peri majestic the real

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Δυστύχημα στη Βουλή: Ο πατέρας του Ιάσωνα Λαλαούνη μετά την απόφαση του δικαστηρίου |

Είναι η πραγματικότητα....Το οργανωμένο έγκλημα κυβερνά εδώ και πολλές δεκαετίες...Τα πάντα ανήκουν στον υπόκοσμο...στον βενιζελικό μαρξιστικό φιλελεύθερο υπόκοσμο!  

Δεν υπάρχει Greek μαφία. Δεν υπάρχει αστυνομία. Δεν υπάρχει στρατός. Δεν υπάρχει ΕΥΠ. Δεν υπάρχουν ΔΕΚΟ. Δεν υπάρχουν κόμματα. 

ΟΛΑ αυτά για τους πολίτες..

  Όλα είναι ένα ψέμα. Όλα για το θεαθήναι. Η Ελλάδα είναι ένα πλούσιο μέρος αλλά δεν φτιάχτηκε για να είναι χώρα. Είναι η πεταμένη γωνιά της Ευρώπης για θελήματα. 

Για να δίνει το "παράδειγμα" με εμφύλιους, με πραξικοπήματα,  με τραγωδίες....

 Πλιάτσικο γίνεται των πακέτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης...μάχη γίνεται για τα λεφτά. Για την πίτα. Για το ξέπλυμα.  Κάντε μια βόλτα από το Διαύγεια να δείτε τι ποσά παίζονται χωρίς κανέναν έλεγχο....Το έγκλημα των Τεμπών είναι το 1% της λεηλασίας....μιας λεηλασίας με τους γόνους γνωστών πολιτικών "τζακιών" να αγοράζουν ως μεγαλομέτοχοι διυλιστήρια...

Μας έπιασαν στον ύπνο συμμορίες του υποκόσμου με συνθήματα όπως επενδύσεις και ανάπτυξη...

40.000 Έλληνες έχουν πεθάνει στα νοσοκομεία του ΔΝΤ μέσα σε 3 χρόνια και δεν ακούγεται κιχ... 

 Όλα είναι ένα ψέμα. Όλα για το θεαθήναι. Ακόμα και η Ολυμπιακή Φλόγα μαζί με τις διάφορες διακρίσεις στον αθλητισμό...

 Η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει σε όλους...ΑΝΗΚΕΙ σε μια κλίκα υπανθρώπων...που ξεπουλά,  που παρακολουθεί, που εκβιάζει και κάνει μπίζνες. Ανήκει σε κάποιους "παρατηρητές" των σιωνιστών της Νέας Υόρκης..

Γιατί για παράδειγμα αυτός ο αγράμματος τύπος να είναι αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης; Μια ολόκληρη Ελλάδα δεν έχει κόσμο; Κόσμο που να ενδιαφέρεται; Δεν έχει γιατί όλα είναι ένα ψέμα...Δεν έχει γιατί όλα είναι κανονισμένα..Γιατί το οργανωμένο έγκλημα που κυβερνά δεν αφήνει τίποτα στην τύχη..

2 σχόλια:

  1. δεν την παλεύω...να γίνονται τόσα, να βγαίνει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, να είναι όλοι μια συμμορια, να μην λειτουργούν οι θεσμοί, να έχουμε δικτατορία, να μην μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς, πού θα πάει αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://noumer.blogspot.com/2024/04/blog-post_73.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

'Όταν οι Πολωνοί του Τουσκ πολεμάνε τους Ρώσους με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους είναι λογικό η φον ντερ Λάιεν να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει χατίρια.

Παρακάτω μια από τα ίδια...Ένα βουβό δράμα. Μιλάμε για δεκάδες καθημερινές περιπτώσεις.  Στόχος τους είναι  να χαθούμε για πάντα... . Να φύγ...