peri majestic the real

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

'Έχετε καταλάβει που ζείτε; Με ποιους ζείτε; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Η Ελληνική οικογένεια είναι θεμέλιο της κοινωνίας μας και σε σχέση με αλλού πχ κεντρική Ευρώπη , Αμερική έχουμε το μικρότερο πρόβλημα και με τους ψυχιάτρους και με τα ναρκωτικά και με τις αυτοκτονίες. Τους ενοχλεί η οικογένεια τώρα που ξεπουλιούνται τα πάντα και οι νέοι άνθρωποι δεν βλέπουν μέλλον...Θέλουν τους Έλληνες σκορποχώρι. Χωρίς ρίζες. Ξενιτεμένους. Απογοητευμένους. Kαι η Ελληνική οικογένεια είναι εμπόδιο μιας και είναι καταφύγιο...

 



…Θέλουν τα παιδιά από τη βρεφική σχεδόν ηλικία στα παιδαγωγικά “εργαστήρια” του συστήματος. Ό,τι δίνει δύναμη στον Ελληνισμό και την ελληνική παιδεία προσπαθούν είτε να το εξαφανίσουν είτε να το “ακρωτηριάσουν” σε βαθμό αναπηρίας. Αυτά όλα θα καταδικάσουν τους σημερινούς εγκληματίες τού κομμουνισμού. Θα αποδειχθεί ότι αυτή η θανατηφόρα συμμορία υπάρχει και λειτουργεί πάντα με έναν μόνιμο στόχο …Τον στόχο των χρηματοδοτών και αφεντικών της …Τον στόχο των Σιωνιστών.

Όλα αυτά τα χρόνια πληρώνονταν από τα αφεντικά τους, για να “πληγώνουν” συστηματικά τον Ελληνισμό. Συνεχώς τον εξασθενούσαν, περιμένοντας τη σημερινή στιγμή να τον “χτυπήσουν” στην “καρδιά”, προκειμένου να τον “αποτελειώσουν”. Περί αυτού πρόκειται. Αυτοί, οι οποίοι τον “πλήγωσαν” πολλές φορές στον προηγούμενο αιώνα, έρχονται σήμερα να του δώσουν την “τελειωτική βολή”. Γι’ αυτό στοχεύουν στη μακεδονική “καρδιά” τού Ελληνισμού. Γι’ αυτόν τον λόγο ο τελειωμένος πλέον και απαξιωμένος Τσίπρας μίλησε για “καθήκον”, προκειμένου να δικαιολογήσει την εμμονή του να “λύσει” το “Μακεδονικό”. Τώρα πλέον δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες ούτε υποθέσεις. Όλα τα στοιχεία υπάρχουν, και θα βρεθούν.

Θέλουν τους λαούς χωρίς “μνήμη” και χωρίς “θέληση” …Τους θέλουν χωρίς ανώτερα πρότυπα …Τους θέλουν απολύτως υποταγμένους …Τους θέλουν ζώα, που λειτουργούν με βάση τα ένστικτα. Θέλουν πελάτες και όχι πολίτες …Θέλουν μάζες τυφλών και φανατικών οπαδών και όχι ευσεβείς σκεπτόμενους ανθρώπους …Θέλουν καταναλωτικά ζώα, που η μανία τους για κατανάλωση θα διατηρεί τα ένστικτά τους μονίμως ενεργοποιημένα και θα τα καθηλώνει στο επίπεδο του αρπακτικού ζώου …Ζώα, που κατευθύνονται στα “μαγαζιά-σφαγεία” τους με μόδα, πορνό και μπάλα.

Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν μπροστά τους την ελληνική αντίσταση σε οποιαδήποτε μορφή κι αν αυτή υπάρξει κι εκδηλωθεί. Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος έδωσε τα πρότυπα των ελεύθερων και σκεπτόμενων ανθρώπων και οι οποίοι δεν παύουν να είναι ευσεβείς – χωρίς αυτό να μειώνει καθόλου την ανθρώπινη αξία τους—. Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος δίδαξε στον κόσμο τη Δημοκρατία ως το μόνο πολίτευμα με το οποίο μπορούν τέτοιοι άνθρωποι να συνυπάρξουν. Γι’ αυτόν τον λόγο εξευτελίζουν τη σύγχρονη Ελλάδα, αφού προηγουμένως εξευτέλισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας. Αφού πρώτα έκαναν “πατσαβούρα” τη Δημοκρατία, θέλουν τώρα να εξευτελίσουν και τη “μητέρα” της …Με δικούς τους χαφιέδες, τους οποίους φόρτωσαν στην Ελλάδα “Δημοκρατικά”, θέλουν να τη διαλύσουν με ελληνικές υπογραφές.

makedonikes_Thermopyles_025Αυτός είναι ο στόχος τους …Να εξευτελίσουν το αιώνιο σύμβολο της αντίστασης απέναντι στη βαρβαρότητα και τον ολοκληρωτισμό …Το αιώνιο σύμβολο της αμφισβήτησης αυτών, οι οποίοι αυθαίρετα παριστάνουν τους επίγειους θεούς. Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα καμαρώνουν που η Ελλάδα έχει πέσει στα “χέρια” των μιαρών Μπολσεβίκων. Γι’ αυτόν τον λόγο χαίρονται, που παρουσιάζουν τον πνευματικά πιο παραγωγικό λαό στην ιστορία σαν έναν λαό υπερχρεωμένων τεμπέληδων ρουμτουλεηττάκηδων. Να είναι όμως σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταφέρουν τον στόχο τους. Δεν το κατάφεραν κάποτε και δεν θα το καταφέρουν ούτε και τώρα. Η μακεδονική “καρδιά” τής Ελλάδας δεν θα αφεθεί σε ξένα χέρια …Οι μακεδονικές “Θερμοπύλες” ΔΕΝ θα “πέσουν”.

Οι βάρβαροι θα νικηθούν ξανά στην Ελλάδα …γιατί ΕΤΣΙ είναι “γραμμένο” …Όπως επίσης είναι “γραμμένο” ότι στην τελική φάση τού Θεϊκού Σχεδίου θα έχουμε κλάματα κι ανατροπές …Ανατροπές και κλάματα …Θα κλάψουν αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους θεούς και γελάνε με τα βάσανα που οι ίδιοι προκαλούν στους ανθρώπους. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι με μόνο προσόν το χρήμα βρέθηκαν “καβάλα” σε “άλογα” εξουσίας, θα πρέπει να γνωρίζουν και τα ρίσκα που παίρνουν, εξαιτίας αυτής της επιλογής τους. Ειδικά αυτά τα αυτοκρατορικά “άλογα” – με εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στους ανθρώπους – είναι άγρια …Πολύ άγρια …Μοιάζουν με αυτά της Αποκάλυψης και είναι θανατηφόρα …Είναι “άλογα”, των οποίων οι δυνάμεις είναι στα “μέτρα” των Θεών και δεν είναι εύκολα στον χειρισμό τους από κοινούς ανθρώπους. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσεις τον έλεγχό τους, δεν σε ρίχνουν απλά κάτω …Γυρνάνε, και σε ποδοπατάνε, μέχρι να σε λειώσουν.

Τραϊανού Παναγιώτης

Μακεδόνας …και άρα Έλληνας

Traianou.gr

2 σχόλια:

  1. Κάνανε φίρμα και ταλαντούχο τον γελοίο Μπέζο, που σε όλη του τη ζωή έπαιζε έναν ρόλο αυτόν της αδερφής στους απαράδεκτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοτε φερτε τον Χιτλερ να σας τελειωσει απαξ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή