peri majestic the real

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Eξόριστος και χαμένος κάπου στην Αμερική με εντολή των βενιζελικών. Θα του μείνει για Ντεκόρ η Στολή του Έλληνα Φαντάρου με 15 μέρες θητεία!

 Ο Στέφανος Κασσελάκης καταπάτησε τον άγραφο νόμο του στρατού - NassosBlog -  Celebrity News | Exclusives | Business Stories

Αυξάνει τις δαπάνες στην υγεία η νέα δημοκρατία του Άδωνι, ή ο Άδωνις της νέας δημοκρατίας. Στραγγίζουν οικονομικά τους Έλληνες στα τρόφιμα, στην παιδεία, στην άμυνα και στην υγεία. Έτσι κι’αλλοιώς είναι κανονισμένο εδώ και χρόνια, να οδηγούν τον λαό σε αφαίμαξη, έχουν δημιουργήσει παγίδες θανάτου παντού, σαν τις παγίδες για ελέφαντες στην ζούγκλα της Ινδονησίας ή του Καμερούν.

Γνωρίζουν καλά το κόλπο της αποσυμπίεσης της χύτρας πρίν την έκρηξη, θα κάνουν τα πάντα για να γίνουν μισητοί, είναι το γνωστό κόλπο-γκρόσο. Εκλογές, φευγιό σαν κυνηγημένοι και νά’σου οι καινούργιοι ‘’εθνοσωτήρες’’. Συνταγή made in USA.

Γι’αυτό και οι ζυμώσεις, μεταξύ ΠΑ.ΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σκέφτονται ποιός θα ηγηθεί αυτής της Ανίερης Συμμαχίας, να αναλάβει τα ηνία
.
Ή Νέα Δημοκρατία, θυμίζει πλέον ταύρο που έχει ανοίξει η πόρτα και τρέχει ανεξέλεγκτος σε ροντέο με γεμάτο κόσμο, τρυπώντας με τα κέρατα όποιον βρεθεί μπροστά του. Επίτηδες ‘’δεν τραβάει’’, η αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του Μητσοτάκη, είναι για τα μπάζα.

Δεν υπάρχουν εκλογές, δεν υπάρχει δημοκρατική διαδικασία, δεν υπάρχει διαφάνεια. Τα αποτελέσματα είναι διαβλητά. Δεν γίνεται σε μιά Ελλάδα που ευδοκιμούν τα ‘’σάπια φρούτα’’ ‘οπως ο τζόγος, η πορνεία, τα ναρκωτικά, τα όπλα, οι λαμογιές και τα ρουσφέτια, να βγαίνουν αρχηγοί, οι ίδιοι και οι ίδιοι. Θέλουν κάτι νέο.....φρέσκο, ή ‘’αναπαλαιωμένο’’.

Τα τελευταία νέα δείχνουν ότι, ο Τσίπρας είναι η λύση, ο σατανικός μπαλαντέρ του Στέητ Ντηπάρτμεντ, ο , re-branding Alexis Tsipras ως πολιτικός της μετριοπάθειας, των εκατέρωθεν υποχωρήσεων και της ειρηνικής συμβίωσης.

Ό άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα, το Τέρας που για να εξευμενίσει τους θεούς τους Σκότους (Αμερική) σάπισε στο ξύλο και στα χημικά τους Έλληνες στο Πισοδέρι της Φλώρινας, τον Ιούνιο του 2018, 30 χιλιόμετρα πιο πέρα στο χωριό Ψαράδες υπογραφόταν η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών από τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον Σκοπιανό ομόλογό του Νικόλα Ντιμιτρόφ, παρουσία των πρωθυπουργών των δύο χωρών, Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ.
 Ό Τσίπρας έτσι, μαζί με το μνημόνιο που υπέγραψε μαζί με τους ‘’μπατριώτες’’ των ΑΝΕΛ, έγινε το αγαπημένο ‘’παιδί για τα θελήματα’’ του Ντόναλντ Τράμπ. Του Τράμπ, των Ελλήνων συμπαθούντων, αυτών που στο πρόσωπο του Τράμπ και του Πούτιν, βλέπουνε τους μελλοντικούς προφήτες της Αποκαλύψεως, του Ηλία και του Ενώχ.

Αυτό είναι ο Τσίπρας, η Αρχή και το Τέλος ενός αέναου λευκώματος εγκλημάτων κατά των Ελλήνων, το colpo grosso στην Ελλάδα για τους Αμερικανούς που είναι η κυβέρνηση της χώρας από την Αριστερά!

Υπάρχει και η.....τάχα μου τάχα μου, δημοσκόπηση της GPO που τον θεωρεί ως το πρόσωπο που μπορεί να ενώσει την Κεντροαριστερά με ποσοστό διπλάσιο του δεύτερου Στέφανου Κασσελάκη.

Οι Αμερικανοί θέλουν τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ώς άλλους Terminator- I’ll be back, δημιουργώντας ανάχωμα απέναντι στον Ρωσικό οδοστρωτήρα, επειδή σύντομα θα δημιουργηθούν εστίες έντασης στα Βαλκάνια. Θέλουν τον δικό τους Εξολοθρευτή απέναντι στους Έλληνες, στην ηθική, στον πολιτισμό, στα αρχαία ένστικτα. Είναι η αριστερά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι αυτοπροσδιοριζόμενες ‘’προοδευτικές’’ δυνάμεις της
Woke ατζέντας, του σατανικού δεσποτισμού της Δύσης. Όλα είναι χρήμα και εξουσία !!!

Σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη, ‘’ ΟΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Θα ακουστούν πολλά, ίσως και το ‘’αόρατο’’ χέρι των Αμερικανών, στην συντριβή του ελικοπτέρου Σινούκ, την 11η Σεπτεμβρίου του 2004, , ανοικτά του Άθω, λίγο πριν προσγειωθεί, παρασύροντας στον θάνατο τους επιβάτες του.

Γι’αυτό το Πωλητικό σύστημα πρέπει να ρετουσαριστεί. Να ‘’πλύνει τα μούτρα του’’.
Ούτως ή ‘αλλως, πατριωτικό τόξο δεν υπάρχει, οι αντιπρόσωποί του τσακώνονται για το ποιός είναι περισσότερο Πουλητάρι και ποιός δεν είναι Τέκτονας. Μά, σχεδόν ΌΛΟΙ είναι....In the Box!!!
 
Εκλογές.......ποιές εκλογές;;;

ΜΑΝΚΟ

1 σχόλιο:

  1. Φίλε μου Peri, θυμάσαι την βραδυά των ευρωεκλογών, τον Κασσελάκη πηγαίνοντας στην Κουμουνδούρου, με τι ύφος μίλαγε στους δημοσιογράφους, "ανοίξτε να περάσει η Φάρλευ" η όπως λέγεται το σκυλί του.
    Ύφος 1000 καρδιναλίων.
    Κι'όμως, αυτός ο άνθρωπος, έχει γίνει το τοτέμ, ο θεός Ρα, των πρωινάδικων.
    Στην ήττα, βλέπεις την ψυχή ενός ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Την περίοδο 2012-2014 ο Σαμαράς ήταν αυτός που από το ΑΣΕΠ διόριζε τα ρουσφέτια του Καραμανλή!!! Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα … Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση  όλα τα  swaps  και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο...