peri majestic the real

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

…Νέος Μεσαίωνας


 Την 1η τού Μάη η Ελλάδα «μπαίνει» και επισήμως στον Μεσαίωνα !!!

Αποτελεί απαίτηση των «δανειστών» και των Funds η αύξηση του κατώτατου μισθού;

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δήθεν «γενναιοδωρία» Μητσοτάκη;

Και μόνον με βάση τη λογική να το σκεφτεί κάποιος, θ’ αρχίσει να υποπτεύεται ότι κάτι πονηρό συμβαίνει! Δεν μπορεί ο γιος τού Αποστάτη, που μισεί τους Έλληνες, να κάνει κάτι θετικό γι’ αυτούς! …Αυτός, ο οποίος πρόδωσε τη Μακεδονία, ολοκληρώνοντας με τον πιο κυνικό τρόπο το «προσχέδιο»-Τσίπρα! …Αυτός, ο οποίος πρόδωσε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό τής Μαύρης Θάλασσας, κηρύσσοντας τον πόλεμο στη Ρωσία! …Αυτός, ο οποίος «ξεγύμνωσε» την άμυνα του Αιγαίου! …Αυτός, ο οποίος διπλασίασε το δημόσιο χρέος, ξεπουλώντας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σχεδόν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της δημόσιας περιουσίας! …Αυτός, ο οποίος είναι επικεφαλής ενός κόμματος, το οποίο χρωστάει μισό δις ευρώ και αφήνει απροστά­τευτους δανειολήπτες, οι οποίοι χάνουν τα σπίτια τους για μερικές χιλιάδες ευρώ! …Ο «κολλητός» τού Λιγνάδη! …Ο «αναίσθητος» των Τεμπών! …Ο άνθρωπος που θα έπρεπε να είναι σήμερα στη φυλακή, λόγω των τηλεφωνικών υποκλοπών!

Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να θέλησε να κάνει κάτι καλό για τους Έλληνες; Γιατί τόσο πολύ «αγάπη» προς τους εργαζόμενους αυτός, ο οποίος «ευχαριστεί» τον Θεό που δεν «κατάντησε» να ζει με μισθό εργαζομένου; Γιατί τόση «αγάπη» για τον ελληνικό λαό αυτός ο «Προτεστάντης» τού Κολεγίου Αθηνών, που, μαζί με τη γερμανοτραφή αδερφή του, τον έκανε μισητό στα εκατοντάδες εκατομμύρια των Σλάβων Ορθοδόξων; Γιατί έδωσε αυτήν την αύξηση της κοροϊδίας σε μια οικονομία ρημαγμένη και ξεχαρβαλωμένη και η οποία δεν αντέχει το παραμικρό επιπλέον «βάρος»; …Μια οικονομία, η οποία στο παραμικρό λάθος είναι έτοιμη να καταρρεύσει, απειλώντας να παρασύρει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους; …Ο λόγος είναι απλός και είναι πάντα ο λόγος για τον οποίο ο Μητσοτάκης ενεργεί πάντα άμεσα κι αποφασιστικά …Έδωσε αυτήν την αύξηση, γιατί αυτή ήταν η εντολή των αφεντικών του! …Ο άνθρωπος που εκτελεί πιστά και χωρίς πολλές ερωτήσεις ΟΛΕΣ τις εντολές τους, εκτέλεσε κι αυτήν!

Αυτός ο άνθρωπος έδωσε αυτήν την αύξηση όχι για να βελτιώσουν οι εργαζόμενοι τις ζωές τους, αλλά για να εξυπηρετήσει τα «αφεντικά» του —αυτά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ—…Να εξυπηρετήσει τους ιδιοκτήτες των funds, που λεηλάτησαν την ελληνική κοινωνία στα χρόνια των Μνημονίων …Για να στηριχτεί το σημερινό καταστροφικό «real estate» δίνεται αυτή η αύξηση. Είναι προφανές ότι η αύξηση αυτή θα πάει κατ’ ευθείαν στα «νοίκια», εφόσον θ’ «απορροφηθεί» άμεσα από τις ραγδαίες κι αδικαιολόγητες αυξήσεις που προ­σπα­θούν να επιβάλουν τα «αρπακτικά» τής κερδοσκοπίας. Περί αυτού πρόκειται. Αυτή είναι μια νεοταξίτικη πολιτική, η οποία δεν αφορά μόνον την Ελλάδα, εφόσον είναι μια πολιτική που εφαρμόζεται και εις βάρος των υπολοίπων λαών …Μια πολιτική, η οποία γίνεται για να διατηρήσουν τις κερδοφορίες των «επενδυτών» σε όλες τις «πεθαμένες» οικονομίες τής πρώην ανεπτυγμένης Δύσης.

Μητσοτάκης από Νταβός: Θέλουμε να γίνουμε εξαγωγείς πράσινης ενέργειας |  Fortunegreece.comΔίνουν δήθεν αυξήσεις στους εργαζομένους, για να μην καταρ­ρεύσουν τα κερδοσκοπικά funds και βέβαια και οι τράπεζες που βρίσκονται πίσω τους! Μέρος της ίδιας πολιτικής ήταν και τα 20 δολάρια για κάθε ώρα εργα­σίας που έδωσαν πρόσφα­τα στους εργαζόμενους της εστία­σης στην Καλιφόρνια και «γονά­τισε» η ήδη προβληματική οικονομία της. Ούτε κι εκεί —αυτοί, οι οποίοι μετέτρεψαν την Καλιφόρνια σε έναν ανοικτό «σκουπιδότοπο»— το έκαναν από αγάπη για τους εργαζόμενους …Το έκαναν για να στηρίξουν την πολιτική τής Νέας Τάξης, που, έχοντας διαλύσει στην κυριολεξία την παραγωγή, έχει «εγκλωβίσει» το επενδυτικό κεφάλαιο στο real estate κι αναζητά τρόπους επιβίωσης εις βάρος των κοινωνιών.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε και στην Ελλάδα τού Μητσοτάκη, ο οποίος είναι ακριβώς όμοιος με τον Μπάιντεν ή τον Νιούσομ. Προσπαθούν να βάλουν την κοινωνία να «πληρώσει» το «σκοινί» που την «κρεμάνε». Αντί να «σβήσουν» τη «φωτιά» τής κερδοσκοπίας, της ρίχνουν νέο «καύσιμο». Αντί να κυνηγήσουν ανελέητα την αισχρή κερδοσκοπία των «μαυραγοριτών» τής αγοράς ενοικίων —στην «κατοχική» εποχή των Μνημονίων—, τη «φορτώνουν» σε κάποιους πολίτες, που έκριναν μόνοι τους ότι μπορούν να την πληρώσουν. Αντί να ορίσουν εξ’ αρχής τι είναι ανθρώπινη κατοικία και τι ακριβώς είναι παράνομη αισχροκέρδεια, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την τοκογλυφία τη χρηματοδοτούν. Αντί να χτυπήσουν στο «κεφάλι» το «ιό» τού Airbnb, που έχει μπει στις γειτονιές των ανθρώπων κι έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων —κυρίως νέων—, θέλουν να το χρηματοδοτήσουν με χρήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτός ήταν ο στόχος τής αύξησης …Να έχουν το άλλοθι ν’ αποφύγουν να πάρουν μέτρα κατά της ασυδοσίας των νέων «σπιτονοικοκύρηδων» της Ελλάδας …Να μπορέσουν τα ενοίκια στην Αθήνα να γίνουν ενοίκια Λονδίνου, Νέας Υόρκης ή Παρισιού, γιατί αυτό επιθυμούν οι «επενδυτές» …Να πληρώσουν οι Έλληνες από τη δική τους τσέπη την «απόδοση» του κερδοσκοπικού real estate, το οποίο αυτήν τη στιγμή «ρημάζει» τις ελληνικές πόλεις. Ο Μητσοτάκης τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ έδωσε αυτήν την αύξηση, για να κάνει «αποδοτικές» τις επενδύσεις στο real estate των funds που άρπαξαν για «ψίχουλα» τα σπίτια των Ελλήνων. Αυτό ήταν το ζητούμενο αυτής της ψευδολαϊκής πολιτικής. Οι προδότες που μας κυβερνούν επένδυσαν στα ταξικά ένστικτα και στον κοινωνικό διχασμό, για να μην έχουν αντιδράσεις στην πολιτική τους. Παριστάνουν τους «καλούς» απέναντι στους εργαζόμενους, για να τα «φορτώσουν» όλα στους εύκολους στόχους τού «προλεταριάτου» …Να «φορτώσουν» τη ζημιά στην «πλουτοκρατία» και την «κεφαλαιοκρατία» που «πίνει» το «αίμα» τού εργάτη.

Αφού πρώτα —κατ’ εντολήν των δανειστών— με νόμο απαγόρευσαν στους Έλληνες ν’ «αγοράζουν» τα «κόκκινα» δάνεια των στεγαστικών —για να μην ενοχλούνται τα funds των πραγματικών «τζαμπατζήδων»—, τώρα o Μητσοτάκης προσπαθεί —για τους ίδιους ξένους— να κάνει αυτές τις επενδύσεις αποδοτικές …Να κάνει χρυσοφόρες τις επενδύσεις αυτών, οι οποίοι «άκουσαν» τον Γεωργιάδη κι «αγόρασαν» τζάμπα Ελλάδα! Η αύξηση αυτή δίνεται, για να πληρώσουν οι Έλληνες εργοδότες από τη δική τους τσέπη την υψηλή απόδοση του real estate! …Να πληρώνουν από τη δική τους τσέπη αυτά, τα οποία η τσέπη των εργαζομένων ενοικιαστών ΔΕΝ μπορεί πλέον να πληρώσει. Σε μια χώρα στην οποία οι εργαζόμενοι εργάζονται για 600 ευρώ τον μήνα και ένα κοινό διαμέρισμα για έναν μέσο εργαζόμενο έχει ενοίκιο 700 ευρώ —με τάση αυξητική—, ευνόητο είναι πως «κάπως» πρέπει να «καλυφθεί» η διαφορά, για να μην καταρρεύσει η αγορά στέγης …«Κάπως» πρέπει να εξυπηρετηθούν οι «επενδυτές» από τους χαφιέδες, τους οποίους οι ίδιοι διόρισαν στην εξουσία!

Αυτό το «κάπως» είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού, που στοχεύει κατ’ ευθείαν στην τσέπη τού εργοδότη! Στην πραγματικότητα η τσέπη των Ελλήνων εργοδοτών είναι ο στόχος τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Η τσέπη αυτών, τους οποίους έβριζαν ομαδικώς οι Μέρκελ και οι Σόιμπλε, διασύροντάς τους παγκοσμίως σαν δήθεν απατεώνες και φοροφυγάδες …Η τσέπη των εργοδοτών, οι οποίοι έχουν την οικονομική άνεση να πάρουν πάνω τους τα επιπλέον έξοδα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων …Δραστηριοτήτων κυρίως τού χώρου των τουριστικών υπηρεσιών και της εστίασης και οι οποίες είναι οι μόνες που έχουν απομείνει «ζωντανές» κι αναγκαστικά έχουν την ανάγκη υπαλλήλων για να έλθουν εις πέρας …και άρα αυτοί που τις προσφέρουν δεν έχουν τη δυνατότητα ν’ αποφύγουν. Αυτοί οι εργοδότες θα έρθουν αντιμέτωποι με το δίλημμα: ή πληρώνεις το «καπέλο» ή βάζεις «λουκέτο»! Όλοι οι υπόλοιποι εργοδότες, οι οποίοι δεν έχουν αυτήν την άνεση, δεν τους ενδιαφέρει τι θ’ απογίνουν, όπως δεν τους ενδιαφέρει και πόσες χιλιάδες νέων ανέργων θα προκύψουν απ’ αυτήν την αδυναμία.

Αυτός είναι ο στόχος τής «γενναιοδωρίας» τού Μητσοτάκη. Επιχειρεί στην κυριολεξία να «γδάρει» ζωντανούς όσους —με βάση την κρίση των αφεντικών του— έχουν ακόμα ένα ελάχιστο οικονομικό «λίπος», ώστε να τους το πάρουν. Ό,τι μπορεί αρπάζει από τον ελάχιστο εναπομείναντα πλούτο τής ελληνικής κοινωνίας και δεν τον ενδιαφέρει το κοινωνικό κόστος μιας κοινωνίας, η οποία πλέον βρίσκεται σε ελεύθερη «πτώση» …Μιας κοινωνίας με δημογραφικό πρόβλημα, με λεηλατημένο ασφαλιστικό σύστημα, «ξεχαρβαλωμένο» σύστημα υγείας, διαλυμένη παιδεία και το πρώην δημόσιο κεφάλαιο να έχει γίνει «asset» των διαφόρων Blackrock τής τοκογλυφίας! …Τα κέρδη αυτών των τοκογλύφων να μην μειώνονται και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν. Με τα χρήματα των άλλων θέλει ο Μητσοτάκης να εξυπηρετήσει τα δικά του αφεντικά …Other peoples money! Κάπως έτσι εξασφαλίζουν τα «πέτσινα» 40ρια στις εκλογές …και τα «ακαταδίωκτα» οι διάφοροι «Γεωργιάδηδες», οι οποίοι πουλάνε «φτηνά» Ελλάδα…

Το μυστικό report Γκρίνμπεργκ στον Μητσοτάκη – Οι «εντολές» του γκουρού της  επικοινωνίας στην κυβέρνηση | Ρεπορτάζ και ειδήσεις για την Οικονομία, τις  Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, την Πολιτική…Δεν πήγε τζάμπα στο Χάρβαρντ και ευνόητο είναι πως αυτοί, οι οποίοι κάποτε πλήρωσαν τα δίδακτρά του, έχουν απαιτήσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν θίγεται το συνάφι των ομοίων του από το Κολέγιο Αθηνών. Όλοι τους είναι με τον άλφα ή βήτα τρόπο κρατικοδίαιτοι! Κάποτε διορίζονταν «διοικητές» δημοσίων επιχειρήσεων και τώρα είναι οι «κολλητοί» τού ΤΑΙΠΕΔ που «εκσυγχρονίζουν» αυτές τις επιχειρήσεις για να ξεπουληθούν! Αυτό συμβαίνει και με τον Μητσοτάκη …Είναι πλούσιος, αλλά δεν είναι εργοδότης ο ίδιος. Ο ίδιος και η οικογένειά του είναι μόνιμα «εργαζόμενοι» και επίσης μόνιμα έχουν γενναιόδωρο «εργοδότη» το κράτος. Ακόμα κι αυτούς, τους οποίους τούς απασχολούν οι ίδιοι για δικές τους δουλειές, τους πληρώνει το κράτος. Για τους «άλλους», λοιπόν, αποφάσισε ότι πρέπει να «πληρώσουν» την αύξηση που βολεύει τους «επενδυτές» …Τους ομοεθνείς «επενδυτές» αυτού που πραγματικά κυβερνά την Ελλάδα δια του αντιπροσώπου του και δεν είναι άλλος από τον Εβραίο Γκρίνμπεργκ …Αυτός είναι ο σκιώδης Πρωθυπουργός τής χώρας …Αυτός ο Σιωνιστής είναι που παίρνει τα «ραβασάκια» από τους «κολλητούς» του και βάζει τον «αχυράνθρωπο» Μητσοτάκη να τα μετατρέπει σε κρατική πολιτική.

Αυτοί μισούν την ελληνική κοινωνία και δεν διστάζουν να τη φέρουν στο απόλυτο όριο. «Χτύπησαν» τώρα την εργοδοσία, προσπαθώντας δήθεν να ενεργοποιήσουν τα ταξικά «ένστικτα» του Έλληνα, αλλά δεν θα μείνουν μόνον σ’ αυτήν. Επειδή και ο εργαζόμενος δεν ξεφεύγει από το στόχαστρό τους —ως σύγχρονος Έλληνας δούλος— θα «βάλει» κι αυτός σε «είδος» ό,τι μπορεί, για να διατηρηθεί η «απόδοση» του real estate. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό το «είδος» είναι ο χρόνος εργασίας, εφόσον δεν έχει άλλα χρήματα να του πάρουν. Γι’ αυτόν τον λόγο ταυτόχρονα με την αύξηση του κατώτατου μισθού σχεδιάζεται να επιβληθεί και η εβδομάδα των έξι εργασίμων ημερών! …Να εργάζεται μια ημέρα επιπλέον, για να συμμετέχει κι αυτός στην πληρωμή τού αυξημένου ενοικίου. Μετά την «ελευθερία» που έδωσε ο Γεωργιάδης —με τα αδιευκρίνιστα ποσά στους λογαριασμούς του— στα δύο ημερομίσθια ανά εργάσιμη ημέρα, έρχεται τώρα και νέα «παροχή» προς τους εργαζομένους με επιπλέον ημέρα εργασίας …Όχι απλά έγινε νόμιμο να κάνουν οι εργαζόμενοι δύο δουλειές κάθε μέρα, αλλά θα αυξήσουν και τις ημέρες εργασίας! Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να κάνουν τους εργαζόμενους «πλούσιους»!…

Did people in Victorian era England really sleep hanging ...

…ΕΜΠΡΟΣ προς τα ΠΙΣΩ …Όλοι μαζί σ’ έναν νέο εργασιακό Μεσαίωνα! Σιγά-σιγά θα βάλουν και ράντζα στους χώρους εργασίας, για να μην φεύγουν καν οι εργα­ζόμενοι από εκεί. Θα τους βάζουν να κοιμούνται επάνω σε σκοινιά και στις μεγάλες τους γενναιοδωρίες θα τους βάζουν σε κουτιά, όπως στη βικτωριανή Αγγλία. Τι τα θέλουν τα σπίτια οι εργαζόμενοι, εφόσον έτσι κι αλλιώς δεν θα διαθέτουν χρόνο για προσωπική ζωή; …Τι τα θέλουν τα πολλά δωμάτια, εφόσον δεν κάνουν παιδιά; Ένα «συρτάρι» ο καθένας θα έχει για σπίτι και θα «βολεύεται» …Πολυσύχναστες «συρταριέρες» θα γίνουν όλες οι σημερινές πολυκατοικίες με τις νέες «ανακαινίσεις» που πλέον είναι κατακερματισμοί των παλιών διαμερισμάτων. Όλα γίνονται μεθοδευμένα και με «άνωθεν» υποδείξεις! Όλα γίνονται με δόλιες μεθοδεύσεις! Για να μπορέσουν να δρομολογήσουν με ασφάλεια την πολιτική τους, έβαλαν και τους γραφικούς και τους προβοκάτορες να «θολώσουν» την κατάσταση, ώστε να μην καταλαβαίνει κανένας τι γίνεται.

Και πάλι χρησιμοποίησαν τα γνωστά «δεκανίκια» των πολιτικών τους. Αυτούς έβαλαν όχι μόνον να μην αντιδρούν σε μια αύξηση αναίτια και παράλογη —η οποία θα κάνει τεράστια ζημιά στην οικονομία—, αλλά να κάνουν το αντίθετο! …Τους έβαλαν να πλειοδοτήσουν! …Τους έβαλαν να λαϊκίσουν, ώστε οι πολίτες να νομίζουν ότι υπάρχουν πολλά «περιθώρια» παροχών, οι οποίες απλά δεν δίνονται. Έβαλαν δηλαδή μπροστά τούς «ψεκασμένους», τους «μπατριώτες» και τους σταλινικούς φασίστες για να κάνουν τους «λαγούς» στις αυξήσεις και οι ίδιοι —σαν δήθεν πολιτικά υπεύθυνοι και επιστημονικά καταρτισμένοι— θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους εργα­ζόμενους, «προστα­τεύ­οντας» και την οικονομία …Δεν θα «ακολουθήσουν» τους «ψεκα­σμένους» και τα «κουμμούνια» στην «τρέλα», αλλά θα κάνουν το καλύτερο δυνατό! …3000 ευρώ σύνταξη «δίνει» ο «πατριώτης» Βελόπουλος και σχεδόν πολυτελή αργομισθία με αμοιβές υπουργού προτείνει το «αγωνιστικό» ΚΚΕ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν «δανείστηκε» έστω κι ένα επιχείρημα από την «κραυγή» αγωνίας των πολιτών τής Καλιφόρνια με το ανάλογο πρόβλημα!!!

«Καπελωμένα» ΟΛΑ εξ’ αρχής σε μια ενορχηστρωμένη επίθεση κατά τής ελληνικής οικονομίας από ΟΛΟΥΣ όσους ψήφισαν τα Μνημόνια! Όλα αυτά είναι απόρροιες αυτών των Μνημονίων! …Είναι συμπεφωνημένες υποχρεώσεις απέναντι στους «δανειστές»! Εάν προσέξει ο αναγνώστης, θα διαπιστώσει ότι το κοινό σημείο μεταξύ όλων αυτών των πρωτα­γωνιστών τής «παράστασης» είναι τα κοινά «αφεντικά»! Τα Μνημόνια τους «συνδέουν» όλους αυτούς μεταξύ τους! …Από τις ασύνδετες «κηραλοιφές», τα «σπίτια του Βολτέρου» και «τα Ρόλεξ του συντρόφου», ένα είναι το κοινό σημείο! …Από τον Μητσοτάκη μέχρι τον Βελόπουλο και τον Κουτσούμπα, τα αφεντικά είναι κοινά!!! …Ο Βελόπουλος ήταν αυτός, που, ως «παντελονάτος» πατριώτης, ψήφισε το Μνημόνιο, ως μέλος ενός ΛΑΟΣ, το οποίο ήταν ο πιο κατα­λυ­τικός αρνητικός πρωταγωνιστής τής προδοσίας τού Μνημονίου. Τόσο καταλυτικός, που ΟΛΑ τα πρόθυμα «παιδιά» του βολεύτηκαν στις κατο­χικές Κυβερνήσεις των «δανει­στών» …Ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης κι ο Πλεύ­ρης ανήκουν στην ίδια «συμ­μορία»! Τα ίδια ισχύουν και για το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ των χαφιέδων των τοκογλύφων τού Μπεναρόγια και των εγκληματιών τού Εμφυλίου είχε κι αυτό ανάλογο ρόλο στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ τού Μνημονίου …Το ΚΚΕ, το οποίο περιφρουρούσε τη Βουλή τής προδοσίας με τα ρόπαλα, για να μπορέσουν να ψηφιστούν ανεμπόδιστα τα Μνημόνια.

ΟΛΟΙ αυτοί τώρα πρωταγωνιστούν στην «πλειοδοτική» λογική των μισθών, που εξυπηρετεί μόνον τους «δανειστές», οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και «επενδυτές» των funds του real estate. Τα «καλά παιδιά» των «δανειστών» μας είναι αυτοί, οι οποίοι για άλλη μία φορά τρέχουν να εξυπηρετήσουν τα «αφεντικά». Ακριβώς, επειδή η κατάσταση είναι οριακή και μυρίζει στην κυριολεξία «μπαρούτι», αγωνιούν για την κοινωνική «μουρμούρα», η οποία μπορεί να οδηγήσει στην «έκρηξη». Γι’ αυτόν τον λόγο ο Φλωρίδης ετοιμάζεται να τρομο­κρατήσει τον ελληνικό λαό, απειλώντας τον με φυλάκιση σε περίπτωση που θα τολμήσει να εκφράσει την οργή του μέσω των social media …Σε περίπτωση που επιχειρήσει —μέσω των social media— να οργανώσει την αντίδρασή του. Διεφθαρμένοι πολιτικοί, απατεώνες τής διαπλοκής, δολοφόνοι και παιδεραστές παραμένουν ελεύθεροι με νόμους, οι οποίοι έγιναν εξαιτίας τής «συμφόρησης» των φυλακών και τώρα απειλούν με άμεση φυλάκιση τους πολίτες, οι οποίοι θα θελήσουν να εκφράσουν διαδικτυακά την άποψή τους και να διαμαρτυρηθούν.

Στη χώρα που κυβερνάται από ένα κόμμα, το οποίο χρωστά μισό δις ευρώ κρατικού χρή­ματος και από έναν Πρόεδρο, ο οποίος πιάστηκε με τα «ακου­στικά» να κρυφακούει τους αντιπάλους του, θα «κυνηγή­σουν» τους πολίτες, οι οποίοι θα εκφράσουν την οργή τους σε σχόλια στο διαδίκτυο. Σε μια χώρα όπου ο κάθε διεφθαρμένος εγκληματίας Καραμανλής αρνείται να λογοδοτήσει για τον θάνατο δεκάδων νέων ανθρώπων, θα «κυνηγήσουν» τους πολίτες, οι οποίοι θα καταθέσουν δημοσίως την άποψή τους. Οι παιδεραστές είναι έξω από τη φυλακή και απει­λείται ο πολίτης, ο οποίος θα «εξορ­γίσει» τον Γεωργιάδη, ο οποίος ξεδιάντροπα δηλώνει ότι έγινε «φτωχότερος» από την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Θέμα χρόνου είναι να καταλάβουν ΟΛΟΙ σε ποιους έκανε χάρη ο Μητσοτάκης και τον λόγο που οι εργαζόμενοι απ’ αυτήν την αύξηση δεν θα δουν ΚΑΜΙΑ διαφορά στα εισοδήματά τους! Θα φανεί πολύ γρήγορα ποιους απειλεί ο Μητσοτάκης στο διαδίκτυο! Θα αποκαλυφθεί ο λόγος για τον οποίο τα ΜΜΕ πληρώνονται αδρά με τις λίστες Πέτσα κάθε φορά που πρέπει να «φιμωθεί» ο κόσμος …Με κρατικό χρήμα «μπουκώνει» ο Μητσοτάκης τα ΜΜΕ, για να το «βουλώνουν» όταν θα πρέπει να φιμωθούν οι πολίτες …Ελεύθερα θα διακινούνται μόνον οι απόψεις που βολεύουν τα αφεντικά και τα δουλικά τους …«Ρητορική μίσους» είναι μόνον ό,τι ενοχλεί τους Μητσοτάκηδες και τους Γεωργιάδηδες …Όλοι οι άλλοι είναι «ψεκασμένοι» και θα «φιμωθούν» με την τρομοκρατία των νέων νόμων …και, εάν δεν συμμορφωθούν, θα πηγαίνουν φυλακή …Εκεί όπου υπάρχουν άφθονα «κενά» κελιά, γιατί απλούστατα στην Ελλάδα των Κούληδων και των Φλωρίδιδων οι δολοφόνοι, οι κλέφτες και οι παιδεραστές βρίσκονται στα σπίτια τους!!!

Τα πάντα θα ξεκινήσουν τη δρομολόγησή τους από την Πρωτομαγιά και μετά. Η φετινή Μεγάλη Εβδομάδα ΔΕΝ θα έχει μόνον θρησκευτικό και συμβολικό χαρακτήρα! …Πραγματική Εβδομάδα των Παθών θα είναι για τον βασανισμένο ελληνικό λαό! …Θα αφήσει τους εργαζόμενους «λεία» στους χαφιέδες τού ΚΚΕ, οι οποίοι θα κάνουν το πάγιο επαναστατικό τους «σώου» την Πρωτομαγιά και μετά θα ξεκινήσει η πραγματική «σφαγή» σε όλα τα επίπεδα …Θα τον «σταυρώσουν» τον ελληνικό λαό, γιατί τον μισούν και —δυστυχώς— είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σταύρωσαν και τον Ιησού.

 Η φετινή Πρωτομαγιά πραγματικά θα πρέπει να δώσει νόημα στο παλιό της σύνθημα …Δεν θα πρέπει να είναι αργία αλλά απεργία! …Την πρώτη τού Μάη ξεκινάει ένας πόλεμος μέχρις εσχάτων μεταξύ τού λαού και των προδοτών που τον κυβερνούν …Μεταξύ των Ελλήνων και των ξένων τυράννων του …Ας ελπίσουμε σ’ ένα «θαύμα», ώστε να «μεταφερθεί» αυτή η ημέρα τής μάχης μετά την «Ανάσταση» του ελληνικού λαού.

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου