peri majestic the real

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Κατάλαβες;

.Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος και εκφώνησε ομιλία – με την ιδιότητα και του Εισηγητή για τη Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης – στο πλαίσιο της επίσκεψης Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς που διοργάνωσε η European Jewish Association ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ Reuven Rivlin ( στην Ελλάδα τον ταξίδευε ο Καμμένος ως ΥΕΘΑ) o πρ. Πρωθυπουργός της Σουηδίας και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Stefan Loefven, o Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Miguel Moratinos -Εβραικής καταγωγής, ο πρ. Πρωθυπουργός της Γαλλίας Μanuel Valls. 

Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό. Ο Μanuel Valls γεννήθηκε στη Βαρκελώνη το 1962 και απέκτησε την γαλλική υπηκοότητα με πολιτογράφηση το 1982. Είναι φίλος με τον Alain Bauer ( εγκληματολόγος) που είναι νονός σε ένα γιο του ο οποίος είναι ο Μέγας Διδάσκαλος της στοάς της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας (GRAND ORIENT DE FRANCE) τα έτη 2002-2003.

Παρίσταται στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο Valls είναι και ο ίδιος μασόνος, και μάλιστα φανατικός.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εβραικής καταγωγής και ο ίδιος είναι υπερήφανος για την είσοδο της Ελλάδος ( υπό την προστασία των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ) στο ΔΝΤ με τον τότε Πρόεδρο του ΔΝΤ τον Ντομινίκ Στρος-Καν εβραικής καταγωγής..Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου,  είναι ο δημιουργός της Ελληνοισραηλινής φιλίας με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπένζαμιν Νετανιάχου. Από το Άουσβιτς ο Γιώργος Παπανδρέου βλέπει ότι ο κίνδυνος βίας, ρατσιστικών διακρίσεων και αντισημιτισμού είναι ορατός και υπαρκτός...

Κατάλαβες; Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε...και οι Έλληνες πολίτες; Θα τρέξουν στις κάλπες...Εικόνα από την φετινή έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού. Την πόλη με τον κομμουνιστή Δήμαρχο, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου εκλέγεται βουλευτής..

 6736

3 σχόλια:

  1. δεν αντεχεται αλλο αυτη η χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια ποιά άλλη χώρα σήμερα ακολουθεί κατά γράμμα την τακτική της γενοκτονίας των Ναζί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μονιμοι εγκληματιες της ανθρωποτητας εννοειται οτι δεν αντεχονται αλλο.
    Οι μονιμοι εγκληματιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html       Για την ακρίβεια έχουν βγει όλοι αυτοί έξω;  Για το ξεπούλημα του ονόματος της...