να “βουλιάξει” και τις επόμενες γενιές Ελλήνων στη φτώχεια και την αθλιότητα.

Στα χρόνια τής τοκογλυφικής “χολέρας” και των δισεκατομμυρίων ευρώ – τα οποία έγιναν “στραγάλια” – , για να καταλάβει κάποιος τα μεγέθη, αρκεί να πούμε το εξής: Τα δισεκατομμύρια που έδωσε ο Κωστάκης και τα οποία ήταν πραγματικά χρήματα από το υστέρημα του λαού – εφόσον ανάγκαζε τα ασφαλιστικά ταμεία να αγοράζουν κρατικά ομόλογα – ήταν πάνω από είκοσι δισεκατομμύρια ευρώ. Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια τον γνώριζαν μόνον οι αστροφυσικοί; …Περίπου δυόμισι δισεκατομμύρια δολάρια κόστισε στους Αμερικανούς το πιο ισχυρό και σύγχρονο αεροπλανοφόρο τους με το όνομα George H. W. Bush …Κάτι παραπάνω από δύο δις ευρώ, δηλαδή. Ο Καραμανλής έδωσε κρατικό χρήμα, για να σωθούν οι τοκογλύφοι, 23 δις ευρώ …Δηλαδή έδωσε στους τοκογλύφους, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν, 11 τέτοια αεροπλανοφόρα.

Τι ήταν αυτά τα χρήματα; …Η “προκαταβολή” για τα δάνεια των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι μας κατέστρεψαν …Τα ομόλογα-“σκουπίδια” αυτών, οι οποίοι εν γνώση τους – και υπό την προτροπή τους – χρηματοδότησαν το πιο ακριβό πάρτι στην ελληνική ιστορία. Όπως ο θείος του, έτσι κι αυτός, όχι μόνον δεν διεκδίκησε ποτέ τα αναγκαστικά δάνεια των Γερμανών, αλλά τους φόρτωσε και με ελληνικό χρήμα …Με “φρέσκο” ελληνικό χρήμα …Με πολύ χρήμα, όπως είχε κάνει και ο θείος του …Με πάρα πολύ χρήμα, το οποίο επιτρέπει στους Γερμανούς να μας “βρίζουν” μέσω της Bild και να μας θεωρούν διεφθαρμένους, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι η διαφθορά στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά Made in Germany. Μετά, όπως ήταν φυσικό, μας πήρε η “κατηφόρα” των Μνημονίων.

…Συνέταιροι σε όλα …Γύρω από τον “πυρήνα” Καραμανλή συνδεδεμένοι γύρω του οι Παπανδρέου και οι Μητσοτάκηδες. Γι’ αυτόν τον λόγο κανένας δεν πειράζει τον κηφήνα τής Ραφήνας. Όλοι “χρωστάνε” στην οικογένεια τού “Ευταξίδη”. Όλοι έχουν λόγο να τρέξουν και να υποβάλουν τα “σέβη” τους στις εκδηλώσεις τού ιδρύματός του. Γι’ αυτόν τον λόγο τον βοηθούν και βέβαια τον “προστατεύουν” από κάθε κριτική. Για να του δώσουν “πατριωτικό” προφίλ, του επέτρεψαν να προβάλει ένα δήθεν “βέτο” σε μια τζάμπα γι’ αυτούς υπόθεση …”Δωράκι” στον υπάλληλο …”Δωράκι”, όμως, το οποίο κόστισε στον ελληνικό λαό άπειρα δισεκατομμύρια. Μετά την πιο ακριβή φωτογραφία στην ιστορία, που προστάτευε τον θείο, είδαμε και το πιο ακριβό “βέτο”, που προστάτευε τον ανιψιό.

Γιατί είχε ανάγκη αυτό το “βέτο”; …Γιατί απλούστατα έπρεπε να του δοθούν κάποια πατριωτικά “ένσημα” για να επιβιώσει πολιτικά μετά την καταστροφή που προκάλεσε με την αυθαίρετη και εγκληματική αύξηση του δημόσιου χρέους. Έπρεπε να διασωθεί το χρυσοφόρο “όνομα” και αυτό γίνεται εύκολα με “ψευδοηρωϊκές” τζάμπα μαγκιές. Γι’ αυτόν τον λόγο οι δανειστές και “ιδιοκτήτες” τής Ελλάδας τού έδωσαν και το επιπλέον “άλλοθι” της δολοφονικής επίθεσης. Ψεύτικη πέρα για πέρα ήταν εκείνη η επίθεση …Καθαρή προπαγάνδα. Επίθεση, μάλιστα, η οποία εκδηλώθηκε από μυστική υπηρεσία μεγάλης χώρας και “απέτυχε”, χωρίς να ακολουθήσει καμία στη συνέχεια,

μόνον στην περίπτωση Καραμανλή συνέβη παγκοσμίως …Μας “δουλεύουν” κανονικά. Όταν κάνουν αυτές οι υπηρεσίες δολοφονικές επιθέσεις, σε βρίσκουν μέσα σε “σακούλα” και όχι σε διαφορετική ταβέρνα.

Όσο πραγματική ήταν η “ανάγκη” για το ψεύτικο διαβατήριο του αληταρά θείου, άλλο τόσο πραγματική ήταν και η “απόπειρα” δολοφονίας τού κοιλιόδουλου ανιψιού. Όπως δεν είχε κανένας λόγο να σκοτώσει τον θείο, ο οποίος ήταν το “γιουσουφάκι” όλων των “υπηρεσιών”, έτσι δεν είχε λόγο κανένας να σκοτώσει και τον ανιψιό. Γιατί να τον σκοτώσουν, και μάλιστα οι Δυτικοί; …Εξαιτίας των επαφών του με τον υπάλληλό τους Πούτιν; …Ολόκληρο κράτος τους έδωσε στο “πιάτο” …Θα τους πείραζε η διπλωματία με τον Πούτιν, την οποία μπορούσαν να την ακυρώσουν ανά πάσα στιγμή; Άρα; …Άρα, η απόπειρα είναι ένα από τα “κόλπα” των μυστικών υπηρεσιών, για να δικαιολογούν μακριές “απουσίες” και ένοχες “σιωπές”.

Η μόνη πραγματική διαφορά με το παρελθόν είναι ότι τώρα δεν γίνονται “μετακινήσεις”. Τώρα δεν έχει νόημα να φύγουν οι Κωστάκηδες, οι Γιωργάκηδες και οι Ντορούλες στο εξωτερικό. Δεν έχει νόημα να “φυγαδεύουν” στο εξωτερικό τους προδότες, γιατί ο κόσμος έχει γίνει πολύ μικρός. Λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι ασφαλές να φυγαδεύονται οι προδότες εκτός Ελλάδας και εκτός αυτού είναι και “αποκαλυπτική” μια τέτοια φυγάδευση, εφόσον υπογραμμίζει ενοχές και ανασφάλειες. Τώρα έχει αλλάξει η τακτική …Τους “παρκάρουν” στα “ορεινά” τής Βουλής, εξασφαλίζοντάς τους τη βουλευτική ασυλία και την προστασία τού νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Traianou.gr

2 σχόλια:

  1. " ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ"..
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ
    "ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ"
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΠΡΆΞΕΙΣ.ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΑΝΤΙΑΡΙΑΝΙΚΟΣ"
    ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Η ΤΟ ΧΡΩΜΑ Η ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όσους ακόμα έχουν απορίες για το αν είναι στημένο και τεχνητό κατασκεύασμα ο δικομματισμός, υπάρχει απτή απόδειξη δλδ η πρόταση δυσπιστίας, ειλικρινά ακατανόητο, αλήθεια ποιός μεγαλοφυής εγκέφαλος εφάμιλλος των επινοήσεων των εμβληματικών θαλασσοπόρων, επινόησε την πρόταση δυσπιστίας, που πρόκειται για μια μάχη χαρακωμάτων , όπου άπαντες ανακηρύσσονται νικητές. Οι βουλευτές της κυβερνώσας δεξιάς ψιττάκιζαν το κομματικό αφήγημα , οι δε της σοσιαλκετρώας δεξιάς την κατακεραύνωσαν, τελικό αποτέλεσμα αποκαρδιωτικό , αφορά μόνο ελάχιστους μόνιμους μαζοχιστές και υπνοβατούντες. Θύμισε την Βαβυλωνία του Βυζαντίου, εννοώ την νεοελληνική κωμωδία, προσωπικά μου θύμισε την ρήση του φέροντος ίδιο επώνυμο δλδ τον βασιλιά της Ηπείρου τον Πύρρο, που ύστερα από μια νίκη του στην Ηράκλεια κατά των Ρωμαίων, επισήμανε " Αν έτι μίαν μάχην Ρωμαίους νικήσωμεν,απολούμεθα παντελώς " όπερ μεθερμηνευόμενον " Αν νικήσουμε τους Ρωμαίους ακόμα μια φορά, χαθήκαμε εντελώς "., που αναδεικνύει την φιλοσοφική τεκμηρίωση της απόστασης μεταξύ ήττας και νίκης.Τελικά Περι φως φανάρι η ΝΔ κέρδισε όπως άλλωστε αναμενόταν, συσπείρωσε την κοινοβουλευτική της ομάδα αυτή που χειροκροτούσε τον του Αχιλλέα,ενδεχομένως και την εκλογική της πελατεία, βαδίζοντας συντεταγμένα πρός τις εκλογές, με την βοήθεια του κοινού δλδ των υπόλοιπων μνημονιακών κομμάτων που κατέθεσαν την πρόταση και συγκεκριμένα Πασοκ, νέος Συριζα , παλιός Συριζα και πλεύση.Μόνο μια παρατήρηση, το εκλογικό σώμα το έχω ματαγράψει, επιδεικνύει εσχάτως αντανακλαστικά του σκύλου του Λούκυ Λούκ, Ραν Ταν Πλάν, πατάς το πόδι σήμερα και ουρλιάζει μεταγενέστερα, ο λαός τιμώρησε τον Συριζα όχι το 2019 αλλά το 2023, οι σημερινοί ταμπουρώθηκαν πίσω από το 41% , νομίζουν ότι αυτό αποτελεί συγχωροχάρτι , αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται είναι νομοτέλεια όπως χαρακτηριστικά λέει και σωστά κάποια σώφρων στην αναλυτική σκέψη και αξιολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

'Όταν οι Πολωνοί του Τουσκ πολεμάνε τους Ρώσους με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους είναι λογικό η φον ντερ Λάιεν να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει χατίρια.

Παρακάτω μια από τα ίδια...Ένα βουβό δράμα. Μιλάμε για δεκάδες καθημερινές περιπτώσεις.  Στόχος τους είναι  να χαθούμε για πάντα... . Να φύγ...