peri majestic the real

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Βενιζελική κλίκα...Ποιος θα την αποκαλύψει;

 

..αδερφέ μου δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Θα μας πάρουν το τομάρι..

Ποιος θ’ αποκαλύψει τους δωσίλογους των ΝΑΖΙ, οι οποίοι παρίσταναν τους αγωνιστές τής Δημοκρατίας κατά του κομμουνισμού; Ποιος θ’ αποκαλύψει τους φασίστες, οι οποίοι παρίσταναν τους αντιχουντικούς; …Ο Τύπος δεν είναι αυτός, ο οποίος αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο; …Πού είναι οι εκδότες τής Δεξιάς;…

…ΔΕΝ τους «βλέπουμε», γιατί απλούστατα ΔΕΝ υπάρχουν! …«Εξαλείφθηκαν» μέσα στον χρόνο. Από την πρώτη στιγμή οι οπλισμένοι αυτοί κατσικοκλέφτες τής Κρήτης είχαν δείξει τις προθέσεις τους …Δεν άφησαν τίποτε «ζωντανό» να τους απειλεί! …Ξεκίνησαν να σκοτώνουν στην κυριολεξία ό,τι προσπαθούσε να διατηρήσει στη ζωή τον πατριωτισμό και την αγάπη για το έθνος και την πατρίδα. Έβαλαν στο «στόχαστρό» τους τη «συνείδηση» και τη «φωνή» αυτής της παράταξης και την «εκτέλεσαν» μεταφορικά καί κυριολεκτικά στη μέση τού δρόμου …Ξεκίνησαν με την εν ψυχρώ δολοφονία τού Ίωνα Δραγούμη! Στη συνέχεια, ανάλογα με την ισχύ τους,

 Ο «ατομικός φάκελος» του Χρήστου Λαμπράκη στην Ασφάλεια - ΤΟ ΒΗΜΑ 

 δοκίμαζαν ό,τι τούς «έπαιρνε» …Στην κυριολεξία εκτέλεσαν όλους τους εκδότες τής Δεξιάς …Αθανασιάδης, Μομφεράτος, Μπακογιάννης, Τράγκας, αποτελούν «κρίκους» τής ίδιας «αλυσίδας». Ακόμα και η απόπειρα κατά τού Στέφανου Χίου είναι μέρος αυτής της «εκκαθάρισης» για τον απόλυτο έλεγχο των πάντων! …Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι ονομάζουν την Ελλάδα «Κολομβία των Βαλκανίων».

Απέναντι όλοι οι βενιζελικοί εκδότες στο απυρόβλητο —κυριολεκτικά και μεταφορικά— …Αυτοί, οι οποίοι βρίζουν μόνιμα τη Δεξιά …Αυτοί οι οποίοι «υπενθυμίζουν» μόνιμα στον λαό «τι σημαίνει Δεξιά» …Αυτοί, οι οποίοι την έχουν επιλέξει για αποδιοπομπαίο τράγο, προκειμένου να καλύπτουν τα δικά τους εγκλήματα. Αυτούς κανένας δεν τους πειράζει. Παλιά, «πατριάρχης» τής δημοσιογρα­φίας ήταν ο βενιζελικός Λαμπράκης …Ο «ξυπόλητος» από την Κρήτη, που, από φουκαράς —που εξασφάλιζε το φτωχό μεροκάματο ως δάσκαλος στο Φλάμπουρο της Φλώρινας— έγινε με κρατικά χρήματα μεγαλοεκδότης και στη συνέχεια συνεργάτης των ΝΑΖΙ στα περίφημα γραφεία τής Λαδά …Ο πατέρας τού γνωστού «μουσικόφιλου» Λαμπράκη, ο οποίος έγινε ακόμα ισχυρότερος εκδότης με ακόμα περισσότερα κρατικά χρήματα και μια τεράστια «λεία» από το ατιμώρητο «πλιάτσικο» του χρηματιστηρίου.

Τώρα δεσπόζει στον χώρο τού τύπου ο βενιζελικός κληρονόμος του …Ο Μαρινάκης …Ο γιος τού «δημοκράτη» ηλεκτροσυγκολλητή επί Χούντας, ο οποίος «μυστηριωδώς» μέσα σε λίγους μήνες έγινε εφοπλιστής …Ο Μαρινάκης, ο οποίος «κληρονόμησε» —χαριστικά επίσης— το Συγκρότημα Λαμπράκη για να διατηρηθεί το βενιζελικό μονοπώλιο στην ενημέρωση. Μόνιμα πλαισιωμένος από ομοίους του Βενιζελικούς …Πλαισιωμένος από τον Βαρδινογιάννη και τον Αλαφούζο. Αλήθεια, γνωστά δεν φαίνονται αυτά τα ονόματα; …Πραγματικό «Deja Vu»! …Οι γονείς αυτών δεν είναι που με την «πτώση» τής Χούντας έψαχναν τρόπο να «τρυπώσουν» στη Δεξιά; …Η συμμορία των «Νεοφιλελεύθερων»! …Η πιο γνωστή «παρέα» των Βενιζελικών …Ο Μητσοτάκης, ο Βαρδινογιάννης κι ο Μαρινάκης! Αυτοί ήταν που ήθελαν να «τρυπώσουν» στη ΝΔ, αλλά ΔΕΝ τους ήθελε κανένας …Οι «ψωριάρηδες» της πολιτικής σκηνής, οι οποίοι έβαζαν «μέσο» τις πρεσβείες για να «τρυπώσουν» στη Δεξιά.

Η ανάρτηση με νόημα από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τα γενέθλια της ΝΔ  (ΦΩΤΟ) Μετά την «ανεξιχνίαστη» δολοφονία τού βασικού εκδότη τής Δεξιάς —του Αθανασιάδη που τους απεχθάνονταν— όχι μόνον «τρύπωσαν», αλλά την άλωσαν στην κυριολεξία. Μετά από αυτήν τη δολοφονία —και μέσα σε ελάχιστο χρόνο— ο Μητσοτάκης όχι μόνον «τρύπωσε», αλλά έγινε κι αρχηγός της. Στη συνέχεια έγινε καί Πρωθυπουργός — και πάλι μετά από μια «ανεξιχνίαστη» δολοφονία δεξιού εκδότη, όπως ήταν ο Μπακογιάννης—. Αυτών οι γόνοι μονοπωλούν σήμερα τα πάντα στον Τύπο …Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης κι Αλαφούζος ελέγχουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης. Τρόπος του λέγειν «μέσων ενημέρωσης», εφόσον δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ενημερώνουν.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι πρωινές αναγνώσεις των πρωτοσέλιδων στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές και τίποτε άλλο …«Οδηγίες παύλα κατευθύνσεις» για τους αγουροξυπνημένους πολίτες …Κανονική πληρωμένη προπαγάνδα τής ατάκας και των απειλών όμοια μ’ αυτήν που γινόταν στις χώρες τού πρώην Ανατολικού Μπλοκ. Δεν έχουν ανάγκη ούτε καν να σέβονται τα προσχήματα, εφόσον τα έξοδά τους καλύπτονται από τις κρατικές βοήθειες των «Λιστών» τύπου Πέτσα. Στην καλύτερη περίπτωση να βάλουν καμιά τσάντα δώρο στις εφημερίδες, για να πουληθεί κανένα «φύλλο» για το «ξεκάρφωμα» …Να φαίνεται ότι υπάρχει ένας λόγος που «κρέμονται» οι φυλλάδες τους στα περίπτερα …Να φαίνεται ότι δεν αγοράζουν μόνον οι ίδιοι τις εφημερίδες τους, για να εισπράττουν κρατικές διαφημίσεις.

FFB247 x Ευάγγελος Μαρινάκης - "Όλα τα σκατά μαζεμένα" - YouTube Αυτής της ομάδας —η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο «πλυντήριο» λαϊκής παραπληροφόρησης— είναι επικεφαλής ο Μαρινάκης …Το απόλυτο αντι-πρότυπο εκδότη …Αυτός, που, βλέποντας μια μάζωξη δημοσιογράφων, είπε δημοσίως το περίφημο: «όλα τα σκατά μαζεμένα»! Ούτε στην Κολομβία υπάρχει τέτοιος εκδότης με τέτοιους «λειτουργούς» τού βόθρου. Τέτοια απροσχημάτιστη προσβολή από αφεντικό απέναντι σε εργαζόμενους —οι οποίοι μάλιστα παριστάνουν τους «λειτουργούς» τής ενημέρωσης— δεν πρέπει να έχει γίνει ούτε σε φυτείες βαμβακιού στον Μισισιπή των δούλων. Και όμως, οι «λειτουργοί» το «κατάπιαν» χωρίς καμία αντίδραση. Ούτε ένας μεγαλοδημοσιογράφος δεν τους υπερασπίστηκε στα δελτία των οκτώ …Η απόδειξη ότι τους Έλληνες δημοσιογράφους, εάν τους πληρώνεις, μπορείς ακόμα και να τους φτύνεις!

Αυτοί είναι η απόλυτη απόδειξη ότι όλοι αυτοί λειτουργούν από κοινού ως μια «συμμορία», που στοχεύει σε κοινή «λεία».

 Τraianou.gr

8 σχόλια:

  1. Το τομάρι; αδερφέ μου δέν τούς φτάνει. θέλουν να μας εξαφανίσουν από ''προσώπου γής'.Μόνον τότε θα ησυχάσουν.Οσο υπάρχει ακόμα καί ένας από εμάς δέν μπορούν νά ησυχάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΠΩΣ “ΚΡΑΤΟΥΣΕ” ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ ΣΟΙΜΠΛΕ. Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ “2%” ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    Ακόμη κι αυτοί από τους Έλληνες πολιτικούς που βγαίνουν από χθες και ενώ υποτάχθηκαν και συνεργάστηκαν δοσιλογικά μαζί του καταριούνται τον Σόιμπλε, είναι ανακουφισμένοι με το θάνατό του αλλά για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που θα μπορούσε να νομίσει όποιος είναι ανυποψίαστος. Πεθαίνοντας ο 81χρονος οικονομικός δράκουλας της Ευρώπης, παίρνει μαζί του στον τάφο και πολλά από τα μυστικά με τα οποία εκβίαζε ο ίδιος προσωπικά αλλά και για λογαριασμό της Γερμανίας το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας για να είναι πεσμένο στα τέσσερα και να εκτελεί, από το 2009 και μετά, πειθήνια όλες τς εντολές του.

    Ο Σόιμπλε έκανε όσα έκανε σε βάρος της πατρίδας μας και σε βάρος των Ελλήνων αλλά η οδυνηρή πραγματικότητα είναι, την ίδια ώρα, συμπεριφέρθηκε έτσι γιατί …βρήκε και τα έκανε. Αν οι Έλληνες πολιτικάντηδες που άσκησαν την εξουσία από τότε μέχρι και τώρα δεν ήταν δεμένοι χειροπόδαρα με δικά τους σκάνδαλα παντός είδους -από οικονομικά μέχρι και σεξουαλικά- εάν επίσης δεν συνέβαινε το ίδιο και με τις οικογένειές τους και όρθωναν έστω και λίγο -αλλά όχι υποκριτικά και πρόσκαιρα- το ανάστημά τους, ο Σόιμπλε δεν θα γινόταν οδοστρωτήρας για να τα ισοπεδώσει όλα. Και σε κάθε περίπτωση θα συναντούσε κάποια αντίσταση. Εδώ έγιναν όλοι τους, σε πρώτη ή σε δεύτερη φάση, “Τσολάκογλου” με την χειρότερη έννοια του όρου…

    Μέχρι τώρα σκοπίμως το αφήγημα της επίσημης προπαγάνδας περιορίζεται στο να παρουσιάζει μόνο από τις πλευρές του Σόιμπλε που είχε να κάνει με τον στρυφνό χαρακτήρα του, τις κακίες και τα συμπλέγματα που είχε εξαιτίας και της αναπηρίας του και της μετατροπής του επί πολλές δεκαετίες σε σακάτη μετά τη δολοφονική απόπειρα που είχε γίνει σε βάρος.

    Αυτή όμως είναι μόνο η βολική και επιφανειακή εκδοχή. Εκτός από όλα αυτά ο Σόιμπλε είχε -σύμφωνα με άγνωστα στοιχεία που μετά το θάνατό του θα αρχίσουν να έρχονται για πρώτη φορά στο φως αναλυτικά- τεράστια δύναμη λόγω του υλικού που είχε στην κατοχή του και του επέτρεπε να “κρατάει” γερά τους Έλληνες πολιτικούς και ανώτερους οικονομικούς και θεσμικούς παράγοντες ακόμη και από το χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης- ώστε να είναι πιόνια του.

    Για παράδειγμα κανείς δεν γνωρίζει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα ότι ακόμη και με στοιχεία για το ντόπινγκ στον ελληνικό αθλητισμό είχε τη δυνατότητα από πολύ νωρίς να εκβιάζει το διαπλεκόμενο και μεταξύ του αθλητικό και πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο Σόιμπλε ξεκίνησε την καριέρα του ως πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Αθλητισμού της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης από το 1976 έως το 1984.

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a0%ce%a1%ce%a9%ce%a4%ce%97-%ce%a6%ce%9f%ce%a1%ce%91-%ce%91%ce%93%ce%9d%ce%a9%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%99%ce%a7%ce%95%ce%99%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%a6%ce%a9/

    ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2005..
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Ο ΣΑΚΑΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΟΡΚ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    και κάποιοι ηλίθιοι τότε τον "εβλεπαν " νοικοκύρη¨και του έδιναν δίκαιο,πώς οι Ελληνες ήταν τεμπεληδες και λαμόγια. Πάρτε τώρα ρε ζωντανά την κατάσταση που μάς έριξαν οι "νοικοκύρηδες" σταλινικοί του Ράιχ.
    Ψωφίστε σάν τα διψασμένα ζώα,αφού είπαμε..
    "ο έξυπνος ανθρωπος δεν ακολουθεί τίς εξελίξεις ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η ΝΔ πρώτη αλλά με προβληματισμό ενόψει ευρωεκλογών – Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση για το 2023
    Ποια είναι τα κόμματα που αυξάνουν τα ποσοστά τους"


    Η ΠΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΜΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ";
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!
    ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΟΡΕΞΗ ΝΑΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.
    "ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝΕ ΒΓΑΛΑΜΕ"..ετσι λέει ο λαός.. Ετουτοι τον έχρισαν κιόλας "βασιλιά",και ο βασιλιας έχει ψωφίσει,σαν εκείνον που είχε πεθάνει που τόν δάγκωσε η μαιμού και τον περιφέρανε στό ενυδρειο να παριστάνει τον ζωντανό'Και καλά τότε ήταν και οι άνθρωποι αμόρφωτοι,και αγράματοι. Σήμερα πώς να δικαιολογίσουν τέτοια κοροιδία που τούς κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον είδες τον γιο στο Μαξίμου; Μας τον βγάζουν σιγά σιγά...Και ο λαός; Ποιος λαός;

      peri

      Διαγραφή
    2. Προς το πολύ χειρότερο πάει η χώρα...

      Peri

      Διαγραφή
    3. Μας τόλεγε ο 'Ανθρωπος από τότε.
      Αν δεν χαμπαριάζουμε εμείς και διαβάζουμε Τραϊανού ΠΟΙΟΣ μας φταίει;

      Διαγραφή
    4. Πονάει το να είσαι βλάκας,όταν ειδικά αρχίζεις να τήν ψυλιάζεσαι πώς μάλλον είσαι ο βλάκας της υπόθεσης. Εμείς που διαβάζουμε Τραιανού,δέν μας "φταίει" κανείς. Εσείς που δέν γουστάρετε Τραιανου ,ποιός σάς φταίει; Ο "αλλος".. κλασικη σκέψη του πανηλιθιου ,
      Ποιός "άνθρωπος" σας τό έλεγε; Η σε κουβέντα να μπείς ,με τις ασυναρτησίες σου;

      Διαγραφή
  4. Όπως στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάγκος μην έχεις αυταπάτες και μην ξυνεσαι όλα είναι υπό ελεγχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...