peri majestic the real

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Η συμφωνία ένα Status of Forces Agreement (SOFA), ρυθμίζει νομικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των στρατιωτικών δυνάμεων που θα σταθμεύουν στην άλλην χώρα. Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ.

 CapzeijùjieZJEZPjo

2 σχόλια:

  1. Αρχοντα ξέρεις ποια είναι η πραγματικότητα ; αν μετά από δεκαπέντε χρόνια φτωχοποίησης, ανεργίας, κατασχέσεων,covid,καινούργιων αλλαγών ηγεσιών και λαιφ στάιλ πολιτικών, επιβιώσαμε, το σύστημα μας έχει καλά νέα, η βασική εκπαίδευση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, είμαστε έτοιμοι για την κρεατομηχανή του πολέμου, αλήθεια Περι δεν φανταζόμουν ότι θα αφήσουμε τους καναπέδες για πόλεμο, πίστευα ότι θα σηκωθούμε για τα αυτονόητα, μάλλον έπεσα 'εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από μικρός διάβαζα πατριδογνωσία που ήταν δεσμευτική στα πλαίσια της εκμάθησης τι σημαίνει πατριωτισμός από πλευράς του κόμματος ιδιοκτήτη αυτής της χώρας. Ομως στην πορεία άρχισα να ξεκαθαρίζω ότι άλλο πατριωτισμός και άλλο καπηλεία, Τρανταχτό παράδειγμα προφανώς είναι η συμφωνία των Πρεσπών ,, ΄'οντως εδώ η δεξιά έσπασε όλα τα ρεκόρ, όταν το κομματικό συμφέρον δεν συμβαδίζει με το εθνικό.Υποστήριζε λοιπόν ότι το εθνικό συμφέρον μας υποχρεώνει να αρνηθούμε την Συμφωνία γιατί δεν χαρίζουμε το όνομα στους γείτονες, κατέβηκαν ομοούσιοι με τους μεγαλοπατριώτες , κούνησαν ελληνικές σημαίες, φώναξαν βροντερά πρός όλες τις κατευθύνσεις και όλους τους αποδέκτες, ότι η Μακεδονία μία και ελληνική, ενώ η Θράκη είναι δυο ανατολική και δυτική. Ταυτόχρονα υποσχέθηκαν να τιμωρηθούν οι θέτοντες την υπογραφή,ότι θα αλλάξουν την συμφωνία, ενδεχομένως και να την καταργήσουν , βέβαια δεν το τερμάτισαν όπως οι άλλοι που θα ΄'εσκιζαν τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο και αντ αυτού ψήφισαν μαζί με ΝΔ και Πασόκ το 4ο μνημόνιο για την Ελλάδα ρε γαμώτο, Τότε όλα αυτά ήταν εθνικό συμφέρον,όμως όταν ήρθαν στα πράγματα, ο πατριωτισμός πήγε περίπατο , άλλωστε το κράτος έχει συνέχεια, το κομματικό τίθεται άνωθεν του εθνικού , μην έχουμε αυταπάτες. Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα,οι επικοινωνιολόγοι βλέπουν διαρροές πρός τα δεξιά της δεξιάς,αλλά να πάρει πίσω τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν γίνεται, να τιθασεύσει την ακρίβεια δεν μπορεί γιατί θα δυσαρεστηθούν τα οικονομικά συμφέροντα,άρα πως θα συγκρατήσει την διαρροή ; ο καλός κομματικός υδραυλικός ξέρει τον τρόπο,κλείνοντας το μάτι-βάνα στους ακροδεξιούς βάζοντας στην λίστα οπαδούς του πατρίδα θρησκεία φαμελιά,ή τον φυλακισμένο δήμαρχο ,ο οποίος το όχι μακρινό 1995 είχε εμπλακεί σε περιστατικό στα σύνορα με την Αλβανία , είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για κακούργημα, αλλά όπως ήταν και είναι φυσικό έπεσε στα μαλακά Αρα αυτές οι επιλογές επιτάσσονται από το κομματικό και ουχί εθνικό συμφέρον. Σκέψου Περι αν το 1995 οι συλληφθέντες να μην ήταν αυτής της απόχρωσης αλλά αριστερόστροφης, ακόμα στην φυλακή θα βρίσκονταν, αφού υπονόμευσαν το εθνικό συμφέρον και έθεσαν την πατρίδα σε κίνδυνο. Κατά τα λοιπά 'ολα βαίνουν καλώς, όπως τα έχει δρομολογήσει ο υδραυλικός του συστήματος εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή