peri majestic the real

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, είναι συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό!

 

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1», την οποία διενεργούσε ο Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά, Ελευθέριος Καλτ-άκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία, που αφορούσε στην έρευνα για εμπλοκή του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαριν-άκη και συνεργατών του στη χρηματοδότηση του φορτίου της ηρωίνης, έκλεισε με τυπικές κλήσεις από τον ανακριτή, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος των κατηγορουμένων.

Η δικογραφία περατώθηκε σχεδόν έξι χρόνια μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του κ. Μαρινάκη και συνεργατών του από τον Μάρτιο του 2018 και έχει χρεωθεί σε εισαγγελέα εφετών, ο οποίος θα πρέπει να την εισάγει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά για την έκδοση βουλεύματος.

Πηγή: ieidiseis.gr

 

2 σχόλια:

  1. Δλδ τι περίμενες στην υπόθεση να γίνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αφιονισμένοι, αιμοσταγείς Ισραηλινοί δεν δίνουν σημασία ούτε σε αποφάσεις της Χάγης, του ΟΗΕ,ούτε κάν στις διπρόσωπες και υποκριτικές συστάσεις που κάνουν για την τιμή των όπλων και κάτω από την πίεση της διεθνούς κατακραυγής για τις ναζιστικού τύπου τακτικές ,οι συνένοχοι σπόνσορές τους, να μην εισβάλουν στην Ράφα.Ομως παρά την σφαγή στην Γάζα , φαίνεται να μην μπορεί να κάμψει την αντίσταση των Παλαιστινίων στις περιοχές της βόρειας και κεντρικής Γάζας, που έχει μετατρέψει σε κρανίου τόπο με τους βομβαρδισμούς,αρχίζει πλέον η εκκαθάριση και της νότιας στην Ράφα στα σύνορα με την Αίγυπτο,όπου έχουν καταφύγει περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια εσωτερικοί πρόσφυγες , που ζούν σε άθλιες συνθήκες, ζούν έναν ανθρώπινο εφιάλτη. Ολα δείχνουν πως οι Ισραηλινοί ετοιμάζουν να ολοκληρώσουν με ένα ακόμα λουτρό αίματος αυτό που ξεκίνησαν πριν τέσσερις μήνες, κυρίως να αναγκάσουν τους επιζώντες να εγκαταλείψουν για πάντα την Γάζα, ένας θεός ξέρει για που, αν αλήθεια υπάρχει θεός που ανέχεται την γενοκτονία είναι όντως ένα ζήτημα που χρήζει διερεύνησης,να τους ωθήσουν σε μια βίαιη είσοδο στην Αιγυπτο, που ενδεχομένως να βάλει και την Αιγυπτο στο παιχνίδι κυνήγι των μαγισσών στην πολύπαθη περιοχή.Δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η από πλευράς Νετανιάχου απόρριψη του σχεδίου εκεχειρίας, αλήθεια ο ορισμός της γενοκτονίας σε τι διαφέρει από τις μαζικές δολοφονίες,διωγμούς,καταστροφή και ισοπέδωση υποδομών και την διαφαινόμενη πολιτιστική εκκαθάριση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Flesh And Blood