peri majestic the real

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Συνεδρίασε η βουλή και δεν το μάθαμε; Το ΚΥΣΕΑ; Το ΓΕΣ; Το ΓΕΑ; Μήπως η ΕΥΠ; Τίποτα απολύτως. Δηλαδή;

 


Δηλαδή; Τι δηλαδή; Όλα θα τα πληρώσει ο φτωχοποιημένος λαός! Χωρίς κανένα σχέδιο δημιουργούν θέματα...όταν την ίδια στιγμή εξοπλίζουν την Ουκρανία.. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πολιτική, ούτε καν πολιτικοί. Απορώ με τα δήθεν λιβανίσματα για τον στιβαρό Δένδια ... διαλυμένη η χώρα από άκρη προς άκρη....

 Πλιάτσικο γίνεται των πακέτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης...μάχη γίνεται για τα λεφτά. Για την πίτα. Για το ξέπλυμα.  Κάντε μια βόλτα από το Διαύγεια να δείτε τι ποσά παίζονται χωρίς κανέναν έλεγχο....Το έγκλημα των Τεμπών είναι το 1% της λεηλασίας....μιας λεηλασίας με τους γόνους γνωστών πολιτικών "τζακιών" να αγοράζουν ως μεγαλομέτοχοι διυλιστήρια...

Μας έπιασαν στον ύπνο συμμορίες του υποκόσμου με συνθήματα όπως επενδύσεις και ανάπτυξη...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ..


Όχι δεν είμαστε Λουξεμβούργο, είμαστε η δεύτερη φτωχότερη χώρα της Ευρώπης μετά την Βουλγαρία και προσεχώς η φτωχότερη. Οι Τούρκοι δεν θα χρειαστούν πόλεμο ( δεν είναι βλάκες) για να κατακτήσουν την Ελλάδα, απλώς θα την αγοράσουν. Θα τους έρθει και πιο εύκολα και πιο φθηνά.
Μόνο οι Τούρκοι; Οι πάντες. Κι αυτό γίνεται...

Τo iron dome -κινητό σύστημα οι Ισραηλινοί το ανέπτυξαν για να αναχαιτίζουν ρουκέτες που χτυπάνε κατοικημένες περιοχές ακριβώς διότι οι ρουκέτες της χαμάς και χεσμπολά είναι τυφλές δεν έχουν σύστημα πλοήγησης και σκοπός τους είναι να σκορπίσουν τρόμο και φόβο στον πληθυσμό. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν τις καταρρίπτουν όλες ειδικά αυτές που το iron dome υπολογίζει βάση τροχιάς ότι θα καταπέσουν πχ σε χωράφια και χέρσα εδάφη. Διότι ένας πύραυλος στοιχίζει δεκάδες χιλιάδες και οι εκτοξευόμενες ρουκέτες είναι εκατοντάδες σε μια επίθεση και στοιχίζουν 2-3 χιλιάρικα και αν. Δεν έχει αξία για την άμυνα της Ελλάδας διότι εμείς δεν συνορεύουμε με τρομοκράτες τύπου χεσμπολά. Αν τυχόν μας επιτεθούν με ρουκέτες οι Τούρκοι προφανώς θα ακολουθήσει απόβαση σε νησιά, επομένως η απάντηση η δική μας θα πρέπει να είναι συντριπτική και μόνο επιθετική τουτέστιν με βαλλιστικούς πυραύλους ( που δίνουμε στην Ουκρανία ή της πυροβολαρχίας patriot που δώσαμε στην Σαουδική Αραβία και που ΑΝΕΤΑ καταρρίπτουν Drones) και άμεσο βομβαρδισμό ενεργειακών υποδομών και ναυτικών βάσεων στα παράλια της Μικράς Ασίας, χρειαζόμαστε δηλαδή επιθετικά αποτρεπτικά όπλα τέτοια ώστε ούτε καν να τους περάσει σαν σκέψη η επίθεση εναντίον μας. .. 

iron dome σε αποκρατικοποιημένα νησιά...και το δούλεμα πάει σύννεφο...όταν οι Τούρκοι έχουν υπερηχητικούς...

Πρόσφατα ένα νέο όπλο λέιζερ αποκάλυψε τις προηγούμενες ημέρες η Μεγάλη Βρετανία, με τον στρατό να υποστηρίζει ότι το εν λόγω σύστημα αεράμυνας μπορεί να καταρρίπτει πυραύλους ή drones με κόστος μόλις 13 δολάρια (σχεδόν 12 ευρώ) ανά βολή, εξοικονομώντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια. 

Το είδατε πουθενά στην Ελλάδα; στα ΜΜΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου