peri majestic the real

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Το παράξενο που είναι; Εννοείται ότι θα χορέψουν. Εννοείται ότι θα διασκεδάσουν. Αυτή η νέα Ελλάδα. Αν σωθείς, σώθηκες! Αν, όχι, εντάξει. Τι να κάνουμε;


Ενα βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τον Βουλευτή Πολάκη… ξεφάντωμα μέσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και μάλιστα σε μέρα εφημερίας. Διακρίνονται μουσικοί με όργανα σε πρόχειρο πάλκο και κυρίες να χορεύουν με δυνατή μουσική όταν την ίδια στιγμή περνούν φορεία..

Για πλάκα έχουν φύγει 700.000 περίπου συμπολίτες μας τα τελευταία 15 χρόνια από την Ελλάδα; Δεν νομίζω...Τι θα γίνει μετά από αυτό το βίντεο; Θα γίνει μια ακόμη βαρετή ΕΔΕ και θα πλακώσουν οι συνδικαλιστές. Τα μνημονιακά κόμματα θα αρχίσουν τις αλληλοκατηγορίες και τέλος. Το θέμα θα ξεχαστεί μετά από λίγες μέρες και όλα καλά...

Δεν έχουμε τίποτα. Τέλος. Καθαρά από τύχη ζούμε. Η κατάσταση αποκαλυπτική: Η χώρα είναι θάνατος!...Εδώ και 4 χρόνια η μόνη ανάπτυξη είναι τα γραφεία κηδειών. Με δανεικά ζούμε...και ξεπουλάμε τα ασημικά μας. Ενδιαφέρεται κανείς;; Τα πάντα στο βωμό της ομερτά. Θα πεθάνουν όσοι είναι να πεθάνουν και από Φεβρουάριο με Μάρτιο θα μας δείχνουν το Πατρινό Καρναβάλι....με λεωφορεία, με ταξί, με αεροπλάνα, με βαπόρια όλοι θα τρέξουν να ντυθούν μασκαράδες. Από Απρίλιο έρχονται οι παραλίες μαζί με τα ρεπορτάζ του κώλου και ξανά προς την δόξα τραβά. Αν σωθείς, σώθηκες...αδερφέ μου έτσι έχουν τα πράγματα...Αν πέσεις από την βάρκα, χάθηκες...Το απρόσμενο, απροσδόκητο, το ανατρεπτικό, η έκπληξη, το διαφορετικό είναι ο θάνατος που παραμονεύει...Με εμβόλια και χωρίς εμβόλια. Με λάθρο και χωρίς λάθρο. Μοναδικό, αδιάψευστο κριτήριο είναι ο χρόνος και τα φανερώνει όλα. Το κράτος ΔΕΝ μας θέλει όλους..

 Κάναμε το λάθος να πιστέψουμε ότι με την είσοδο των μνημονίων θα μας δινόταν η ευκαιρία να απεμπλακούμε από το τυραννικό καθεστώς της μεταπολίτευσης. Τίποτα δεν έγινε. Τα πράγματα έχουνε πάρει μια άγρια σατανική μορφή..Η Ελλάδα παίρνει χαρακτηριστικά σκληρής τριτοκοσμικής καταθλιπτικής μπανανίας και όλοι σιωπαίνουν.

“Ούτε ο Θεός να μας συγχωρέσει”

12 σχόλια:

  1. Εμεις οι ανθρωποι ειμαστε χοντρικα σε 3 κυριες ποιοτητες απ αρχης κοσμου......πάντα.
    Συνυπάρχουμε καθημερινα και οι τρεις ποιοτητες παντου...
    Για αυτο και κανουμε παντου τις επιλογες μας..
    Καποιοι φευγουν και καποιοι ερχονται...πχ ο Λακης...ηρθε καθως ο Αλεκακης εφυγε....
    Καλο θα ηταν το Αλισβερισι να γινεται προς τα πανω....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο για μισθούς και επιδόματα είστε ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το απρόσμενο, απροσδόκητο, το ανατρεπτικό, η έκπληξη, το διαφορετικό είναι ο θάνατος που παραμονεύει...Με εμβόλια και χωρίς εμβόλια. Με λάθρο και χωρίς λάθρο. Μοναδικό, αδιάψευστο κριτήριο είναι ο χρόνος και τα φανερώνει όλα. Το κράτος ΔΕΝ μας θέλει όλους..

    ΚΤΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που στερούσαν το νερό στους ασθενείς επειδή το έλεγε το πρωτόκολλο, ενώ γνώριζαν ότι η ξηρότητα προκαλεί ραγδαία πτώση του ανοσοποιητικού. Αυτοί που ούρλιαζαν για τα εμβόλια και λοιδορούσαν όλους τους άλλους ως ψεκασμένους. Τόσοι πολύ θάνατοι δεν εξηγούνται επιστημονικά παρά μόνο πολιτικά. Και το Μαξίμου ξέρει τα πάντα. Η χώρα είναι στο έλεος του θεού. Πρόκειται για κτηνωδία.

    Πράγματι ο χρόνος τα φανερώνει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις χρήματα θα έχεις κάποια πιθανότητα να την σκαπουλάρεις, αν όχι Καλό Παράδεισο! Σαν την Αμερική!

      Η χώρα θέλει επανάσταση

      peri

      Διαγραφή
  5. είμαστε τριτοκοσμική χώρα... και οι "πολίτες" είναι τριτοκοσμικοί, όχι μόνο οι διοικούντες! Έχει σαπίσει όλη η δομή...κρίμα που φεύγει κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eυτυχώς που έχει μεριμνήσει ΑΛΛΟΣ,γιατι αλοίμονό μας.
    Ελληνας δέν είναι ο "Ελληνας" που κατοικεί στήν Ελλάδα. Ελληνας είναι ο κάθε ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. Εκείνος που ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ',ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 'πολιτικη" ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΣΚΗΝΙΤΕΣ ,ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
    ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΕΡΒΙΑ. ΗΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ" ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ .
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΡΩΜΙΟΙ" ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΡΩΜΑΙΟΙ" ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
    (Εμείς δυστηχώς δεχτηκαμε το "αποτέλεσμα" τών "εκλογών" και τον "Νικητή" σαν αποτέλεσμα.τι να κάνεις; Μπορείς να πείσεις τον ηλίθιο,πώς τόν δουλεύουν; ο ηλίθιος κατηγορεί τον διπλανό του,πώς φταίει για το "αποτέλεσμα",δέν εννοεί να καταλάβει πως είναι στημένο. Ο "κόσμος" του ηλίθιου είναι μέσα στο "κεφάλι του",και θεωρεί πώς όλος ο κόσμος είναι έτσι ,όπως το "λέει " το χαζό μυαλό του)
    Κάποια στιγμή και ε΄δω θα γίνει έκρηξη,αναγκαστικά,μόλις αντιληφθεί και ο τελευταίος ηλίθιος,πώς δέν μπορεί τόσοι πολλοί να είναι "φασιστες" "τζαμπατζίδες" "ομοφοβικοί",και "ρατσιστές". Τό "γύρισμα" του κόσμου,που έγραφε ο Παναγιώτης..Η 'τούμπα" που θα έρθει το πάνω κάτω..Ο πρώτος τελευταίος και ο τελευταίος πρώτος..
    Καλή χρονια Περικλή,θα έχει απ όλα η χρονιά του ΔΡΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Αριθμητικό" ειναι το πρόβλημμα. Περισσότεροι από όσο επιτρέπεται ειναι οι "μαρξιστές"(το "σύστημα"-εάν μπορεί να το πεί ο λογικός άνθρωπος σύστημα- των φιλοσοφικών, οικονομικών και κοινωνικών ιδεών που θεμελιώνεται στα έργα του Καρλ Μαρξ -ποιός νοήμων άνθρωπος και μορφωμένος μπορεί να θεωρήσει τον Μάρξ ,"φιλόσοφο" "οικονομολόγο" και "κοινωνιολόγο"; ) Είναι σαν να αποδεχτώ τον γύφτο γιά λόρδο,επειδή πέντε φαμίλιες γύφτικες τον διαφημίζουν ώς αριστοκράτη από τζάκι.Είναι δλδ αριθμητικά περισσότεροι οι γύφτοι απο τούς μπαλαμούς,καθώς διαδώθηκε το "γυφτικο ταλέντο και "χάρισμα',τών γύφτων.
    Αυτό έχει πάθει η ανθρωπότητα με τον Μαρξισμό.Θαυμάζει έναν τενεκέ που του πάσσαραν ,και ξέχασε τι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ,η οποία κάνει τους πολίτες χαρούμενους ξέγνοιαστους και ευτυχισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Κάναμε το λάθος να πιστέψουμε ότι με την είσοδο των μνημονίων θα μας δινόταν η ευκαιρία να απεμπλακούμε από το τυραννικό καθεστώς της μεταπολίτευσης. Τίποτα δεν έγινε. Τα πράγματα έχουνε πάρει μια άγρια σατανική μορφή."
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
    ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΟΝΤΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ¨ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΙ¨ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥΛΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΑΖΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΜΠΕΛΟΙ; ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΛΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΡΕΜΠΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ.. "ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ" "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ΄¨ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΕΣ" "ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ".. ΟΛΟ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΡΊΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ "ΤΣΙΜΠΑΝΕ" ΤΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ.
    ΕΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μνημόνια είναι καταστροφή. Το ξέραμε. Το ζήσαμε και το ζούμε. Με την είσοδο των μνημονίων υπήρχε μια κρυφή ελπίδα ότι θα έπεφτε το τυραννικό καθεστώς της μεταπολίτευσης. Μια επανάσταση θες; Μια αναμπουμπούλα; Κάτι τέλος πάντων..Δεν έγινε όμως τίποτα. Αυτό εννοώ..Kαι τώρα; Όλα χάλια.. όχι μόνο δεν έπεσαν οι τύραννοι αλλά και ο λαός είναι χειρότερος όσο ποτέ άλλοτε...

      peri

      Διαγραφή
  9. Α έτσι το εννοείς.Σ αυτό συμφωνώ, Και εγώ είχα ελπίδα πώς θα αντιδρούσαν. Πώς καποια στιγμή θα υποψιάζονταν πως κάτι "βρωμαει",πώς κάτι δεν πάει καλά, πώς πολλά μαζεμένα και περίεργα σκάνε..Ομως όπως είδες τρέξανε σε στημένες κάλπες, δώσανε άλοθι στην συμμορία να συνεχίσει. Οπως είδες εξακολουθούν αυτοί οι ίδιοι να τσιμπανε μέ κάθε είδους κοροιδίες και κόλπα΄΄'Πανδημίες'-Αλήθεια,δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω,πώς έχουν περάσει ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! Οχι μόνον δέν τους έχουν πάρει με τις πέτρες,όχι απλά κράζουν τούς λογικούς ,αλλά συνεχίζουν την αρωστοφοβία,ΟΎΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΆΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΠΏΣ ΤΑ ΔΉΘΕΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    Οπως και να έχει το ΨΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...