peri majestic the real

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Moby - New Dawn Fades (Instrumental) [Heat 1995 Soundtrack]

3 σχόλια:

  1. Διάβασα τα πρόστιμα είναι μόλις το 0,1 % του ετήσιου τζίρου των επιχειρήσεων που με τυμπανοκρουσίες των φιλικών μμε, μας ανακοινώθηκαν ώστε να μας πείσουν ότι οι μηχανισμοί ελέγχου λειτουργούν άμεσα και αποτελεσματικά βάζοντας φρένο στην αισχροκέρδεια , αλλά οι τιμές κάθε μέρα ανεβαίνουν στα ύψη, αλλά κατά τα άλλα όλοι δυσανασχετούν, οργίζονται, θυμώνουν αλλά ας όψεται το 41% που ορθολογικά ψήφισε . Προσωπικά αν τα πρόστιμα ήταν διπλάσια των κερδών που αποκόμισαν , ίσως να το κατάπινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . Αγγελίες Περι και λοιποί συνοδοιπόροι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης " ζητούνται παρένθετες μητέρες ηλικίας 25-45, ζητούνται δότριες ωαρίων ηλικίας 18-30,αμοιβή δότριας 1900-2200 ευρώ και παρένθετης 26000 -28000 ευρώ , ο τιμοκατάλογος, αγγελία που θυμίζει παζάρι, που αν αφαιρεθεί ότι έχει στόχο την γέννηση ενός παιδιού, θα νόμιζε κανείς ότι αφορά ένα τσουβάλι πατάτες. Δείγμα προφανώς της επιχειρηματικής δράσης των "παιδομηχανών ", την εκμετάλλευση της δεινής οικονομικής θέσης των γυναικών, μια οικονομική ανάσα για την παρένθετη κύηση. Το σύστημα δίνει απλόχερα και μέσα από νομοθετήματα ίσες ευκαιρίες δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που στήν διαδρομή θα πέσει και η τιμή μιάς και θά είναι πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html       Για την ακρίβεια έχουν βγει όλοι αυτοί έξω;  Για το ξεπούλημα του ονόματος της...