peri majestic the real

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Μας κάνει με ύπουλο τρόπο Βενεζουέλα και με επικοινωνιακά κόλπα κοροϊδεύει τους πολίτες. Για παράδειγμα Μείωση 5% σε ορισμένα ενώ έχουν αυξηθεί πάνω από 60%.. Πχ πριν 2 χρόνια γιαούρτι του κιλού 2.80 ευρώ.. τώρα κοντά στα 5 ευρώ!! Κάτι ανάλογο και πολύ χειρότερα και στα υπόλοιπα τρόφιμα....όπως λάδι, τυροκομικά προϊόντα.. Και τι κάνει ; Βάζει πρόστιμα σε οδοντόκρεμες και σαμπουάν και σκάει στα γέλια.. για να μην μιλήσουμε για την κομπίνα στο Ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ μέλλον η Ελλάδα με αυτόν τον τύπο.Μια μειοψηφία βαρεμένων ψηφοφόρων μας πήρε στον λαιμό της.

 



3 σχόλια:

  1. Προβληματίστηκα διαβάζοντας ότι στόχος του Ισραήλ δεν είναι να επιβάλλει νέα κατοχή στην Λωρίδα της Γάζας και ούτε να εκτοπίσουν τους Παλαιστίνιους , σκοπός τους είναι να αποκτήσουν οι κάτοικοί της ένα καλύτερο μέλλον, να αποστρατικοποιηθεί και να αποριζοσπαστικοποιηθεί.Προφανώς στο μυαλό του ακραίου σιωνιστή Νετανιάχου,με τον τρόπο αυτό δλδ εξασφαλίζεις ένα καλύτερο αύριο σε μια ανοιχτή φυλακή ή 'ενα στρατόπεδο συγκέντρωσης,2, 3 εκατομμυρίων κατοίκων, σκοτώνοντας γυναικόπαιδα,γκρεμίζοντας σπίτια, νοσοκομεία, χώρους θρησκευτικής λατρείας, σχολεία, ώστε να μετατραπεί σε μια νεκρή ζώνη, έτοιμη για ένα νέο εποικισμό, αυτή η σκέψη ενδεχομένως να μην είναι εκτός πραγματικότητας και όντως ο πραγματικός σχεδιασμός να είναι ότι με πρόσχημα την καταστροφή της Χαμάς,να εξαναγκαστούν οι Παλαιστίνιοι να ξαναγίνουν πρόσφυγες.Βέβαια μην μας διαφεύγει, ότι υπάρχει σθεναρή αντίσταση από μεριάς των Παλαιστινίων,που αμύνονται στα εδάφη τους , που στην τελική όσοι άμαχοι και να σκοτωθούν από τον στρατό κατοχής,το Παλαιστινιακό ζήτημα δεν μπορεί να μπεί κάτω από το χαλί, καμιά αραβική χώρα δεν θα έχει πλέον καλές σχέσεις με το Ισραήλ.Πρόβλεψη που φαινομενικά διαβάζεται παρανοϊκή και αντιφατική, μήπως το Ισραήλ ηττηθεί γιατί ο Σαμψών είναι Παλαιστίνιος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H πρώτη φορά "αριστερά " διαλύεται στα κομμάτια από τα οποία συνετέθη, ένα κόμμα που χωρίζεται σε καλούς και κακούς, σε υποστηρικτές και υπονομευτές, σε γνήσιους και σε απομιμήσεις, σε "Ηρακλείς του στέμματος " και σε αποδιοπομπαίους τράγους, σε θύματα και θύτες,ένα κόμμα του αλληλοσπαραγμού που αδυνατεί να προσφέρει οτιδήποτε στην κοινωνία, ένα κόμμα χωρίς μέλλον, που καταστρέφει τον εαυτό του και προφανώς και αυτούς που αλληλοσπαράσσονται. Διακατέχονται από ένα αυτοκτονικό σύνδρομο,χωρίς τέλος και οι νεοφιλελεύθεροι βούτυρο στο ψωμί τους , κάνουν παλμικές κινήσεις από ικανοποίηση και στο βάθος το νεκραναστημένο Πασόκ, αναβαπτισμένο αφού ο πολίτης εύκολα έχει απωλέσει την μνήμη του αναφορικά για το ποιός πταίει γαι την οικονομική χρεοκοπία και τα μνημόνια , Τυχαίο τίποτε δεν είναι στην ζωή άρα και στην πολιτική, όλα είναι σχεδιασμένα και δρομολογημένα, στημένα ούτως ώστε το σύστημα να επιβιώνει , και αυτό επιτυγχάνεται με το δικομματικό παιχνίδι του φύγε εσύ , έλα εσύ που αμφότεροι αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου συστημικού νομίσματος και η ζωή συνεχίζεται με τον πολίτη στα τάρταρα, μαζί με τις ευθύνες που τον βαραίνουν για τις επιλογές του.Κεμάλ την κάτσαμε την βάρκα πατριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kάθε μέρα δέχομαι και νέα έκπληξη από το κόμμα της πρώτης,έχω την αίσθηση ότι το κόμμα με το νέο αρχηγό είναι ένας λευκός καμβάς, αλήθεια τι γράφω καμιά φορά,πάνω στον οποίο η κοινωνία θα αποτυπώνει την βούλησή της.Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται ο νέος αρχηγός,, στην πραγματικότητα νομίζω όντως έχουν διατυπωθεί κατευθυντήριες γραμμές ή ιδεολογικές προτιμήσεις, που δυστυχώς δεν λαμβάνονται υπόψη με αναλυτική διάθεση για το τι θέλει να μας πεί ο ποιητής.Διάβασα να λέει, ο νέος αρχηγός, "οι δικές μας προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες, αντί για έμμεσους φόρους , θέλουμε τα χρήματα να είναι στην τσέπη μας ' ακούγεται αρχικά ωραίο, αλλά ας εμβαθύνουμε την σκέψη,είναι το σύνθημα της Θάτσερ δλδ του νεοφιλελευθερισμού,Προφανώς δεν θα εκπλαγώ, αν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δηλώνουν εισόδημα λιγότερο από τον κατώτατο μισθό και το όριο φορολόγησης με σκοπό την φοροδιαφυγή,θα συμφωνήσουν με τον νέο αρχηγό , εφόσον αυτή η πρακτική ήδη την έχουν εφαρμόσει φοροδιαφεύγοντας δεκαετίες με την ανοχή μάλλον του κράτους και των μηχανισμών του, ενδεχομένως κάτι ανάλογο να κάνουν και οι πλούσιοι που αντιδρούν μόνιμα στην φορολόγηση όπως ο διάλος το λιβάνι.Πάντως το μέλλον παραμένει άδηλο,αυτά τα λάιφ στάιλ φαινόμενα της πολιτικής κατά κανόνα ξεφουσκώνουν και τότε όσοι σήμερα συνωστίζονται για να βγάλουν selfies με τον εξ αμερικής ορμώμενο νέο αρχηγό θα αρχίσουν να αντιδρούν με την μέθοδο των ελαφρών πηδηματάκιων και μην με θεωρήσετε ως λαϊκίζοντα ή εμφορούμενο από ηθικό ακτιβισμό, μακρυά από μένα τέτοιου είδους χαρακτηριστικά, απλά την σκέψη μου καταθέτω και δεν ζητώ τίποτε από κανένα, πορεύομαι σαν τον Λούκυ Λούκ, μόνος στο αχανές διαδίκτυο, καμιά φορά συνεπικουρεί και ο Μάνκο να μην τον αδικήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.