peri majestic the real

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Μια φωνή από το μέλλον...

ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΨΙΛΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ;

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ;

ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ "ΕΠΕΣΕ" ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΨΕΙ" ΟΛΟΥΣ..ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ .

ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΣΑΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΗΛΕΣ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ". ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕ; ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; 

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ.


"ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ..

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΝΕΣ ΑΓΡΙΕΣ. 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟ "ΤΥΧΑΙΟ" ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ.

ΣΤΗΝ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ" ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΕΣΥ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ.

ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ "ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΙΝΔΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ "ΚΛΙΝΙΚΕΣ" ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ..ΜΠΙΣΝΑ ΓΕΡΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Η ΓΗ ..ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΝ.

ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΡΦΑΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ .

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΙΝΔΙΑ Η ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ; ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.


ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.. ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΕΨΗ; ΒΟΣΚΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ "ΤΣΟΜΠΑΝΙ".ΣΤΟΝ "ΥΠΝΟ" ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ.

Όλα τα "στοιχεία" τών "πολιτών" υπάρχουν σέ ένα κέντρο, μιά τράπεζα( ίντερνετ, διακυβέρνηση κτλ).Που νομίζεις πώς πάνε όλα τα στοιχεία όλων που συλλέγονται; 

Χάνονται στο υπερπέραν; 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ

Αυτή θα είναι η τράπεζα δεδομένων ,η κάπως έτσι. Όταν λοιπόν τα Νοσοκομεία θα είναι στά χέρια "ιδιωτών", θέλει πολύ σκέψη για να πάς παρακάτω; Κονόμα γερή, έλεγχος ,και νομος πουθενά. όποιος λοιπόν πλερώνει, θα έχει και του πουλιού το γάλα. Οποιος θα έχει ανάγκη ,ένα μόσχευμα, δέν θα παρακαλάει ,να βρεθεί. Θα του το βρίσκει η "μεγαλο-κλινική" ,με τίς "άκρες" της. Για αυτό θα είναι "μεγαλο-κλινική" δέν θα ανήκει σε κάποιον τυχαίο. Καμμιά "κλινική" δέν θα ανήκει σε τυχαίο. Και αυτό το "αγαθό" της υγείας και της ανάγκης του ανθρώπου ,θα το διαχειρίζονται.  ΜΑΝΤΕΨΕ!!! Εκεί να δείς ΘΡΙΛΕΡ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. Θα ανοίγει τό "διαδικτυακό" "κανάλι" που θα έχει πρόσβαση σάν "επιστήμων" και "σωτήρας', και θα βρίσκει τον "συμβατό" δότη.. Που ζεί αυτός, τίς δραστηριότητες του, τήν οικογένεια του, τά πάντα γιά αυτόν.

Αυτό από μόνο του ανοίγει τον δρόμο για "εμπόριο" σάρκας, και δείχνει πώς θα έρθει μια εντελώς τρελή και δολοφονική, κατάσταση από συμμορίες, που θέλουν το χρήμα και μόνον.

Ο ΆΤΥΧΟΣ θα κάνει τον περίπατο του, και ξαφνικά θα τον κτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Θα πέσει από ένα ποδήλατο, θα κάνει εισαγωγή για "επισκευή" και θα βγεί με τέσσερις .Και μείον το η τά ανταλλακτικά

. Θα φεύγουν απ ευθείας με το αεροπλάνο που θα περιμένει το μόσχευμα, και άντε να πάρει είδηση κανείς πώς το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του δέν ήταν ατύχημα.

Όλα καταγεγραμμένα θα είναι ,για τον καθένα. Τι πίνει, εάν πίνει, τι τρώει, εάν κάνει αγωγή, εάν είναι αθλητής εάν έχει γερή καρδιά. Από τώρα ήδη σού στέλνουν μήνυμα να πάει για το τέστ πάπ, η γιά το ζάχαρο ,η τσεκάπ. Δέν έχεις πονηρέψει;


ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΆΤΗΜΑ ΕΝΌΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ

"Θέλω νεφρό, ομάδας τ'αδε με τα στοιχεία τάδε" σε τρία λεπτά το σύστημα, θα του λέει πόσοι υπάρχουν ,που μένουν και θα διαλέγει..

Θα τρελαθεί ο κόσμος στά "ατυχήματα" .

Τώρα θα αντιδράσουν οι πολίτες, αλλά αυτοί το ξέρουν το κόλπο τους ,θα αφήσουν πέντε δέκα αμόρφωτους να φωνάξουν γιά "αντίχριστο" και κάρτες πολίτη και τσιπάκια, και θα ξεγελάσουν τους κουτούς, που αντί να τρέξουν να σωθούν θα γελάνε με τους "γραφικούς", που κάτι θέλουν να πούν αλλά δέν το λένε σωστά ,γιατί δέν το γνωρίζουν όλο.. Και αυτό θα μου πείς γιατί; Γιατί κανείς δέν ΚΑΘΕΤΑΙ 

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ..

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟ" "ΓΡΑΦΙΚΟ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.

ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΙΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ !ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΣ....

Θα φορολογήσουν και τα κοτέτσια".. Με τις "αεροφωτογραφίες", θα ξεσκονίσουν ακόμα και τίς καπονάρες, γιά τίς κότες..

Και θα ζήσουμε γάμους ομοφυλόφιλων και τα "μωρά" τους..Οι "παρένθετες" δέν θα έχουν ρόλο, ή γυναίκα δέν θα έχει κανέναν ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ " ΤΟΥ ΧΑΞΛΕΥ..ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ .

Χάξλευ-θαυμαστής του ΔΑΡΒΙΝΟΥ και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ.. ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.

Σημεία τών καιρών. Το περιμέναμε ,είχαν ειπωθεί όλα αυτά τα σημάδια.

Στά αλήθεια σου λέω, πώς αυτά που ζούμε τώρα δέν είναι τίποτα μπροστά σέ αυτά που έρχονται να ζήσουμε. Αν μπορούσαν να αντιληφθούν έστω και λίγα ,όχι μόνον δέν θα "κελαηδούσαν' και θα σκότωναν τον χρόνο τους, αλλά θα έτρεχαν σαν παλαβοί... 

 True detective season 3 detectives todo GIF - Encontrar en GIFER

5 σχόλια:

  1. Ο λαός έχει γίνει ηλίθιος. Ασυζητητί. Tα μμε έχουν κάνει ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σέ αυτό του το "βιβλίο" ο δαρβινιστης Χάξλευ,περιγράφει έναν χώρο,που είναι εκκολαπτήριο.Οπως στά κοτέτσια, εκεί μέσα "γενιούντε" παιδιά, "τύπου". Περιγράφει μιά "νοσοκόμα ",που παρακολουθεί την "εκόλαψη" και έχει επισκέπτες,τούς "αρχηγούς" του "κόσμου".
    Γιά να "επιβλέψουν" ,τό εργοστάσιο. Περιγράφει τους ¨ανθρώπους" του εκολαπτηρίου σαν ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ. Κάνουν σέξ σάν σκύλοι, "ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ" -ΜΗΧΑΝΕΣ. Τό έχεις ακούσει σήμερα; Τεχνητη Νοημοσυνη σημαίνει ΜΗΧΑΝΗ.. Δέν υπάρχει εκεινο που ξεχωρίζει και χαρακτηριζει τον άνθρωπο. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ -ΛΟΓΙΚΗ- ΣΚΕΨΗ Αυτό "μετρούσαν" στον "θαυμαστό καινούργιο κόσμο" την "νοημοσύνη" τών μηχανων ασυναισθητων "ανθρωπων" "τυπου"..Σού λέω για πολύ ΑΡΡΩΣΤΗ σκέψη. Οταν τό είχα διαβάσει είναι κάπου εικοσι η εικοσιπέντε χρόνια, ενοιωσα ένα "πάγωμα" και τρόμο.Δέν φαντάστηκα πώς θα το ζούσε η γή. Ειχα τρομάξει και είχα "παγώσει" απο τον τρόμο ,με την σκέψη,πως ανάμεσα στούς ανθρώπους υπάρχουν τόσο άρρωστοι άνθρωποι με τέτοιες άρρωστημένες σκέψεις. Είχα σκεφτεί γιατί κανείς δέν τον είχε φυλακίσει ,γιατί κανείς δέν είχε αντιληφθεί τον κίνδυνο,τέτοιων ανθρώπων με αυτές τις σκέψεις.
    στό τέλος του "βιβλίου" του,τελικά ο "παλαιού τύπου " άνθρωπος κρεμιέται σε ένα δένδρο..
    Μιλάμε πώς ο κίνδυνος είναι δίπλα μας ήταν δίπλα μας ,πόσοι όμως είχαν την Σοφία και τήν γνώση να τον αντιληφθούν; "Χαξλευ",σού λέγανε ,φοβερό βιβλίο! "Τι λές ρε ηλίθιε; Αρρωστημένο είναι" "Αρρωστος ήταν ο τύπος"-"Οχι ήταν "μπροστά " σου λέγανε. ..
    Μιλάμε για το ΣΟΚ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΧΟΛΕΙΟ" ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ .ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,,ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ,, ΜΙΑ "ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ "ΚΟΒΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΛΙΓΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ"ΔΕΞΙΟΣ" Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.. ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΜΑΚΑΒΑΙΟΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΑ "ΦΟΡΤΩΣΕΙ" ΟΛΑ ΣΤΗΝ "ΕΠΑΡΑΤΗ" ΔΕΞΙΑ.. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://noumer.blogspot.com/2024/04/blog-post_62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα και θέλει να τους δει. Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...