peri majestic the real

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Σε τελική ανάλυση η ξεφτίλα είναι προσωπική επιλογή του καθενός.

 

Αν ήθελαν να τιμήσουν την επέτειο θα μπορούσαν να έκαναν μια εκδήλωση στο κλειστό του ΟΑΚΑ με συγγενείς και φίλους. Αυτοί όμως πήγαν στον Μητσοτάκη για να κάνει εκείνος λεζάντα παρέα με τον Ρεχάγκελ.. Ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας δεν ενώνουν τους Έλληνες. Δεν έχουν κάτι να πουν. Οι μισοί, οι βολεμένοι απλά τους κοιτάνε, και οι άλλοι μισοί τους μισούν. . Κρίμα πραγματικά για τους πρωταθλητές να γίνονται πιόνια στα χέρια των επικοινωνιολόγων του κάθε πολιτικού. Προτίμησαν τον φόβο, την υποταγή στην εξουσία. Μπράβο σε όσους δεν πήγαν ακόμα και προφασιζόμενοι δικαιολογίες. Για τους υπόλοιπους δυστυχώς θα μείνουν οι φωτογραφίες με το Μητσοτάκη να τους συνοδεύουν μια ζωή. Σε τελική ανάλυση η ξεφτίλα είναι προσωπική επιλογή του καθενός. 

 Θυμάμαι όλη την υστερία και ανοησία της εποχής. Τα πιθηκοειδή που ξεχύνονταν στους δρόμους κορνάροντας και πανηγυρίζοντας. Αυτά ψάχνουν οι Βενιζελικοί. Το έχουν ανάγκη. Καθεστώς εμετός. Για πόσα χρόνια ακόμα θα τρώμε την ίδια σούπα; εδώ τρώμε την σούπα του 1987...Νότιο Βαλκανιστάν με το θανατικό να θερίζει. 

Μόνο να ψηφίζουμε ξέρουμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τώρα το ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και του Τάιλερ με τη Φάρλει το σκυλάκι τους. Εύγε Έλληνα..

..."Εύγε" στους Έλληνες που ζουν τη γενοκτονία τους...μέσα από την αποπνικτική ατμόσφαιρα της κομματικής καμαρίλας, του ατομικού ωφελιμισμού.
 
Χωρίς εθνικά σύνορα, χωρίς εθνική περιουσία, εποικισμένη βιαίως από ασύμβατους και εχθρικούς αλλόθρησκους και αλλόδοξους, με τους εθνικούς πολίτες υποκείμενο σχεδιασμένης γενοκτονίας, σε μια συνεχιζόμενη δημογραφική κατάρρευση...

1 σχόλιο:

  1. Παρατηρώ μες στο κατακαλόκαιρο στο πολιτικό σκηνικό ,επικρατεί βαρύς χειμώνας.Στο κομματικό σύστημα επικρατεί μεγάλη αναταραχή, οριζοντίως. Ο μόνος πυλώνας του στημένου σκηνικού που φαίνεται να κρατά την ψυχραιμία του είναι η ακροδεξιά , που μέσα στους κόλπους βρίσκουν θαλπωρή βασιλοχουντικοί, φασίστες, νεοναζί κλπ χριστιανοί εθνικομπατριώτες, που προφανώς περιμένουν την έκβαση των γαλλικών εκλογών, για να ξεμυτίσουν και να επιχειρήσουν να φτιάξουν και στην πατρίδα μας ένα αντίστοιχο εθνικό συναγερμό α λα Λεπέν, αφού πρώτα λάβουν το πράσινο φως , το οκ και την έγκριση και ανοχή του συστήματος , για να κάνουν παιχνίδι.Μέσα στην βαρυχειμωνιά, το κομματικό σύστημα θα προσπαθήσει να κάνει λίφτιγκ , δλδ ριζική ανασύνθεση για να προλάβει την αποσύνθεση,σήμερα είναι ηλίου φαεινότερο ο κατακερματισμός που επικρατεί δεν εμπνέει σταθερότητα και ασφάλεια στην άρχουσα τάξη,επομένως κρίνεται επισφαλής η λύση της δικομματικής εναλλαγής στην διακυβέρνηση.Τα πειράματα των συμμαχιών με τεχνοκράτες , τραπεζίτες , της εγχώριας οικονομικής ελίτ, την εποχή των μνημονίων δοκιμάστηκαν και αποδείχτηκαν φιάσκο σε σχέση με το παλιό δοκιμασμένο δικομματισμό της μεταπολίτευσης. Αρα τάχιστα χρειάζεται η ανασύνθεση με νέα πρόσωπα, άφθαρτα , δυναμικά ως το προφίλ, καθαρά αφού το πλυντήριο των συστημικών μμε θα αναλάβει να παρουσιάσει βάζοντας την σωστή αναλογία του απορρυπαντικού με τους μπλέ, πράσινους και ροζ κόκους, μια ανασύνθεση που οι πλεμπαίοι ΄οπως γίνεται διαχρονικά θα την θεωρήσουν κανονικότητα και θα την καταπιούν αμάσητη, προκειμένου να λάβει το καθεστώς ηγεσίες με διάρκεια, συναίνεση και συνοχή και προφανώς και νομιμοποίηση από τους υποτελείς.Ολα όσα καταθέτω απαιτούν θυσίες, πολλοί από το πολιτικό προσωπικό θα αποστρατευτούν, οι δυο δικομματικοί πυλώνες της εξουσίας θα χρειαστούν συντονισμό και συγχρονισμό, 'ώστε να αποφευχθεί το χειρότερο για το σύστημα εξουσίας σενάριο , μιας εκτροπής της δυσφορίας που επικρατεί λόγω πληθωρισμού, ακρίβειας, φαινομένων σήψης , νεποτισμού και αλαζονείας, από το επίπεδο προφορικών καντηλιών και γαμωσταυριδίων σε ένα εκρηκτικό μείγμα αμφισβήτησης.Οπότε τρέχουμε να προλάβουμε, έπεσε μπόλικη δουλειά στο συστημικό ζόγκ πίσω από την κουρτίνα, οψόμεθα που λέν και στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή