peri majestic the real

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Aftopepithisi

Την δεκαετία του 90 δεν υπήρχε ραδιοφωνικός σταθμός χωρίς τα τραγούδια του. Χρόνια συναρπαστικά και μοντέρνα...όπου ένα ραδιοκασετόφωνο αρκούσε...Τι μπορείς να πεις για αυτό το διαμάντι; Τι μπορείς να γράψεις; Είναι ροκ, ποπ, λαϊκό με ανατολίτικα στοιχεία. Ας ταξιδέψουμε για λίγο πίσω αφήνοντας την παρακμή του σήμερα...

 

Ο θεός γραφεί καθαρά και με παράξενο τρόπο. Ο Καρράς μας άφησε και μαζί του έφυγε και μια Ελλάδα που δεν υπάρχει πλέον...

4 σχόλια:

  1. Ο Καρράς ήταν ένας λαικός 'Αντρας της Βόρειας Ελλάδας.. Εκανε ζημιά στήν "πρωτεύουσα"..
    Λαικός ,άνετος,όχι όμορφος,αλλά αρσενικός. Δέν είχε "καλούπι". Υμνησε τόν έρωτα,με έναν μοναδικό δικό του τρόπο,με την δική του μοναδική και αντρίκια φωνή.
    Η Ελλάδα του 1990 -2000 ,πού ήταν στα ντουζένια της.. Τίποτα δέν μαρτυρούσε την καταστροφή και τήν θλίψη ,που τήν έριξαν. Αυτός ήταν ο Ελληνας. Του Πάσχα του ,τού 15άυγουστου του ,του μπουζουκιού του Στήν όμορφη τότε Αθήνα,που σάν κομήτης "έσκασε "και η Βόρεια Ελλάδα και "εριξε" φωνάρες.
    Φωνάρα ο Καρράς,και έχει ακόμα η Ελλαδα,φωνάρες , υμνηστές του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ.ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΥ με την πραγκατική του ΥΠΟΣΤΑΣΗ και την πραγματική έννοια.
    Τερλέγκας, Τερζής,Γονίδης, Μελάς, Μακρόπουλος.
    Αρσενικά ,που όταν υμνούν απλά σιωπάς.Τούς έσβησαν ..τούς εξαφάνισαν ,γιατί αυτό προβλέπει το μοντέλο της Νέας τάξης.
    ¨ποια με καταράστηκε" -Υμνος.."γύρισε" -"δες τι απέμεινε"- "αγάπα με τις ώρες που μπορείς"-φοβερά τραγούδια. Σήμερα ακούς μουγκριτά,και τρελό ήχο. Ξενόφερτα καραγκιοζηλίκια.
    Δεν είμαστε εμείς αυτά. Αυτά μας τα πάσσαραν με την βοήθεια τών "άλλων" που δέν είναι της "λαικής" και του δρόμου. Ομως το καλλύτερο κέφι γίνεται στο δρόμο στίς γειτονιές με τα τραγούδια που ακούγονταν παντού. Ειδικά θυμάμαι πολύ το Πάσχα στις γειτονιές,που έψηναν .
    Βέβαια το κακό ξεκίνησε όπως συνήθως από "μέσα".Οταν κάποιοι τούς έβλεπαν πολύ "μπανάλ" ,και σκυλάδες..
    Στά μπουζούκια οι ξένοι πάθαιναν την πλάκα τους. Με τους "τρελάρες" Ελληνες ,που τά έδινα όλα,που τά έσπαγαν όλα.!
    Εκείνος ο σακάτης ο ΣΚΥΛΟΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΙΖΕΡΟΥ ΣΑΚΑΤΗ.ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΕΞΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ. (ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΥΣ)
    Εμείς όμως φίλε και πάλι δέν μασάμε! Παλι θα ανεβούμε ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Παλι θα τα σπάμε ,πάλι θα γελάμε..Γιατι όταν γελουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ χαιρεται όλος ο κόσμος.
    Θα μας λείψει η φωνή του Καρρά.Οπως μάς έχει λείψει η χαρά μας..
    "Αυτοπεποιθηση " είχαμε και τρέλα είχαμε.. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΎΜΕ.
    "ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ"!! Ετσι λέει ο Ελληνας,τίς ώρες που μπορείς. Ελεύθερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εκεί που απολαμβάναμε τούς κόπους τών πατεράδων μας-πάντα έλεγα πώς ανήκω στήν πιό χαρούμενη γενιά,που μου τά έδωσαν όλα,οι γονείς μου-,δούλεψαν γιά μένα και εγώ απλά φιλοσοφούσα- ήρθε ο "θάνατος' ήρθε η θλίψη και η καταστροφή. Μας άρπαξαν τά πάντα. Την χαρά μας τήν διασκέδαση μας τά ταξίδια μας ,τά όνειρα μας .Από το 2000 και ύστερα άρχιζε το όνειρο μας να γίνεται εφιάλτης. Οι γέροι μας έμειναν με την απορία! 'ΤΙ ΈΓΙΝΕ" ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΠΙΑ"; "Κοκαλωμένοι" έμειναν. Οτι είχαν αποκτήσει δεν είχε αξία ,, Σήμερα απλά δέν υπάρχει τίποτα. Οποιος έχει ,ότι έχει τρέμει! Τρέμει για το πόσο θα το πληρώσει εάν θέλει να συνεχίσει να το έχει. ΑΝ θέλει να παραμείνει "εκει",(για λίγο ακόμα,μιάς και τμηματικά τα αρπάζουν)θα πρέπει να πληρώσει. Να απολογηθεί γιατί τα έχει,όσα και ότι έχει.
    Σιχαμένοι βρωμιάρηδες κλέφτες τεμπελχαναδες. Σκουπίδια,απληστα κτηνη,
    Η Νέα γενιά σήμερα καταθέτει τον θαυμασμό της για την ζωή που είχαμε και τα χρόνια που ζήσαμε εμείς. Λέει πώς ποτέ δεν θα ζήσει έτσι. Θλιμένη γενιά,απογοητευμένη,και το εκφράζει πλέον. Μας χρεώνει κιόλας,λές και φταίμε όλοι.
    --"Τολμάς και λές" ! .. Καρράς.
    (Με Τερλέγκα θα πάθει το ΣΟΚ της η Ελλάδα. Εάν χαθεί ο θεός ,θα πέσει πολύς θρήνος.-ωχ! Τερλέγκας -να μην το σκεφτώ ούτε δεν θέλω- Για μένα είναι ο ΘΕΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΤΟ 2023: 35ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΛΟΓΟΜΑΧΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;
    Ακόμη ένα έγκλημα σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (31/12), συνελήφθη ένας 35χρονος στο Περιστέρι ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του.

    Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα επί της οδού Κολωνού στο Περιστέρι, όταν πατέρας και γιος λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!!
    Τότε, ο 35χρονος φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι και να τραυμάτισε θανάσιμα τον 62χρονο πατέρα του, μπροστά στα μάτια της 66χρονης μητέρας του, η οποία μεταφέρθηκε κι αυτή στην ΕΛ.ΑΣ. για κατάθεση.

    Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια έχει ελληνικές ταυτότητες και καταγωγή από την πρώην ΕΣΣΔ.

    "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
    ..ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΕΣΣΔ!!..
    Μάς έχουν κάνει εναν ΑΧΤΑΡΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΜΟΡΦΗ" ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο εξωτερικό οι αλβανοί κυκλοφορούν με νόμιμες ελληνικές ταυτότητες. Εκεί να δεις τρόμο. Δολοφονούν και ο ξένος τύπος μιλά για έλληνες...

      peri

      Διαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...