peri majestic the real

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Τα πάντα θα ξεπουληθούν....Δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ και για κανέναν Έλληνα πολίτη. Η Ελλάδα είναι σε κακή κατάσταση απ' ότι ήταν το 2010-την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ. Ο Χατζηδάκης επιλέχτηκε για μια ακόμη φορά για την βρώμικη δουλειά. Ένας πραγματικός Ανατόλι Τσουμπάις ( είχε εποπτεύσει την πώληση της κρατικής σοβιετικής περιουσίας - αρχιτέκτονας των ιδιωτικοποιήσεων της δεκαετίας του 1990) Ο Μητσοτάκης έχει έναν συγκεκριμένο στόχο: To ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας και ένα ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι της ιδιωτικής. Δεν θέλει να χάσει χρόνο. Η Ελλάδα αλλάζει χέρια. Είναι επιλογή τους. Αποπροσανατολισμός τα μάρμαρα του Παρθενώνα και τα διάφορα επιδόματα...Κατευθυνόμενη Κυβερνητική παράλυση η ακρίβεια μιας και σκορπά την απελπισία και τη μοιρολατρία....όπως και η στόχευση ΟΛΩΝ των Ελ επαγγελματιών ως απατεώνες...Ένα ολόκληρο καλοκαίρι τι γράφαμε;

 


2 σχόλια:

  1. "Το «μάτι» προς το ΠΑΣΟΚ «κλείνει» ο Αλέξης Χαρίτσης μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία της Νέας Αριστεράς, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές προς τον Αλέξη Τσίπρα. "
    "Ελα μας "εντυπωσίασε"!!
    Αφού έκαναν την δουλειά τους,και κορόιδεψαν πάλι τούς καθηστερημένους "πολίτες",ξαναπηγαίνουν στό "δίπολο" Πασόκ vs ΝΔ ,με Σύριζα στό 3% .Ξαναστήνουν τα "μαγαζιά τους",και όσα κορόιδα προσέλθετε..
    Όρεξη να έχουν γιά να τούς δουλεύουν.
    Κανείς τους δέν έχει πάρει είδηση ,πώς ήταν κόλπο. Ξεκινάει η "αποχώρηση" από τά θερινά ,και ξαναγυρίζουν στά χειμερινά τους τσαντίρια. Τα κορόιδα θα τους ακολουθήσουν.Αντε να δούμε ξανά και τον Γιωργάκη το "αρσενικό",από την Ρόδο αυτήν την φορά,και να μας κράζουν κάποιοι πώς δέν είμαστε νοικοκύρηδες "όπως οι Γερμανοί",καί άρα καλά κάνει τό "αρσενικό". Δλδ να σιχαίνεσαι που "συγκατοικείς" με τέτοια ζώα, όταν ακούς τέτοιες αηδίες,και θαυμασμό στίς αμοιβάδες.
    ΕΙΠΑΜΕ "Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ..ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.
    Ελα καλημέρα. Εχουμε "ψωμί" ακόμα,μέχρι να ξυπνήσουν οι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίπου τα μισά άρθρα του νομοσχεδίου της ΝΔ , για τα "κόκκινα ' δάνεια, που παραδίδει στα κοράκια τα χρεωμένα νοικοκυριά, εκ του νοικοκύρης, ψήφισαν Συριζα και Πασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή