peri majestic the real

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Genocide in Gaza through the eyes of Israeli soldiers | The Listening Post.

 

 Ένα θεοσκότεινο καθεστώς το οποίο είναι πρότυπο δημοκρατίας για τους Έλληνες πολιτικούς. Δεν υπάρχει Έλληνας βουλευτής που να μην είναι ενθουσιασμένος με το Ισραήλ. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας στρατιωτικός-Πολιτικός αναλυτής που να μην έχει έρωτα με το Ισραήλ...Να γίνουμε Ισραήλ δεν μας λένε όλοι αυτοί; Φανταστείτε που ζούμε...και με ποιους έχουμε να κάνουμε...Φανταστείτε τις μπίζνες που κάνουν με το Ισραήλ. Που χάθηκε η Αλεξία Μπακογιάννη; Από μια Ιταλίδα δημοσιογράφο (Financial Times) μάθαμε το ταλέντο της να είναι μέτοχος σε διυλιστήρια με καταζητούμενους Ισραηλινούς επιχειρηματίες. Έχουν πολλές Ελληνίδες την "τύχη" να συνεργάζονται με πράκτορες της Μοσάντ; Tι λέτε;

 Ποιος έκλεισε το ραντεβού του Gay Κασσελάκη με την AIPAC; Άσχετα αν ακυρώθηκε. Ποιος χρηματοδοτεί αλήθεια το ταξίδι του Κουτσούμπα στην καπιταλιστική Αμερική; Από τα γραφεία της σιωνιστικής Amazon ο κομμουνιστής με το ρόλεξ; Μας προετοιμάζει για κάτι αυτό το ταξίδι; Μήπως για την 6ήμερη εργασία; Θέλει να πάρει μια γεύση ο γραμματέας από τα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα της Αμερικής; Ήδη ο σύντροφος Βαρδινογιάννης που ευεργετήθηκε από τα μνημόνια ετοιμάζεται να κατακλύσει την αγορά με τα carrefour...να μείνει όρθιο μαγαζάκι; Ούτε για αστείο...6ήμερη εργασία με το κινητό στα χέρια να χτυπάς κάρτα και όποιος ζήσει με το ΚΚΕ στα σοκάκια...

Και θα τρέξω εγώ στις ευρωεκλογές; Να κάνω τι; Να δω τι; Τους βλαμμένους να περνάνε το παραβάν; Τους καθυστερημένους που νομίζουν ότι ψηφίζουν για την Eurovision;; Τι είναι η Ενωμένη Ευρώπη τελικά; Tι ζητάμε; Ποιος είναι ο σχεδιασμός; Ποιος την κυβερνά; Είδατε κανείς να μιλά;

 Δεν θα μας βγουν σε καλό όλα αυτά...

 Ήδη έχουμε χάσει τους Σέρβους...Με τους Ρώσους δεν έχουμε μούτρα.

Μετά τις ευρωεκλογές θα έχουμε ξανά το Ουκρανικό με μια χάλια οικονομία...

8 σχόλια:

  1. Να πας να ψηφίσεις τους λακεδαιμονιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχουν αποδημησει, ουτε οι Λακεδαιμονεις ουτε οι Αρκαδες.

      Αναμεσα μας ειναι.

      και θα πραξουν το καθηκον τους - οπως την παλια εποχη - εναντιον της νεας εκδοσης τυραννιας που επιβαλουν οι απογονοι του Μινωα και του περικλη.

      eksothen

      Διαγραφή
  2. ολο το ιντερνετ ειναι γεματο με νεκρα παιδια https://youtu.be/CQZ3Hg-cCnk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Δελφικό πλυντήριο , το ονομαζόμενο και οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τυχαίο πάλι γύρω από το μαντείο και το μασούλισμα των φύλων της ελιάς , άρα του λαδιού που λέγαμε σε προηγούμενο σχόλιο σχετικό με την κολυμπήθρα που ενίοτε λειτουργεί και ως πλυντήριο του Σιλωάμ, όντως Περι θέλει τρόπο και όχι κόπο να συνδέσει κάποιος το πλυντήριο των Δελφών με την κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Στο φόρουμ λοιπόν για να σοβαρευτούμε μίλησαν πάνω από 1000 επαϊοντες ,.γρανάζια του συστήματος,αλλά δεν καλέστηκε κανένας Παλαιστίνιος να μιλήσει για την ανθρωποσφαγή στην Γάζα, αντίθετα διαβάζω μίλησαν Ισραηλινοί μεταξύ των οποίων ένας πρώην αρχηγός της Μοσάντ, μίλησε ο Ζελένσκι πιπιλίζοντας την ίδια καραμέλα δώστε οικονομική βοήθεια να συνεχίσω να παίζω τον νικητή στην προδιαγεγραμμένη ήττα,δεν καλέστηκε κανένας φυσικά να μιλήσει για την κατάσταση στον ελληνικό σιδηρόδρομο και για το έγκλημα στα Τέμπη. Κατά τα λοιπά όλα στον καπιταλισμό βαίνουν σωστά, οι ανισότητες καλά κρατούν , η ακρίβεια πάντα στην ανιούσα,τα ανθρώπινα δικαιώματα στην κατιούσα και να εμφανίζεται η νέα δικαιολογία μετά τον Πούτιν, η ιρανοισραηλινή κρίση, που θα είναι η νέα υπεύθυνη για την άνοδο της τιμής της βενζίνης,των τροφίμων, της ενέργειας,κλπ αγαθών επιβίωσης και ουχί διαβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντελως αγαναχτισμενος πολιτης22 Απριλίου 2024 στις 3:54 π.μ.

    Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα τον Κουτσουμπα τον στελνει η ελληναδικη ρουφιανοAIPAC γνωστη και ως ΚΙΣ, στην αμερικανικη AIPAC για να του πουν να βαλει χερι στον βΡιζοσπαστη και να χαμηλωσει τους τονους με κεινες τις γενοκτονιες των Παλαιστινιων απ' τους εβραιους.
    Επισης να δωσει γραμμη στα φυτα του ΚΚΕ να κοψουν τις παρελασεις και διαδηλωσεις στους δρομους της Αθηνας εναντιον των γενοκτονων εβραιων του Ιζραελ γιατι χαλανε την μοστρα του .........εβραιος = θυμα των ναζι και ΤΙ θα λεει το νοθο της Ντορακλας που ειναι και συμμαχος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην εθελοτυφλούμε υποκριτικά και κυνικά,η Γάζα είναι μια απομονωμένη περιοχή, μια τεράστια υπαίθρια φυλακή ,που στερείται όλες τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες και ελέγχεται πάντα από το Ισραήλ, δεν είναι ανεξάρτητη ποτέ ΄'αλλωστε δεν ήταν,αφού όλη της η οικονομία βασίζεται στη ισραηλινή οικονομία, ακόμα και το νόμισμα είναι το ισραηλινό. Πριν τον πόλεμο , ηλεκτροδοτούνταν μόνο 10 ώρες την ημέρα, βέβαια τώρα δεν υπάρχει καθόλου ρεύμα. Στην Γάζα διεξάγεται ένας διαρκής πόλεμος, οι άνθρωποι δεν μπορούν να πλησιάσουν ούτε στην θάλασσα , αφού γίνονται στόχος από τα ισραηλινά πλοία που πυροβολούν όποιον επιχειρήσει να πλησιάσει, δλδ ουσιαστικά η Γάζα έχει μετατραπεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, ένα στρατόπεδο εξόντωσης. Οπως και να ονομαστεί αυτό που συντελείται σήμερα στην Παλαιστίνη, γενοκτονία, εθνοκάθαρση, δεν έχει σημασία η ονομασία η ορολογία,αποτελεί μαζική δολοφονία, ένα διαρκές έγκλημα, μια καταπάτηση του διεθνούς δικαίου, άσχετα από τα υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα των δυτικών ματιών που μόνιμα φορούν παραμορφωτικούς φακούς σε όλα τα εγκλήματα, κάποτε όμως η ατιμωρησία πρέπει να τελειώνει. Αλήθεια όμως γιατί δεν ιδρώνουν τα μάτια των σιωνιστών ; απλά έχουν πολύ ισχυρό λόμπι στΙς ΗΠΑ,που έχει την δυνατότητα να ανεβάζει και κατεβάζει κατά το δοκούν κυβερνήσεις , ακόμα οι Ισραηιλινοί ΄'εχουν μάθει να χρησιμοποιούν για κάθε έγκλημά τους την δικαιολογία ότι είναι θύματα του ναζιστικού ολοκαυτώματος , με αποτέλεσμα όλοι να κάνουν πίσω, μόνο που το ολοκαύτωμα αφορούσε την πλέμπα γιατί την ελίτ δεν την ακούμπησε κανείς και σήμερα εξουσιάζει τον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρω εκ προοιμίου ότι δεν θα διαφωνήσεις για τον ρόλο της προπαγάνδας-παραπληροφόρησης σχετικά με την Γάζα, με την στόχευση να χειραγωγεί και να συσκοτίζει, Ας πάρουμε δύο λέξεις κλειδιά που ακούγονται στα μμε, Σφαγή και Τρομοκρατία. 1, Σφαγή η χρήση της λέξης ύστερα από έρευνες , έδειξε ότι το αιματοκύλισμα χρησιμοποιείται 50 φορές περισσότερο όταν τα θύματα είναι Ισραηλινοί σε σχέση με τα θύματα των παλαιστινίων , που πάντα όταν γίνεται αναφορά αριθμητική των θυμάτων κολλάει και η πρόταση "σύμφωνα με το υπουργείο της Χαμάς ", απλά για να αναδείξει ότι ενδέχεται να είναι και ψευδής η είδηση.2, Τρομοκρατία ο όρος αποδίδεται από το σύνολο των δυτικών μμε στην οργάνωση της Χαμάς, , πρό ημερών τον όρο αυτό χρησιμοποίησε και ο αριστερός Τσίπρας για την οργάνωση δυστυχώς, βέβαια δεν θα ακούσουμε ποτέ περί τρομοκρατών ενόπλων ισραηλινών εποίκων που πραγματοποιούν επιθέσεις στην δυτική όχθη. Για την ιστορία, ακόμα και ο ΟΗΕ θεωρεί οτι η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, αλλά πολιτικό κίνημα στην Παλαιστίνη, τρομοκρατική οργάνωση την έχουν κατηγοριοποιήσει μόνο εννέα χώρες και η ΕΕ, δλδ 36 χώρες σε σύνολο 193 μελών του ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Κρυφός στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει μικρά αυτόνομα κομμάτια. Να αποχριστιανοποιηθεί. Για αυτό εξάλλου ξεπουλιέται. Ρημάζει. Πεθαίνει.

  Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα... . Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα...