peri majestic the real

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Δεν είναι μυστικό. Είναι κάτι που επιδιώκει ο αντινατιβιστής χανιώτης Μητσοτάκης. Είναι κάτι που θαυμάζει ο χανιώτης Kασσελάκης. Είναι κάτι που προσδοκά ο Ηρακλειώτης Ανδρουλάκης. Επίσημα μας το λέει και η Πρεσβεία. Και η Δικαιοσύνη; Που χάθηκε;

 Η Δικαιοσύνη είναι πλέον η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει την Ελλάδα, αλλά δεν δείχνει καμία πρόθεση να το κάνει! …Η Δικαιοσύνη των διορισμένων από τον Μητσοτάκη ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που κατά καιρούς υψώνει το «ανάστημά» της μόνον όταν πρόκειται να προστατεύσει τα συντεχνιακά της συμφέροντα!!! …Η Δικαιοσύνη, η οποία «κρύφτηκε» στα Μνημόνια, στους Υποχρεωτικούς Εμβολιασμούς, στις Υποκλοπές και τώρα στα καραγκιοζιλίκια των κομματικών ψευδοεκλογών!!! …Η Δικαιοσύνη, η οποία δεν λύνει άπαξ το θέμα των κομματικών δανείων εις βάρος αυτών που τα «έφαγαν», ώστε ν’ «απελευθερώσει» το πολιτικό προσωπικό από την «ομηρία» του κομματισμού των Πρεσβειών και των δωσίλογων!!!

Κατάλαβε ο αναγνώστης ποιοι «κρύβονται» πίσω από τις «κιλότες» τού Κασσελάκη; Ποιοι τον έφεραν σαν «αλεξιπτωτιστή» κι άρπαξαν το κόμμα από τα χέρια των «συντρόφων»; Από πού αντλεί αυτό το απίστευτο θράσος του; Αυτός, που δήθεν στο παιδικό του δωμάτιο είχε αναρτήσει την επιγραφή «Πρωθυπουργός»; Βέβαια δεν μας είπαν εάν αυτή η επιγραφή ήταν γραμμένη με στρασσάκια —όπως κάνουν όλα τα κοριτσάκια—, αλλά αυτό δεν έχει πλέον καμία σημασία …Μας «δουλεύει» ο ροζ κομπάρσος …Ο «Κρητίκαρος», τον οποίο μέχρι τώρα η οικογένειά του τον είχε μόνιμα «παρκαρισμένο» στις ΗΠΑ —γιατί ήταν «τοιούτος» και τους ντρόπιαζε και τώρα βγαίνει σύσσωμη να μας πει το πόσο τον «καμαρώνει».

Το μέλλον των επόμενων γενιών κρίνεται τους επόμενους μήνες! Εάν τους «βγει» ο σχεδιασμός κι επαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα θα καταστραφεί τις επόμενες δεκαετίες …και πιθανόν να κινδυνεύσει με «θάνατο» ο ίδιος ο Ελληνισμός Ένας Ελληνισμός αιώνων θα «ξηλωθεί» από την πατρίδα του, γιατί οι «αντινατιβιστές» «ηγέτες του» θέλουν να τον διώξουν απ’ αυτήν, για να «προοδεύσει» στο εξωτερικό.

Ένας Ελληνισμός αιώνων θα αντικατασταθεί από ΛΑΘΡΟμετανάστες, τους οποίους αυτοί οι «ηγέτες» έχουν συμφωνήσει με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ να εγκαταστήσουν στη γη τού Περικλή, του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα …Το τρομερό «παιδί» τού ανθρώπινου πολιτισμού θα κινδυνεύσει από ΤΡΕΛΟΥΣ Μητσοτάκηδες, ΒΛΑΚΕΣ Παπανδρέου, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ Τσίπρες κι ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Κασσελάκηδες …Δυστυχώς!!!

Παναγιώτης Τραϊανού

https://traianou.gr/2023/11/ka-cia-lakis_and_pasok.html

3 σχόλια:

  1. Η γουρουνοπούλα τσουτσούνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι θα με που ίσως ονειροπαρμένο, άλλοι ουτοπιστή, ίσως πεσιμιστή , πεφτοσυννεφάκια, αλλά ανοίγεις την τv και τα μάτια σου γεμίζουν αίμα, όντως σήμερα θα ασχοληθώ με το αίμα,η θέα του έλκει και μας απωθεί,το χρώμα του συμβολίζει την ζωή, ρέει στο σώμα μας, ενδεικτικά η επιστήμη αναφέρει αν ένας είναι 70 κιλά, τα 5 είναι αίμα,με κάθε χτύπο η καρδιά διοχετεύει 70 ml στις αρτηρίες, σχεδόν 7 τόννους αίματος την ημέρα.Ταυτόχρονα το αίμα πέραν του ζωογόνου, είναι και θάνατος, μιλώ για την Παλαιστίνη και το αίμα που χύνεται ποτάμι των αθώων αμάχων ειδικά των παιδιών,, αλλά ποτέ ο άνθρωπος από τότε που ζούσε στα σπήλαια, μέχρι που πάτησε στην σελήνη, δεν ΄έπαψε να σκοτώνει , ποτέ δεν σταμάτησε να διακατέχεται από ζωώδη ένστικτα ο κατά τα άλλα πολιτισμένος.Ποτέ δεν έπαψε να βουτάει τα χέρια του στο αίμα,να πνίγει επαναστάσεις στο αίμα των καταπιεσμένων. Άλλωστε το αίμα των ανθρώπων κατά το κοινώς λεγόμενο βράζει,το έχουν στο αίμα τους να σκοτώνουν όταν τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, φτιάχνουν μηχανές θανάτου, βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους εξόντωσης, γιατί απλά όταν ανάψουν τα αίματα τίποτε δεν μας σταματά. Ναι όταν ανοίξει ο κύκλος του αίματος δεν κάνουμε πίσω , δεν υποχωρούμε, γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται, ακούμε την βοή του αίματος των σκοτωμένων και λησμονούμε τους δεσμούς αίματος που μας ενώνουν, το αίμα φέρνει αίμα διαχρονικά και ιστορικά. Τυχαίο αλλά απλά να θυμίσω, " έδωσε το αίμα του για την πατρίδα " , " θα σου πιώ το αίμα " ," μου πάγωσε το αίμα "< "διψάει για αίμα "¨"παίρνει το αίμα του πίσω ", εκφράσεις της καθημερινότητας , εικόνες σήμερα της καθημερινότητας που τείνει να γίνει για πολλούς ευάλωτους, αδύναμους μια μορφή κανονικότητας. Δυστυχώς η επικοινωνία , με τον ανελέητο βομβαρδισμό ειδήσεων στην πλειονότητα στοχευμένα ψεύτικων,έχει εισχωρήσει στα θωρακισμένα μας σπίτια από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης και σιγά αλλά σταθερά μας κάνουν να θεωρούμε τα ποτάμι αίματος αθώων ως δικαίωμα άμυνας απέναντι σε ότι μας αμφισβητεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=58hwWGsNUeM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.