peri majestic the real

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Sub Zero: Dark Sci Fi Music For Winter Relaxation (Deep And Relaxing)

1 σχόλιο:

  1. "Θα πατάξουμε την "ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ",σού λένε!! Γιατί κανείς ηλίθιος δεν σκέφτεται ΑΝΑΠΟΔΑ; Δεν θέλουν να πατάξουν ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ γιατι κανείς δεν μπορεί να ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙ. Αυτοι που το κάνουν και φοροδιαφευγουν,ειναι ειτε οι ίδιοι ,είτε δικοί τους. Να σού πάρουν από όπου μπορούν θέλουν.Να μαζέψουν ακόμα και από τα σκουπίδια σου θέλουν. ΝΑ ΣΕ ΦΟΡΟΕΙΣΠΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ακόμα και από την κηδεία σου. Ακόμα και πεθαμένο θέλουν να σε "φορολογούν".Μήπως με τις φορο επιδρομές φτιάχνουν ΔΡΟΜΟΥΣ; Οι δρόμοι ανήκουν σε δικούς τους,που ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.. Μήπως σχολεία; Δέν υπάρχουν τα σχολεια όπως τα ξέραμε;Μήπως ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; Μα με τα μνημονια έχουν καταρεύσει τα πάντα,και τα πάνε για τους" ΙΔΙΩΤΕΣ".
    Σήμερα είπαν "εγινε κατάληψη σε πλοίο "ελληνικών συμφερόντων"! Μα δέν υπαρχει κάποιο να ανήκει στο ΚΡΑΤΟΣ δλδ στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΛΔ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ" (αλλά που να το "πιάσουν" τα ζώα; Εγινε κατάληψη σε κάποιο πλοίο κάποιου "μεγιστάνα",και πετρελαιο- διακινητή, ΙΔΙΩΤΗ!! ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΛΔ; ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΛΔ;
    Το "ελληνικο δημόσιο" είναι πλέον ΑΕ ... ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ". ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΡΑΤΟΣ"..
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕ ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ 'IDIKA".. το λεει ΑΕ..
    ΦΙΛΕ ΞΥΠΝΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ "ΓΝΩΣΤΕΣ" "ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ" --ΧΕΖΟΥΝ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΥΝ ΚΟΙΝΩΣ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΨΗΦΙΑΚΟ" Η ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ"; "ΕΞΕΛΙΞΗ" "ΠΡΟΟΔΟΣ" ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ...
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΝΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΟΥΝ! ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ; ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΡΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΤΛ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ "ΣΠΡΩΞΟΥΝ" ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ "ΝΟΜΙΜΑ"... ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..
    Ολα τα "εχουν λύσει" στην καθημερηνοτητα και στον μηχανισμο της κοινωνίας,και τους "εμεινε"
    το ηλετρονικό χρημα (για να μην μας "κουραζουν",καρτες και πλαστικο χρήμα) ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;! ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ;!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΞΕΛΙΞΗ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ..
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕ ΑΝΗΚΟΥΜΕ "ΕΔΑΦΙΚΑ" ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ" ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ' ΔΩΡΟ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ.. ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ..ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ..
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ¨.
    ΠΑΜΕ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...