peri majestic the real

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ «ανατέλλει» …στην Ευρώπη ξανά !!!

 Ο Ζελένσκι στη Γερμανία – DW – 13/05/2023

 
 Η Γερμανία

—και πάλι—

σε ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή !!!


Την ώρα που το ευρωπαϊκό «όραμα» της «ενοποίησης» αρχίζει και διαλύεται ένας παλιός «εφιάλτης» έρχεται να στοιχειώσει και πάλι την ταλαίπωρη Ευρώπη …Τα «απόνερα» των πρόσφατων Ευρωεκλογών —όπως φαίνεται— «ξέβρασαν» πολλούς από τους παλιούς «σκελετούς» τής γηραιάς Ηπείρου. Κυρίως, όμως, έφεραν ξανά στην επιφάνεια το «πτώμα» τού ναζισμού …Ένα «πτώμα», το οποίο νομίζαμε ότι το είχαμε «θάψει» κάτω από τα «μπάζα» τής κενολογίας περί «ευρωπαϊκής ενοποίησης» …Κάτω από τη «σαβούρα» τής ψευδοανάπτυξης του Ευρώ, της διαφθοράς τής Siemens και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Και όμως, όπως φαίνεται, αυτό το «ζόμπι» παραμένει «ζωντανό» και περιμένει την «ευκαιρία» του να επανέλθει. Απλά δεν είναι εκεί όπου φαίνεται. Στην κυριολεξία δεν έχει «μετακινηθεί» ούτε πόντο από εκεί όπου νομίζαμε ότι το είχαμε «θάψει»!!!
Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της ΕΕ ήταν Ναζί | DEFENCENET.gr | Έγκυρο και έγκαιρο

Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι ο ναζισμός έκανε την επανεμ­φάνισή του με τη Λεπέν.
Η Λεπέν είναι μια «παρανυχίδα» τού ναζισμού …Μια light έκφρασή του, η οποία χρησιμοποιείται ως «εργαλείο» για την άσκηση της καθημερινής πολιτικής μέσα στη Γαλλία …Ένα προπέτασμα «καπνού», για να κρυφτούν από πίσω του οι πραγματικοί φασίστες, οι οποίοι ασκούν μόνιμα φασιστική πολιτική σε ολόκληρη την Ε.Ε. …Ένα θορυβώδες «κύμβαλο», για να «βλέπουν» οι Ευρωπαίοι προς τη Γαλλία και όχι εκεί όπου βρίσκεται ο πραγματικός κίνδυνος. Ο πραγματικός ναζισμός εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί όπου «γεννήθηκε»! …Στη Γερμανία! …Στη Γερμανία, η οποία επιμένει να «γεννά» Χίτλερ, Μέρκελ και Σόιμπλε …Στη Γερμανία, η οποία για τους γνωστούς ναζιστικούς λόγους πρωταγωνίστησε στην ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

…Στην ατιμώρητη Γερμανία των δεκάδων εκατομμυρίων θυμάτων των πολέμων …Στην αχόρταγη Γερμανία, η οποία μπήκε «οπλισμένη» στην «αυλή» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και ισοπέδωσε όλες τις εθνικές οικονομίες …Στην κακοποιό Γερμανία, η οποία χρησιμοποίησε όλους τους μηχανισμούς τού κράτους της, για να επικρατήσουν —με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού— οι γερμανικές εταιρείες στην ευρωπαϊκή οικονομία …Στη Γερμανία τής Ντόιτσε Μπανκ, η οποία οδήγησε τα κράτη τού Νότου στα Μνημόνια …Στη Γερμανία τής Siemens, η οποία διέφθειρε ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές ηγεσίες, για να μπορούν οι φασίστες —μέσω αυτών— να εκβιάζουν τα κράτη τής Ένωσης. Σε αυτήν τη Γερμανία αναζητούμε την «αναγέννηση» του ναζισμού και όχι στη Λεπέν …Στη Γερμανία, η οποία στο παρελθόν καταδικάστηκε ως φασιστικό κράτος, γιατί απλούστατα έκανε εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας!
 The National WWII Museum | New Orleans: Learn: For Students: WWII at a Glance: The Holocaust

Χαρακτηρίστηκε ως φασι­στικό κράτος όχι εξαιτίας τού πολέμου τον οποίο προκάλεσε, αλλά εξαιτίας τής λειτουργίας της, που, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, την οδήγησε και στον πόλεμο …Εξαιτίας τής ιδεολογίας τού συστήματός της, το οποίο κάποιοι το έστρεφαν κατά βούληση εναντίον ανθρώπων, για να εξυπηρετήσουν τα προσω­πικά, ιδεολογικά, ταξικά ή εθνικά τους συμφέροντα. Αυτό ήταν που την καθιστούσε φασιστική. Το κρατικό της σύστημα —με όλη τη δύναμη που μπορεί να διαθέτει ένα σύστημα— στρεφόταν εναντίον συγκεκριμένων και αδύναμων πολιτών κι εγκληματούσε εις βάρος τους. Με ρατσιστικά κριτήρια επέλεγε ανθρώπους, οι οποίοι δεν πληρούσαν τις φυλετικές ή ιδεολογικές του «προδιαγραφές» και αφού τους έβγαζε από τα σπίτια τους, τους έστελνε σ’ έναν «σίγουρο» θάνατο στα στρατόπεδα του θανάτου.

Μας θυμίζει τίποτε αυτό; …Μα το ίδιο ακριβώς κάνει και σήμερα …Βγάζει από τα σπίτια τους τούς πρόσφυγες Ουκρανούς, για να τους απελάσει, στέλνοντάς τους σ’ έναν σίγουρο θάνατο …Τους βγάζει από τα σπίτια —τα οποία πριν κάποιους μήνες τα παραχώρησε σ’ αυτούς—, με στόχο να τους «στριμώξει» και να τους «διώξει», προκειμένου αυτοί να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ό,τι τραγικό αυτό συνεπάγεται. Κάνοντας χρήση των μέσων που διαθέτει, δυσκολεύει στον ύψιστο βαθμό τον αγώνα επιβίωσής τους, προκειμένου να τους «διώξει» από τη Γερμανία. Το κάνει μάλιστα απροκάλυπτα και απολύτως φασιστικά, γιατί ακόμα και στο θέμα τής οικίας δεν επικαλείται κάποια «ανώτερη» ή «επείγουσα» ανάγκη τής γερμανικής κοινωνίας …Τους πετάει έξω από τα σπίτια, λέγοντας —ανενδοίαστα και προκλητικά— ότι απλά θα τα δώσει σε «άλλους» …Σε «άλλους», «διαφορετικούς» ΛΑΘΡΟμετανάστες, οι οποίοι αποκλείεται να έχουν τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία που δίνουν νομιμότητα στους Ουκρανούς πρόσφυγες.


Γιατί διώχνει τους Ουκρανούς από τα σπίτια, τα οποία —ένα χρόνο πριν— τους τα είχε παραχωρήσει για να «πουλήσει» πολιτισμό κι ευαισθησία; Αυτό το κάνει για καλύψει την έλλειψη «κρέατος» στο ουκρανικό μέτωπο …Το κάνει για να τους στείλει και πάλι σε βέβαιο θάνατο στα στρατόπεδα του διεφθαρμένου Ζελένσκι …Να τους στείλει στα χέρια ενός δικτάτορα —εφόσον αυτός εδώ και σχεδόν έναν χρόνο δεν διατηρεί πλέον ούτε καν την τυπική ιδιότητα του εκλεγμένου αρχηγού κράτους—. Αυτό είναι Έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας. Χωρίς καμία δικαιολογία «σπρώχνει» ανθρώπους —οι οποίοι πήγαν στη Γερμανία εξαιτίας τού πολέμου ως πρόσφυγες και όχι εξαιτίας οικονομικών αναγκών ως μετανάστες— στη μηχανή τού «κιμά» τού νεόπλουτου Ζελένσκι. Άνθρωποι, οι οποίοι έφτασαν στην «πόρτα» της, για να ζητήσουν την προστασία της —και οι οποίοι πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται ως «ικέτες» και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματά τους—, σπρώχνονται σαν αγέλες ζώων προς τη «σφαγή». Άνθρωποι με κατοχυρωμένα δικαιώματα από τον ΟΗΕ!

Μιλάμε καθαρά για Έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πήγαν στην Γερμανία ως ΛΑΘΡΟμετανάστες, για ν’ απειλήσουν τα δικαιώματα και τον πλούτο τού Γερμανικού λαού. Αυτοί οι άνθρωποι «κατέληξαν» στη Γερμανία για να σωθούν από έναν πόλεμο στον οποίο οι ίδιοι δεν ήθελαν να εμπλακούν και για τον οποίο μάλιστα μεγάλο μέρος τής ευθύνης φέρει η ίδια η Γερμανία ως κράτος! …Η Γερμανία που στηρίζει τον Ζελένσκι και πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια να μην βρεθεί ειρηνική λύση …και άρα έχει δικά της συμφέροντα, τα οποία υπηρετούνται μ’ αυτήν την απάνθρωπη στάση της. «Σπρώχνει» ανθρώπους σ’ έναν πόλεμο, στον οποίο έχει «επενδύσει» και η ίδια. Κάνει ακριβώς ό,τι έκανε κι ο Χίτλερ …κι απλά αυτήν τη φορά προκαλεί πόλεμο στην Ευρώπη ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ !!! …Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ επιτίθεται ΞΑΝΑ στη Ρωσία κι απλά δεν το κάνει απευθείας! …Αναζητά όμως και πάλι τα οικονομικά κέρδη από τη θυσία των ανθρώπων που «σπρώχνει» στον πόλεμο!!! …Αυτό είναι που την καθιστά ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ

Διώχνει Ουκρανούς πρόσφυγες η Νορβηγία – Αυστηροποιούνται τα κριτήρια, κανένα άσυλο σε άντρες ηλικιακά στρατεύσιμους
Η στάση τού γερμανικού κράτους την καθιστά ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ και όχι οι γραφικοί κι αγράμματοι με τα τατουάζ και τις σβάστικες. Αυτοί οι γραφικοί και οι αγράμματοι είναι το «ΑΛΛΟΘΙ» για το γερμανικό ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ κράτος, προκειμένου ν’ ακολουθεί τη φασιστική πολιτική και να «δείχνει» κάποιους άλλους σαν δήθεν φασίστες. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Η Γερμανία, η οποία παραβαίνει όλους τους εθνικούς νόμους, για εξυπηρετήσει τους παράνομους και τους λαθραίους, είναι εκείνη που κάνει κατάχρηση αυτών των νόμων, για ν’ απειλήσει συγκεκριμένους ανθρώπους …Να απειλήσει θύματα πολέμου …Να τους οδηγήσει σε βέβαιο θάνατο με δεδομένα τα στατιστικά στοιχεία τού πολέμου στην Ουκρανία …Ενός πολέμου, ο οποίος έχει κοστίσει τη ζωή σε πάνω από 600.000 νέους Ουκρανούς και στον οποίο πόλεμο η στατιστική τού «θανάτου» θέλει ο κάθε Ουκρανός, ο οποίος μπαίνει στο πεδίο τής μάχης, να έχει πέντε ώρες προσδόκιμου ζωής.

Το γερμανικό κράτος, δηλαδή, το οποίο ακολουθεί φανατικά κι απαρέγκλιτα την πολιτική των ανοικτών συνόρων για ΛΑΘΡΟμετανάστες ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ, θρησκείας, φυλής και εθνικότητας, δείχνει όλη τη σκληρότητά του απέναντι στους Ουκρανούς!!! …Ένα κράτος, το οποίο ακολουθεί μια «ανεξήγητα» φιλική πολιτική στη ΜΑΣΤΙΓΑ της σημερινής εποχής, που είναι η ΛΑΘΡΟμετανάστευση, στρέφεται με απολύτως άδικα κριτήρια απέναντι στους Ουκρανούς. Δείχνει μια απίστευτη ανοχή απέναντι σε ΛΑΘΡΟμετανάστες, οι οποίοι έχουν ως παράνομο στόχο τους την μόνιμη παραμονή τους στη χώρα, απειλούν την κοινωνική ειρήνη, διαταράσσουν την αγορά εργασίας, επιβαρύνουν τα ασφαλιστικά ταμεία, αυξάνουν την εγκληματικότητα κλπ. και είναι σκληρό με ανθρώπους, οι οποίοι είναι πραγματικά θύματα πολέμου!
Ουκρανοί πρόσφυγες πολέμου: Θα μείνουν στην Ευρώπη ή θα επιστρέψουν; - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr

Δείχνει ανοχή σε ανθρώπους, οι οποίοι, λόγω διαφορετικότητας στη θρησκεία και στην κουλτούρα, δεν ενσωματώνονται με κανέναν τρόπο στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν —κι ως εκ τούτου θα παραμείνουν για την κοινωνία αιωνίως στο επίπεδο του «προβλήματος»— και είναι σκληρό με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τα ακριβώς αντίθετα χαρα­κτη­ριστικά …Απέναντι σε ανθρώ­πους οι οποίοι έχουν αφήσει πίσω τους σπίτια και δουλειές και θέλουν να γυρίσουν σ’ αυτά …Σε ανθρώπους, οι οποίοι, ακόμα κι αν δεν εγκαταλείψουν τη χώρα άμεσα, δεν πρόκειται να δημιουργήσουν κοινωνικό πρόβλημα, γιατί απλού­στατα δεν έχουν πρόβλημα προσαρμογής, ένταξης και τελικά ενσωμάτωσής τους στην τοπική κοινωνία. Δίνει «γη και ύδωρ» σε ανθρώπους οι οποίοι έφτασαν στην «πόρτα» της εξαιτίας των συμφερόντων τους και δεν δείχνει καμία ανοχή και κανένα έλεος απέναντι σε ανθρώπους πραγματικά κατατρεγμένους, οι οποίοι γλίτωσαν από την κόλαση του πολέμου!

Ας προσπαθήσει να φανταστεί τώρα ο αναγνώστης πώς αισθάνονται όλοι αυτοί οι Ουκρανοί, βλέποντας ένα ολόκληρο κράτος να τους ωθεί προς τον θάνατο και θα καταλάβει πώς ακριβώς αισθάνονταν και τα θύματα του χιτλερικού ναζισμού σε απολύτως ανάλογες συνθήκες. Αυτό είναι που καθιστά τη σημερινή Γερμανία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ και γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για πραγματική «αναγέννηση» του ναζισμού στην Ευρώπη. Για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του «βαθέως» κράτους τής Γερμανίας, αφήνεται ο μηχανισμός της να απειλεί τις ζωές κατατρεγμένων από τον πόλεμο ανθρώπων. Για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα κάποιων τραπεζιτών, βιομηχάνων και λομπιστών, στερεί την πιθανότητα επιβίωσης σε ανθρώπους, οι οποίοι θεωρητικά έφτασαν σ’ ένα πολιτισμένο κράτος, το οποίο εκ των δεδομένων είναι υποχρεωμένο να τους προστατεύσει.

Η Γερμανία είναι η απόδειξη της αξίας τής πρακτικής τής τιμωρίας!!! …Όποιος εγκληματίας δεν τιμωρείται, δυστυχώς επαναλαμβάνει τα εγκλήματά του! Η Ευρώπη πρέπει να λύσει επιτέλους το πρόβλημα της Γερμανίας. Δεν πρόκειται ποτέ να βρει την ειρήνη για όσο διάστημα υπάρχει ο «βρικόλακας» του Ρήνου …Το τεχνητό «κατασκεύασμα» των τραπεζιτών και των —ελέω κράτους— βιομηχάνων, που λέγεται Γερμανία και λειτουργεί ως κακοποιός δύναμη, πρέπει να διαλύσει στα εξ ων συνετέθη. Η Γερμανία τής Βαϊμάρης, η οποία από τότε που ιδρύθηκε εγκληματεί, πρέπει επιτέλους να σταματήσει να υπάρχει …Το κράτος τού Ρήνου, το οποίο πρωταγωνίστησε στο αιματοκύλισμα της Γιουγκοσλαβίας, στον πόλεμο της Ουκρανίας και είναι υπεύθυνο που η Μεσόγειος έχει γίνει ένας υγρός «τάφος» για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους! …Ένα κράτος χωρίς ιστορία και με μόνιμα ανοικτό το «ποινικό» του μητρώο δεν έχει λόγο να υπάρχει! …Το κράτος-Lidl τής Ευρώπης δεν εξυπηρετεί κανέναν με την ύπαρξή του και κυρίως τον λαό του, τον οποίον τον χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ιδιοκτητών του.
Map of Germany: Weimar Republic (1925) - Philatelic Database
Όταν τα «όνειρα» του ενός είναι οι «εφιάλτες» ΟΛΩΝ των υπολοίπων, πρέπει —έστω και με τη βία— ο «ύπνος» αυτός να πάρει ένα «τέλος». Όταν το δήθεν «όραμα» της ενωμένης Γερμανίας είναι ο «εφιάλτης» τής Ευρώπης αυτό το «όραμα» πρέπει να διαγραφεί από τον χάρτη.
 
 Η Καθολικοπροτεσταντική Βαυαροπρωσία των τοκογλύφων και των πολεμοκάπηλων βιομηχάνων, η οποία λειτουργεί με βάση εταιρικό καταστατικό και όχι με συνταγματικό νόμο, πρέπει να διαλύσει! Η ύπαρξή της και μόνον απειλεί τους πάντες στην Ευρώπη! ΔΕΝ υπάρχει νόημα να υπάρχει ένας θηριώδης κρατικός μηχανισμός, ο οποίος υπηρετεί σταθερά κάποια συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα και ο οποίος μόνον εγκλήματα μπορεί να «παράγει» και τίποτε άλλο. ΠΟΤΕ στην ιστορία ο γερμανικός κόσμος δεν ήταν ενωμένος υπό ένα σύστημα και δεν έχει κανένα νόημα να είναι και τώρα, γιατί αποδεδειγμένα αυτή η «ένωση» είναι «ανθυγιεινή» για την Ευρώπη!


Παναγιώτης Τραϊανού
 
Traianou.gr

5 σχόλια:

  1. Σε συμφωνία κατέληξαν οι 27 ηγέτες της ΕΕ στη Συνοδο Κορυφής επιλέγοντας τη Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για δεύτερη θητεία ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Παράλληλα το πράσινο φως πήρε και ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα για να είναι ο επόμενος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και η Εσθονή πρωθυπουργός Καγια Κάλας για τη θέση της Ύπατης Αρμοστή της ΕΕ

    Οχι που δεν θα τα βρίσκαν...αλίμονό μας...κι αλίμονο στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ «ανατέλλει» …στην Ευρώπη ξανά !!!
    Επι τελους! Αντε να ισωσουν λιγο αρκετοι κωλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ναζιστική στάση ζωής έχει περάσει και τον γιομάτο αρχαιοελληνική παιδεία τρομάρα του νεοέλληνα, προχτές στην Λ Αθηνών ένας έλληνας νεάντερνταλ παρέσυρε και εγκατέλειψε τραυματισμένη μια 17χρονη κοπέλα, το τραγικότερο όμως είναι ότι οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων δεν σταμάτησαν, προσπερνούσαν την τραυματία με κίνδυνο να την αποτελειώσουν. Αυτοί είμαστε ως λαός, είμαστε για τον π,,,τσο, για τον donkey καβάλα, ρε δεν πάμε μια βόλτα από τον Καιάδα να το παίξουμε χορός του Ζαλόγγου ; αφήστε τα περί Ντε Λαιερ κλπ συστημικούς, αφήστε τον Πούτιν να τελειώσει αυτό που άρχισε, αφήστε τα μίση και πιάστε την συνουσία .Τίποτε δεν θα αλλάξει σε αυτόν τον τόπο, τελεία και παύλα που λέν και στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ευρώπη πάντα ναζιστική ήταν μην μπερδευεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλωστε όλοι οι σωστοπλευριτες τους φιλοναζι ουκρανους στηριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ουάσινγκτον!…

  https://traianou.gr/2024/06/sfiggei_o_kleios_washington.html