peri majestic the real

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Επίθεση των «μουλάδων» …στο Ισραήλ!

 Οι Ιρανοί βάζουν «πλάτη», για να «σωθεί» το ΚΤΗΝΟΣ τής Γάζας!…

…Το ΤΕΛΟΣ τού Σιωνισμού είναι πολύ κοντά!

 

Η σιωνιστική συμμορία, που κυβερνά τον κόσμο, έχει ξεμείνει από ιδέες και είναι προφανές ότι κινδυνεύει και η ίδια από ένα «σενάριο», το οποίο σε λίγο καιρό δεν θα πείθει πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Όταν ένα «δράμα» αρχίσει να μοιάζει με «κωμωδία», παύει το κοινό που την παρακολουθεί να δείχνει ενδιαφέρον. Όταν η συνέχεια ενός «θρίλερ» αρχίζει να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβλέψιμη από τους θεατές, δεν αργούν τα γέλια, αλλά και τα γιουχαΐσματα! Αυτό είναι που κινδυνεύουν να πάθουν τα «σαΐνια» τού Σιωνισμού. Είναι φανερό πλέον ότι έχουν πρόβλημα …και μάλιστα μεγάλο! Η «πλατεία», που λέγεται «Διεθνής Κοινωνία» έχει αρχίσει να γελάει με τους «Ναπολέοντες» από τα Lidl …Έχουν ξεμείνει όχι μόνον από ιδέες, αλλά και από άτομα που θα κληθούν ν’ αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Με μετριότητες σαν τον Μπλίνκεν, τη Νιούλαντ ή τον Σάλιβαν ΔΕΝ μπορείς να φιλοδοξείς ότι θα ελέγξεις τον Κόσμο και θα «σχεδιάσεις» την επόμενη ημέρα με βάση τα συμφέροντά σου. Η γεωπολιτική είναι «υψηλή τέχνη» που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και ΔΕΝ μπορείς —για να επιβάλεις τους σχεδιασμούς σου— να χρησιμοποιείς ανθρώπους άσχετους κι αστοιχείωτους! Επειδή έχει ως στόχο να ξεγελάσει τους ανθρώπους —αφού υποχρεωτικά θα πρέπει να περάσει το «έργο» της μπροστά από τα «μάτια» τους—, αναγκαστικά θα πρέπει να έχει την ακρίβεια της «μικροχειρουργικής»! …ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τέτοια επέμβαση με άσχετους ανθρώπους, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να κλέβουν και να «κοπανάνε» ό,τι βρούνε μπροστά τους με «βαριοπούλες» και «φτυάρια»!

Ειδικά τώρα, που πέθανε κι ο γκουρού τής αθλιότητας —ο Κίσινγκερ—, το πρόβλημά τους είναι ακόμα μεγαλύτερο! ΔΕΝ υπάρχει κάποιος να πάρει την ευθύνη ενός νέου «σεναρίου» και «εγκλωβίζονται» όλοι τους στο ίδιο παλιό «κόλπο»! …Ένα «κόλπο» επιτυχημένο μεν, αλλά υψηλού ρίσκου, εφόσον έχει επαναληφθεί πολλές φορές και είναι πλέον αναγνωρί­σιμο! Σε αυτό το «δαφνοστεφανωμένο» κόλπο έχουν «εγκλωβιστεί», γιατί δεν έχουν δυνα­τό­τητες να το αντικαταστήσουν με κάτι νεότερο και εξίσου αποτελεσματικό. Έτσι αναγκα­στικά πρέπει να κάνουν κινήσεις γνώριμες στους «θεατές» και οι οποίες μπορεί να τους αποκαλύψουν …και αυτό βέβαια να είναι η καταστροφή της «παράστασής» τους! Όταν όμως έχεις «κατιμά» στη θέση των στρατηγικών «χειριστών», ο οποίος στερείται γνώσεων και φαντασίας, ΔΕΝ μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο πέρα από την απόλυτη επανάληψη των χιλιοπαιγμένων και γνωστών σε όλους «τυφλοσουρτών»!!!

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μια κραυγαλέα επανάληψη του ιδίου σχεδιασμού! …Αυτού που εφαρμόστηκε επιτυχώς στην Ουκρανία και αυτού που επιχειρείται αυτήν τη στιγμή να εφαρμοστεί και στο Ισραήλ! …Ένα πραγματικό copy-paste, όπου οι ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ άνθρωποι κάνουν τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ πράγματα, επιδιώκοντας τους ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ στόχους. Απλά, για να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει σε όλο του το «βάθος», θα πρέπει να γνωρίζεις το τελικό ζητούμενο του σχεδιασμού τους! …Να γνωρίζεις τον σχεδιασμό μέσα στον οποίο εντάσσεται αυτή η νέα «παράσταση» των εγκληματιών. Το ζητούμενο γι’ αυτούς όλους είναι να «θεμελιωθεί» η Νέα Τάξη Πραγμάτων! Η Νέα Τάξη των Σιωνιστών τοκογλύ­φων είναι σχετικά απλή στον σχεδιασμό της, όπως ήταν και η μεταπολεμική Pax Americana.

Σ’ αυτήν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και πάλι θα είναι σε ισχύ το ιδεολογικό δίπολο, το οποίο θα δίνει σταθερότητα στο πλαίσιό της και θ’ αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» της. Όπως και την προηγούμενη φορά, οι ΗΠΑ θα έχουν την «πρωτοκαθεδρία» στη Δύση, αλλά αυτήν τη φορά με μια πολύ μεγάλη και σημαντική διαφορά! …Οι ΗΠΑ θα πάψουν να είναι ο σημερινός «Πλανη­τάρχης» και θα πάρουν τον ρόλο τού «συντονιστή» σ’ έναν κόσμο, ο οποίος θα στηρίζεται σε περιφερειακές «ισορροπίες» τρόμου! …Θα παραμένουν πρώτες μεταξύ ίσων στον «ελεύθερο κόσμο», ο οποίος υποτίθεται θα βρίσκεται μόνιμα σε μια διαρκή ιδεολογική και υπαρξιακή «αντιπαλότητα» με την κομμουνιστική Κίνα. Πάνω σ’ αυτόν τον ιδεολογικό «βρικόλακα» του παρελθόντος θα «στήσουν» όλον τον σχεδιασμό τους. Οι Αμερικανοί —και αυτοί οι οποίοι θα βρίσκονται «πίσω» τους—, ως ιδεολογικοί «προστάτες» αυτού του Κόσμου, θα συντονίζουν όλους τους υπόλοιπους στις «μάχες» τους με τους κομμουνιστές και τους «κρυπτοκομμουνιστές». Η Ε.Ε. θα διατηρείται στο «άρμα» των ΗΠΑ υπό την ομηρία τής απειλής τής «κρυπτοκομμουνιστικής» Ρωσίας. Το ίδιο και ο αραβικός κόσμος, ο οποίος θα διατηρείται υπό την ομηρία τής απειλής τού Ιράν τού ισλαμομαρξιστικού καθεστώτος των μουλάδων.

ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ δηλαδή είναι εξ’ αρχής «στημένοι» σ’ ένα παιχνίδι τρόμου, το οποίο έχει προσυμφωνηθεί απ’ όλους τους πρωταγωνιστές και οι οποίοι στο «σενάριό» τους εμφανίζονται είτε σαν εμπορικοί ανταγωνιστές είτε σαν ιδεολογικοί αντίπαλοι. «Ρυθμιστής» τής κατάστασης στην Ευρώπη είναι η δική τους «Μπανανία», που παριστάνει το κράτος με το όνομα «Ουκρανία». Τον ίδιο «ρόλο» στη Μέση Ανατολή τον έχει αναλάβει το Ισραήλ. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι πρέπει κάποιος να γνωρίζει τον σχεδιασμό που επιθυμούν να επιβάλουν οι Σιωνιστές για να ερμηνεύσει τις κινήσεις τους. Αυτά, δηλαδή, τα οποία συμβαίνουν τόσο στην Ουκρανία όσο και στο Ισραήλ, είναι κινήσεις στην ΙΔΙΑ σκακιέρα από τους ΙΔΙΟΥΣ παίκτες και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν και την ΚΟΙΝΗ χρηματοδότηση από τα ΙΔΙΑ τοκογλυφικά κέντρα!!!

Εάν λοιπόν γνωρίζεις τις «ισορροπίες» που επιδιώκουν να επιβάλουν μεταξύ των «υπερ­δυνάμεων», εύκολα μπορείς να καταλάβεις και τα ακριβή «βαρίδια» που τις εξασφαλίζουν …«Ζύγια», όπως η Ουκρανία ή το Ισραήλ, που με τη λειτουργία τους —και παρά το μικρό «ίδιον βάρος» τους— ρυθμίζουν τις ισορροπίες τρόμου μεταξύ πολύ μεγαλύτερων δυνάμεων αυτού του Κόσμου! Εφόσον καταλάβουμε ότι το ζητούμενο του σχεδιασμού τής Νέας Τάξης είναι να τοποθετηθούν σ’ έναν «ζυγό» δυνάμεις τεράστιες —όπως είναι η Ε.Ε. απέναντι στη Ρωσία ή ο Χριστιανισμός απέναντι στο Ισλάμ—, είναι εύκολο να καταλάβουμε το πώς οι Σιωνιστές με τη δύναμη των ΗΠΑ ρυθμίζουν τα «ζύγια» τύπου Ουκρανίας ή Ισραήλ. Εάν το καταλάβουμε αυτό, είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι υπάρχουν κάποιες πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις, για να «κατασκευαστούν» αυτά τα «ζύγια».

Δεν είναι εύκολο να κατασκευάσεις τέτοια «ζύγια» ανάμεσα στα κράτη. Δεν είναι εύκολο να στήσεις επιθετικά κράτη, τα οποία θ’ ακολουθούν απόλυτα εντολές «αφεντικών» για πολεμικές ενέργειες ρυθμιστικού χαρακτήρα …Κράτη, των οποίων οι λαοί θ’ ανέχονται αυθαιρεσίες και εγκλήματα των ηγεσιών τους! …Κράτη, των οποίων οι λαοί να δέχονται να θυσιάζουν τα παιδιά τους για τα συμφέροντα των άλλων! …Κράτη, τα οποία θα διατηρούν τη δημοκρατική τους «βιτρίνα» και ταυτόχρονα θα λειτουργούν μ’ έναν απόλυτα ελεγχόμενο και φασιστικό τρόπο, όπως η Γερμανία τής Βαϊμάρης και του Χίτλερ! Σ’ έναν κόσμο, ο οποίος είναι προφανές ότι ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τη λογική τού πολέμου μ’ ένα άλλο κράτος, απαιτείται κατάλληλη προετοιμασία για να παγιδευτεί ο λαός του! …ΔΕΝ μπορεί στην αυγή τής τρίτης χιλιετίας να χρησιμοποιείς τη λογική και την επιχειρηματολογία τού Ταμερλάνου ή του Τζένγκις Χαν! …ΔΕΝ είναι δυνατόν ένας σύγχρονος λαός —όπως οι Ουκρανοί ή οι Ισραηλινοί— να σε ακολουθήσει —ή τουλάχιστον να σ’ ανεχθεί— στη στρατηγική τύπου: «ορμάμε στον εχθρό κι ό,τι αρπάξουμε»!…

…Απαιτείται κατάλληλη προετοιμασία σε ΟΛΑ τα επίπεδα! …Προετοιμασία για το ίδιο το κρατικό σύστημα, προκειμένου να μπει σ’ ένα πολεμικό «κλίμα» και προετοιμασία για τον ίδιο τον λαό, προκειμένου αυτός ν’ ανεχθεί το πολεμικό αυτό «κλίμα». Πρέπει πρώτα με δημοκρατικές διαδικασίες να «κλέψεις» την εξουσία και μετά να τη χρησιμοποιήσεις με τον πιο σκληρό και φασιστικό τρόπο. Πρέπει πρώτα να «κλέψεις» την εξουσία και μετά να βρεις τον «εχθρό» και το «σενάριο» για να κάψεις το «Ράιχσταγκ». Αυτό, όμως, δεν είναι απλό κι ούτε τόσο σύντομο στην εκτέλεσή του! Πώς ξεκινά αυτή η χρονοβόρος προετοι­μασία; …Με ένα εσωτερικό θέμα, το οποίο δικαιολογεί βία και ο λαός το θεωρεί ακίνδυνο για την ασφάλειά του. Ένα θέμα, το οποίο δεν θα προκαλέσει την αντίδρασή του, εφόσον η κρατική βία θα στρέφεται εναντίον ενός άοπλου μειονοτικού αμάχου, του οποίου η αντίδραση δεν θα είναι δυνατόν να θεωρηθεί μεγάλη απειλή για τον λαό …Έναν αντίπαλο, ο οποίος όμως εύκολα εμφανίζεται σαν «εχθρός» που απειλεί την ακεραιότητα ενός δεδομένου, το οποίο ο λαός θεωρεί ότι δεν είναι διαπραγμα­τεύσιμο και είναι η ακεραιότητα της εθνικής του κυριαρχίας κι επικράτειας. Ένας τέτοιος εχθρός μπορεί να είναι μια «εχθρική» μειονότητα —εθνική, θρησκευτική ή ιδεολογική—, η οποία θέλει επιζητά την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεσή της και άρα απειλεί το «όλον» τής εθνικής επικράτειας αυτού του λαού.

Είναι φανερό ότι σε μια τέτοια περίπτωση οι λαοί εύκολα ανέχονται βίαιες συμπεριφορές, εφόσον η έννοια της «αστυνόμευσης» —η οποία είναι πάντα μια έννοια ανεκτή ακόμα και στις πιο προηγμένες κοινωνίες— δεν έχει σαφή όρια όταν εφαρμόζεται σε άλλες κλίμακες και με πολεμικά μέσα, επειδή αφορά μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Αυτό είναι το όλο κόλπο. Επειδή ακριβώς ξεκινά από αυτό το οποίο ο Λαός, η Δημοκρατία και ο Πολιτισμός θεωρεί «ανεκτό» ως μέσο «αυτοπροστασίας» ενός λαού, εύκολα παραβιάζει «γραμμές» κι αποδέχεται συλλογικές εγκληματικές πολιτικές …Πολιτικές, οι οποίες σε κάποια στιγμή θα στραφούν κι εναντίον του ίδιου τού λαού, εφόσον οι «εχθροί» τής εξουσίας εύκολα «κατασκευάζονται» όπου κι αν βρίσκονται. Από τη στιγμή που ο λαός ανεχθεί τα εγκλήματα εις βάρος άλλων ανθρώπων, την «πάτησε»! Από τη στιγμή που το ανέχεται αυτό, είναι εύκολο ν’ ανεχθεί και τη λήψη ενός αντίστοιχου κόστους και κατά τού ίδιου τού εαυτού του! Όταν επιτρέπεις στη Δημοκρατία να ασκεί αντιδημοκρατικές πολιτικές, είναι θέμα χρόνου να τις «λουστείς» και ο ίδιος!!!

Το σημερινό «επίτευγμα» του Ζελένσκι, για παράδειγμα, που, εξαιτίας αυτού του είδους τής πολιτικής —και λόγω του «πολέμου»—, έχει εξασφαλίσει —χωρίς εκλογές— την εξουσία για ένα «αόριστο» χρονικό διάστημα, αποτελεί το «όνειρο» του διεφθαρμένου —και πλέον εγκληματία κατά τής Ανθρωπότητας— Νετανιάχου …Το ίδιο «όνειρο» πιθανώς και του γέρου από την Ουάσιγκτον, που, λόγω πολέμου, μπορεί να επεκτείνει τη θητεία του! Εδώ κάπου αποκαλύπτεται —με τον πιο απόλυτο τρόπο— αυτό, το οποίο ονομάζουμε «τυφλοσούρτη»! Ο σχεδιασμός —καί στις δύο περιπτώσεις των «εργαλείων» τους— είναι απόλυτα ίδιος! Τόσο στην περίπτωση της Ουκρανίας όσο και στην περίπτωση του Ισραήλ εφαρμόστηκαν οι ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τεχνικές με την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ σειρά!!!

Στην Ουκρανία, με τη «νομιμοποίηση» των δημοκρατικών εκλογών —έστω και μετά την πρόκληση της «πορτοκαλί» ανωμαλίας—, επέβαλαν έναν δικό τους «αχυράνθρωπο» …Έναν γνήσιο Εβραίο Σιωνιστή και απόλυτα διεφθαρμένο —τον Ζελένσκι—. Το ίδιο έκαναν και στο Ισραήλ. Σε μια περίοδο πολιτικής ανωμαλίας, καθώς ο ΕΠΙΣΗΣ Εβραίος Σιωνιστής Νετανιάχου κινδύνευε με φυλάκιση —λόγω διαφθοράς—, τού παρέδωσαν την εξουσία με τη συνεργασία ΟΛΩΝ των φασιστικών και ακραίων πολιτικών δυνάμεων του Ισραήλ. Αυτοί οι δύο διεφθαρμένοι κι απόλυτα ελεγχόμενοι από τα αφεντικά τους «αχυράνθρωποι», μόλις πήραν την εξουσία, εφάρμο­σαν την ίδια ακριβώς πολιτική …Την πολιτική τής κρατικής βίας εναντίον ενός «εσωτερικού» εχθρού! …Την πολιτική στην οποία η κρατική βία αφορά ένα «εσωτερικό» θέμα, το οποίο «επικαλύπτει» όλα τα υπόλοιπα θέματα της πολιτικής και για τον λαό φαντάζει «ασφαλές» ή τουλάχιστον μη-επικίνδυνο …«Ασφαλές», εφόσον ξεκινά από την έννοια της γενικότερης «αστυνόμευσης» μιας μειονότητας, αλλά ταυτόχρονα και εξόχως εγκληματικό, ώστε να δικαιολογεί αντιδημοκρατικές κρατικές πολιτικές «εκτάκτου ανάγκης», οι οποίες όμως αφορούν το σύνολο του λαού!

Ο Ζελένσκι προετοίμασε την Ουκρα­νία για μελλοντική πολεμική σύγ­κρου­ση, εκμεταλ­λευόμενος τις συν­θή­κες που ο ίδιος δημιούργησε στο Ντονμπάς. Αφού ολοκλήρωσε —ο εγκληματίας κατά τής Ανθρωπό­τητας Σιωνιστής Ζελένσκι— τους βομβαρδισμούς και τις εθνικές εκκαθαρίσεις στο Ντονμπάς, πέρασε στη «δεύτερη φάση»! Αφού προετοίμασε το κρατικό σύστημα για πολεμικές συμπεριφορές —και τον λαό για ανοχή σ’ αυτού του είδους τις πολιτικές— έκανε το επόμενο «βήμα»! Ποιο ήταν αυτό; …Αυτό, το οποίο μας γυρίζει στην εποχή τού Τζένγκις Χαν, του Ταμερλάνου, αλλά και του «κοντινότερου» Χίτλερ …Στην εποχή στην οποία οι λαοί σε ένα χαοτικό περιβάλλον έλυναν τα μεταξύ τους θέματα με πολέμους κι ανθρωποσφαγές!…

…Εκμεταλλεύτηκε ένα εσωτερικό θέμα τής Ουκρανίας και μετέτρεψε το ίδιο το ουκρανικό κράτος σε μια πανέτοιμη πολεμική «μηχανή»! …έτοιμη να στραφεί εναντίον εξωτερικού εχθρού! Ένας δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης, με όλους τους συνταγματικούς περιορισμούς που αυτό συνεπάγεται, έδωσε στον εαυτό του την απεριόριστη εξουσία ενός ανεξέλεγκτου «αυτοκράτορα»! Αυτό το κατάφερε με τη «στρατικοποίηση» της ουκρανικής κρατικής μηχανής, λόγω των αναγκών που ο ίδιος δημιούργησε στο Ντονμπάς. Όπως ο Χίτλερ χρησιμοποίησε τους «εσωτερικούς» κομμουνιστές, για να «ορθώσει» το ναζιστικό κράτος που επιτέθηκε στην Πολωνία —και όχι μόνο σ’ αυτήν—, έτσι έκανε κι ο Ζελένσκι! Εξαιτίας τού Ντονμπάς και της ρωσικής μειονότητάς του έδωσε φονικά χαρακτηριστικά στην Ουκρανία και στη συνέχεια μπορούσε να τη «στρέψει» εναντίον όποιου ήθελε. Ο Σιωνιστής αυτός έκανε εκείνο το οποίο δεν μπορούσε να κάνει απ’ ευθείας ένας δημοκρατικά εκλεγμένος αρχηγός κράτους χωρίς προετοιμασία!…

…Με έναν κρατικό μηχανισμό να λειτουργεί —εξαιτίας τού Ντονμπάς— υπό καθεστώς πολεμικής ετοιμότητας, προκάλεσε έναν εξωτερικό «γείτονα» στις «κόκκινες γραμμές» του …«Γραμμές», οι οποίες μπορεί να είναι «νοητές», αλλά είναι εξίσου απαραβίαστες με τα φυσικά γεωγραφικά σύνορα. Επιχείρησε δηλαδή αυτό, το οποίο εξ’ αρχής γνώριζε ότι θα προκαλέσει τη βίαιη αντίδραση εκείνου που θίγεται. Αυτό ακριβώς έκανε! …Ως νέος Χίτλερ «ΕΙΣΕΒΑΛΕ» στη Ρωσία! …Αγνόησε ΟΛΕΣ τις προειδοποιήσεις τής Ρωσίας κι επιχείρησε δήθεν να εντάξει την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ …Επιχείρησε να κάνει δηλαδή αυτό, το οποίο έχει συμφωνηθεί εδώ και δεκαετίες ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνει —τόσο το ΝΑΤΟ όσο και κράτη πέριξ της Ρωσίας—! …Να αμφισβητήσει ευθέως τη λειτουργία τής Διεθνούς Κοινότητας, η οποία στηρίζεται στη Διπλωματική Λειτουργία και άρα στη βάση μιας στοιχειώδους συνεννόησης μεταξύ των κρατών της …Ακόμα κι αν αυτή η συνεννόηση περιλαμβάνει «άτυπες» και «βουβές» συμφωνίες, οι οποίες δεν καταγράφονται σε κείμενα επίσημων κρατικών συμφωνιών! Έτσι λειτουργούσε πάντα η Διεθνής Διπλωματία και έτσι λειτουργούσε για κάποια χρόνια στην περιγραφή της όσον αφορά τη σχέση τής Ρωσίας με το ΝΑΤΟ.

Zelenskyy's Unlikely Journey, From Comedy to Wartime Leader – NBC New YorkΑυτή η «εισβολή» τού Ζελένσκι στη «σφαίρα» των ρωσικών συμφε­ρόντων ήταν που «πυρο­δό­τησε» τη ρωσική αντί­δραση, η οποία στην κυριολεξία ήταν αναπό­φευκτη. «Αναπό­φευ­κτη», όμως, σημαίνει ότι την πλήρη ευθύνη την έχει αυτός ο οποίος την πυρο­δότησε και όχι εκείνος ο οποίος αντέδρασε …Ο Ζελένσκι ήταν αυτός που «πυρο­βόλησε» ΠΡΩΤΟΣ τη Ρωσία! …Ο Ζελένσκι ήταν που παραβίασε τα «σύνορα» της Ρωσίας κι έκανε «εισβολή» στον ζωτικό της «χώρο»! …Ο Ζελένσκι έκανε αυτό, το οποίο ακόμα κι ο ίδιος ο Κίσινγκερ είχε δηλώσει δημοσίως ότι «είναι λάθος» …Ο Ζελένσκι τόλμησε να κάνει δηλαδή αυτό, το οποίο ολόκληρη η Ευρώπη θεωρεί ολέθριο ατόπημα, γιατί φέρνει τη ρωσική «αρκούδα» εξαγριωμένη έξω από την «πόρτα» της …Τόλμησε δηλαδή να μετατρέψει την Ουκρανία σ’ ένα «ζύγι», το οποίο ρυθμίζει την «ένταση» μεταξύ των υπερδυνάμεων της Ε.Ε. και της Ρωσίας!

Ένας ΓΕΛΟΙΟΣ γελωτοποιός —όπως ο διεφθαρμένος αυτός Εβραίος κλόουν— ανέ­λα­βε να δρομο­λογήσει αυτό, το οποίο δεν συνέφερε ΚΑΝΕΝΑΝ στην Ευρώπη! …Προχώρησε σ’ αυτό το οποίο συνέφερε ΜΟΝΟΝ τα σιωνιστικά αφεντικά του, τα οποία επιθυμούν τον τρόμο πάνω από την Ευρώπη! …Αυτούς, οι οποίοι επιθυμούν τον εκβιασμό των Ευρωπαίων με «φόβητρο» τη Ρωσία! …Ο Εβραίος «ήρωας», που με το αίμα των άλλων έφερε ξανά τον πόλεμο στην καρδιά τής Ευρώπης! Αυτός ήταν ο ρόλος του και γι’ αυτόν τον λόγο έγινε ο «αγαπημένος» όλων των νεοταξιτών των ΗΠΑ …και της Γερμανίας! …Ο επίσημος καλεσμένος όλων των «δεξιώσεων», τη στιγμή που η Ουκρανία δεν προλαβαίνει να θάβει τους νεκρούς της. Γι’ αυτόν τον λόγο επιβάλουν σ’ όλους να βοηθήσουν την Ουκρανία —τόσο στρατιωτικά όσο και οικονομικά— …Από το «ακίνδυνο» αίμα τού Ντονμπάς οι Ουκρανοί έχουν «πληρώσει» ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο νεκρών …και ακόμα δεν έχουν «ξεμπερδέψει»!!!

Τα απολύτως ανάλογα συνέβησαν και στο άλλο «μέτωπο» της Νέας Τάξης …Εκεί όπου χρησιμοποιείται το Ισραήλ, για να ελεγχθεί ο αραβικός κόσμος τής Μέσης Ανατολής και όργανό τους είναι ο διεφθαρμένος Νετανιάχου! …Και εκεί ξεκίνησαν τα πάντα με ένα θέμα «ασφαλές» για τον λαό τού Ισραήλ …Ένα θέμα «αστυνόμευσης», που απλά, λόγω μεγέθους, έμοιαζε με πολεμική επιχείρηση. Αφού ο εγκληματίας κατά τής Ανθρωπότητας —Σιωνιστής Νετανιάχου— ολοκλήρωσε τους βομβαρδισμούς και τις εθνικές εκκαθαρίσεις στη Γάζα, πέρασε στη «δεύτερη φάση»! Αφού προετοί­μασε τον λαό ν’ αποδεχθεί μια —δημοκρατικά εκλεγμένη— κυβέρ­νηση να λειτουργεί με «λευκή επιταγή» —λόγω «έκτακτων» πολεμικών αναγκών—, επιτέθηκε στο Ιράν! Με μια πρωτοφανούς θράσους αυθαίρετη κι εγκληματική ενέργεια ο ηγέτης τού Ισραήλ, ως νέος Χίτλερ, έδωσε εντολή να βομβαρδιστεί, μέσα σ’ ένα ξένο κράτος, η διπλωματική αποστολή ενός άλλου κράτους!!! …Δεν διαφέρει δηλαδή σε τίποτε από τον Χίτλερ, ο οποίος διέταξε την εισβολή στην Πολωνία! …Ούτε αλήτες στα καταγώγια δεν παίρνουν τέτοιες αυθαίρετες αποφάσεις!!!

Επειδή λοιπόν στην πραγματική ζωή αυτά ΔΕΝ γίνονται, εννοείται ότι κάπου υπάρχει κάποιο «πρόβλη­μα», το οποίο πρέπει να εντο­πίσουμε! Όσο φασίστας κι αν είναι ο Νετανιάχου, δεν μπορεί να βάζει το κεφάλι του στη «λαιμητόμο», στην οποία θα οδηγού­σε μια πανισλαμική αντίδραση, η οποία θα έβρισκε μια επίσης παν­χριστιανική υποστήριξη απέναντι στο τέρας τού Σιωνισμού. Όσο πλανεμένοι κι αν είναι οι Ισραηλινοί, θα αντιδρούσαν απέναντι σε μια τέτοια «αυτοκτονική» απόφαση της ηγεσίας τους και θα τον ανέτρεπαν. Είναι βέβαιον, δηλαδή, ότι ο Νετανιάχου είχε λάβει προκαταβολικά τις εγγυ­ή­σεις του για την επίθεσή του στη Συρία. Από την εξέλιξη των πραγμάτων είναι προφανές ότι οι «μουλάδες» κάνουν εξυπηρέτηση στον Νετανιάχου! Ολόκληρος ο σχεδιασμός τής «απάντησής» τους έχει ως στόχο αυτήν την εξυπηρέτηση! …Μια εξυπηρέτηση, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τον Νετα­νιά­χου! …Εξυπηρέτηση, γιατί το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ στη Γάζα ΔΕΝ μπορεί πλέον να «σκεπα­στεί» και η διεθνής κατακραυγή είναι τόσο μεγάλη, που, εάν δεν γίνει κάτι «θεαμα­τι­κό», θα οδηγήσει στην παραίτηση του Νετανιάχου και στην παραπομπή του σε δίκη με την κατηγορία των «Εγκλημάτων κατά τής Ανθρωπότητας»!

Ο άθλιος αυτός ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ με την αντίδραση του Ιράν περιμένει να σωθεί! …Να απομακρύνει την προσοχή τού κόσμου από τη ΣΦΑΓΗ τής Γάζας και ταυτόχρονα να πάρει την ευκαιρία να παρα­στή­σει τον «ήρωα» του Ισραήλ, ο οποίος αντι­στέ­κεται «επιτυχώς» στις «επιθέσεις» τού Ιράν …Να εμφανιστεί μάλιστα και «συμπαθής» στη χριστιανική Δύση, ως το προπύργιό της απέναντι στο βίαιο και τρομοκρατικό Ισλάμ …Να εμφανιστεί την ύστατη στιγμή σαν ο «λογικός» ηγέτης, ο οποίος —με την αυτοσυγκράτησή του— θα σώσει όχι μόνον τη Μέση Ανατολή αλλά τον κόσμο ολόκληρο από μια πυρηνική καταστροφή. Από τώρα μελετάνε όλα τα «σενάρια», για να δουν μέχρι πού μπορούν να το φτάσουν, για να σώσουν τον μεγαλύτερο αλήτη και δολοφόνο τής εποχής μας.

Τα διεθνή ΜΜΕ τούς ανήκουν και η «πλύση» εγκεφάλου είναι εύκολη, ακόμα κι αν ΔΕΝ σέβεται την αλήθεια! …Εδώ έχουν σκοτώσει 30.000 αθώες ψυχές και στη Δύση κυριαρχεί ένα «φέρτε τους σπίτι» τους ισραηλινούς ομήρους, τη στιγμή που ήδη υπάρχουν στοιχεία ότι τους περισσότερους ισραηλινούς ομήρους τους σκότωσε ο στρατός τού Νετανιάχου! …Τη στιγμή που υπάρχουν οι αποδείξεις και τα στοιχεία που φανερώνουν ότι η πιο διάσημη εικόνα τής καταστροφής είναι αποτέλεσμα «ατυχών» χειρισμών τού ισραηλινού στρατού! Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πόσο μεγάλη ήταν η ανάγκη τού Νετανιάχου να προκαλέσει με κάθε τρόπο μια σωτήρια για τον ίδιο του τον εαυτό «αντίδραση» του Ιράν …Πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτόν να «εξάγει» το πρόβλημά του προς κάποιον εξωτερικό παράγοντα. Θέμα «τυφλοσούρτη» είναι και όχι εξυπνάδας τού Νετανιάχου! Βλέποντας ότι ο Ζελένσκι —θεωρητικά— έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο να δικαστεί κάποτε ως «Εγκληματίας κατά τής Ανθρωπότητας» για τα εγκλήματά του στο Ντονμπάς, θεωρεί ότι κι ο ίδιος θα μπορέσει να ξεπεράσει με τον ίδιο τρόπο τον κίνδυνο των εγκλημάτων τής Γάζας. Ο εγκληματίας των προηγούμενων ημερών, εύκολα, με έναν πολεμικό «θρίαμβο», ακόμα κι απέναντι σε στημένο εχθρό, «βαπτίζεται» «ήρωας» …και οι λαοί προστατεύουν τους ήρωές τους!

Αυτό κι επιχειρήθηκε να γίνει μπροστά στα μάτια μας! …Επιχειρήθηκε να «ηρωοποιηθεί» ο δολοφόνος των παιδιών τής Γάζας! Οι χρηματοδοτούμενοι από τις ΗΠΑ «ΑΝΤΙαμερικανοί» μουλάδες τού Ιράν έκαναν αυτό το οποίο συνέφερε τα αφεντικά και ήταν να «σώσουν» το δουλικό τους. Από εκεί και πέρα το χτύπημα ήταν της λογικής τού «τόσο όσο»! …Να φανεί σαν στρατιωτική επίθεση, αλλά να μην σπάσει ούτε μία «τζαμαρία» στο Τελ Αβίβ …Να δείξει το Ιράν την «οργή» του, αλλά, ο «ήρωας» Μπίμπι, να μην «χρεωθεί» ούτε έναν θάνατο Εβραίου! …Να εκφραστεί η «οργή» τού Ισλάμ, αλλά να μην πειραχτεί ούτε μία εβραϊκή «παρανυχίδα»! …Να χορτάσει ο «σκύλος», αλλά η «πίτα» να παραμείνει «αφάγωτη»! Μιλάμε για τον απόλυτο ορισμό τής κοροϊδίας! …Όλοι οι στρατηγοί —μαζικά— πρέπει να σχίσουν τα πτυχία τους μετά από αυτήν την παγκόσμια «πρωτοτυπία» σε θέματα στρατηγικής και επίθεσης «αντεκδίκησης»!…

…«Αιφνιδιαστική» επίθεση του Ιράν, αφού πρώτα τούς είχε ενημερώσει όλους επακριβώς για το ποια ώρα θα την εκδήλωνε, με τι είδους μέσα και ποια θα ήταν η διάρκειά της! …«Απόρρητη» επίθεση, εφόσον μέχρι και οι καθαρίστριες του Σκάι γνώριζαν πόσα drones θα εξαπέλυαν εναντίον τού Ισραήλ! …«Αναπάντεχη» επίθεση, με τα αεροπλάνα των Βρετανών, των Αμερικανών και των Ισραηλινών να βρίσκονται στον «αέρα» —μαζί και με τις «μαούνες» που θα τα εφοδίαζαν με καύσιμα—! …«Ολοκληρωμένη» επίθεση πριν την ολοκλήρωσή της! …Πριν καν φτάσουν τα drones στο Ισραήλ, το Ιράν δήλωσε ότι οι στό­χοι του και τα αντίποινά του επιτεύχθηκαν και ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια! …Η «τρύπα στο νερό» είχε γίνει πριν φτάσει η «πέτρα» σε αυτό! …και διαβεβαίωσαν όλον τον κόσμο ότι «άλλη «πέτρα» δεν θα πετούσαν»! …Οι στρατηγοί τού νέου «Δαρείου» άλλαξαν μόνοι τους όλους τους γνωστούς κανόνες τού πολέμου!

Μιλάμε για μοναδική «σκηνοθεσία» σε μια παγκοσμίως διαφημισμένη «παράσταση» με απολύτως προκαθορισμένη «πρεμιέρα»! …«Επίθεση το Σαββατόβραδο»!!! …Βράδυ, για να μπορεί μόνον με κρότους και λάμψεις να εξασφαλιστεί ένα «υπερθέαμα», χωρίς βέβαια αυτό να συνοδεύεται από ανάλογες υλικές ζημιές, όπως αυτές στην τραγωδία τής Γάζας! …Σάββατο, για να εξασφαλιστεί ότι το παγκόσμιο κοινό δεν θα εργάζεται την επόμενη ημέρα και άρα θα έχει τα περιθώρια να «ξενυχτίσει» και να «θαυμάσει» τον «θρίαμβο» του «καλού» απέναντι στο «κακό»! …Να δει το δολοφονικό και ρατσιστικό Ισραήλ να επιστρέφει με «θρίαμβο» στο στρατόπεδο των «καλών» και των «πολιτισμένων»! …Επίθεση από τον «βάρβαρο» χωρίς ούτε ένα θύμα, για να δώσει το άλλοθι στον Νετανιάχου να δώσει την «παράσταση» που θα τον «σώσει» …Να εμφανιστεί σαν ο μεγάλος παγκοσμίου βεληνεκούς ηγέτης, ο οποίος θα δώσει τόπο στην οργή και στο όνομα της «παγκόσμιας ειρήνης» δεν θα «απαντήσει» στην πρόκληση …Τόσο «μεγαλόψυχος» κι «ερωτευμένος» με την παγκόσμια ειρήνη είναι ο δολοφόνος των βρεφών τής Γάζας.

Αρθρο Τρ. Καρατράντου στην «Κ»: Η επίθεση στο Ισραήλ θα έχει επιπτώσεις  στην ασφάλεια της Ελλάδας; | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ









Όμως, στο «θέατρο» αυτό ΔΕΝ ήταν μόνος! Από τη στιγμή που ξεκίνησε το «έργο», εύκολο ήταν να τύχει τής υποστήριξης όλου του «θιάσου» των Σιωνι­στών. Οι «κομπάρσοι» —οι οποίοι παριστάνουν τους ηγέτες τής Ε.Ε.— και πάλι εμφανίζονται να κουβαλάνε «νερό» στον «μύλο» των Σιωνιστών! Οι ίδιοι καρα­γκιόζηδες, οι οποίοι «αγνο­ούν» το δίκαιο τής αντίδρασης της Ρωσίας, είναι οι ίδιοι που αγνοούν και το δίκαιο της αντίδρασης του Ιράν! Οι ίδιοι ΓΕΛΟΙΟΙ άνθρωποι, οι οποίοι δεν καταδίκασαν τους Σιωνιστές προβοκάτορες που κυβερνούν την Ουκρανία και το Ισραήλ —οι οποίοι προκάλεσαν την αναπόφευκτη αντίδραση της Ρωσίας και του Ιράν—, είναι οι ίδιοι που έτρεξαν να υπερασπιστούν το «δίκιο» τής Ουκρανίας και του Ισραήλ στην «αυτοάμυνα»! …Οι ίδιοι «προστάτες» τής ειρήνης είναι αυτοί οι οποίοι στέλνουν χρήματα και στρατεύματα να υπερασπιστούν τους εγκληματίες τού Κιέβου και του Τελ Αβίβ!

…Τα ίδια άσχετα «καρτούν», που οδήγησαν την Ε.Ε. στην οικονομική καταστροφή —εξαιτίας τής καταστροφής τού Νορτ Στριμ από τους Σιωνιστές κακοποιούς—, είναι οι ίδιοι που θα μεγεθύνουν αυτήν την καταστροφή στον απόλυτο βαθμό με τα προβλήματα που θα δημιουργήσει ο «αγωγός» των Στενών τού Ορμούζ, όταν αυτός θα κλειστεί από το Ιράν! …Οι ίδιοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, που τα δικά τους λάθη προσπα­θούν δήθεν να διορθώσουν, στέλνοντας στρα­τεύματα να προστατεύ­σουν την Ουκρανία, θα επαναλάβουν το ίδιο και με το Ισραήλ! …ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία βαράνε τα «νταούλια» για να χορεύουν οι «κομπάρσοι» τής «περιφέρειας» σαν τον Μητσοτάκη! Η ίδια προτεσταντική συμμο­ρία, που δημιούρ­γησε τον Χίτλερ —και με τις ψευδο­συγκρούσεις της οδήγησε τον κόσμο στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και στη μεταπολεμική κυριαρχία της— είναι η ίδια που σήμερα θέλει ν’ αυξήσει το «βεληνε­κές» της με μέσον ανάλογους «Χίτλερ» και την απειλή ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου! …Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ανέχθηκαν το Ισραήλ να διαπράξει ήδη τα μεγαλύτερα εγκλήματα της «αυγής» τής τρίτης χιλιετίας, είναι εκείνοι που δήθεν «ταράχτηκαν» από την «τρομερή» «εκδικητική» επίθεση του Ιράν, που δεν έριξε ούτε τζαμαρία! …Σε συγκρούσεις οπαδών γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων έχουμε δει πιο πολλές υλικές ζημιές από το «χτύπημα» του Ιράν! …Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι ΔΕΝ ταράχτηκαν από την αλητεία τού Νετανιάχου —να σκοτώσει αρχικά δεκάδες χιλιάδες αμάχους και στη συνέχεια να χτυπήσει μέσα σ’ ένα ξένο κράτος τη διπλωματική αποστολή ενός άλλου κράτους—, σχεδόν «σοκαρί­στηκαν» από το «ΤΙΠΟΤΕ»! …Τους «συγκλόνισε» το γεγονός ότι ένας γέρος παραλίγο να πνιγεί από τη σούπα του, εξαιτίας του θορύβου τού «ατσάλινου θόλου».

Πέρα όμως απ’ όλα αυτά τα «ωραία» που περιγράφουμε, η κατάσταση αυτή δείχνει ένα πολύ απλό πράγμα!…Δείχνει πως όλα αυτά τα καθάρματα μπροστά στα συμφέροντά τους δεν υπολογίζουν ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ …«Σχεδόν τυχεροί» θα είμαστε εάν τους βγει ο σχεδιασμός, χωρίς ν’ αναγκαστούν να κάνουν κι άλλα πράγματα εις βάρος τής παγκόσμιας κοινωνίας! …«Σχεδόν έξυπνοι» θα είμαστε, εάν κάνουμε πως «δεν καταλάβαμε» τι συμβαίνει! Οι δολοφόνοι τού Σιωνισμού, οι οποίοι για τα συμφέροντά τους «μάτωσαν» τα «εργαλεία» τους, δείχνουν να μην διστάζουν στα κόστη που αφορούν και τους ίδιους. Οι δολοφόνοι, οι οποίοι μεθόδευσαν την τεράστια ανθρωποσφαγή των Ουκρανών, δείχνουν πως δεν υπολογίζουν και πολύ παραπάνω ούτε τις ζωές των ίδιων των Ισραηλινών, οι οποίοι θεωρητικά είναι ομοεθνείς και ομόθρησκοί τους! …Τα κέρδη ν’ αυξάνονται! …και οι νέοι Καϊάφες, οι οποίοι είναι της λογικής ότι: «δεν είναι κακό να θυσιαστεί ένας «αδερφός», εάν αυτό συμφέρει το έθνος», να βρίσκονται στο «στοιχείο» τους!

Για τους ίδιους λόγους που τα σιωνιστικά τέρατα «εμβολίασαν» χωρίς κανέναν ενδοιασμό όλους τους Ισραηλινούς και χωρίς καν να τους υπολογίσουν, έτσι και τώρα ρισκάρουν την ασφάλειά τους σ’ έναν εχθρικό αραβικό κόσμο, ο οποίος «βράζει» εναντίον τους! …Έναν κόσμο, ο οποίος πλέον έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει από τον έλεγχο των «φανατικών» ηγετών του, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι «αχυράνθρωποι» των Σιωνιστών! …Φανατικών Ισλαμιστών πετρελαιάδων, των οποίων τα «χαρτοφυλάκια» τα διαχειρίζονται οι Εβραίοι τοκογλύφοι τής Wall Street! …Τόσο «φανατικών» Ισλαμιστών!!!

Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στο Λονδίνο για την Παλαιστίνη – Τεράστιες  διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο (VIDEO – ΦΩΤΟ) | Λευκαδίτικα Νέα - Lefkada NewsΤο χειρότερο όμως —και αυτό γίνεται για πρώτη φορά— είναι ότι οι Σιωνιστές πήραν στο «λαιμό» τους και τον Εβραϊσμό τής Διασποράς! …Τον πάμπλουτο και ληστρικό Εβραϊσμό τής Διασποράς. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, μιλάμε για «αυτοχειρία»!!! …Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά ρισκάρουν την «επιβίωση» του Εβραϊσμού παγκοσμίως και άρα και τη δική τους προσωπική επιβίωση. Μέσα σε λίγες εβδομάδες έκαναν τον Εβραϊσμό μισητό σε ΟΛΟΥΣ τους λαούς. Αυτά, τα οποία μέχρι τώρα απαγορεύονταν ακόμα και να τα σκεφτεί κάποιος εναντίον τους, γιατί υπήρχε ποινικοποίηση του «αντισημιτισμού» και του «αρνητισμού», σήμερα τα διαλαλούν οι πάντες! Αυτό, όμως, ακυρώνει μια προπαγάνδα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων και διάρκειας δεκαετιών. Όλα αυτά «σβήστηκαν» μέσα σε λίγες στιγμές και αυτό θ’ αποδειχθεί το μεγαλύτερό τους λάθος. Τα ρίσκα που έπαιρναν μέχρι τώρα στο Ισραήλ ήταν μικρά, γιατί απλούστατα ακόμα και το ίδιο το κράτος τού Ισραήλ για τους Σιωνιστές είναι ένα απλό «εργαλείο» αποκόμισης κερδών! Στη χειρότερη γι’ αυτούς περίπτωση θα το εγκατέλειπαν στην τύχη του, εφόσον μέσα στους αιώνες έχουν μάθει να «προοδεύουν» ως «φιλοξενούμενοι» μέσα στον Χριστιανισμό.

Τώρα, όμως, έκαναν ζημιά στη «μητέρα» τού Σιωνισμού, που είναι η εβραϊκή Διασπορά! Αυτό ήταν το μεγαλύτερό τους ρίσκο και σύντομα θα φανεί ότι γι’ αυτούς θ’ αποβεί μοιραίο! Αυτό, όμως , το οποίο τούς κάνει να φαίνονται ακόμα περισσότερο βλάκες απ’ ό,τι είναι, είναι το γεγονός ότι βιάζονται και όποιος βιάζεται —και μάλιστα σε τόσο σοβαρούς σχεδιασμούς— είναι βέβαιο ότι θα κάνει λάθος! …Θα κάνει λάθος, γιατί αυτοί οι σχεδιασμοί στηρίζονται στην έννοια της «ωρίμανσης» και η «ωρίμανση» ποτέ δεν γίνεται με τη βία τού επείγοντος! …Βιάζονται και αυτό είναι θέμα χρόνου να μετατρέψει τη «δραματική» «υπερπαραγωγή» τους σε κωμωδία και τους θεατές σε διασκεδάζοντες πελάτες και όχι σε συμπάσχοντες «ομήρους»! Γιατί βιάζονται; …Βιάζονται, γιατί θέλουν να προλάβουν τις αμερικανικές εκλογές, βλέποντας ότι το γέρικο «κουτσάλογο» δεν θα καταφέρει να τις κερδίσει! Είναι προφανές ότι τώρα —και ενόψει των προσεχών αμερικανικών εκλογών— προσπαθούν να δρομολογήσουν πολιτικές, οι οποίες θα δημιουργήσουν τετελεσμένα για την όποια Κυβέρνηση των ΗΠΑ θ’ ακολουθήσει.

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ: Είχαμε ενημερώσει τις ΗΠΑ, λέει η Τεχεράνη -  Συνεδριάζει το πολεμικό συμβούλιο στο Τελ ΑβίβΑυτή η βιασύνη είναι που κάνει τα λάθη τους εκκωφαντικά βλακώδη! …Ρισκάρουν να καταστρέψουν τα όργανά τους! Το «σκοτεινό» Ιράν των «μουλάδων» μπορεί να παίξει τον ρόλο τού «φόβητρου», αλλά μέχρι εκεί!!! …Ποτέ έξω από το πλαίσιο του «πάλκου»! …Ποτέ κάτω από τον «μεγεθυντικό φακό» τής ανθρωπότητας! Σύντομα θ’ αποδειχθεί ότι η άσκοπη και άστοχη χρήση τού Ιράν, για να «σώσουν» τον δολοφόνο τής Γάζας, ήταν ΛΑΘΟΣ! Μέχρι τώρα το Ιράν τούς ήταν απόλυτα χρήσιμο με την απλή «αντισιωνιστική» ρητορική του. Η χρήση του, όμως, για να σώσουν τον Νετανιάχου, ήταν λάθος για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι —σε αντίθεση με τη Ρωσία— το Ιράν δεν μπορεί ν’ αντέξει την παραμικρή πολεμική αντιπαράθεση. Το καθεστώς του σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να «πέσει», εφόσον ΔΕΝ έχει την απαιτούμενη λαοφιλία κι ο κόσμος είναι βέβαιο ότι θα εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε αδυναμία του, για να ΚΡΕΜΑΣΕΙ —στην κυριολεξία— τούς δυνάστες του!

Ο δεύτερος —και εξίσου σημαντικός λόγος— είναι ότι το Ιράν μπορεί να είναι χρήσιμο για την προπαγάνδα —να παριστάνει τον βίαιο κι επικίνδυνο εκφραστή τού Ισλάμ—, αλλά στην πραγματικότητα αυτό ΔΕΝ συμβαίνει! …Το Ιράν είναι αντιπαθές στον αραβικό κόσμο, ο οποίος κόσμος επιχειρείται να ελεγχθεί μέσω της ιρανοϊσραηλινής αντιπαράθεσης! …Το Ιράν ΔΕΝ είναι καν αραβικό! …Αντιπροσωπεύει τον εαυτό του μόνον και κανέναν άλλον!!! …Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εμφανιστεί στο πρακτικό επίπεδο ως «εκφραστής» τής ΑΝΤΙσιωνιστικής αραβικής «οργής», εφόσον για τους Άραβες είναι εξίσου μισητό με το Ισραήλ!

Όλα αυτά είναι λάθη στρατηγικής και τέτοια λάθη σε μια τόσο κρίσιμη ώρα για τον παγκόσμιο σχεδιασμό ΔΕΝ δικαιολογούνται και βέβαια ΔΕΝ συγχωρούνται! …Τα λάθη αυτά πληρώνονται και μάλιστα πολύ ακριβά! Στη γη τής Παλαιστίνης δεν κινδυνεύει να ηττηθεί μόνον το Ισραήλ τού Νετανιάχου, αλλά και η Ουκρανία τού Ζελένσκι. Τώρα, που αποκαλύφθηκε το «λείψανο» του Ιράν, ολόκληρος ο σχεδιασμός τους είναι στο «αέρα»!!! Τώρα, λοιπόν, που αποφάσισαν να παίξουν όλα τα «χαρτιά» τους για να σώσουν τον εγκληματία Νετανιάχου, ας είναι έτοιμοι για το ΤΕΛΟΣ! …Το τέλος τού σχεδιασμού τους —γιατί σχεδιασμός χωρίς «εργαλεία» ΔΕΝ υπάρχει—! …Το τέλος των δουλικών τους —γιατί αυτά ΔΕΝ επιβιώνουν χωρίς ρόλους σ’ έναν ασφαλή σχεδιασμό—! …Η «παράσταση» τείνει προς το ΤΕΛΟΣ της και το κοινό που την παρακολουθεί ήδη έχει αρχίσει να γιουχάρει τους συντελεστές της.

…Ο «Αρμαγεδδώνας» θα τελειώσει πριν καν κάποιοι καταλάβουν ότι ξεκίνησε!

…ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ τώρα ξεκινάει η «Εβδομάδα των Παθών»

και «Ανάσταση», φέτος, ΔΕΝ θα έχει !!!

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

3 σχόλια:

  1. Δεν θα διαφωνήσω με την ανάλυση, πρόσφατα σε σχόλιό μου έγραψα Μουλάδες vs Σιωνιστές = Χ, προφανώς λοιπόν όταν βομβαρδίζεις το προξενείο στην Δαμασκό, που όπως όλα τα προξενεία και οι πρεσβείες άσχετα σε ποιά χώρα βρίσκονται αποτελούν έδαφος της χώρας που εκπροσωπούν δλδ το προξενείο αποτελεί έδαφος του Ιράν, χωρίς καμιά πρόφαση προσπαθείς να προκαλέσεις την αντίδραση, ώστε να αλλάξεις την ατζέντα. Αυτό κατά την γνώμη μου ήταν ο στόχος του Νετανιάχου,από την γενοκτονία που συντελείται προσπαθεί να μετατρέψει την εικόνα σε φόβο μιας γενικευμένης κρίσης με απρόβλεπτες συνέπειες,θα αποπροσανατολίσει για να συνεχίσει την γενοκτονία. δεν θα μιλάμε για το Ιράν εναντίον του Ισραήλ, αλλά για το Ιράν εναντίον του δυτικού κόσμου, των πολιτισμένων δυτικών κοινωνιών.Θα μου πεις εύλογα , για ποιόν πολιτισμό μιλάω, όντως εδώ υπάρχει ζήτημα.Ο κόσμος θα συνεχίσει να προχωρά, έστω και να ατενίζει τη εθνοκάθαρση στη μαρτυρική Παλαιστίνη εκ του μακρόθεν με υποκριτική οικτίρμωνα διάθεση, θα προχωρά με τις θλιβερές ηγεσίες του, με τον κυνισμό και την υποκρισία τους, με το άδικο , αλλά με τους σωστοπλευρίτηδες στην εξουσία, με την ακροδεξιά στο Ισραήλ και την καμουφλαρισμένη ακροδεξιά μέσα από την νεοφιλελεύθερη προβειά των Ευρωπαίων, που ρυθμίζουν τις εξελίξεις. Ομως θα συνεχίσουμε όσοι ακόμη έχουν ασυμβίβαστη στάση, να υπενθυμίζουμε πως αυτή την στιγμή στην Γάζα συντελείται μια γενοκτονία και πως κανένας πολιτικός ή στρατιωτικός ελιγμός δεν πρόκειται να αποσπάσει την προσοχή, γιατί το βάρος της αδικίας, του εγκλήματος μας βαραίνει τις πλάτες, δεν καταπίνεται , δεν είμαστε μικροί στην νόηση, απλά πρός το παρόν είμαστε μόνοι, πολλοί μόνοι αλλά σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλο, μέχρι να συναντηθούμε. Ο χρόνος θα δείξει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανά διάβασα την ανάλυση προσπαθώντας μήπως βρώ κάτι για να εναντιωθώ, όντως οι ισραηλινοί σιωνιστές της ακροδεξιάς κυβέρνησης, κάνουν ή θα κάνουν τα πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη, για να παρασύρουν τις ΗΠΑ και τους δυτικούς ακόλουθους, σε μια μετωπική σύγκρουση , σε αυτόν τον σκιώδη πόλεμο με το Ιράν, γιατί πολύ απλά δεν έχουν άλλη επιλογή από την συνεχή κλιμάκωση της βίας,ύστερα από το στρατηγικό αδιέξοδο με την Χαμάς. Μακάρι να βγώ ψεύτης, αλλά φοβάμαι ότι η συμφωνία να μην ανοίξει μέτωπο με το Ιράν, ήταν στημένη για την προγραμματισμένη εισβολή στη Ράφα, όπου έχουν εγκλωβιστεί πάνω από ένα εκατομμύριο εκτοπισμένοι άμαχοι παλαιστίνιοι.Ακουσα τον Μπλίκεν να λέει ότι δεν θα στηρίξει ο Μπαίντεν μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση στην Ράφα που για μένα σημαίνει το ακριβώς αντίθετο , ότι δηλαδή συμφώνησαν ΗΠΑ και Ισραήλ, να υποστηρίξουν μια περιορισμένη επέμβαση [που προφανώς θα υπάρξει μακελειό με τρομακτικές απώλειες αμάχων και πιθανότατα στην ολοκλήρωση του γενοκτονικού σχεδίου μαζικής εκδίωξης των κατοίκων της Γάζας πρός την έρημο του Σινά.Το φοβάμαι γιατί μετά από τόσες επεμβάσεις, πολέμους, εισβολες δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη στην κίβδηλη και διπρόσωπη ρητορική των δυτικών και να μην σου διαφύγει Περι και κάτι που πέρασε στα ψιλά, όλως τυχαίως το κράτος κλειδί στον σχεδιασμό, η χρεοκοπημένη Αίγυπτος του δικτάτορα Σίσι, έλαβε ξαφνικά τεράστιες ενέσεις κεφαλαίων και επενδύσεων από την δύση, ειλικρινά προσπαθώ να ανιχνεύσω ποιό θα είναι το αντάλλαγμα σε αυτή την καραμπινάτη εξαγορά ; δεν σου θυμίζει το άλλο μέτωπο την Ουκρανία , που ενώ όλοι οι δυτικοί καταλαβαίνουν ότι έρχεται το τέλος, δίνουν άφθονο χρήμα και στρατιωτική βοήθεια μόνο και μόνο για να παρατείνουν την ήττα χρονικά , χωρίς να ενδιαφέρονται για την σφαγή. Τελικά ο Κεμάλ έχει δίκιο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ιράν δέν έχει δύναμη για να συρθεί σε πόλεμο,σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αραβικά κράτη. Το Ιράν είναι μιά ψεύτικη δύναμη, -Το Ιράν δέν είναι κάν αραβικό,- είναι δημιούργημα των Σιωνιστών. Τό ίδιο και η Ιορδανία Οι χώρες που φοβούντε είναι Λίβανος Συρία-καλά την ισοπέδωσαν πρώτη για να μην την συναντήσουν σαν εμπόδιο- Αιγυπτος,και Ιράκ-όμως πρόλαβαν και κάποιες αραβικές χώρες τίς τέλειωσαν πρίν τίς βρούν μπροστά τους.
    Η Χαμάς είναι μιά οργάνωση της ίδιας της Μοσαντ. Καθάρισαν τους παλαιστίνιους παλιούς ηγέτες, ,και στήν θέση τους έβαλαν δικές τους μαριονέτες.Παντού υπάρχουν προδότες.
    Στόχος τους είναι να υπάρχει και το ανάλογο φοβητρο πάνω στην Μ Ανατολή, η απειλή ενός καταστροφικού ,πολέμου. Οπως και στην Ευρώπη ,που μας "απειλεί" η Ρωσία.
    Φαντάσματα φτιάχνουν γιά να τρομοκρατούν τους λαούς.
    Το αίμα τών παιδιών της Παλαιστίνης όμως ΠΟΤΊΖΕΙ τό χώμα εδώ και χρόνια. Τώρα θα πνίξει τους Ισραιλινούς. Ο Γολιάθ θα νικηθεί από τον Δαυιδ,με την σφεντόνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που είναι το παράξενο; Γέμισαν την Ελλάδα με λάθρο και το γιορτάζουν..

  Υπό φυσιολογικές συνθήκες, σε μια κανονική χώρα, έπειτα από μια τέτοια είδηση, κάθε πρωθυπουργός έπρεπε να είχε βγει από τα ρούχα του και ...