peri majestic the real

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Πάρτυ κανονικό από το 2011 ( μνημόνια)

 

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) είναι ανώνυμη εταιρεία με σκοπό τη διαχείριση του δικτύου διανομής του ηλεκτρισμού. Προέκυψε από τον διαχωρισμό του Τμήματος Διανομής της ΔΕΗ στην Ελλάδα
 
Πρόκειται για μια 51% θυγατρική της ΔΕΗ Α.Ε. που συστάθηκε με τον νόμο 4001/2011, ωστόσο είναι ανεξάρτητη όπως μας λένε.  Η αλήθεια είναι ότι ο ΔΕΔΔΗΕ είναι  μονοπώλιο στην Ελλάδα.  Βασικό έργο της εταιρείας είναι η λειτουργία, η συντήρηση και η ανάπτυξη του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα...

 Ποια είναι η αλήθεια; Ούτε η ΔΕΗ, ούτε η  ΔΕΔΔΗΕ  έχουν κάποια ανεξαρτησία. 

Δεν είναι Δημόσιες Υπηρεσίες. Είναι εξαγορασμένες Εταιρίες από πολυεθνικές..

Ανήκουν στο υπερταμείο...Σκοπός του ταμείου είναι η πώληση της κρατικής περιουσίας των Ελλήνων, με σκοπό την αποπληρωμή μέρους του χρέους της χώρας μας. Το ταμείο ιδρύθηκε επί Σύριζα το 2016. 

Τι γίνεται στην ΔΕΔΔΗΕ; Πάρτυ προσλήψεων εδώ και χρόνια...και συγκεκριμένα από την εποχή την μνημονίων. Χωρίς τα μνημόνια θα ήταν δύσκολο να συμβεί όλο αυτό το πάρτυ. Που αποσκοπεί αυτό το πάρτυ; Αν μελλοντικά κρατικοποιηθεί "κάπως" η ΔΕΗ οι κομματικές προσλήψεις να πιάσουν τόπο...με ψηφιακό τρόπο και έξτρα μόρια...Τόσο απλά..

Χαζός είναι ο Μητσοτάκης που ζητά επιτάχυνση του ΑΣΕΠ; Γιατί το ζητά; Επειδή αγαπά τον λαό; Τον πήρε ο πόνος; Το ζητά για τον κομματικό στρατό. Το ΔΝΤ δεν ήταν για όλους τόσο κακό... Το ΔΝΤ έδωσε μοναδικές ευκαιρίες στα κόμματα...λύθηκαν πολλά χέρια με τις δήθεν ιδιωτικοποιήσεις. Δημιουργήθηκαν νέοι κομματικοί στρατοί με φρέσκο αίμα..

Ποιος θα τα γράψει όλα αυτά; Ποιος; 22 χρονών ο άλλος δουλεύει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και όλα καλά. Οικογενειακός καυγάς ήταν αυτός στο Ελ. Βενιζέλος. Μια απλή παρεξήγηση...

5 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ

    «Αφού ο Λ.Αυγενάκης είχε τα ‘μπουρίνια’ του και ήταν ως μαινόμενος ταύρος μέσα στο αεροδρόμιο, εκλήθη ο αστυνομικός και ρώτησε τον υπάλληλο αν θέλει να υποβάλει μήνυση. Είπε όχι. Ο αστυνομικός δέχτηκε μία άσχημη συμπεριφορά από τον κ. Αυγενάκη ‘κάντε στην άκρη, έχω ασυλία, δεν μπορείτε να μου κάνετε κάτι’. Η ουσία είναι ότι δε συλλαμβάνονται έτσι οι πολιτικοί, ιδιαίτερα οι κοινοβουλευτικοί. Έχουν την ασυλία τους. Για να καταγραφεί, θα πρέπει να γίνει μήνυση, ιδιαίτερα για τέτοια φραστικά επεισόδια και αντιπαραθέσεις τα οποία είναι, ποινικά, στον πάτο».
    ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας σε κάμερα εκπομπής του MEGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Οικογενειακός" καυγάς ήταν αυτός στο Ελ. Βενιζέλος. Μαγκιές του κώλου. Σιγά μην ξυπνήσουν τα βόδια. Εδώ θα τους επαναφέρουν τον Καραμανλή και θα λένε ευχαριστώ

      peri

      Διαγραφή
    2. Ακόμα και οι δήθεν νέοι διορισμοί στην Παιδεία δεν είναι νέοι. Τραγικοί και φωτογραφικοί είναι. Που είναι ο γραπτός διαγωνισμός? Που? Δεν θέλουν γραπτό. Χαζός είναι ο Μητσοτάκης που ζητά επιτάχυνση του ΑΣΕΠ; Κομματικοί στρατοί με φρέσκο αίμα..

      peri

      Διαγραφή
    3. Αφου ο αλλος ηταν μαλακας δεν του φορεσε την καρεκλα κολλαρο, να δεις ΤΙ ασυλια θαχε ο παλιοπουστας. Να τον παρει το ασθενοφορο.

      Οσο για τον πρωην συνδικαλισταρα της ΕΛΑΣ και τωρα κομματοσκυλο των τσοντοκαναλων Μπαλασκα, απο μαλακιες αλλο τιποτα. Ειπε με θρασσος 1000 πιθηκων (για την δολοφονια του μαφιοζου τοπογραφου) οτι ο υποτιθεμενος δολοφονος με την μηχανη επρεπε να κινησει υποψιες γιατι 'φορουσε κρανος και γαντια μεσοκαλοκαιρο'.
      Και αυτος πληρωνεται για να λεει την εγκυρη γνωμη του.
      Τωρα μη περιμενετε απ το ΠΑΣΟΚοχασαποσκυλο ή την αλλη που βρωμαει το απ αυτο της να του πουν για στασου ρε φιλε μηχανη οδηγαει και επιβαλεται να τα φοραει.

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο ότι δημιουργούν κομματικό στρατό, αλλά τον καλοπληρώνουν κιόλας με τα δικά μας λεφτά. Μισθός αποθηκάριου στον ΔΕΔΔΗΕ: 2.500€ και μάλιστα με σύμβαση έργου, που σημαίνει +ΦΠΑ και είναι εκτός εργασιακού ελέγχου, αφού τυπικά δεν είμαι εργαζόμενος, αλλά εργολάβος. Βάλτε με το μυαλό σας τι παίρνουν οι διευθυντές και γιατί πληρώνουμε το ρεύμα χρυσό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

America’s Christian Zionists: Israel’s strategic weapon?

  How Israelis Live So Easily With Occupation - Gideon Levy