peri majestic the real

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Τα ψέματα τελείωσαν. Οι μάσκες έπεσαν. Είπε απλά την αλήθεια ο αδίστακτος Στουρνάρας χωρίς τύψεις. Το περίμενε ΜΕΤΑ τις Ευρωεκλογές. Με τόση μεγάλη ακρίβεια -φόρους δεν επιβιώνεις. Το γράφουμε εδώ και καιρό. Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα....Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα. ....Να γίνουμε μια ανάμνηση!

 

https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_3.html

Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα....Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα...Να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπο. Αλλά το ίδιο είναι...με διαφορετική τεχνογνωσία.   

Στόχος τους  είναι οι πολίτες να μετατραπούν σε οικονομικές μηχανές που θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για να αυξάνουν τα πλούτη των πολιτικών και μιας κομματικής οικονομικής ελίτ με 16ώρα του τρόμου, με εργολαβίες, σαν και το εργοστάσιο που εμπλέκεται στην πρόσφατη μαζική δηλητηρίαση μαθητών.... το εργοστάσιο, που εντελώς τυχαία κάηκε πριν περάσει ο ΕΦΕΤ.. 

Δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα.

Όλη η σαβούρα του βενιζελικού υπόκοσμου βρίσκεται εντός της Νέας Δημοκρατίας. Τραμπούκοι, αλήτες, απατεώνες, παραχαράκτες της ιστορίας. Άνθρωποι συμπλεγματικοί με νευρωτικά σύνδρομα. Εθνικόφρονες παλιάς κοπής σαν και αυτούς του 1922...Μιλάμε για δεκάδες κομπλεξικούς Στεργιάδηδες...με περιουσίες στο εξωτερικό.. Στεργιάδηδες που δεν έχουν τύψεις αν πεθάνουν μακριά από την πατρίδα...και συγκεκριμένα στη Νίκαια της Γαλλίας. Εκεί που έχει βίλα ο Τράγκας..

Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος πως αν ο Μητσοτάκης πάρει καλό ποσοστό στις Ευρωεκλογές θα περάσουμε πολύ άσχημα..Μπορεί να στείλει κόσμο στην Ουκρανία ή και γύρω από την Ουκρανία; Άνετα...Δεν τους καίγεται καρφί.  Μια γεύση πήραμε με τα μνημόνια που μας έφεραν και που ρήμαξαν μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ γενιά. Ποιος μιλά για την καταστροφή των νέων ανθρώπων; Τα πολύχρωμα οράματα της νιότης και η αθωότητα του μεγάλου ονείρου μεταστράφηκαν σε ψευδαισθήσεις

 Είναι οι βρυκόλακες της νιότης χωρίς να δώσουν λόγο...

Επικρατεί ομερτά...παντού!! Αυτή η ομερτά έχει να κάνει με χιλιάδες θανάτους από τα μνημόνια!

 Μέχρι και τον Ολυμπιακό ξέθαψαν....με σκοπό να δώσουν λίγη χαρά στους οπαδούς. Να επαναφέρουν λίγο τους αφελείς πίσω στην δεκαετία του 90...

 6210937

 Στόχος τους είναι να μας γδάρουν! Πάντα για τα δικά τους συμφέροντα!

 

Περισσότερα, εδώ

H ατζέντα 2030 που λένε οι μαλάκες είναι η ολοκλήρωση του εθνικού ξεπουλήματος!δηλ η πώληση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων σε ξένους! Η νέα δικιά τους Ελλάδα, πάνω στα λείψανα της παλιάς ( εμείς)..είναι η παραχάραξη της ατζέντας 2030 του ΟΗΕ για τις κοινωνικές ανισότητες...Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με ποδήλατο μετά το αρνί - Φωτογραφία

Εννοείται δεν τους ενδιαφέρει τίποτα...Αυτοί είναι το ολλανδικό ατμόπλοιο Venus και εμείς τα κόκαλα...Υπουργοί, στρατηγοί, διοικηταί, άνθη, όπλα, εμβατήρια, μνημόσυνα, λόγοι, δάκρυα. 

Δεκαετίες ολόκληρες τα ίδια και τα ίδια..


Πονεμένο τραγούδι...βγάζει στεναχώρια..μα γερή κλωτσιά στ' αρχίδια...Εννοείται ότι γράφτηκε για τον Τέιλορ Χόκινς αλλά δεν παύει να καθηλώνει..Ο Όλιβερ Τέιλορ Χόκινς ήταν Αμερικανός μουσικός που ήταν περισσότερο γνωστός ως ντράμερ του ροκ συγκροτήματος Foo Fighters.   
 Φαντάσου τι φωνές ακούει ένα κομμάτι του λαού που αχρηστεύτηκε από τα μνημόνια. Που έχει χάσει δικά του πρόσωπα...Που είδε όνειρα και ελπίδες να γίνονται στάχτη..Αυτές οι φωνές δεν θα πρέπει μια μέρα να ενωθούν;  Τα αντικαταθλιπτικά δεν είναι η λύση..

1 σχόλιο:

  1. Κοιτάζοντας τον περίγυρο βλέπεις μεσουρανούντες τραμπιστές, καμουφλαρισμένους πατριδοκάπηλους, εραστές του πατρίδα θρησκεία οικογένεια, άσχετα αν αυτές τις τρείς έννοιες τις έχουν οι συγκεκριμένοι με κυνισμό και αυθάδεια διαλύσει,κινούμενοι στον μπερλουσκονισμό, αναβαπτισμένοι στο γκλίτερ των ινφλουένσερ, του τικ τοκ, στους αλγόριθμους κατασκευής ιθαγενών υπηκόων, βλέπω πειθαρχημένους οσφυοκάμπτες προσκολλημένους σε κάθε εξουσία, βλέπω λουμπενοφειδίες,βλέπω τα πλυντήρια των μμε,βλέπω ξεκάλτσωτους με μοκασίνια , περιφερόμενους μάγους και εθνοσωτήρες,τσουλοσελέμπριτις να ξεστομίζουν ανιστόρητα και επικίνδυνα για την δημόσια υγεία , τάξη και αλφαδιά, ότι οι Ευρωπαίοι αρέσκονται στη ακροδεξιά νεοφασιστική στροφή, μόνο που στην στροφή του δρόμου οι ανεγκέφαλοι δεν βλέπουν και δεν ακούν τις ερπύστριες των πάτζερς, τους βλέπω όλους, όλο αυτόν τον συφερτό, γλειφτιάδες, συνβιβασμένοι νοικοκυραίοι, πρακτόρια υπόγειων διαδρομών,που βάλθηκαν σε διατεταγμένη υπηρεσία να ανανοηματοδοτούν μια Ελλάδα προτεκτοράτο, μια Ευρώπη αποικία, ένα συνοθύλευμα βανδάλων της ιστορίας και του πνεύματος,που επινοούν εσωτερικούς και εξωτερικούς οχτρούς, ψάλτες στο δεξιό ψαλτήρι οι αθεόφοβοι. Χαλαρώνω ακούγοντας το " soma " των Tuxedommon του 1985 για τους; μυημένους σε αυτή την μουσική εκδοχή , και στο βάθος η δεξιά δημαγωγία που αφού λόκαρε τον θυμό των υπηκόων τους οδήγησε σε δεξιούς ατραπούς ή στην καλύτερη στην αποχή, που πολλοί εξ υμών ύμνησαν ως την λύση μάνα εξ ουρανού, που προσωπικά απλά αποτέλεσε το πλυντήριο εκμηδένισης των κυριαρχούμενων, των ηττημένων του καπιταλισμού. Αυτή την μεθοδολογία ιστορικά, έπραξε το σύστημα και στον Μεσοπόλεμο, όπου τα ταπεινωμένα πλήθη, τους ευρωπαίους πληβείους έστρεψε στην εκμηδένιση , ώστε να ξαναγεννηθεί αυτό το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα της νέας τάξης ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός που ορισμένοι κρύβουν επιμελώς να ονοματίσουν ως την αιτία των δεινών , αναμασώντας να φύγει ο τάδε χωρίς να μας λένε ποιός θα ανέβει στο στασίδι της εξουσίας, πολύ απλά φταίνε οι υπάλληλοι δλδ το πολιτικό προσωπικό και όχι το σύστημα που υπηρετούν πιστά.Δλδ Μανκο αν φύγει ο Νετανιάχου τελειώνει και ο σιωνισμός ;Δεν ρωτώ τον Περι γιατί δεν μπαίνει στην διαδικασία να υποβιβάσει τον προσωπικό του νοητικό ογκόλιθο και να απαντήσει στα ερωτήματα που κατά καιρούς, όποτε με πιάνει ο οίστρος, του θέτω.=

    ΑπάντησηΔιαγραφή