peri majestic the real

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Πολιτική Κρίση στις ΗΠΑ !!!

 .

Ποιο ήταν το ζητούμενο αυτής της επίθεσης στη Ρωσία; …Όποιο ήταν και στον προηγούμενο πόλεμο …Να δημιουργήσουν τη ΝΕΑ ψυχροπολεμική εποχή! …Αυτήν, την οποία μάς έχει προαναγγείλει ο Κίσινγκερ, αλλά ελάχιστοι το κατάλαβαν …Την εποχή αυτή για την οποία ο ίδιος προέβλεψε ότι θα είναι πιο σκληρή από την προηγούμενη …Την εποχή όπου τα Μπλοκ θα είναι ο Δυτικός Κόσμος και απέναντι του θα βρίσκεται η Ρωσία και η Κίνα. Τα μεγέθη τής παγκόσμιας κλίμακας είναι απλά αυτά, τα οποία τους αναγκάζουν να πολλαπλασιάσουν και τα μεγέθη των «πιονιών» …ΔΕΝ είναι μόνον το «πιόνι» τού πολεμικού Χίτλερ που έπρεπε να «διπλασιαστεί» …ΚΑΙ το «πιόνι» τού μεταπολεμικού Στάλιν έπρεπε να διπλασιαστεί! …Τον ρόλο τού Στάλιν θα τον μοιράσουν τόσο στον Πούτιν όσο και στον Σι Τζινπίνγκ …Να απειλεί ο ένας από την Ευρώπη κι ο άλλος από τον Ειρηνικό …Να «εγκλωβίσουν» τον Δυτικό Κόσμο σε μια «μέγγενη» φασιστικών συστημάτων, τα οποία θα τρομάζουν τους λαούς του …Να μπορούν να τους «πουλάνε» δήθεν «Δημοκρατία» και προστασία τους από τους φασίστες.

Αυτό είναι το τελικό ζητούμενο του σχεδιασμού τους …Το ίδιο σενάριο με αυτό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου σε άλλη κλίμακα! …Το ίδιο δοκιμασμένο «πατρόν» σε «extra large» «μέγεθος» …Το σχέδιο για το οποίο περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να το δρομολογήσουν …Περίμεναν ν’ ανασυγκροτηθεί η Ευρώπη και, πριν γίνει επικίνδυνη, διεκδικώντας τη χειραφέτησή της από τους «δανειστές» την έβαλαν ξανά σε περιπέτειες …Την «άρμεξαν» για πάνω από μισό αιώνα και, όταν αυτή επούλωσε —έστω και με αργό τρόπο— τις «πληγές» της, την «ξαναπλήγωσαν», για να την ξαναελέγξουν! Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησαν την πολιτική χρηματοδότησης της Γερμανίας τής Ε.Ε. και του «νέου Χίτλερ» με το όνομα «Μέρκελ» …Μόλις οι Εβραίοι είδαν ότι η Ευρώπη πάει να ξεφύγει από τον έλεγχο των Αμερικανών, «παγίδευσαν» τους ίδιους τους Αμερικανούς, εκμεταλλευόμενοι τον φόβο τους για την απώλεια της Ευρώπης …Τους έπεισαν να παίξουν την ολέθρια «παρτίδα» —υποτίθεται εις βάρος τής Ευρώπης—, που όμως το μεγάλο θύμα της θα ήταν οι ίδιοι οι Αμερικανοί! Όπως δεν κατάλαβαν οι Βρετανοί την «παγίδα» των Εβραίων με τη ναζιστική Γερμανία, έτσι δεν κατάλαβαν και οι Αμερικανοί την «παγίδα» με τη γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση!

Η εποχή των αναταράξεων - Άλαν Γρκινσπαν - € 8,00 - Vendora Από τη στιγμή που έπεισαν την αμερικανική ηγεσία για τη «συνταγή» τής επιτυχίας τους, όλα τα άλλα ήταν ίδια. Στο οικονομικό επίπεδο έκαναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ με την προηγούμενη φορά. Με την «πλημμύρα» τού Εβραίου Γκρίνσπαν το 1989 βγήκαν από την οικονομική κρίση —η οποία ήδη τούς απειλούσε με «κραχ»— και «εξήγαγαν» τα πλεονάζοντα δολάρια που θα τύπωναν —και άρα τον πληθωρισμό, ο οποίος ενδεχομένως θα τους απειλούσε— στη Γερμανία. Μέσω αυτής της «εξαγωγής» κατέστρεψαν την Ευρώπη, περιμένοντας της «ωρίμανσή» της. Αυτή η «πλημμύρα» ήταν που παγίδευσε τους κοινούς Αμερικανούς και τους ενέπλεξε στα συνωμοτικά τους σχέδια …Τους έκαναν συνένοχους, εξαγοράζοντας τη συνενοχή τους με ψευδοανάπτυξη! Ο Γκρίνσπαν τούς πρόσφερε μια ψευδαίσθηση ανάπτυξης και ευμάρειας με ψεύτικο χρήμα! Ό,τι έγινε με τη δήθεν «άνθιση» της αμερικανικής οικονομίας την εποχή που ο Χίτλερ έπαιρνε τα δάνειά τους, το ίδιο έγινε και με τη Μέρκελ και τα άπειρα «πέτσινα» δολάρια που της έδιναν, «πουλώντας» σε ολόκληρο τον κόσμο αμερικανικά κρατικά ομόλογα!

Η ψευδοανάπτυξη των ΗΠΑ παρέσυρε τον λαό τους! Οι Αμερικανοί αγόρασαν νέα αυτοκίνητα, ανακαίνισαν τα σπίτια τους, πλήρωσαν τα πανάκριβα κολέγια των παιδιών τους, ταξίδεψαν στον κόσμο. Όμως, το «πέτσινο» εκείνο χρήμα, το οποίο η εβραϊκή FED τύπωνε ανεξέλεγκτα, δεν κτύπησε στους «συναγερ­μούς» τους και δεν τους τρόμαξε, γιατί δεν έμπαινε απευθείας στην οικονομία τους, ώστε να δημιουργήσει πληθωριστικά φαινόμενα …Έμπαινε μέσω Γερμανίας σαν «προκαταβολή» μελλοντικών κερδών …Αποτυπωνόταν σε ομόλογα για μελλοντική απόδοση από μελλοντικά «Μνημόνια» …Δινόταν στη Μέρκελ να «σαρώνει» την Ευρώπη, μέχρι να τους στείλει πίσω την ευρωπαϊκή «λεία»! Από τη στιγμή που το 2008 μπόρεσαν κι εκείνα τα «πέτσινα» δολάρια τα μετέτρεψαν σε Μνημόνια των ευρωπαϊκών κρατών—και άρα τα εξαργύρωσαν στο ακέραιο— σημαίνει ότι «μηδένισαν» την απειλή τού πληθωρισμού που υπήρχε επάνω από την οικονομία τους …Σημαίνει ότι εισέπραξαν τα ρίσκα τους σε πραγματικό κεφάλαιο, το οποίο ήταν το δημόσιο κεφάλαιο —και όχι μόνον— των ευρωπαϊκών κρατών, που η Γερμανία τής Μέρκελ «ισοπέδωσε» …Ό,τι έκαναν στο σύνολο της Ευρώπης μετά τη ναζιστική «λαίλαπα» στο τέλος τού Πολέμου.

Νέες αποκαλύψεις από τα e-mail της Χ.Κλίντον: «Εριξαν» τον Καντάφι γιατί  είχε τόσο χρυσό που θα εκτόπιζε το δολάριο στην Αφρική-Βίντεο |  Pentapostagma

Αυτό ήταν το κόλπο, το οποίο τους επέτρεψε το ρίσκο ενός πιθανού «κραχ» το 1989 να το κάνουν χρυσοφόρο για τους ίδιους. Έβαλαν σε Μνημόνιο ΟΛΑ τα κράτη και ταυτόχρονα φόρτωσαν και τους Αμερι­κανούς με ένα τεράστιο χρέος. Ο εγκληματίας Ομπάμα τού εβραϊκού κόμματος των Δημοκρατικών ήταν εκείνος που βοήθησε τους Εβραίους να επιβάλουν τη συνωμοσία τους. Αυτός ήταν που έβαλε σε Μνημόνια τα κράτη ΟΛΗΣ της Νότιας Ευρώπης και ο ίδιος άνοιξε την «πόρτα» τής ΛΑΘΡΟ­μετανά­στευσης στη Λιβύη και τη Συρία, για να παταχθεί μια απρόβλεπτη μελλοντική αντίδρασή των Ευρωπαίων. Ο ίδιος ήταν που «εκτόξευσε» το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ από τα 6 τρισεκατομμύρια δολάρια που το παρέλαβε στα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια που το παρέδωσε. ΟΛΟΙ δηλαδή χρεώθηκαν τεράστιες ζημιές εκτός από τους Εβραίους, οι οποίοι κέρδισαν από ΠΑΝΤΟΥ! Πρωταγωνιστές αυτού του κολοσσιαίου οικονομικού και κοινωνικού εγκλήματος ΟΛΟΚΛΗΡΗ η εβραϊκή συμμορία! …Οι Εβραίοι Μπενράνκε τής FED, o Tρισέ τής ΕΚΤ, ο Στρος Καν τού ΔΝΤ, ο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, ο Άκερμαν της Ντόιτσε Μπανκ. Εξαιτίας αυτών των συνωμοτών φτάσαμε στη σημερινή άθλια παγκόσμια κατάσταση της πρωτοφανούς και γενικευμένης φτώχειας.

Τώρα, αυτό το οποίο περιμένουν είναι να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός τους …Ο σχεδιασμός τού εγκληματία Κίσινγκερ! …Να στηθεί με τον πόλεμο της Ουκρανίας το νέο ψυχροπολεμικό «κλίμα» τρομοκρατίας των λαών και ν’ ανέβουν οι Εβραίοι στην κορυφή τού Κόσμου μόνοι τους … 

Οι απόλυτα κυρίαρχοι της μεταβιομηχανικής εποχής

Ιδιοκτήτες των πάντων …Ιδιοκτήτες των πολυεθνικών …Ιδιοκτήτες των ιδιοκτητών …Παγκόσμια μονοπώλια, που ελέγχουν τα πάντα και κανένας δεν τα γνωρίζει …Δίκτυα εταιρειών, που αρκεί μια απόφασή τους για να πεινάσει, για να διψάσει ή για ν’ αρρωστήσει η ανθρωπότητα κατά βούληση …Ιδιοκτήτες εταιρειών «πλατφόρμων» όπως η Black Rock, η Vanguard, η State Street, η Berkshire Hathaway κλπ. με ενεργητικά δεκάδων τρισεκατομμυρίων δολαρίων …Εταιρειών, που, είτε άμεσα είτε έμμεσα, η κάθε μία από αυτές ελέγχουν δεκάδες εκατομμύρια εργαζομένων …Εργαζομένων, οι οποίοι τις εταιρείες αυτές ούτε καν που τις γνωρίζουν …Εργαζομένων, οι οποίοι ούτε καν υποψιάζονται για ποιους εργάζονται και ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον τους.

Πλέον ούτε καν το «κραχ» τού Αμερικανικού Χρηματιστηρίου τούς απασχολεί, γιατί φρόντισαν να μην τους αφορά. Τον «αέρα», τον οποίο υπό συνθήκες «φούσκας» έχουν πληρώσει οι ίδιοι, για ν’ αποκτήσουν την ιδιοκτησία όλων αυτών των πολυεθνικών που έχουν εξαγοράσει, τον εισέπραξαν σε ανύποπτο χρόνο. Τη ζημιά, δηλαδή, την οποία θα πάθαιναν από ένα αναμενόμενο «κραχ», την έχουν εξαλείψει, γιατί έχουν ήδη «προεισπράξει» το τίμημα που θα τους κόστιζε. Πότε το προείσπραξαν; …Όταν η Κυβέρνηση-Μπάιντεν έδωσε στις δικές τους τράπεζες τη «βοήθεια» των πέντε και πλέον τρισεκατομμυρίων δολαρίων, για να στηρίξουν κατά βούληση το χρηματιστήριο και άρα να βοηθήσουν τους εαυτούς τους …Τόσο απλά! Ο διάδοχος —και στενός συνεργάτης τού Ομπάμα— τούς έδωσε τη δυνατότητα να σωθούν με χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων, εκμεταλλευόμενος την «αντάρα» και τη «σκιά» τού Κόβιντ. Εάν «σκάσει» τώρα το χρηματιστήριο, θα αφορά τους απλούς επενδυτές τής δευτερογενούς αγοράς και όχι αυτούς που εξαγόρασαν ήδη τα πλειοψηφικά πακέτα των εισηγμένων εταιρειών …και οι οποίοι με το «κραχ» θα αγοράζουν —και μάλιστα τζάμπα— ό,τι περισσεύει.

Με αυτήν την τεράστια ρευστότητα που τους διακρίνει, απλά κάνουν —στο παγκόσμιο επίπεδο πλέον— ό,τι έκαναν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ευρώπη …«Σαρώνουν» τα πάντα! Με το χρήμα που έχουν —και ελέγχοντας τα διεθνή ΜΜΕ— «εξοντώνουν» τους ανταγωνιστές τους κι επιτρέπουν να επιβιώσει μόνον ό,τι είναι δικό τους. Με τον τρόπο αυτόν αποκτούν τον παγκόσμιο έλεγχο στην παραγωγή τόσο του πρωτογενούς όσο και του δευτερογενούς τομέα και εκβιάζουν τους λαούς με την επιβίωσή τους. Δανείζουν με τοκογλυφικούς όρους στα κράτη τής Δύσης, που όλα ζουν υπό καθεστώς Μνημονίων και τα μετατρέπουν σε αποικίες χρέους. Εξαγοράζουν όλα τα κρατικά δίκτυα, τα οποία μέχρι τώρα δεν ήταν προς πώληση και είναι ανεκτίμητης αξίας …Οδικά δίκτυα, λιμάνια, αεροδρόμια, δίκτυα μεταφοράς ενέργειας, νερού κλπ. …Ό,τι έχουν απόλυτη ανάγκη για την επιβίωσή τους οι λαοί! …και έτσι οι κάτοχοί τους μπορούν να τους εκβιάζουν ακόμα και με θάνατο! …Όλα τα κράτη στην εβραϊκή μηχανή τού «κιμά»!!!

President discussed with the CEO of BlackRock the coordination of efforts  to rebuild Ukraine — Official website of the President of Ukraine

Δεν σέβονται ούτε καν τα προσχήματα. Όλοι είδαμε τη θρασύτατη συμπεριφορά των τοκογλυφικών «κορακιών» στην Ουκρανία. Την ώρα που οι Ουκρανοί σκάβουν τάφους για να θάψουν τα παιδιά τους, η Black Rock τούς αρπάζει την πατρίδα, όπου βρίσκονται αυτοί οι τάφοι. Επενδύουν στις καταστροφές τού πολέμου στην Ουκρανία, τον οποίο οι ίδιοι προκάλεσαν.

Ταυτόχρονα έχουν εξαπολύσει ένα τεράστιο «σκούπισμα» του παγκόσμιου real estate. Μεγιστάνες —σαν τον Μπιλ Γκέιτς, τον Φινκ ή τον Έλισον— αγοράζουν εκτάσεις γης μεγέθους μικρών κρατών. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν Εβραίοι ιδιοκτήτες γης, οι οποίοι κάνουν τους φεουδάρχες τού Μεσαίωνα να φαίνονται μπροστά τους μικροκτηματίες. Κι αν όλα αυτά τα οποία περιγράφουμε αφορούν νόμιμες δραστηριότητες της «ημέρας», δεν σημαίνει ότι αφήνουν τις παρανομίες τής «νύχτας» σε άλλους. Ούτε τα κέρδη από την παρανομία και το παγκόσμιο έγκλημα δεν θέλουν να μοιράζονται με κανέναν …Εβραίοι τραπεζίτες είναι αυτοί, οι οποίοι «ξεπλένουν» —με τεράστιες προμήθειες— τα «βρόμικα» χρήματα της παγκόσμιας διαφθοράς, της πορνείας, της παιδεραστίας, του εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων και βέβαια των ναρκωτικών.

https://noumer.blogspot.com/2023/10/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flesh And Blood