peri majestic the real

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Οι εφημερίδες που δεν έχουν γράψει το παραμικρό για την εποπτεία συνολικά της ελληνικής οικονομίας, για τον «αφελληνισμό των ελληνικών Τραπεζών». Η μάχη για την σταθερότητα των εισοδημάτων, των μισθών και των συντάξεων, περνά μέσα από τον ΜΗ μηδενισμό του ΦΠΑ. Και αυτό γιατί αν μηδενιστεί ο ΦΠΑ θα κοπούν κι άλλο οι συντάξεις μιας και Η Ελλάδα ΔΕΝ παράγει. ΜΟΝΟ ξεπουλά. Η Ελλάδα ανήκει ολοκληρωτικά στο ΔΝΤ. Έχει χάσει την ανεξαρτησία της. Η Ισπανία δεν μπήκε στα μνημόνια. Δεν θυσίασε μέχρι θανάτου, τον λαό της. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη είναι δολοφονική. Είναι εμμονική. Είναι κρατική βία ( σε ένα λαό χτυπημένο από τα μνημόνια). Φέρνει Λιμοκτονία και Κακοποίηση. Δεν έχει σχέση με τον απόλυτο μηδενισμό του ΦΠΑ που έτσι κι αλλιώς ο Ελληνικός λαός δεν ζήτησε. Όλα τα προιόντα έχουν ΦΠΑ. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη έχει σχέση με το μέλλον του ελληνικού λαού. Με την επιβίωσή του....η κυβέρνηση είναι ανάλγητη και αντιλαική γιατί αυτό θέλει το αφεντικό!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

“You Can’t Always Get What You Want” The Rolling Stones live in Cleveland, Ohio, 6/15/2024


 

Ο Ζήκος ύστερα από πολύμηνες διακοπές θα επιστρέψει για να "ταράξει" τά νερά της πολιτικής;; Έχει άφθονο σανό για όλους... Δηλ; Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι πληρωμένες και κατευθυνόμενες από το σύστημα των βενιζελικών!!!

  

Έχουμε την "ανάσταση" Τσίπρα που γυροφέρνει να επανέλθει στο παιχνίδι. Τον Δούκα να προετοιμάζεται για το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είναι σε τρελά "κολλητιλίκια" με Συριζαίους του Τσιπρικού ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε Γιώργο Παπανδρέου που είναι η "προξενήτρα" της κοινής καθόδου της... κεντροαριστεράς. Αυτός που είναι εκτός από αυτό το "πανηγύρι" είναι ο Κασσελάκης, ο οποίος ή το είδε να 'ρχεται (όχι τόσο πιθανό) ή του το σφύριξαν (πιθανότερο). Τα γρανάζια έχουν τεθεί σε κίνηση για τη δημιουργία του... ΠΑΡΥΖΑ (όπως αναφέρεται χαριτολογώντας, το σχήμα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν να δημιουργήσουν οι... πρόθυμοι). Γι' αυτό ο Κασσελάκης παίρνει τα κεφάλια των τελευταίων Τσιπρικών στο κόμμα....γελοιότητες...

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ένα Δαχτυλίδι να τους φέρει όλους και στο σκοτάδι να τους δέσει.

 


Σε έναν κόσμο που τον κατακερματίζουν οι πόλεμοι, το χάσμα ανάμεσα στην πλειοψηφία και τις ελίτ, η συστηματική καταστροφή του περιβάλλοντος και εσχάτως η έφοδος της Ακρας Δεξιάς, το Ινστιτούτο μας θέλει να δώσει το δικό του μήνυμα: Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. Οφείλουμε να δώσουμε χώρο στη σκέψη, τον προβληματισμό, το διάλογο που αμφισβητεί τα στερεότυπα και αναζητά το νέο».


Αλέξης Τσίπρας.


Το ρεζουμέ του μηνύματος;


Φοβούνται την έλευση του...Άλλου, του διαφορετικού.
 

Ή "μηχανή" τους δεν "τραβάει", ούτε με τον νέο "Όθωνα", τον Κασσελάκη και παρακαλάνε κρυφά για μια συνεργασία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΙΝ.ΑΛ.
 

Το κόμμα που άλλαξε ονομασία και Α.Φ.Μ για τι χρωστάει σε όποιον φοράει παπούτσια.
 

Γιατί είναι το κόμμα που ξέρει καλά από προδοσίες και ξεπουλήματα. Δίδαξε τι είναι ρουσφέτι.
 

Είναι ο πράσινος ήλιος με τα ατσάλινα δόντια. Δόντια που μάσησαν τους Έλληνες.
 

Το κόμμα "Κύρος Γρανάζης" του ΦΠΑ, του ΕΝΦΙΑ, των μνημονίων, του συνεχιζόμενου διασυρμού των Ελλήνων.
 

Αυτούς θέλει για συμμάχους, ο Τσίπρας των Πρεσπών, των ανοιχτών συνόρων.
 

Του πανίβλακα, που έβγαλε πολυκλαδικό λύκειο, μόνο με καταλήψεις.
 

Ό "φωστήρας" που έδωσε πανελλήνιες, με βαθμολογία κάτω του 3.
 

Οι προοδευτικοί των funds, σε αγαστή συνεργασία με αυτούς που βάλανε τον ΕΝ.Φ.Ι.Α στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η.
 

Γι'αυτό η Ελλάδα τρομοκρατείται δεκαετίες τώρα από τους "Έλληνες αλεξιπτωτιστές" της Κρήτης και της Μάνης.
 

Τα "μόγγολα" του φόν Στούντεντ, που εκτελούσαν τους Έλληνες συν πόλεμο, σκοτώνουν τώρα με το χαμόγελο στα χείλη.
 

Γι'αυτούς η χώρα, μπορεί να πάει να γ@μηθεί αρκεί αυτοί να ζουν εις βάρος μας.
 

Ξέρουν ότι το ΟΥΦΟ από το αμέρικα δεν κάνει για αρχηγός.
 

Είναι too much gay.
 

Πήραν το μήνυμα από τις εκλογές.
 

Έτσι χρησιμοποιούν μεθόδους old school.
 

Παπανδρέου style.
 

Δαχτυλίδια διαδοχής, δαχτυλίδια εξουσίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.
 

Ένα δαχτυλίδι κυβερνά την χώρα.

"Ένα δαχτυλίδι για να τους κυβερνήσει όλους, ένα δαχτυλίδι για να τους βρει,

Ένα Δαχτυλίδι να τους φέρει όλους και στο σκοτάδι να τους δέσει."

Ελληνική μετάφραση, της Μαύρης Ομιλίας της Μόρντορ. 

MANKO

Ο τρόμος επιστρέφει στην Ευρώπη

 


Ο πόλεμος στην Ουκρανία «χτίζει» τον ΕΦΙΑΛΤΗ τής Ευρώπης !!!

Ο ναζιστικός «Ευρωστρατός» προ των Πυλών !!! 
 
Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ΤΩΡΑ ολοκληρώνεται …έξω από τη Μόσχα.
Εκεί ακριβώς που νομίζαμε ότι ο ναζισμός τού Χίτλερ ηττήθηκε και «ψόφησε» στις πεδιάδες τής Ουκρανίας, κάποιοι σήμερα επιχειρούν να τον «αναστήσουν» …Δυστυχώς …Βήμα-βήμα το πάνε κι οδηγούν την Ευρώπη σε νέο όλεθρο. Αφού σε πρώτη φάση έσωσαν την ηττημένη Γερμανία τού Χίτλερ από την εκδικητική βία των κατεστραμμένων Ευρωπαίων, τώρα εκμεταλλεύονται τη «λήθη». Την έσωσαν από την απόλυτη ισοπέδωση του κράτους-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και την έβαλαν —εντελώς παράνομα και παράλογα— από τις πρώτες χώρες στο κολοσσιαίο επενδυτικό πρόγραμμα της μεταπολεμικής ευρωπαϊκής «ανοικοδόμησης». Λίγα χρόνια μετά —και συγκεκριμένα το 1989— ένωσαν τη Γερμανία, αλλά την προστάτεψαν από τα χρέη της, εφόσον η Ένωσή της συνδεόταν αυτόματα με τις υποχρεώσεις της απέναντι στα θύματά της …Υποχρεώσεις τις οποίες δεν εκπλήρωσε ποτέ. Στη συνέχεια και πάλι —παράνομα και παράλογα— τη χρηματοδότησαν με τους πλέον προνομιακούς όρους, προκειμένου να «κατακτήσει» οικονομικά την Ευρώπη.
Τώρα προφανώς πρέπει να περάσουν στο επόμενο «βήμα». Μέρος αυτού του βήματος είναι ο Πόλεμος στην Ουκρανία, Αφού «συναρμολόγησαν» το «όπλο» τους, θα έπρεπε να το «γεμίσουν» με φονικές «σφαίρες» …Με τον Πόλεμο στην Ουκρανία έδωσαν στη Γερμανία το «άλλοθι» —για το «καλό» τής Ευρώπης— να εξοπλιστεί εκ νέου. Αυτοί, οι οποίοι —παρανόμως— δεν πλήρωσαν ποτέ τις αποζημιώσεις, ενώθηκαν και πλέον αξιώνουν να εξοπλιστούν …Εκ νέου η φονική «μηχανή» τού Χίτλερ θ’ αρχίσει να «ζεσταίνεται» και πάλι. Τι απομένει; …Να «ξεχυθεί» αυτή η θανατηφόρος «μηχανή» στην Ευρώπη …Με όπλα πλέον και όχι με δάνεια …Με ένστολους στρατηγούς και όχι με διαφθορείς «Χριστοφοράκους». Πώς θα γίνει αυτό; Μόλις εξοπλιστεί η Γερμανία —και πάλι για το «καλό» τής Ευρώπης— θα μεθοδεύσει την ίδρυση του «Ευρωστρατού»…
…Για το «καλό» μας …Για το «καλό» τής δημοκρατίας και της ελευθερίας. Με δεδομένη την οικονομική και πληθυσμιακή υπεροχή τής Γερμανίας, είναι θέμα χρόνου ο απόλυτος έλεγχος αυτού του στρατού από τους Γερμανούς. Ως οι πλούσιοι κι «επιτυχημένοι» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, θ’ αναλάβουν δήθεν το μεγαλύτερο μέρος τής χρηματοδότησής του και θα μεταφέρουν επάνω του το μοντέλο λειτουργίας του ΝΑΤΟ, το οποίο λειτουργεί ως «μπράβος» των ΗΠΑ …Κάτι τέτοιο υπέρ των γερμανικών συμφερόντων θα κάνει κι ο μελλοντικός «Ευρωστρατός». Με τα χρήματά τους οι Γερμανοί θα ελέγχουν ΟΛΑ τα όργανά του. Με τον στρατό αυτόν οι Γερμανοί θα ελέγχουν τα πάντα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη.
Οι τοπικοί στρατοί θα είναι απλά οι τοπικοί «ταγματασφαλίτες» τού Βερολίνου. Κράτη, τα οποία βίωσαν τη γερμανική Κατοχή σε όλη της την «ένταση», θα «θυμηθούν» αμέσως τι σημαίνει αυτό …Θα «θυμηθούν» τι σημαίνει ο θεωρητικά εθνικός τους στρατός να υπηρετεί ξένους. Εύκολο είναι αυτό, κι έχει ξαναγίνει. Στις ανώτατες βαθμίδες των στρατών αυτών θα προωθούνται εκείνοι οι «πρόθυμοι» —«δωσίλογους» τους έλεγαν παλιά—, οι οποίοι θα μπαίνουν στις λίστες τής τοπικής γερμανικής πρεσβείας. Αυτοί οι «στρατοί» θα είναι χρήσιμοι στους Γερμανούς. Όταν θ’ αρχίσουν τα ευρωπαϊκά κράτη να μπαίνουν στα Μνημόνια το ένα μετά το άλλο, τότε θα φανεί η επιδίωξη του σχεδιασμού τους. Όταν οι λεηλατημένοι από τους Γερμανούς —κι αυτούς που βρίσκονται «πίσω» τους— λαοί, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων αρχίσουν ν’ αντιδρούν, τότε θα «δουν» ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος τού στρατού αυτού …Ο «αστυνομικός» του ρόλος με εξειδίκευση στη βίαιη καταστολή λαϊκών εξεγέρσεων …Ο «ευρωπαϊκός» του ρόλος με εξειδίκευση στη βίαιη αντιμετώπιση εθνικοαπελευθερωτικών «κινημάτων».
…Τότε θα γίνει σε όλους κατανοητή η νέα Κατοχή τής Ευρώπης από τους Γερμανούς …Μια Κατοχή, η οποία στο οικονομικό επίπεδο ήδη έχει ξεκινήσει. Τότε θ’ αποκαλυφθεί ο τελικός στόχος ενός πολέμου, ο οποίος ξεκίνησε από τον Χίτλερ κι ολοκληρώνεται από τους επιγόνους του. Απλά αυτή η Κατάκτηση και η νέα Κατοχή γίνεται με τον ανάποδο τρόπο. Στην περίπτωση του Χίτλερ το σχέδιο ήταν πιο κατανοητό για τον παρατηρητή …Το σχέδιο ήταν το συμβατικό που ίσχυε για τους πολέμους των προηγούμενων εποχών …Πρώτα έμπαινε σε μια χώρα ο στρατός, μετά άρπαζε το κεφάλαιο και στη συνέχεια —για να σταθεροποιήσει την κτίση του— την πλημμύριζε με εποίκους …Αυτό ήταν το σχέδιο των Ναζί και δεν διέφερε από εκείνα, τα οποία ακολουθούσαν μέχρι τώρα όλοι οι «Ταμερλάνοι» τής ιστορίας. Τώρα, όμως, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οι πόλεμοι έχουν γίνει πιο σύνθετοι και άρα πιο δύσκολοι στην ανάλυση και την κατανόησή τους. Παλιά, πρώτα σε χτυπούσαν και μετά σου άρπαζαν αυτό το οποίο τους ενδιέφερε. Σήμερα, πρώτα σου αρπάζουν αυτό το οποίο τους ενδιαφέρει και μετά σε απειλούν ότι θα σε «χτυπήσουν» εάν δεν συμβιβαστείς με τα τετελεσμένα.
Τώρα κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα απλά με άλλη σειρά. Το δοκίμασαν επιτυχώς στην Ελλάδα και θα το επαναλάβουν πλέον παντού. Πρώτα με τα Μνημόνια άρπαξαν το κεφάλαιο της Ελλάδας. Μετά πλημμύρισαν τη χώρα με ξένους λαθρομετανάστες, ανάμεσα στους οποίους παρεισφρέουν και γνήσιοι Γερμανοί έποικοι —οι οποίοι αγόρασαν σε όλη την επικράτεια ταπεινά «σπιτάκια», για να «γεράσουν» κάτω από τον ήλιο— …και στο τέλος θα φέρουν και τον στρατό, για να τα σταθεροποιήσει όλα αυτά …Αυτός θα είναι ο ρόλος τού γερμανικής διοίκησης Ευρωστρατού …Ο ρόλος του στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης …Να προστατεύσει τους «πολιτισμένους» «επενδυτές» από τους «βάρβαρους» γηγενείς …Να προστατεύσει τους «ικανούς» κι «εργατικούς» από τους «άχρηστους» και τους «τεμπέληδες» …Ν’ αποσπάσει από τους «τυχερούς» αυτό, το οποίο θέλουν οι «ικανοί» ν’ απολαύσουν. 
 
Το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καί στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο. Τα πάντα σε όλες τις χώρες θα γίνουν με βάση το «πατρόν» τής Ελλάδας. Τα πάντα θα ανήκουν στους κατακτητές …είτε μιλάμε για αεροδρόμια είτε λιμάνια, δίκτυα υποδομών, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια κλπ. …Ο πόλεμος στην Ουκρανία θ’ «αναστήσει» εκ νέου τον «βρικόλακα» του Βερολίνου….
…Τα «κακαρίσματα» σήμερα μπορεί ν’ ακούγονται στην Ουκρανία, αλλά στο Βερολίνο «γεννάνε» οι «κότες» !!!
Βλέπουμε μπροστά μας ένα «αυγό», το οποίο είναι έτοιμο να «σπάσει» και κανείς δεν ξέρει τι θα δούμε να βγαίνει μέσα απ’ αυτό !!!
Παναγιώτης Τραϊανού

Traianou.gr

Να αφήσουμε πίσω την εποχή της αθωότητας μας ζητά ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς...Ένα ακόμη Γερμανικό Ανδρείκελο που το ταΐζουμε στις Βρυξέλλες και που ζητά Ευρωπαικό στρατό ταχείας επέμβασης προφανώς εντός της Ευρώπης. Δηλαδή; Το «σώου» στην Ουκρανία γίνεται, για να «οπλιστεί» αυθαίρετα και παράνομα η Γερμανία !!!


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Η αποχή από την εκλογική διαδικασία ακυρώνει ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και αποτελεί το πρώτο βήμα της εξαΰλωσής του. Η μη συμμετοχή, λοιπόν, στις εκλογές είναι μία επαναστατική πράξη, που υπονομεύει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

 Κοράκι με εγκεφαλικό (@korax67) / X

Tου Αλκιβιάδη Κεφαλά*

Κράτος, κατά τον Max Weber, είναι «ο θεσμός που διεκδικεί το μονοπώλιο της βίας». Η εξουσία του κράτους είναι απόλυτη. Ο έλεγχος της Δικαιοσύνης από την εξουσία, η ληστρική φορολογία προς όφελος της ελίτ και των πολιτικών, καθώς και οι ασφυκτικοί κανονισμοί στη λειτουργία της ιδιωτικής ζωής των πολιτών είναι τα απόλυτα όπλα του κράτους στην εξάσκηση της βίας.

Κρατική βία είναι να πληρώνεις φόρο για να τραφείς, φόρο για να κατοικήσεις στο σπίτι σου, φόρο στην ιδιοκτησία που πλήρωσες με τα χρήματά σου. Βία είναι ο φόρος κληρονομιάς όταν πεθάνουν οι γονείς σου, η υπερφορολόγηση των κερδών της επιχείρησής σου ή ο φόρος επί της κατανάλωσης αγαθών. Βία είναι να ληστεύουν οι τράπεζες τις καταθέσεις σου, όπως βία είναι οι servicemen να πλειστηριάζουν το σπίτι σου. Βία είναι να φυλακίζεσαι για την ελεύθερη έκφραση γνώμης, όπως αισχρή βία είναι να παραβιάζουν τρεις υπάλληλοι του δήμου την ιδιοκτησία σου και το οικογενειακό σου άσυλο, εξασκώντας έλεγχο μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, εάν τήρησες τα παρανοϊκά μέτρα πυρασφάλειας που επέβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κρατική βία είναι η επιβολή της ασχήμιας, καθώς και η βίαιη μετατροπή των πόλεων και του περιβάλλοντος σε τριτοκοσμικές χαβούζες. Κρατική βία αποτελεί, επίσης, η εκχώρηση του δικαιώματος της παιδείας, της υγείας, της ενέργειας και του νερού στα πολυεθνικά funds.

Στην άσκηση της βίας το κράτος εμπλέκει ενεργά τους πολίτες, μέσω της εκλογικής διαδικασίας και της ψήφου. Οι ψηφοφόροι ενός διεφθαρμένου κρατικού μορφώματος, που λειτουργεί με μαφιόζικες δομές εγκληματικής οργάνωσης, νομιμοποιούν την άσκηση της κυβερνητικής βίας εις βάρος τους. Εάν οι πολίτες είναι αμέτοχοι της εκλογικής διαδικασίας, καμία κυβερνητική συμμορία δεν θα ήταν σε θέση να ισχυρίζεται ότι εξουσιοδοτείται να ενεργεί ως φορέας της λαϊκής βούλησης. Χωρίς το άλλοθι προστασίας που παρέχουν οι ψηφοφόροι, η κυβέρνηση δεν θα είχε κανένα ηθικό ή νομικό δικαίωμα εξάσκησης της βίας.

Πρώτη φορά ενώπιος ενωπίω Μητσοτάκης - Κασσελάκης - NOMIKI BIBLIOTHIKI Daily 

Σήμερα ο Μητσοτάκης -αύριο ο Ανδρουλάκης ή ο Κασσελάκης- θα μεταφέρει 2 δισεκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα του ελληνικού λαού στον Ζελένσκι. Ο Μητσοτάκης αφαιρεί, λοιπόν, μέσω της κρατικής βίας 200 ευρώ από τον κάθε Έλληνα για να τα μεταφέρει στον Ζελένσκι, ώστε να συντηρείται η ανθρωποσφαγή. Οι ίδιοι θα εξακολουθούν να χορηγούν επιδόματα σε όποιον αλλοδαπό εισβάλει στην Ελλάδα. Οι πράξεις αυτές, παρά το γεγονός ότι εγκρίνονται ουσιαστικά από το 11,6% του ελληνικού λαού που ψήφισε τη Ν.Δ., νομιμοποιούνται και από το υπόλοιπο 45% που ψήφισε στις τελευταίες εκλογές.

Συνεπώς, η κρατική βία και οι ψηφοφόροι συνδέονται διαλεκτικά μεταξύ τους. Οι τελευταίοι εμπλέκονται ουσιαστικά σε όλες τις πράξεις βίας της κυβέρνησης. Η ψήφος νομιμοποιεί τη βία ενός διακομματικού, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές στα κόμματα που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και, συνεπώς, ουδεμία σημασία έχει ποιο κόμμα ψηφίζεται. Η ψήφος είναι αυτή που νομιμοποιεί την κυβέρνηση να εξασκεί βία στους πολίτες. Η μη συμμετοχή, λοιπόν, στις εκλογές είναι μία επαναστατική πράξη, που υπονομεύει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Όλα τα κόμματα, χωρίς εξαιρέσεις, εξυπηρετούν την ατζέντα της ελίτ

.6254098

Την επιβεβαίωση των ανωτέρω αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία πολιτική αλλαγή την περίοδο που ο Σαμαράς αντικαταστήθηκε από τον Τσίπρα. Προσπερνώντας την εκχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας με εντολή των Αμερικανών, ο τελευταίος έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια. Ξεπούλησε τα λιμάνια στους Κινέζους με σκοτεινές διαδικασίες, επέβαλε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τους service men χωρίς έδρα και ΑΦΜ, διέλυσε τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα και, τέλος, ακύρωσε με δικτατορικές διαδικασίες το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Συμπερασματικά, η αποχή από την εκλογική διαδικασία ακυρώνει ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και αποτελεί το πρώτο βήμα της εξαΰλωσής του.

*∆ιδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, UK, τ. διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ…

 Court Documents Raise Suspicion on Jeffery Epstein, Maxwell's Links to Israeli Mossad

 …το απόλυτο «εργαλείο» τής σιωνιστικής Νέας Τάξης!…

To «παγόβουνο» του «Lolita Express»



Επί αιώνες το σύστημα εξουσίας «θωράκιζε» τη λειτουργία του με συγκεκριμένες πρακτικές. Επιδιώκοντας να έχει πάντα τη δύναμη να εξουσιάζει τις μάζες, φοβόταν πάντα πιο πολύ τους δικούς του «προδότες» παρά τους εξωτερικούς εχθρούς. Άλλωστε, ήταν το πρώτο που —εξ’ ιδίων— γνώριζε ότι τα μεγάλα κάστρα πέφτουν από μέσα κι όχι απ’ έξω! Επί αιώνες διέφθειρε επαναστάτες κι εξαγόραζε προδότες, για να καταφέρει αυτά τα οποία δεν μπορούσαν να του δώσουν ούτε οι πολυδιαφημισμένοι στρατοί του ούτε οι τεράστιοι καταπέλτες του. Οι προδότες ήταν πάντα οι αγαπημένοι του σύμμαχοι, γιατί γνώριζε πού να τους αναζητεί και πώς να τους εκμεταλλεύεται. Με αυτήν τη γνώση —όπως αντιλαμβανόμαστε— δεν ήταν δυνατόν ν’ αφήσει στο δικό του «κάστρο» ανοικτές «κερκόπορτες»!

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε να υψώνεται το σύστημα εξουσίας στον Πλανήτη έδωσε μεγάλη σημασία και βαρύτητα στον τρόπο και τη μέθοδο στελέχωσής του. Στόχος του ήταν πάντα να μην πάει ποτέ η δύναμη της εξουσίας στα λάθος χέρια. Στόχος του ήταν να μην βγάλει μόνον του τα δικά του «μάτια», δίνοντας την εξουσία σε λάθος ανθρώπους, τους οποίους θα τους έβρισκε «απέναντί» του. Ο κύριος φόβος του εστιαζόταν απέναντι στους προδότες, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο θα εκμεταλλεύονταν τις δικές του δυνάμεις εναντίον του …Απέναντι σ’ αυτούς, οι οποίοι θα χρησιμοποιούσαν την εξουσία που θα τους παραδίδονταν στα χέρια υπέρ των ανθρώπων και εναντίον τού συστήματος εξουσίας.
Οι ευνούχοι που έμειναν στην Ιστορία - Newsbeast

Αυτό το σύστημα, λοιπόν, πάντα επεδίωκε και κατάφερνε να δίνει την εξουσία του σε πολύ συγκεκριμένους …Σε ανθρώπους, οι οποίοι είχαν συγκρουόμενα συμφέροντα με τις κοινωνίες που καταδυνάστευαν …Σε ανθρώπους, οι οποίοι είχαν μόνιμη ανάγκη την εξουσία —και τα όσα αυτή συνεπάγεται για τον κάτοχό της—, για να καλύψουν μόνιμες προσωπικές τους ανάγκες …Σε ανθρώπους, τους οποίους μπορούσε να εκβιάζει …Σε ανθρώπους, τους οποίους μπορούσε να ελέγχει. Μόνιμη επιδίωξή του ήταν να ελέγχει αυτούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να το προδώσουν για τον οποιονδήποτε λόγο …Να το προδώσουν όχι σε αντίπαλους εχθρούς, οι οποίοι —έστω κι ως τέτοιοι— συμμετείχαν σ’ ένα παιχνίδι το οποίο ενίσχυε την εξουσία, αλλά στους λαούς τους οποίους εξουσίαζαν …Να το οδηγήσουν στη διάλυση και την κατάρρευση και όχι στη «σύγκρουση» με άλλα όμοια συστήματα που το ενίσχυαν.
 

Εκ των δεδομένων λοιπόν οι πιο ανεπιθύμητοι για το σύστημα υποψήφιοι ήταν οι κοινοί άνθρωποι …Οι κοινοί άνθρωποι με τις κοινές προ­σω­πικές ανάγκες …Οι φυσιο­λογικοί άνθρωποι, οι οποίοι θα έπαιρναν μια μη φυσιο­λογική δύναμη και δεν θα ήταν εύκολα εκβιάσιμοι, γιατί δεν είχαν «φλέγουσες» προσω­πικές ανάγκες και πάθη. …Αυτοί, τους οποίους το σύστημα δεν μπορούσε να «κατασκευάσει» με τις προδιαγραφές εκείνες, οι οποίες θα τους έκαναν ελεγχόμενους. Εδώ θ’ αναρωτηθεί ο αναγνώστης: «Υπήρχαν άνθρωποι «κατασκευασμένοι» από το σύστημα, για να τους «εμπιστευτεί» και να τους δώσει τη μεγάλη εξουσία;» …Βεβαίως και υπήρχαν! …Οι Ευνούχοι! …Αυτοί ήταν οι καλύτεροι δούλοι τού συστήματος!

Οι Ευνούχοι ήταν επί χιλιετίες οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι του συστήματος εξουσίας! …Οι «εκλεκτοί» του! …Αυτοί, οι οποίοι αναλάμβαναν τους πιο απαιτητικούς και βέβαια σκληρούς για την κοινωνία ρόλους. Αυτούς δεν τους φοβόταν, γιατί, εξαιτίας τής «αναπηρίας» τους, δεν μπορούσαν να το εγκαταλείψουν. Χωρίς το σύστημα δεν θα είχε καμία αξία η «θυσία» που έκαναν, γιατί κανένας δεν θα τους «αποζημίωνε» γι’ αυτήν. Δεν μπορούσαν να το εγκαταλείψουν, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν «αυτοκτονία» γι’ αυτούς. Χωρίς τις παροχές τού συστήματος δεν θα μπορούσαν να «επιβιώσουν» ούτε μία μέρα. Κοντά σ’ αυτούς και οι κοινοί ομοφυλόφιλοι. Όπως οι ευνούχοι έτσι και οι ομοφυλόφιλοι ήταν χρήσιμοι για το σύστημα, γιατί επίσης εκβιάζονταν. Είχαν κι αυτοί απόλυτη ανάγκη τα χρήματα, αλλά και την εξουσία τού συστήματος για να «επιβιώσουν» ως «είδος».
O τελευταίος ευνούχος της Κίνας δίπλα στον τελευταίο αυτοκράτορα.  Ευνουχίστηκε 9 ετών και έμεινε 3 μέρες σε κώμα. Γιατί αναγκάστηκε να  πετάξει τα γεννητικά του όργανα - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Όπως αντιλαμβανόμαστε, η σεξουα­λική «αναπηρία» ή «ιδιο­μορφία» ήταν επιθυμητή από το σύστημα, γιατί δημιουργεί «φλέγουσες» κι αναπόφευκτες προσωπικές ανάγκες σ’ αυτούς που τους χαρακτηρίζει. Δημι­ουργεί επείγουσες οικονομικές ανάγκες, οι οποίες έχουν σχέση με προσωπικές επιλογές κάποιων ανθρώπων …και αυτές ήταν που τους έκαναν ελεγχό­μενους! Όταν αυτά τα οποία αναζητεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος τα βρίσκει δωρεάν κι ο «ιδιόμορφος» πρέπει να τα ακριβοπληρώσει, ευνόητο είναι ότι θα πρέπει να εξασφαλίσει πόρους γι’ αυτά …και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο μέσω της νόμιμης οδού! Όταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να ζήσει εύκολα μ’ έναν απλό μισθό, ένας μη-φυσιολογικός δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Όταν λοιπόν αναζητάς επειγόντως οικονομικούς πόρους για να λύσεις προσωπικά σου θέματα, ευνόητο είναι ότι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τους εξασφαλίσεις. Δεν θα έχεις αναστολές ούτε σε θέματα ηθικής ούτε σε θέματα νομιμότητας. Όταν αυτό είναι το κύριο πρόβλημα της ζωής σου, θ’ αναζητήσεις τη λύση του ακόμα κι εκτός νομιμότητας. Τους «ζωογόνους» για εσένα οικονομικούς πόρους θα τους αναζητήσεις εκεί όπου γνωρίζεις ότι υπάρχουν οι καλύτεροι, οι μεγαλύτεροι και με ελάχιστη φύλαξη …και οι οποίοι είναι οι δημόσιοι πόροι. Γι’ αυτόν τον λόγο η «σεξουαλική προβληματικότητα» και «διαφθορά» πήγαιναν πάντα «χέρι-χέρι» κι αυτό όχι μόνον δεν απειλούσε την εξουσία —όπως θα νόμιζε κανείς—, αλλά την ενίσχυε.

Όσο πιο «άρρωστοι» ήταν αυτοί που κυβερνούσαν τους λαούς, τόσο πιο σκληροί ήταν μαζί τους. Όσο πιο άρρωστοι» ήταν, τόσο πιο διεφθαρμένοι ήταν, γιατί η διαβάθμιση της «αρρώστιας» τους δημιουργούσε «διαβάθμιση» και στις οικονομικές τους ανάγκες, για να μπορέσουν να καλύψουν τα «έξοδά» της. Όσο πιο διεφθαρμένοι ήταν, τόσο πιο εύκολοι ήταν στον εκβιασμό τους. Το σύστημα είχε βρει την ιδανική λύση, για να εξασφαλίσει πιστούς δούλους για τη λειτουργία του …Δούλους, οι οποίοι θα βρίσκονταν μόνιμα «απέναντι» σ’ αυτούς που εξουσίαζαν …Δούλους, τους οποίους θα τους εκβίαζε συστηματικά. Γιατί θα μπορούσε να τους εκβιάζει συστηματικά; …Γιατί απλούστατα ο λαός ποτέ και για κανέναν λόγο δεν συμπαθούσε τους «περίεργους» και «ιδιόμορφους» ανθρώπους.

Η λογική αυτής της επιλογής είναι απλή. Το σύστημα επέλεγε αυτούς τους οποίους δεν τους επιθυμούσε ο κόσμος και οι ίδιοι το είχαν ανάγκη γι’ αυτά που τους παρείχε. Επειδή δεν τους ήθελε ο κόσμος, το σύστημα μπορούσε να τους εκβιάζει με καταστροφή και, επειδή αυτοί το είχαν ανάγκη, μπορούσε να τους δελεάζει με τις παροχές του! …Μόνιμες αντιπάθειες συνδυάζονταν με μόνιμες ανάγκες και δημιουργούσαν μόνιμες καταστάσεις! Όλοι βολεμένοι εις βάρος των λαών, οι οποίοι έπεφταν θύματα της εξουσίας και των δούλων της. Έτσι σχεδιάστηκε το σύστημα εξουσίας να στελεχώνεται και να λειτουργεί από την εποχή τής Βαβυλώνας μέχρι σήμερα. Όσο πιο σκληρό είναι ένα σύστημα, τόσο περισσότερη «ανωμαλία» υπάρχει στην κορυφή του! Όσο πιο μεγάλες είναι οι εξουσίες που διαχειρίζεται, τόσο πιο «ανώμαλοι» πρέπει να είναι οι χειριστές-εργαλεία τής εξουσίας —καθώς ταυτόχρονα αυξάνεται για το σύστημα και η ανάγκη να τους ελέγχει—! Το είδαμε αυτό να συμβαίνει στη Βαβυλώνα, στη Ρώμη, στο Λονδίνο αλλά και στο ναζιστικό Βερολίνο …Το «υποψιαζόμαστε» και σήμερα με την Ουάσιγκτον. Λογικό είναι αυτό …Δεν προήλθε το σημερινό σύστημα από «παρθενογένεση»! …Εξέλιξη των προηγούμενων συστημάτων είναι και το σημερινό σύστημα εξουσίας! Η σημερινή «αγάπη» τού συστήματος για τους ΛΟΑΤΚΙ δεν είναι τυχαία! …κι ούτε προέκυψε από τις πρόσφατες WOKE «ευαισθησίες»!…

…Παλιοί «γνώριμοι» είναι οι εξουσιαστές με τους ανώμαλους!!! …όλων των ειδών και των διαβαθμίσεων! …Από τους «τρανς» —οι οποίοι δεν διαφέρουν σε χαρακτηριστικά με τους παλιούς ευνούχους— μέχρι τις «κρυφοαδερφές» όλοι είναι «γνωστοί» τού συστήματος εδώ και χιλιετίες!…Χρήσιμοι εδώ και χιλιετίες, εφόσον συμμετέχουν σ’ ένα παιχνίδι διαφθοράς και σκληρής εξουσίας, το οποίο συνέφερε αμφότερους …Σε ένα παιχνίδι «win-win» για όλους τους συμμετέχοντες! …Σε ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι κατάφερναν τους στόχους τους —που για τους εξουσιαστές ήταν η ισχύς και για τους ανώμαλους ο πλούτος—! Επί αιώνες αυτή η μόνιμη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ κοινών ανθρώπων —οι οποίοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εξουσιαζόμενων— και των «ιδιαίτερων» ανθρώπων που ασκούσαν την εξουσία, έδιναν στο σύστημα τα ακλόνητα χαρακτηριστικά του.

Σε αυτό το σημείο το σύστημα εξουσίας έδειξε την ευφυΐα του. Χρησιμοποιούσε —μόνιμα κι εσκεμμένα— ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχαιραν καμίας εμπιστοσύνης από τις κοινωνίες. Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει και κάτι διαφορετικό. Ενστικτωδώς γνώριζαν οι κοινωνίες ότι δεν είχαν κοινά συμφέροντα μ’ αυτούς τους «ιδιαίτερους» ανθρώπους και άρα δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να τους «εκφράσουν» και άρα να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους. Επίσης, ενστικτωδώς τους φοβούνταν για όλα όσα θα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν με τη χρήση τής εξουσίας, για να καλύψουν τα πάθη τους. Τι κοινά συμφέροντα να έχει ένας κοινός άνθρωπος, ο οποίος εργάζεται σκληρά για την επιβίωσή του, με έναν διεφθαρμένο αξιωματούχο, ο οποίος κατέλαβε μια υψηλή θέση εξουσίας εξαιτίας τής «αναπηρίας» του; Τι κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει ένας κοινός οικογενειάρχης μ’ έναν άνθρωπο που, λόγω «αναπηρίας», δεν θα έχει ποτέ την επιλογή να κάνει οικογένεια; Τι κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει ένας ανώμαλος, ο οποίος αναζητά «λεία» στην κοινωνία, μ’ αυτούς που η «λεία» αυτή είναι τα δικά τους παιδιά;

Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης όλους αυτούς δεν τους έθιγε και ιδιαίτερα …Η αδυναμία τους ήταν και η δύναμή τους …Το ίδιο χαρακτηριστικό που τους έκανε κακές επιλογές για την κοινωνία, ήταν εκείνο που τους έκανε χρήσιμους για την εξουσία …Το χαρακτηριστικό εκείνο, το οποίο τους έκανε εκβιάσιμους —και άρα πλούσιους—, ήταν το ίδιο που, εάν αποκαλυπτόταν, τους κατέστρεφε. Ζούσαν στην «κόψη» ενός «ξυραφιού», που, ακριβώς επειδή «έκοβε», γινόταν οικονομικά αποδοτικό γι’ αυτούς. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους «χρυσοφόρους» γι’ αυτούς σκληρούς διωγμούς τους. Όσο πιο σκληροί ομοφυλόφιλοι κυβερνούσαν μια κοινωνία, τόσο πιο «ομοφοβική» γινόταν αυτή η κοινωνία, γιατί αυτό συνέφερε τους εξουσιαστές της. Τους συνέφερε, γιατί τους έκανε ισχυρότερους αλλά και πλουσιότερους. Τους συνέφερε, γιατί, όσο ισχυρότεροι και πλουσιότεροι γίνονταν, τόσο πιο εύκολα κάλυπταν της προσωπικές τους «ανάγκες».
In notable stand, Israel's ambassador to US says 'trans rights are human  rights' | The Times of Israel
Πιο μεγάλοι «διώκτες» τής ομοφυλοφιλίας και της ανωμαλίας δεν υπάρχουν από τους ομοφυλόφιλους και τους ανώμαλους, γιατί απλούστατα αυτός ο «πόλεμος» μεγιστοποιεί την απόδοση του δικού τους προσωπικού «κεφαλαίου»! Γι’ αυτόν τον λόγο είδαμε Πάπες και Πατριάρχες ανώμαλους να καταδιώκουν με πάθος και να καίνε ζωντανούς στις πλατείες ομοφυλόφιλους. Γι’ αυτόν τον λόγο είδαμε ανώμαλους ΝΑΖΙ να καταδιώκουν και να στέλνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ομοφυλόφιλους …Ενισχύονταν οι ομοφυλόφιλοι από αυτούς τους διωγμούς και όχι το αντίθετο! …Επιθυμητοί ήταν αυτοί οι διωγμοί, όπως θα έλεγε κι ο πατέρας τού Σιωνισμού, ό Χερτσλ. Αυτό είναι το παιχνίδι κι αυτό είναι που παίζεται μόνιμα στους μυστικούς «διαδρόμους» των «κονκλαβίων», που μοιράζουν πόστα κι εξουσίες …Ένα παιχνίδι απειλών, εκβιασμών κι ανταμοιβών μέσω της διαφθοράς.
 

Εδώ δικαίως θ’ αναρωτηθεί ο αναγνώστης για την ορθότητα αυτών που ισχυριζόμαστε. Εφόσον όλα αυτά λειτουργούσαν τόσο τέλεια για το σύστημα, γιατί άλλαξε τόσο ριζικά τη συμπεριφορά του. Γιατί άλλαξαν επιτυχημένες πρακτικές χιλιετιών; Τι έγινε και σήμερα το ίδιο το σύστημα καταστρέφει τα «εργαλεία» που του επέτρεπαν —μέσω του εκβιασμού— να ελέγχει τους δούλους του; Οδηγείται μόνο του στην «αυτοκτονία»; …Δεν εξηγείται με βάση τη λογική την οποία περιγράψαμε η σημερινή τόσο «gay-friendly» συμπεριφορά τού συστήματος.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που περιγράφουμε. Εδώ μιλάμε για «αποθέωση» της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ. Τα παλιά «μαύρα πρόβατα» έγιναν κοινωνικά «πρότυπα» για τα παιδιά των ανθρώπων. Τους επέτρεψαν οι άνθρωποι να βάλουν μέλη τους στα σχολεία και να επηρεάζουν τα παιδιά τους. Έδωσαν κυβερνητικές εξουσίες σε τραβεστί, για να σχεδιάσουν το μέλλον των παιδιών. Μιλάμε για ακραία «friendly» συμπεριφορές. «Αγιοποιήθηκαν» οι «ιδιόμορφοι» και δαιμονοποιήθηκαν οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Το σύστημα δεν νομιμοποίησε μόνον τους γάμους μεταξύ των ομοφυλοφίλων, αλλά πήγε κι ένα «βήμα» παραπέρα, επιδιώκοντας να τους δώσει και το δικαίωμα της τεκνοθεσίας. Το ίδιο ανεξήγητη ήταν και η πρεμούρα του να νομοθετήσει παγκοσμίως πάνω στην αποποινικοποίηση της διαφθοράς.

Τι μας λέει σε μια τέτοια περίπτωση η λογική; …Εφόσον η «διαφθορά» έγινε «μαγκιά» και η «ομοφυλοφιλία» έγινε «περηφάνια» θα πρέπει οι ισχυροί αυτού του κόσμου να έχουν εξασφαλίσει κάποιο άλλο «εργαλείο» εκβιασμού …Καλό «εργαλείο», γιατί ανάγκες τους είναι πλέον πολύ μεγάλες …«Εργαλείο», το οποίο να τους εξασφαλίζει τον απόλυτο εκβιασμό των δούλων του, γιατί μιλάμε πλέον για εξουσίες τεράστιες και παγκοσμίου επιπέδου εξουσιαστές που τις διαχειρίζονται …Εξουσίες πανανθρώπινου ενδιαφέροντος! Τι απέμενε για να ελέγξει τους ανθρώπους, οι οποίοι θα ασκούσαν τη σκληρή εξουσία του; …Η ακραία «ανωμαλία»! όμως, το «φάσμα» τής ανωμαλίας δεν είναι άπειρο …Έχει ένα όριο και αυτό είναι η παιδεραστία. Μόνον η παιδεραστία έχει αυτού του είδους τις προδιαγραφές για την εξουσία. Σ’ έναν κόσμο στον οποίο τα «όρια» της ηθικής είναι πλέον χαλαρά και δυσδιάκριτα, η παιδεραστία είναι το μόνο όριο που έχει απομείνει! …Το μόνο όριο που μπορεί να ενεργοποιήσει τα ένστικτα της κοινωνίας στο να εντοπίσει το «ως εδώ και μη παρέκει» …Πραγματικό όριο, το οποίο ποτέ και καμία κοινωνία τού Δυτικού Πολιτισμού δεν ανέχθηκε.
Jeffrey Epstein: Image of paedophile hugging sleeping child on Lolita  Express | news.com.au — Australia's leading news site

Το σημερινό σύστημα εξουσίας, εξαιτίας της ανάγκης του ν’ αλλάξει τον «πήχη» των εκβιασμών —και προκειμένου να περιορίσει τους κινδύνους που το απειλούσαν—, επένδυσε στην παιδεραστία. Ανέβασε τον «πήχη» εκεί όπου η ανωμαλία έχει υψηλό οικονομικό τίμημα για την κάλυψή της και η «αποκάλυψη» της σημαίνει «ΤΕΛΟΣ» γι’ αυτόν που τον αφορά Τέλος οριστικό κι αμετάκλητο! …Τέλος, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και το βιολογικό θάνατο του εγκληματία. Εκεί όπου η κατάσταση δεν επιδέχεται καμία «διαπραγμάτευση», καμία «συμ­μόρ­φωση», καμία δεύτερη ευκαι­ρία. Αυτό το όριο για την ανθρώπινη κοινωνία είναι η παιδεραστία. Γιατί έγινε αυτή η αλλαγή τού σχεδιασμού από την πλευρά τού συστήματος; Επειδή έπρεπε να γίνει το «άλμα» σε μια πιο σκληρή και υψηλή αυτοκρατορικού τύπου εξουσία, το σύστημα δεν μπορούσε να ρισκάρει να στηρίζεται στους παραδοσιακούς και πολύ πιο ήπιους τρόπους εκβιασμού των στελεχών του.

Η αυτοκρατορική και παγκόσμια Νέα Τάξη έπρεπε να βρει έναν «πήχη», ο οποίος να είναι απόλυτα σκληρός και ο οποίος να είναι κοινός για την πανανθρώπινη κοινωνία …Έπρεπε να βρει εκείνη την «ανωμαλία» που ΟΛΟΙ οι άνθρωποι σε ΟΛΕΣ οι κοινωνίες θα απεχθάνονταν με τον ίδιο απόλυτο τρόπο …Έπρεπε να βρει τρόπο να «τσουβαλιάσει» τα στελέχη του σ’ έναν εκβιαστικό τρόμο, ο οποίος θα ήταν ίδιος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη. Αυτό ήταν που άλλαξε …Άλλαξαν οι τακτικές στελέχωσης του συστήματος γιατί άλλαξαν οι ανάγκες του. Περιόρισε τον πληθυσμό τής «ελίτ» του κι αύξησε τον βαθμό δυσκολίας για την είσοδο στις τάξεις της. Μέχρι τώρα —με τα εθνικά συστήματα και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους στη συνολική λειτουργία των εκβιασμών, οι οποίοι ξεκινούσαν από τις απειλές των ανθρώπων κι έφταναν στις απειλές των κρατών— οι απλοί εκβιασμοί αρκούσαν για τον έλεγχο. Τώρα, όμως, η εξουσία πηγαίνει ένα «βήμα» πιο πέρα …και αυτά ΔΕΝ αρκούν! …ΔΕΝ αρκούν οι απειλές για διαφθορές, ομοφυλοφιλία ή εξωσυζυγικές σχέσεις, για να εκβιάζεις τόσο ισχυρούς και τόσο πλούσιους παράγοντες εξουσίας.
Τρανς σε νηπιαγωγείο διάβασαν παραμύθια με φόντο τη ΛΟΑΤΚΙ
. Θνητοί άνθρωποι λαμβάνουν καθημερινά αποφάσεις με επα­κό­λουθα εκατοντάδων χιλιά­δων νεκρών, όπως συνέβη στην Ουκρανία ή στη Γάζα. Θνητοί άνθρωποι κλείνουν δισεκα­τομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους, «εμβο­λιά­ζοντάς» τους υποχρε­ωτικά, με τρομερό κόστος για τη φυσική και την πνευματική τους υγεία. Θνητοί άνθρωποι διακόπτουν βιαίως την κοινωνικοποίηση μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων, βάζοντας «λουκέτα» στα σχολεία. Θνητοί άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις, οι οποίες καταστρέφουν οικονομίες κρατών επιπέδου ΗΠΑ ή Γερμανίας κι οδηγούν τους λαούς στην απόγνωση. Αυτοί, όμως, έπρεπε να ελεγχθούν! …και αυτό γίνεται μόνον με οριακές καταστάσεις. Εφόσον λοιπόν το σύστημα έπρεπε εκ των πραγμάτων να σεβαστεί —έστω και θεωρητικά— την έννοια της «Δημοκρατίας» —και όλες τις διαδικασίες που η λειτουργία της συνεπάγεται—, έπρεπε να βρει τον απόλυτο τρόπο να ελέγχει αυτούς που θα λάμβαναν «δημοκρατικά» την εξουσία κι αυτό γινόταν μόνον με το όριο που θα επιλεγόταν σ’ ό,τι αφορά τον εκβιασμό τους…

…«Υποβίβασε» λοιπόν όλες τις υπόλοιπες «ιδιομορφίες» στο επίπεδο της «αυλής» αυτών των εξουσιαστών και παρέδωσε την εξουσία στους «αυτοκράτορες» της ανωμαλίας! Ελαχιστοποίησε το πληθυσμιακό μέγεθος της «ελίτ» που κυβερνάει τον Κόσμο και μεγιστοποίησε την απειλή τού εκβιασμού των μελών της, υψώ­νοντας τον «πήχη» τού εκβιασμού αυτού. Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμο­ποιεί και τους ομοφυλό­φιλους …Τους χρησιμοποιεί για να «θωρακίζει» τον σχεδιασμό γύρω από τους ανώμαλους παιδεραστές. Ευνοεί προκλητικά κάποιους —οι οποίοι για τους προσωπικούς τους λόγους έχουν συμφέρον από την εύνοια αλλά και τη διαφθορά της λειτουργίας τού συστήματος— και με τον τρόπο αυτόν αποκτά μια σκληρή κι αδιάσπαστη «αυλή» φανατικών. Με το άλλοθι της δήθεν «ευαισθησίας» ευνοεί τους πρώην «κατατρεγμένους» τού κοινωνικού ρατσισμού, «κατασκευάζοντας» στην ουσία νέους ρατσιστές στο «ροζ» τής απόχρωσης.

Αυτή ήταν η βασική αλλαγή στον σχεδιασμό των «δουλοστασίων» τού συστήματος. Γύρω από τους παιδεραστές δημιουργείται ένας ομόκεντρος «κύκλος» των ΛΟΑΤΚΙ, ο οποίος τους «θωρακίζει». «Στεγανοποιώντας» την «ελίτ» που κυβερνά, κατορθώνει και την προστατεύει από την κρίση τού κόσμου. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα πραγματικά σκληρά παιχνίδια των απειλών και των εκβιασμών, που φτάνουν μέχρι τον πραγματικό θάνατο. Πλέον, όλοι οι ισχυροί τής Νέας Τάξης, οι οποίοι ξεφεύγουν από τα εθνικά όρια του παραδοσιακού πανχριστιανικού σχε­δια­σμού κι αγγίζουν το παγκό­σμιο «ταβάνι», είναι εκβιαζόμενοι με τα νέα στάνταρ! Δεν μιλάμε βέβαια για τους Πάπες και τους Πατριάρχες, οι οποίοι εδώ και αιώνες είναι «φιλτραρισμένοι» με ανά­λογα κριτήρια από τα «Κονκλάβια» και τις «Ιερές Συνόδους» …Μιλάμε για πιο κοσμικούς εξουσιαστές, οι οποίοι μέχρι τώρα εξαιρούνταν απ’ αυτά τα «βαριά φορτία» των «ποιμένων». Αυτοί είναι που τώρα μπαίνουν στη «μηχανή» των σκληρών εκβιασμών των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανώμαλων και δολοφόνων.

Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια μας. Ο πιο ισχυρός χριστιανικός Θρόνος, που είναι αυτός της Βρετανίας, είναι «μπλεγμένος» μέσα στα δίκτυα της παιδεραστίας —με τον Πρίγκηπα Άντριου να πρωταγωνιστεί—. Ο Άντριου βέβαια είναι εκείνος που ξέρουμε —εξαιτίας τής δικαστικής του περιπέτειας—, γιατί για τους άλλους δεν ξέρουμε καν! …Δεν ξέρουμε για τον Κάρολο, ο οποίος στην παιδική του ηλικία ήταν εκλεκτός τού θείου του και γνωστού παιδεραστή Μαουντμπάτεν …Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τους εξουσιαστές τού «παγκόσμιου παρακράτους», όπως ο ανώμαλος Σβαμπ. Νόμιμοι εξουσιαστές παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Μπάιντεν, είναι καθ’ όλα ύποπτοι! Ύποπτος είναι ο Μπάιντεν για τον οποίο είναι γνωστό ότι στο παρελθόν είχε —κι εξακολουθεί να έχει— περίεργες προτιμήσεις …Από τη σύζυγό του, η οποία ήταν η δεκαπεντάχρονη που έκανε μπέιμπι σίτινγκ στα παιδιά του, μέχρι τα παιδιά που «χαϊδολογά» στις συγκεντρώσεις οπαδών του …Από τα δικά του παιδιά, που έκαναν μαζί του ντους σε ηλικίες ακατάλληλες, μέχρι τα παιδιά τού κόσμου που του χάιδευαν τα πόδια.


Οι πάντες είναι αναμεμειγμένοι στο δίκτυο της παιδεραστίας!. Το πόσο αναμεμειγμένοι είναι το καταλαβαίνεις από δευτερεύοντα φαινόμενα. Αρκούσε μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού τού Χόλυγουντ επάνω στο θέμα τής παιδικής πορνείας και του trafficking και το κατεστημένο πανικοβλήθηκε! Η «ελίτ» πανικοβλήθηκε! Ποιος ξέρει σε τι καταστάσεις τούς έχουν μπλέξει, προκειμένου να τους επιλέξουν και να τους δώσουν «χρίσματα»! …Βιασμοί παιδιών ή ακόμα κι ανθρωποθυσίες πρέπει να βρίσκονται σε καθημερινή διάταξη, για να λειτουργήσει με «καύσιμο» αυτή η «μηχανή» των εκβιασμών! …Εκατομμύρια παιδιά «χάνονται» κάθε χρόνο! …Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά έχουν «χαθεί» στις ΗΠΑ με την έναρξη της κρίσης στα σύνορά τους! …400 εγκαταστάσεις παράνομης διακίνησης ανηλίκων υπάρχουν μόνον στις ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή! Όλα αυτά τα παιδιά κάπου καταλήγουν!!! …και αυτό το γνωρίζουν εκείνοι, οι οποίοι τα έβαλαν στα αεροπλάνα για να πάνε στις ΗΠΑ και εκείνοι που τα παρέλαβαν από τα αεροδρόμια.

Οι πάντες βρίσκονται στις λίστες τού Εβραίου Έπσταϊν! …Ακόμα και τα παιδιά τού Μάουι, τα οποία «εξαφανίστηκαν» στις φωτιές που προκάλεσε η γνωστή «Ελίτ», στην ίδια υπόθεση ανήκουν! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι που επωφελήθηκαν από εκείνη την ανθρώπινη τραγωδία —στο νησί στο οποίο χτίζουν καταφύγια οι «εκλεκτοί»—, ήταν επιβάτες τού «Λολίτα Εξπρές»! …Ήταν φίλοι τού ανώμαλου διαφθορέα, ο οποίος παρίστανε τον «επενδυτή», για να διεισδύει στα σαλόνια των ισχυρών! …Επιχειρηματίες παγ­κόσμιας κλάσης —όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος επηρεάζει τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων—! …Μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας εξουσίας, όπως ο Κλίντον κι ο Ομπάμα …Υπεράνω πάσης υποψίας επιστήμονες, οι οποίοι επηρεάζουν την κοινωνία σαν τον Στίβεν Χόκιν …«Αρχιτέκτονες» του παγκόσμιου πολιτικού σχεδιασμού, όπως ο διαβόητος Κίσινγκερ …Διάσημοι «δάσκαλοι» του Χάρβαρντ, οι οποίοι εκπαιδεύουν την παγκόσμια «ελίτ» τής εξουσίας, όπως ο Ντέρσοβιτς …Τραπεζίτες, οι οποίοι ελέγχουν τη Wall Street και την παγκόσμια οικονομία όπως ο Ντάιμον.

 

 

Όλα αυτά σε μια εποχή που η τεχνολογία τα κάνει επικίνδυνα —πρωτίστως για το ίδιο το σύστημα— …Η τεχνολογία τής επικοινωνίας και της ταχύτατης διασποράς τής πληροφορίας …Της διασποράς, την οποία δεν μπορεί να τη σταματήσει ούτε το «οπλοστάσιο» της Νέας Τάξης με αστειότητες περί «παραπληροφόρησης» ή «ρητορικής μίσους»! …Τη διασπορά, την οποία δεν μπορεί να τη σταματήσει η δυνατότητά του να «φιμώνει» τον κόσμο με τον έλεγχο των δικών του social Media. Γιατί όμως μιλάμε για επικινδυνότητα; …Γιατί κάτι, το οποίο σε άλλες εποχές απαιτούσε πολλά χρόνια για να μεταδοθεί στον κόσμο —και αυτό χωρίς καμία ακρίβεια—, σήμερα μπορεί να κάνει τον γύρο τού κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά και με τα απόλυτα ακριβή χαρακτηριστικά! …Βίντεο, τα οποία μεταφέρουν εικόνα και ήχο για ό,τι μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο μπορούν να σκορπιστούν σε αυτόν τον κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά …Για ό,τι ενδιαφέρει όλον τον κόσμο σ’ αυτήν την περίπτωση και είναι επικίνδυνο για το σύστημα …Η αποκάλυψη των «εμπνευστών» του …Η αποκάλυψη αυτών που δρομολόγησαν και «τρέχουν» αυτήν την κατάσταση …Η αποκάλυψη ότι ΟΛΗ αυτή η «βιομηχανία» εκβιασμών, η οποία στήθηκε για τους πλούσιους και τους ισχυρούς τής Νέας Τάξης, ήταν ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!! …Έργο τής Μοσάντ ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος!!! …Πράκτορας της Μοσάντ ήταν ο Έπσταϊν!!! …Πράκτορας, όπως ήταν ο πατέρας τής Γκισλέιν Μάξγουελ —και βέβαια και η ίδια—!!! …Πράκτορας της Μοσάντ ήταν ο υπερασπιστής όλων αυτών και του κράτους τού Ισραήλ ο Ντέρσοβιτς! Για τη Μοσάντ δούλευαν όλοι αυτοί και η Μοσάντ δουλεύει γι’ το «Διευθυντήριο» της Νέας Τάξης!!! Όλα αυτά είναι ήδη γνωστά και πλέον λειτουργούν εις βάρος τού Σιωνισμού, ο οποίος σήμερα σφάζει αμάχους στη Γάζα!

 

Αυτή λοιπόν η «βιομηχανία» εκβιασμών στήθηκε από τη Μοσάντ, για να «φιλτράρονται» και να ελέγχονται αυτοί, οι οποίοι θα καταλάμβαναν τα ανώτατα αξιώματα της Νέας Τάξης! …Της Νέας Τάξης, την οποία έστησαν από την αρχή οι Σιωνιστές τοκογλύφοι τής εβραϊκής Διασποράς με τη βοήθεια των Σιωνιστών τού Ισραήλ. Περί αυτού πρόκειται και αυτό ήταν το ζητούμενο αυτού του σχεδιασμού! Οι περισσότεροι «συνταξιδιώτες» τού Έπσταϊν ήταν ταυτόχρονα σύνεδροι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και «ομοτράπεζοι» του Σβαμπ στα συνέδρια του WEF! …ΔΕΝ «παγιδεύτηκαν» καν από τον Έπσταϊν! …«Μέσον» —στην κυριολεξία— έβαλαν οι περισσότεροι απ’ αυτούς για να μπουν στη «βιομηχανία» των εκβιασμών που ανοίγει τις «πόρτες» στα «σαλόνια» τής παγκόσμιας εξουσίας

Οι περισσότεροι απ’ αυτούς ούτε καν παιδεραστές είναι —υπό τη στενή έννοια του σεξουαλικού πάθους— …Κοινοί εγκληματίες είναι, οι οποίοι δεν διστάζουν να κάνουν «καριέρες» επάνω σε παιδικά κορμιά! …Εκμεταλλεύονται τις συνέπειες αυτού του πάθους, έστω κι αν δεν τους αφορά! …Κανονική «Μαφία» τής εξουσίας με τις ίδιες τακτικές! Σαν κάποιον που συμμετέχει σε μια ομαδική εκτέλεση για το συμφέρον τού βολέματος των συνενόχων και όχι εξαιτίας των άγριων ενστίκτων του. Τα κόλπα που κάνουν οι «αδελφότητες» στα Κολέγια ή οι εγκληματίες τής μαφίας.
 

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η μεγάλη Αλβανία από τον Τουρκόφιλο μαύρο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς και μια επίσκεψη που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε...


Εικόνα 

Τι φώτο είναι αυτή καλέ; Είναι από τον περασμένο Απρίλιο..Η Βιόσα Οσμάνι είναι Κοσοβάρα νομικός, πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου και πρώην πρόεδρος της Συνέλευσης της χώρας.  Όνειρο της Βιόσα Οσμάνι είναι η αναβίωση του βασιλείου της Δαρδανίας με έδρα την Πρίστινα που θα ενωθεί με την μεγάλη Αλβανία. Δεξιά η Αλβανική σημαία του βασιλείου της Δαρδανίας μας το φανερώνει...

Εικόνα

Κατάλαβες γιατί αποχή;

 

Τους ρήμαξε η αποχή. Τους τσαλάκωσε την εικόνα. Από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται σε πανικό.  Είδαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν τους θέλει. Είναι ψεύτικοι. Θεατρίνοι. Τα κόμματά τους ελεεινά και τρισάθλια.

Ύβρεις, απειλές με αήθεις χαρακτηρισμούς εναντίον του Ελληνικού λαού από τα φερέφωνα των κομμάτων...

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ΟΛΟΙ τους είναι συμμορία..

Ή πολιτική των αμερικανοφερμένων Κεν και Μπάρμπι, συγχωνεύεται με την πολιτική των βενιζελικών Κλάους Μπάρμπι.

 Gay ατζέντα, για την κοινωνία.
Gay ατζέντα, για την οικονομία.
Gay ατζέντα, για την υγεία.
Gay ατζέντα, για την άμυνα.
Gay ατζέντα, για την παιδεία.
Gay ατζέντα, για το ελλαδικό μόρφωμα της ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ Α.Ε.
Gay ατζέντα, στην εξωτερική πολιτική.
 

Τι πιο δυτικό, από την χώρα των καθυστερημένων ενστίκτων.


Κάνεις δεν θα προκηρύξει εκλογές, αφού όλα πάνε τόσο καλά.
 

Διαιρεί και βασίλευε, με στρατιές διεθνιστών εναντίον γιαλαντζί πατριωτών.

Το μυστικό στην ψυχή τους είναι, αναγνωρισιμότητα, εξουσία, γνωριμίες, χρήμα.


Αυτιάς και Μελέτη, εναντίον συνταξιούχου κρεοπώλησας.
Σάλια και lifestyle, εναντίον συνταξιούχων.
Απέναντι στα ευρωπαϊκά γεράκια, στέλνουμε βαμμένο νύχι, "βαμμένο" χαμόγελο και iphone.
Ποιος θα μας πάρει στα σοβαρά;
Είμαστε το Ι.Ε.Κ των έν'ελλάδι απογόνων του Μαξ Μέρτεν.
Ό τροφοδότης των ναζί της Ουκρανίας, αφού καταδικάζουν τον Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή.
Ίδρυμα εναντίον της ακροδεξιάς, είναι το στρεβλό παραμορφώνει αδερφάκι του ιδρύματος, ενάντια στον νατιβισμό.
Τερατογέννεσης συνέχεια.
Ό Κασσελάκης του βαθέως κράτος των Η.Π.Α διδάσκει την αριστερά των καπιταλιστικών ελίτ.
Ούτε ο Ντάριο Φό, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τέτοιο σενάριο.

MANKO


Νέος Κονσιλιέρι (sottocapo) μεταξύ Μαξίμου και φίλων του Μαξίμου. Εννοείται πάντα από την Κρήτη. Έλεγχος ΜΜΕ. Έλεγχος ΕΥΠ.

 Ο Γιώργος Μυλωνάκης 

Η Ελλάδα δεν έχει δημοκρατία. Ποτέ δεν είχε. Είναι χώρα που κυβερνιέται από Gangsters. Αυτή η εποχή θυμίζει πολύ έντονα την εποχή του Ίωνα Δραγούμη. 

Αν δεν μας αρέσει η Νέα Ελλάδα; Να τσακιστούμε να φύγουμε! Μας το είπε και ο Στουρνάρας . Αν δεν μας αρέσει να φύγουμε.  Ο Στουρνάρας που είδε αγάπη στους Ρομά. Το μέλλον είναι Οι Ρομά...μέσω της ενσωμάτωσης ..

Η Σταφίδα ( Κρήτη) και το Λάδι ( Κρήτη) πηγή πλούτου και πολιτικής δύναμης!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Τα ψέματα τελείωσαν. Οι μάσκες έπεσαν. Είπε απλά την αλήθεια ο αδίστακτος Στουρνάρας χωρίς τύψεις. Το περίμενε ΜΕΤΑ τις Ευρωεκλογές. Με τόση μεγάλη ακρίβεια -φόρους δεν επιβιώνεις. Το γράφουμε εδώ και καιρό. Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα....Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα. ....Να γίνουμε μια ανάμνηση!

 

https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_3.html

Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα....Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα...Να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπο. Αλλά το ίδιο είναι...με διαφορετική τεχνογνωσία.   

Στόχος τους  είναι οι πολίτες να μετατραπούν σε οικονομικές μηχανές που θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για να αυξάνουν τα πλούτη των πολιτικών και μιας κομματικής οικονομικής ελίτ με 16ώρα του τρόμου, με εργολαβίες, σαν και το εργοστάσιο που εμπλέκεται στην πρόσφατη μαζική δηλητηρίαση μαθητών.... το εργοστάσιο, που εντελώς τυχαία κάηκε πριν περάσει ο ΕΦΕΤ.. 

Δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα.

Όλη η σαβούρα του βενιζελικού υπόκοσμου βρίσκεται εντός της Νέας Δημοκρατίας. Τραμπούκοι, αλήτες, απατεώνες, παραχαράκτες της ιστορίας. Άνθρωποι συμπλεγματικοί με νευρωτικά σύνδρομα. Εθνικόφρονες παλιάς κοπής σαν και αυτούς του 1922...Μιλάμε για δεκάδες κομπλεξικούς Στεργιάδηδες...με περιουσίες στο εξωτερικό.. Στεργιάδηδες που δεν έχουν τύψεις αν πεθάνουν μακριά από την πατρίδα...και συγκεκριμένα στη Νίκαια της Γαλλίας. Εκεί που έχει βίλα ο Τράγκας..

Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος πως αν ο Μητσοτάκης πάρει καλό ποσοστό στις Ευρωεκλογές θα περάσουμε πολύ άσχημα..Μπορεί να στείλει κόσμο στην Ουκρανία ή και γύρω από την Ουκρανία; Άνετα...Δεν τους καίγεται καρφί.  Μια γεύση πήραμε με τα μνημόνια που μας έφεραν και που ρήμαξαν μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ γενιά. Ποιος μιλά για την καταστροφή των νέων ανθρώπων; Τα πολύχρωμα οράματα της νιότης και η αθωότητα του μεγάλου ονείρου μεταστράφηκαν σε ψευδαισθήσεις

 Είναι οι βρυκόλακες της νιότης χωρίς να δώσουν λόγο...

Επικρατεί ομερτά...παντού!! Αυτή η ομερτά έχει να κάνει με χιλιάδες θανάτους από τα μνημόνια!

 Μέχρι και τον Ολυμπιακό ξέθαψαν....με σκοπό να δώσουν λίγη χαρά στους οπαδούς. Να επαναφέρουν λίγο τους αφελείς πίσω στην δεκαετία του 90...

 6210937

 Στόχος τους είναι να μας γδάρουν! Πάντα για τα δικά τους συμφέροντα!

 

Περισσότερα, εδώ

H ατζέντα 2030 που λένε οι μαλάκες είναι η ολοκλήρωση του εθνικού ξεπουλήματος!δηλ η πώληση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων σε ξένους! Η νέα δικιά τους Ελλάδα, πάνω στα λείψανα της παλιάς ( εμείς)..είναι η παραχάραξη της ατζέντας 2030 του ΟΗΕ για τις κοινωνικές ανισότητες...Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με ποδήλατο μετά το αρνί - Φωτογραφία

Εννοείται δεν τους ενδιαφέρει τίποτα...Αυτοί είναι το ολλανδικό ατμόπλοιο Venus και εμείς τα κόκαλα...Υπουργοί, στρατηγοί, διοικηταί, άνθη, όπλα, εμβατήρια, μνημόσυνα, λόγοι, δάκρυα. 

Δεκαετίες ολόκληρες τα ίδια και τα ίδια..


Πονεμένο τραγούδι...βγάζει στεναχώρια..μα γερή κλωτσιά στ' αρχίδια...Εννοείται ότι γράφτηκε για τον Τέιλορ Χόκινς αλλά δεν παύει να καθηλώνει..Ο Όλιβερ Τέιλορ Χόκινς ήταν Αμερικανός μουσικός που ήταν περισσότερο γνωστός ως ντράμερ του ροκ συγκροτήματος Foo Fighters.   
 Φαντάσου τι φωνές ακούει ένα κομμάτι του λαού που αχρηστεύτηκε από τα μνημόνια. Που έχει χάσει δικά του πρόσωπα...Που είδε όνειρα και ελπίδες να γίνονται στάχτη..Αυτές οι φωνές δεν θα πρέπει μια μέρα να ενωθούν;  Τα αντικαταθλιπτικά δεν είναι η λύση..

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Είναι γεγονός!

 Πως και γιατί ο πρωθυπουργός συσχέτισε τη χούντα με την απαίτηση για  ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης - 20/20 Magazine 

Η Νέα Δημοκρατία μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών δεν έχει ΚΑΜΙΑ λαϊκή έγκριση. Σε οποιαδήποτε δυτική χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί, η Βουλή θα είχε διαλυθεί και θα είχαν προκηρυχθεί εκλογές για τα μέσα Ιουλίου.  

Το να βάζουν τον Βελόπουλο τελευταία στιγμή να ζητά εκλογές απλά καρφώνονται...Πως θα κρατηθεί στην εξουσία ο Deranged; Mε αστυνομοκρατία. Με νέους φόρους. Με διχόνοια. Με τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Ολοκληρωτικά δικός του άνθρωπος ο σπαστικός Κασσελάκης της Ντόρας. Η κλίκα των Χανίων ρημάζει τον τόπο. Με ένα τηλεφώνημα θα φύγει ο Ανδρουλάκης.

Η αποχή τους ξεμπρόστιασε όλους. Η Ελλάδα δεν έχει δημοκρατία. Ποτέ δεν είχε. Είναι χώρα που κυβερνιέται από Gangsters. Αυτή η εποχή θυμίζει πολύ έντονα την εποχή του Ίωνα Δραγούμη.

Γελοιότητες του Γερμανικού περιοδικού Politico ότι ο Deranged θα τρέξει για Πρόεδρος της Κομισιόν. Κανείς δεν τον θέλει στην Ευρώπη. Δεν έχει θέση εκεί. Τον θέλουν στην προδομένη Ελλάδα για να ολοκληρώσει το τρομακτικό ξεπούλημα...Η κλίκα της Bild είναι στο Politico.

 Τα βαριά στρατιωτικά αμερικανικά αεροπλάνα τα ακούτε κάθε βράδυ; Ελευσίνα- Αλεξανδρούπολη-Ουκρανία..

 

Οι εφημερίδες που δεν έχουν γράψει το παραμικρό για την εποπτεία συνολικά της ελληνικής οικονομίας, για τον «αφελληνισμό των ελληνικών Τραπεζών». Η μάχη για την σταθερότητα των εισοδημάτων, των μισθών και των συντάξεων, περνά μέσα από τον ΜΗ μηδενισμό του ΦΠΑ. Και αυτό γιατί αν μηδενιστεί ο ΦΠΑ θα κοπούν κι άλλο οι συντάξεις μιας και Η Ελλάδα ΔΕΝ παράγει. ΜΟΝΟ ξεπουλά. Η Ελλάδα ανήκει ολοκληρωτικά στο ΔΝΤ. Έχει χάσει την ανεξαρτησία της. Η Ισπανία δεν μπήκε στα μνημόνια. Δεν θυσίασε μέχρι θανάτου, τον λαό της. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη είναι δολοφονική. Είναι εμμονική. Είναι κρατική βία ( σε ένα λαό χτυπημένο από τα μνημόνια). Φέρνει Λιμοκτονία και Κακοποίηση. Δεν έχει σχέση με τον απόλυτο μηδενισμό του ΦΠΑ που έτσι κι αλλιώς ο Ελληνικός λαός δεν ζήτησε. Όλα τα προιόντα έχουν ΦΠΑ. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη έχει σχέση με το μέλλον του ελληνικού λαού. Με την επιβίωσή του....η κυβέρνηση είναι ανάλγητη και αντιλαική γιατί αυτό θέλει το αφεντικό!