peri majestic the real

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα...Καμία ανάπτυξη και ΚΑΝΕΝΑ μέλλον. Η Ελλάδα έχει μείνει στα μνημόνια και απλά λεηλατείται μέσα από τα διάφορα funds...σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα...Όχι όπως την ξέραμε...

 

Ποιος Χένρι Κίσινγκερ ρε; Eδώ και 3 χρόνια η μοναδική ανάπτυξη είναι ο θάνατος! Η Χώρα είναι ένα σκοτεινό θρίλερ με αιμοβόρα συνδικάτα να κυβερνούν..

4 σχόλια:

  1. Τείνω Πέρι περισσότερο να πιστέψω ότι η μεγάλη ανατροπή θα είναι η κλιματική κατάρρευση παρά να δεχτώ απόψεις ότι είμαστε στην τελευταία στροφή , μόνο που αυτό το ακούω τουλάχιστον 10 χρόνια και μάλλον επέδρασε η φυγόκεντρος και είμαστε εκτός τροχιάς, οκ ο καθένας είναι ελεύθερος σε εισαγωγικά άνθρωπος μπορεί να φτιάχνει ό,τι βολικό αφήγημα- παραμύθι με ή χωρίς δράκους. Τι άραγε με ΄ώθησε να σκεφτώ το κλίμα ;Προφανώς είμαι ένας βαρύς ρυπαντής του περιβάλλοντος, το αυτοκίνητο που κυκλοφορώ εικοσαετίας και βάλε,παλιάς τεχνολογίας, καίει τα άντερά του και βέβαια εκπέμπει ανάλογα.Το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα είναι δυσμενές, εκτός και αν μεσολαβήσει κάποιο οικονομικό θαύμα ή κάποιος ελεήμων ευεργέτης βοηθήσει , χλωμό το βλέπω μάλλον θα την βγάλω μέχρι να απαγορευτεί η κυκλοφορία του ή μου αφαιρεθεί που αργεί ακόμα το δίπλωμα λόγω ηλικίας. Αλλά πάλι σκέφτομαι στην ίδια με μένα κατάσταση είναι και ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινείται μπροστά μου, το οποίο εμφανώς έχει προβλήματα αφού ακόμα και η πινακίδα κυκλοφορίας κρέμεται δεμένη πρόχειρα με σύρμα, αυτός το τερμάτισε.Σκέφτομαι λοιπόν η ανθρωπότητα διασχίζει το πράσινο μίλι της προς την κλιματική κατάρρευση και οι ηγεσίες των κυβερνήσεων και των πολυεθνικών, αλλού τυρβάζουν, υποδύονται ότι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους να αποτρέψουν την καταστροφή, καλή ώρα η μάζωξη στο Ντουμπάι, μια ακόμα ρυπαρή παγκόσμια σύνοδος γιομάτη υποκρισία.Αφού οι πλούσιοι , οι πολιτικές ελίτ και οι επιχειρηματίες,του πλανήτη μετακινήθηκαν από την πεισματική άρνηση της κλιματικής κρίσης δλδ ότι δεν υπάρχει και ότι είναι ασύστολα ψεύδη επιστημονικά. σε παραδοχή και σε μια προσπάθεια επενδύσεων προκειμένου να βάλουν φραγμό. Οι προειδοποιήσεις των φτωχότερων χωρών που έβλεπαν τη γη τους να αποψιλώνεται, ο αμαζόνιος στην Βραζιλία να καίγεται άρα να μειώνεται η παραγωγή οξυγόνου στον πλανήτη λόγω της φωτοσύνθεσης, άρα η μέση θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά, άρα το το λιώσιμο των πάγων, άρα όποιος έχει σπίτι όπως εγώ κοντά στην θάλασσα ένα πρωινό θα δω το κρεβάτι μου σαν μαούνα.Σοβαρά τώρα η υπόθεση της κλιματικής κρίσης που σημειωτέον οι ακροδεξιοί ηγεμόνες δεν δέχονται, τυχαίο δεν νομίζω,αντί να ανατίθεται στους θύτες της, πρέπει να ανακτηθεί από τα θύματά της, Διαφορετικά διασχίζουμε απλώς το τελευταίο πράσινο μίλι και μάλιστα με γοργά βήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντελως αγαναχτισμενος πολιτης5 Δεκεμβρίου 2023 στις 9:24 π.μ.

    Εκλασε η νυφη σχολασε ο γαμος.
    Ο John Kerry κατα την ομιλια του στο Ντουμπαϊ για την "κλιματικη αλλαγη" εκλασε κι ολοι αρχισαν να τον χειροκροτουν.
    https://nypost.com/2023/12/04/news/loud-fart-sound-erupts-during-john-kerrys-speech-at-climate-panel-in-dubai/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://traianou.gr/2022/11/ora_krisis.html

    Βρέ ,διαβάστε να ξεστραβωθείται,που είστε όλο κλάψα και όλο "διαπιστώσεις"
    Ξεκοκαλίστε το συγκεκριμένο άρθρο ,και θα δείτε τόν κόσμο αλοιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιό κράτος μιλάμε ρε Περι, αυτό που διώκει καθαρίστριες όταν δεν έχουν απολυτήριο Δημοτικού, αλλά υπουργοποιεί ταγούς με πλαστούς τίτλους σπουδών ;κατάσχει λογαριασμούς φτωχών, αλλά φτιάχνει ποινικούς κώδικες αξιοποιήσιμους όταν πρόκειται για λογαριασμούς της Ζήμενς, που εν μέσω μνημονίων και πανδημιών μοιράζει εκατομμύρια σε κλινικάρχες , καναλάρχες, εργολάβους κλπ νοικοκυραίους, και στους εργάτες και μεροκαματιάρηδες , προσφέρει ακρίβεια, φτώχεια,πλειστηριασμούς,επιδοματάκια και καλάθια καπαμά ;,που θεωρείται πολυτέλεια η ενίσχυση του ΕΣΥ την ώρα που 35000 είναι οι νεκροί της πανδημίας, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους ανεκδιήγητους πανδημία υπήρξε και ακόμα σέρνεται όντας ενεργή.
    Το κράτος Περι, παραμένει το ίδιο, απλά κατά καιρούς εμπλουτίζονται τα χρώματα των διαχειριστών του, πότε πράσινο , μπλέ , ρόζ, για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι, ας ενοποιηθούν τα χρώματα, να μην αφήνονται σκιές με αυταπάτες και προσδοκίες , ώστε και οι πεφτοσυννεφάκηδες να κατέλθουν από τα σύννεφα και να γειωθούν με την πραγματικότητα, μόνο αν υπάρξει η δυνατότητα να αντιληφθεί η πλειονότητα το παιχνίδι που εξυφαίνεται στις πλάτες μας, ίσως και ξανά ίσως υπάρξει ελπίδα, προσωπικά έχω κλείσει δεν περιμένω τίποτε , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ζητώ και από εσάς να ευθυγραμμιστείτε με την άποψή μου, άλλωστε Περι όλο αυτό το χρονικό διάστημα που σχολιάζω με ή χωρίς βλακείες, ποτέ δεν ζήτησα να ακολουθήσει κάποιος την δική μου οπτική, σχολιάζω κριτικάροντας με επιχειρήματα σωστά ή λάθος θα αποδειχτούν στην πορεία, δεν θεωρώ ότι έχω το αλάθητο του Πάπα,έχω εμπεδώσει ότι ίσως οι απόψεις μου να είναι και λαθεμένες, ζητώ την κόσμια κριτική, πάντα δέχομαι την διαφορετική άποψη με σκοπό να διορθώσω δικές μου εκτιμήσεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή