peri majestic the real

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Δεκάδες χιλιάδες λοβοτομημένοι νεοέλληνες είπαν μπράβο στις Εκλογές σ' αυτό το αλαζονικό υποκείμενο. Άρα; Γιατί να μην συνεχίζει τώρα πιο αδίστακτος να προσβάλει νεκρούς και ζώντες; Γιατί; Εδώ μέχρι και Πυρηνέλαιο μας ζητάνε να φάμε... Θράσος, αναισθησία και απανθρωπιά είναι η νέα Ελλάδα!!! Η νέα μεταμνημονιακή Ελλάδα...Η Βενεζουέλα έρχεται με φόρα...ισόβιοι τρόφιμοι ενός απέραντου και αόρατου τρελοκομείου!

Image 

Λύση, διέξοδος, φως, κάποια λύτρωση τέλος πάντων; Τίποτα απολύτως. Μια μειοψηφία βαρεμένων ψηφοφόρων μας πήρε στον λαιμό της.  Άλλα 4 χρόνια με Μητσοτάκη; Θα μάθουμε να τρώμε και ποντίκια...Κυνισμός; Καθόλου. Αποτύπωση μιας πραγματικότητας. Ακόμη και οι γείτονες Τούρκοι τρίβουν τα χέρια τους με τους άθλιους των Αθηνών. Ο αυταρχικός παράφρων δείχνει να το διασκεδάζει. Χωρίς σοβαρό αντίπαλο, χωρίς δικαιοσύνη αισθάνεται πολύ απλά θεός....Η κάθε επιθυμία του μια πραγματική θυσία για τον λαό. Ένα θανατικό που όμοιό του δεν υπάρχει σε καμία Ευρωπαϊκή χώρα. Το 2010 είναι η Κερκόπορτα που αναποδογύρισε μια ολόκληρη χώρα...Είναι αυτή η χρονιά που έδωσε φτερά στον πολιτικό υπόκοσμο. Την μαγκιά να βγάζει γλώσσα. Να περιφρονεί. Να ξεπουλά και να αγοράζει χωρίς να δίνει λογαριασμό. Να κάνει επίδειξη πλούτου...

Μέχρι και σεσημασμένοι ναζιστές της ασφάλειας είδαν "μουνί"...και τρελάθηκαν...κυριολεκτικά παλάβωσαν οι πάντες που υποτίθεται κρατούσαν μια ισορροπία. Διανύουμε την εποχή των τεράτων...ως ισόβιοι τρόφιμοι ενός απέραντου και αόρατου τρελοκομείου που βρήκαν όλους τους θεούς νεκρούς..

6 σχόλια:

  1. Αυτός έκλαιγε στην συναγωγή όπως μας είπε αλλά για τους ελληνες μόνο μνημόνια και χλευασμό..

    Τι γίνεται; Που μας οδηγούν; Πολύ απλά μας θέλουν διαλυμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρώ με θλίψη τα τεκταινόμενα της παρακμιακής πολιτικής σκηνής, η οργή πλέον δεν με διαπερνά , κουράστηκα ειλικρινά βρίσκομαι σε μια κατάσταση να θεωρώ κανονικότητα όσα σερβίρονται , όσα ακούω, η ενσυναίσθηση έχει πάει περίπατο δεν ξέρω τι αλήθεια με ενοχλεί και τι όχι, έγινα σκέφτομαι επιδερμικός, δεν έχω άλλες αντοχές, αναστολές και αντανακλαστικά, τι στο διάλο έχω πάθει, βλέπω λοιπόν ανάλογα με την θέση στα έδρανα της Βουλής,δλδ αν είναι κάποιος κυβερνητικός ή στην αντιπολίτευση, μέσα στο στημένο δικομματικό παιχνίδι από το σύστημα εξουσίας,της εναλλαγής , κάποιοι επιδίδονται σε απροκάλυπτη τυμβωρυχία , Μάτι, Μάνδρα ο ένας των μονομάχων,Τέμπη ο έτερος, στοχεύοντας πάντα στην αποποίηση ευθυνών και σε έναν άκρατο φαταλισμό. Μια αποθέωση του αμοραλισμού,του κυνισμού και της υποκρισίας, ένα στημένο επικοινωνιακό παιχνίδι που ενίοτε γίνεται και μπούμεραγκ για τους εμπνευστές του,που τους πλήττει επικοινωνιακά.Από την στιγμή που οι νεκροί δεν έχουν να προσφέρουν δακρύβρεχτες πόζες χάνονται στην λήθη, η αλαζονεία αναβαπτίζεται ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ, προφανώς κουμπώνει με την ύπνωση που προκαλεί η συνεχής λωτοφαγία και σανοφαγία, του μόνιμα ξεχασιάρη και ματιασμένου νεοέλληνα, που πάντα εισερχόμενος στο παραβάν-Κολυμβήθρα, ψελλίζει μέσα του απεταξάμην και στην συνέχεια δίνει μια ακόμα ευκαιρία που στην συνέχεια τους ακυρώνει χωρίς να παραδέχεται ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του, από την άλλη μην ξεχνάμε και την άλλη συνομοταξία νεοελλήνων τους συνειδητά απέχοντες με την ψευδαίσθηση ότι τους ακυρώνουν είναι και αυτοί μέρος του προβλήματος και όχι η λύση, άσχετα αν ταμπουρώνονται πίσω από την λογική δεν τους νομιμοποιώ απέχοντας και που στη τελική απλά γίνονται επαγγελματίες κρεοπώλες αφού τους έκαναν τα μούτρα κρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και μια άλλη ανάγνωση,υπάρχει ο Νιαγάρας λέξεων και φράσεων αμετροέπειας, ο θυμόσοφος λαός μας λέει "όταν είναι να μιλήσεις βούτα πρώτα την γλώσσα σου στο μυαλό ". αυτό προφανώς αφορά όλους μας,αλλά το ξανά είπαμε το 41% και η διαφορά των 23 μονάδων τότε που έγιναν οι εκλογές γιατί σήμερα με την διάλυση της πρώτης φοράς η διαφορά έχει μεγιστοποιηθεί, αυτή η ευρεία νίκη με την υπογραφή των πολιτών,αποτελούν πανάκεια δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία, όπως εμφατικά αναφέρει η ευαγγελική φράση. Αν συνεχιστεί αυτή η αλαζονεία και έπαρση , τότε μάλλον θα την πάθει η ΝΔ σαν τον αλαζόνα λαγό του αισώπειου μύθου,υπάρχει βέβαια και η βοήθεια του κοινού,η βοήθεια τους εξ αμερικής ερχόμενου, ο οποίος διασώζει το πολιτικό σκηνικό, ο εμφύλιος που μαίνεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης , αλήθεια ισχύει ακόμα αυτό ;,βοηθά το κλυδωνιζόμενο πλοίο από αστοχίες και απύλωτα στόματα,η κοινή γνώμη παρακολουθεί την αναμενόμενη συνεδρίαση της φυγόκεντρης κεντρικής επιτροπής , που απλά θα συνυπογράψει το συναινετικό διαζύγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Καί έτσι γίνεται πανεύκολη η δουλειά τους. Δέν χρειάζεται να κουραστούν. Κάθε ένας ηλίθιος με την δήθεν προσωπική του άποψη-που την διαμορφώνουν μέσω τών ΜΜΕ -,αντί να μιλά κλάνει,με τήν σιγουριά πώς σκορπίζει και άρωμα.
    Εν Αρχή είναι ο λόγος και ο λόγος είναι πρός τον ΘΕΟΝ και ΘΕΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ.
    Αν ο λόγος καταντά κλανιές ,τότε να σκάσουν οι κώλοι.
    Μάς έχει απελπίσει η τόση βλακεία και η φλυαρία τών κώλων. Δίχως νόημα λόγος,και δίχως ουσία. Ετσι απλά γιά να ακουστούν. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.ΖΟΥΜΕ ΖΟΦΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.
    Αρκεί που δόθηκε ο "λόγος" ελεύθερα,δήθεν "δημοκρατικά",και άσχετος όχλος το έκανε κόλαση.Και ανάθεμα "με εάν αντιλαμβάνοντε και τι λέω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πούστηδες,λεσβίες,κλέφτες ,μαστροποί ,βλάκες,μεθύστακες,λαθρομετανάστες,ακόμα και γύφτοι, έχουν δικαίωμα, ΜΟΝΟΝ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΛΟΓΟ". ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΚΑΙ "ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ" ΚΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ "ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΚΑΙ "ΑΓΕΝΗΣ" ΚΑΙ "ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ".!!.
    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΣ
    ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ;
    ΑΠΛΑ ΣΙΩΠΑΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
    Ακούς παπαριές του τύπου "το εγώ" μας και "το συνολο",και γελάς. Ατομικά κανείς δεν είναι μέσα στην λογική και την ηθική και σου μιλάει για ηθική,και λογική τών άλλων.
    ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ΗΘΙΚΗ ΜΗΔΕΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΗΔΕΝ ΘΑΡΡΟΣ ΜΗΔΕΝ .
    Πουστιά ,ψευτιά,υπουλία και κουτοπονηριά. Και σου "ρητορεύει" γιά κόσμο όμορφο,και φωτεινό. Δλδ θέλεις να εξαφανιστείς και στην ζούγκλα ακόμα γιατί δεν ξέρεις από που να αρχίσεις να του ρίχνεις κλωτσιές. Τοσα πολλά είναι τα θέματα,που λές μόνον η φωτιά θα κάψει τόσην αρρώστια σέ άτομα.
    Διαδήλωση οι γύφτοι σήμερα. Και στά κρατητήρια ο αστυνομικός. Φώναξέ το ν την επόμενη γιατί σε κλέβουν οι γύφτοι!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ !ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΑΣ.Αν αυτου θα "χαθουμε" στην "ανάλυση" μεταξύ του αστυνομικού και του γύφτου.Ποιός "φταέι" τι "φταίει" και τίς γνωστές "γνώμες" κωλοτρυπίδα.
    Χέσε μας ρε φίλε. Αστους να φάνε τα μούτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.