peri majestic the real

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ...

 


3 σχόλια:

  1. Είδες πόσο μας "διευκολύνουν"!!;; Δέν κάνουν τό ίδιο σέ ότι μάς αφορά. Δέν πράτουν ανάλογα,σε περιπτώσεις καιρικών καταστροφών και στίς "τυχαίες" φωτιές με τα καταστροφικά της αποτελέσματα!! Δέν φροντίζουν για το κοινωνικό αγαθό ενέργεια,να είναι φθηνή για την σωστή και αξιοπρεπη διαβίωση του πολίτη, και φθηνά τα προιόντα στο τραπέζι του.απο την "ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ξεκινανε όλα. Φθηνή ενέργεια ,φθηνά τα προιόντα .Δέν "μπορούν" να το κάνουν γιά την ενέργεια γιατί θα ΘΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΙΚΑ.!
    Αυτό το κάνουν μόνον όταν είναι να τά παίρνουν άμμεσα και γρήγορα. Μήν μας το "κουράζουν" Τί να μεσολαβεί τώρα ο Ησαπ, η το κτέλ να τους τά παέι σε τράπεζα η να τα "εξαργυρώνει" τα εισητήρια ,σε ευρώ.. Κατ ευθείαν στίς τσέπες τους.Είδες "πρόοδος"; Μας 'προσέχουν" και "εξυγιάνουν"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν είναι πέρασμα σε νέα εποχή αλλά σε δυσκολότερη για τον πολίτη που δεν έχει την εναλλακτική των χρημάτων. Εδω βέβαια δεν υπάρχει η δικαιολογία της φοροδιαφυγής και οι στόχοι είναι εμφανείς. Κατάργηση μετρητού Κατάργηση της ιδιωτικότητας με την κάρτα και φυσικά όφελος για τις τράπεζες.

      peri

      Διαγραφή
    2. Θα το αντιληφθούν όλοι! Σιγά σιγά! Σύμφωνα με το μυαλό τους θα δουλέψει αργά αργά. Τότε θα καταλάβουν πόσο κορόιδα πιάστηκαν ,όταν θα βρεθούν ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΌΥΝ..
      Αυτή η "νέα εποχή" είναι ο" Θαυμαστός καινούργιος κόσμος" των Εβραίων Ειναι τό αποτέλεσμα τών όσων ζούμε τόσα χρόνια. Για αυτό το αποτέλεσμα δούλεψαν και μας δούλεψαν... Αυτήν προσπαθούν! Θα την κερδίσουν; Ναι θα την κερδίσουν..και ύστερα θα την χάσουν. Δέν μπορεί οι έξυπνοβλακες να μην αποδειχθεί πώς ήταν τέτοια κορόιδα. Ολα στόν χρόνο τους. Κανείς δέν μπορεί να πεί σήμερα πώς δέν γνωρίζει. Μονον ό εντελώς ηλίθιος η ο βολεμένος. Και στο τέλος θα φανεί και ο ένας και ο άλλος.
      Μόνον γιά τις τράπεζες και τα αφεντικά τών τραπεζών δουλέυουν όλοι.
      "Εξυγίανση"..και τρέχουν τα πρόβατα οικειοθελώς να τα μαντρώσουν..Εάν δέν είναι πρόβατα και τραγιά τι είναι; Εξυπνοι άνθρωποι; Η θα πουν πώς ΄ήταν πειθαρχημένα πρόβατα;

      Διαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...